Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Laholm

Hyresbostäder i Laholm

1 Resultat
Alla rum
Alla rum3 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 82 m²
Laholm, Timjangången
8 918 SEKIgår

Liknande annonser i Laholm

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Laholm på BostadsPortal

Är du på jakt efter en bostad i Laholm? Om du önskar att hitta en bra bostad i detta charmiga samhälle är det en utmärkt idé att söka efter lediga bostäder i Laholm via BostadsPortal. Laholm, beläget mellan Halmstad och Båstad , erbjuder en trivsam livsmiljö. Du har även nära till andra orter och städer som Markaryd , Örkelljunga och Veinge .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Laholm

Även om lägenhet kanske är det första du tänker på när det gäller att hyra bostad i Laholm, så finns det även andra bostadsalternativ. Här på BostadsPortal finns även flera andra bra bostadsalternativ som hus och stugor samt att det även finns studentlägenheter och rum att hyra i Laholm .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Laholm

Behöver du snabbt och enkelt hitta en bostad i Laholm? Innan du börjar leta efter lediga bostäder i Laholm är det klokt att reflektera över dina preferenser och hur du vill bo. Kanske är du redan medveten om att du behöver en större bostad som är nära ditt arbete eller din skola. I så fall kan det vara smart att använda vårt sökverktyg för att snabbt hitta lediga bostäder i Laholm, som uppfyller dina specifika krav. Du kan också använda vår snabbsökning längst upp på vår webbplats för att effektivisera din sökprocess.

Använd smart sökning med filtreringsmöjligheter

För att hitta en bostad i Laholm som verkligen passar dina behov, är det klokt att definiera dina krav och önskemål i förväg. Den enklaste metoden är att använda vår sökfunktion och ange de kriterier som är viktiga för dig.

För att börja din sökning efter lediga bostäder i Laholm, börja med att välja Laholm som din plats och sedan vad du vill ha för bostadsalternativ. Därefter kan du använda olika filter för att förfina din sökning. Du kan ange önskat antal rum, din maxhyresnivå och hyresperiod. Dessutom kan du specificera när du planerar att flytta in och om du letar efter en möblerad bostad. Om särskilda bekvämligheter som en hiss är viktiga för dig, kan du också inkludera dessa kriterier i din sökning.

Testa att göra en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Laholm

För att hitta en tillgänglig bostad i Laholm att hyra är det fördelaktigt att aktivt söka varje dag. Men om du vill undvika att upprepa inloggningar och sökningar, kan du istället dra nytta av vår Bostadsbevakningstjänst . Genom att skapa en Bostadsbevakning behöver du bara fylla i dina önskemål en gång, inklusive plats och specifika kriterier för din önskade bostad.

När en ledig bostad i Laholm som matchar dina angivna kriterier blir tillgänglig, kommer du att få en notis via e-post. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad om nya hyresmöjligheter utan att behöva övervaka webbplatsen regelbundet.

Inom vilket område i Laholm vill du hitta bostad?

När det gäller områden i Laholm så har du dels Veinge , dels centrala Laholm att välja på.

Så tar du dig till Laholm på enkelt sätt

För resor till och från Laholm finns möjligheter att använda kollektivtrafik genom Hallandstrafiken. Detta omfattar olika transportalternativ såsom bussar, Öresundståg, Pågatåg, Västtåg och Krösatåg. Laholm saknar en egen flygplats, men det finns närhet till Halmstad City Airport, vilket ger alternativ för flygresor i området. Sedan går även riksväg 24 igenom staden och den ansluter senare till E6:an.

Laholm har mycket att erbjuda

Laholm är en plats som har en mångfald av attraktioner att erbjuda. Det är en centralort med en välbevarad stadskärna och en rik skatt av offentlig konst. Denna plats är särskilt barnvänlig, med utmärkta badmöjligheter som lockar besökare. Laholm fungerar även som en perfekt destination för skidentusiaster och erbjuder en drömliknande upplevelse för sportfiskare och cyklister.

När det kommer till stränder är Laholm stolt över några av Sveriges finaste sandstränder, vilket gör det till det perfekta resmålet för sol- och badälskare. Du har ju till exempelvis Mellbystrand, som är känd för sin 12 km långa sandstrand.

Gamleby är en historisk pärla i Laholm och är stadens äldsta stadsdel, med rötter som sträcker sig tillbaka till medeltiden. Här kan du också hitta S:t Clemens kyrka, stadens äldsta byggnad.

För den som är intresserad av kultur och historia erbjuder Laholm flera museer och ett spännande riddarspel som äger rum vid rådhusets södra gavel och kan upplevas fyra gånger om dagen.

I Laholm finns ett teckningsmuseum, som är Nordens enda museum för teckningskonst. Laholm har även ett keramik museum samt mycket mer att se och göra. Missa till exempel inte Kvarnfallet eller Skottorps mejeri.

Sedan har du också Kungsbygget äventyrspark, där hela familjen kan ha det skoj!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att använda BostadsPortal är inte bara smidigt, det är även säkert. Här samlas många pålitliga hyresvärdar, vilket skapar en trygg miljö. Att söka efter en ledig bostad i Laholm är enkelt och att hyra en bostad i Laholm genom denna portal ger dig också en känsla av säkerhet.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du inte finner det du söker när du letar efter lediga bostäder i Laholm, överväg att hyra en större bostad och sedan kan du ju hyra ut delar av den , exempelvis ett eller flera rum . Att vara en hyresvärd via BostadsPortal är en smidig process, eftersom det erbjuder ett utbud av användbara digitala verktyg som förenklar hanteringen för din del då du ska hyra ut.

BostadsPortal hjälper dig att hitta bostad i Laholm

När du är ute efter lediga bostäder i Laholm, är BostadsPortal det pålitliga valet! Skåne i sig utgör en fantastisk region, och Laholm är en utmärkt plats att bo på. För att göra din sökning mer bekväm, rekommenderar vi att du registrerar dig hos oss. Det kommer att förenkla processen och möjliggöra funktioner som Bostadsbevakning och mycket mer.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Du kan också utforska vår FAQ-sida där du hittar svar på vanliga frågor.

Vi vill även önska dig stort lycka till i din sökning efter en bostad att hyra i Laholm!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA