Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Mönsterås

Hyresbostäder i Mönsterås

24 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
24 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 57 m²
Mönsterås, Bryggerigatan
5 219 SEK2 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Mönsterås

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Mönsterås på BostadsPortal

I Kalmar län hittar du Mönsterås, som är både en tätort och centralort i Mönsterås kommun. Om du vill hitta en bostad i Mönsterås, då har du hamnat helt rätt. Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga bostäder i Mönsterås.

Mönsterås är placerat mitt emellan Oskarshamn och Kalmar . Det är inte heller långt över till Öland.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Mönsterås

Om du vill hyra bostad i Mönsterås, fundera då på vad för slags bostad det är som passar dig bäst. Föredrar du att hyra en lägenhet , eller vill du hyra ett hus i Mönsterås ? Andra alternativ är att hyra en stuga eller hyra ett rum i Mönsterås .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Mönsterås

Du kan snabbt hitta alla lediga bostäder i Mönsterås genom att använda dig av vår snabbsökningsruta. Skriver du in Mönsterås där så får du en lista på alla bostäder i orten som är lediga just nu, oavsett typ eller storlek. Föredrar du att själv kunna filtrera din sökning, se till att istället använda dig av den avancerade sökningen.

Sökning och filtrering för att hitta rätt bostad

För att få fatt på en bostad att hyra i Mönsterås, som passar just dig, så är det bra att filtrera efter dina egna önskemål. När du gör en avancerad sökning så kan du klicka i hur stor bostaden ska vara, med antal rum eller antal kvadratmeter.

Du kan även filtrera efter inflyttningsdatum, vad du max vill betala i hyra, om det är tillåtet med husdjur, om balkong eller parkering ska finnas samt andra önskade egenskaper.

Du kan göra en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Mönsterås

Det kan så klart vara fördelaktigt att aktivt söka varje dag efter lediga bostäder i Mönsterås, men det är ju inte alla som har vare sig tid eller lust med det. Du som vill underlätta för dig själv, använd dig av vår Bostadsbevakningstjänst . Du måste dock registrera dig först hos oss. När du sedan skapar en Bostadsbevakning behöver du bara ange dina önskemål en gång, inklusive plats och specifika kriterier för din önskade bostad.

När en ledig bostad i Mönsterås som matchar dina angivna kriterier dyker upp hos oss, då kommer vi att skicka dig ett mail.

Inom vilket område i Mönsterås vill du hitta bostad?

Mönsterås har ett par trevliga områden som Timmernabben och Fliseryd . Du kan även välja centrala delarna av Mönsterås.

Ta dig enkelt till Mönsterås

E22 och Riksväg 34 passerar genom Mönsterås kommun, vilket möjliggör enkel tillgång via väg. Det finns även möjlighet till tåg, då Blomstermåla är en av stationerna som trafikeras av Krösatågen. Mönsterås har en busstation där både regionala och långväga busslinjer har sina startpunkter, inklusive två dagliga turer till Stockholm .

Om du föredrar att resa med flyg är närmaste alternativ Kalmar Airport, som ligger cirka 4-5 mil från Mönsterås kommun.

Upplevelser och aktiviteter i Mönsterås

Mönsterås, med sin vackra placering vid vattnet och närheten till naturen, erbjuder en avkopplande och charmig tillflyktsort under hela sommarhalvåret. Området är rikt på vackra insjöar, åar och närheten till Kalmarsund, vilket ger dig möjligheten att njuta av en naturskön omgivning. Det finns också en spännande historia att utforska i området, inklusive de historiska klosterruinerna i Kronobäck och den pittoreska Pataholms köping, vilka är värda ett besök. På vandringslederna runt Mönsterås finns dessutom flera charmiga gårdar och sevärdheter att upptäcka.

Strax söder om Mönsterås hittar du ruinerna av en imponerande klosterkyrka som dateras till slutet av 1400-talet. Under medeltiden fungerade kyrkan som ett hospital och senare som ett munkkloster under Johaninitorden. Klosterkyrkan i Kronobäck är faktiskt Sveriges största hospitalkyrka. Idag är klosterruinen en populär turistattraktion där olika evenemang, såsom medeltidsdagar, marknader, dramaguidningar och konserter, regelbundet arrangeras.

Mönsterås kyrka, som invigdes år 1847, är en rymlig kyrka i empirestil som uppfördes för att rymma den växande församlingen, då den tidigare kyrkan inte längre räckte till. Den tidigaste kyrkan i Mönsterås var en träkyrka som byggdes redan på 1100-talet, vilket ger området en rik historisk koppling till kyrkan.

För shoppingentusiaster finns flera små butiker att utforska i Mönsterås, och på landsbygden kan du upptäcka charmiga gårdsbutiker som erbjuder allt från inredningsartiklar till smidesprodukter och keramik. Butikerna i Mönsterås erbjuder en mångfald av varor, inklusive inredning, blommor och mode, och du kan avnjuta en avkopplande fikapaus på något av områdets mysiga caféer. I närheten av Mönsterås, i Timmernabben , hittar du till och med en karamellfabrik, ett obligatoriskt stopp för alla som gillar godis, samt möjligheter att utforska keramiktillverkning och andra hantverk till försäljning.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du söker efter lediga bostäder i Mönsterås på BostadsPortal kan du vara säker på att det är en enkel och trygg process. Vi har prioriterat säkerheten på vår webbplats, vilket ger dig lugn och ro när du använder våra tjänster. Dessutom kan du vara trygg med att hyra bostad i Mönsterås, eftersom vi noggrant väljer ut hyresvärdar och uthyrare som samarbetar med oss.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som inte hittat exakt den bostad i Mönsterås du tänkt dig, testa att söka efter en större bostad. För du kan ju faktiskt sedan hyra ut ett av rummen och på så vis få hjälp med hyran på ett bra sätt. Givetvis kan du ta hjälp av oss och våra digitala verktyg för att hyra ut!

BostadsPortal – Om du letar efter en bra bostad i Mönsterås

När du är på jakt efter en bostad i Mönsterås är det viktigt att ha tillgång till en pålitlig webbplats där du enkelt kan hitta tillgängliga bostäder. BostadsPortal är en utmärkt resurs som kan hjälpa dig hitta den perfekta bostaden i Mönsterås.

För att få maximal nytta av vår webbplats rekommenderar vi att du registrerar dig. Genom att göra det får du tillgång till vår kostnadsfria Bostadsbevakningstjänst .

Om du behöver hjälp eller har några frågor, är vår kundtjänst alltid redo att assistera dig. Du kan också besöka vår FAQ-sida för svar på vanliga frågor.

BostadsPortal önskar dig lycka till i din sökning efter en perfekt bostad i Mönsterås!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA