Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Laholm

Lediga lägenheter i Laholm

4 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 59 m²
Laholm, Violvägen
6 350 SEK5 dagar sedan

Liknande annonser i Laholm

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Laholm på BostadsPortal

Är du på jakt efter en hyreslägenhet i Laholm? Om du vill hitta en bra hyreslägenhet i Laholm så kan det vara en god idé att söka efter lediga lägenheter att hyra i Laholm via BostadsPortal. Laholm som ligger mellan Halmstad och Båstad är en mycket trevlig plats att bo på. Hos BostadsPortal kan du enkelt hitta och hyra lägenhet i Laholm. Här listas nämligen lediga bostäder av alla de slag.

På BostadsPortal finns bara seriösa hyresvärdar och uthyrare, så det ger dig som är bostadssökande en trygghet.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Laholm

Om du vill hyra en lägenhet i Laholm så fundera då på om det är ett måste att du får tag på ett så kallat förstahandskontrakt eller om det går bra att hyra i andra hand. Här på BostadsPortal finns inte bara lediga lägenheter i Laholm utan även flera andra bra bostadsalternativ. Bland annat finns både hus och stugor samt att det även finns både studentlägenheter och rum att hyra .

BostadsPortal har många lediga hyreslägenheter

När du letar efter lediga lägenheter i Laholm så är BostadsPortal det trygga valet! Skåne i sig är ett mycket trevligt landskap och just Laholm är ett bra alternativ att bo i. För att underlätta för dig själv, registrera dig gärna hos oss. Du kan då enklare lägga upp bostadsbevakning med mera.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Laholm

Du kanske är i behov av en hyreslägenhet i Laholm snabbt och smidigt? En bra sak att börja med före du söker efter lediga lägenheter att hyra i Laholm är att fundera på vad du vill ha och hur du vill bo. Kanske du redan nu vet med dig att du måste ha en större hyreslägenhet, som ligger nära jobb eller skola. Då är det smart att filtrera ditt sökresultat efter just detta. Du kan även snabbsöka på Laholm allra längst upp på vår sajt.

Smidig och enkel sökfunktion

Oftast har de allra flesta ett par krav då de söker efter en hyreslägenhet i Laholm. Om du vill hyra lägenhet i Laholm som passar dig, så kan det vara smart att lista de krav och önskemål du har. Enklast är att använda dig av sökfunktionen samt fylla i de kriterier som passar dig.

För att söka efter lediga lägenheter att hyra i Laholm så börja då med att välja Laholm samt lägenhet att hyra som bostadsalternativ. Sedan kan du välja att filtrera efter olika saker. Bland annat kan du fylla i hur många rum det minst ska vara, vad hyran max får kosta samt att du även kan filtrera på hur länge du kan hyra, när du kan flytta in samt mer. Bland annat kan du klicka i att det måste finnas hiss eller att du söker en möblerad lägenhet .

Att använda dig av BostadsPortal för att hitta en lägenhet att hyra i Laholm är mycket tryggt och säkert, samt att du även kan känna dig trygg att hyra!

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Laholm

För att hitta en ledig hyreslägenhet i Laholm så är det ju bra att kolla efter det, varje dag. Men vill du slippa att logga in och söka på samma sak, så kan du istället välja att skapa en bostadsbevakning . Då räcker det att du en gång fyller i vad det är du söker, var det ska ligga och vilka kriterier det ska uppfylla. När en ledig lägenhet i Laholm som matchar dessa krav kommer in, så meddelas du om det via mail.

Inom vilket område i Laholm vill du hitta lägenhet att hyra?

I Laholm finns flera trevliga områden att bo i. Dels kan du välja att bo mitt i smeten, eller att bo på Mellbystrand eller västra Mellby . Det finns även trevliga områden strax utanför Laholm. Du kan söka ut olika områden i Laholm via BostadsPortals sökfunktion.

Laholm är en trevlig stad, där du har nära till Båstad , Halmstad , Falkenberg med flera ställen. Kommunen i sig är en charmig småstadspärla, med närhet till havet, vacker natur och mycket mer. Sedan finns här Sveriges längsta sammanhängande sandstrand på hela 12 km.

Placering och transport

Till och från Laholm kan du åka kollektivt med Hallandstrafiken. Det inkluderar då bland annat busstrafik, Öresundstågen, Pågatåg, Västtåg och Krösatågen. I Laholm finns det ingen egen flygplats, men det är nära till Halmstad City Airport.

Äventyr och sevärdheter

Laholm har mycket att erbjuda. Det är en centralort med en orörd stadskärna samt att här finns många offentliga konstverk. Laholm är även ett barnvänligt ställe, inte minst för bad. Laholm är även en perfekt skidort samt att det är ett drömställe för både sportfiskare och cyklister.

Laholm har några av Sveriges allra bästa sandstränder. Passar perfekt för dig som gillar sol och bad.

I Laholm finns Gamleby, som är den äldsta stadsdelen i staden. Den har anor från medeltiden. Här ligger även S:t Clemens kyrka, som är stadens äldsta byggnad.

Staden har även flera museer, samt att de även har ett så kallat riddarspel. Denna sitter på rådhuset södra gavel. Den kan ses fyra gånger per dag.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att använda dig av BostadsPortal är inte bara enkelt, det är tryggt också. Här samlas en hel del uthyrare, som alla är seriösa. Att söka efter en ledig lägenhet i Laholm är enkelt samt att det även är tryggt att hyra lägenhet i Laholm via denna portal.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du inte hittar vad du söker när du letar efter lediga lägenheter att hyra i Laholm så kan du hyra en större lägenhet att hyra och sedan hyra ut delar av den . Kanske ett rum, eller flera. Det är enkelt att vara hyresvärd via BostadsPortal då det finns många bra digitala verktyg att tillgå.

Har du frågor eller funderingar, så kontakta oss

Om du har frågor eller undrar över något, då kan du kontakta vår kundtjänst. Du kan även kolla in vår FAQ-sida där du hittar vanliga frågor och svar på dessa.

Vi vill gärna passa på att önska dig lycka till i ditt sökande!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA