Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Svenljunga

Hyresbostäder i Svenljunga

15 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum6 rum
15 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Svenljunga, Syrengatan
6 342 SEK4 dagar sedan
6 rum hus på 134 m²
Svenljunga, Sleipners väg
12 000 SEK1 juli

Liknande annonser i Svenljunga

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Svenljunga på BostadsPortal

Söker du en bostad att hyra i Svenljunga? Då har du kommit rätt! Hos oss på BostadsPortal kan du enkelt leta efter lediga bostäder i Svenljunga. Svenljunga är en kommun som hör till Västra Götalands län och är belägen i den södra delen av länet.

Svenljunga gränsar till städer som Borås , Tranemo och Marks kommun, och du har även goda förbindelser till platser som Gislaved , Ullared , Varberg och Göteborg . Här finns många möjligheter att hitta din drömbostad!

Hitta ett passande bostadsalternativ i Svenljunga

När det gäller olika bostäder i Svenljunga, så har du inte bara lägenheter som går att hyra. Bland andra lediga bostäder finns även hus , stugor samt att du också kan hyra ett rum i Svenljunga .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Svenljunga

När du letar efter en bostad i Svenljunga som passar dina behov, har du två sökalternativ till ditt förfogande. Om du väljer att använda den övre sökrutan, kommer du att genomföra en snabb sökning som ger dig en lista över alla lediga bostäder i Svenljunga, inklusive lägenheter och andra typer av boenden. Om du vill kunna filtrera din sökning så är det rekommenderat att använda den avancerade sökfunktionen.

Använd avancerad sökning och filtrera efter önskemål

Om du letar efter en bostad i Svenljunga och har specifika preferenser, är det viktigt att du kan anpassa din sökning på ett effektivt sätt för att hitta det som passar dig bäst. I vår avancerade sökfunktion erbjuder vi en rad olika filteralternativ som kan hjälpa dig att finjustera din sökning.

Du kan till exempel ange önskad storlek på bostaden, både när det kommer till antalet rum och kvadratmeter. Dessutom kan du specificera det högsta belopp du är villig att betala i hyra. Om du har specifika önskemål om bekvämligheter, kan du också välja att filtrera bostäderna utifrån om de har balkong, inkluderad parkering eller andra önskvärda egenskaper.

Lägg upp en Bostadsbevakning av bostäder som är lediga i Svenljunga

För att underlätta din jakt på den perfekta bostaden i Svenljunga och undvika att behöva göra dagliga sökningar, rekommenderar vi att du utnyttjar vår kostnadsfria Bostadsbevakningstjänst . Det enda som krävs är att du registrerar dig hos oss. När du har gjort det, kan du skapa en enda sökning med dina specifika kriterier och sedan låta oss ta hand om resten.

Så snart vi får in lediga bostäder som matchar din sökning och bevakning, kommer du att få ett e-mailmeddelande från oss. På så sätt kan du vara säker på att du alltid är bland de första som får information om nya lediga bostäder i Svenljunga som uppfyller dina önskemål.

Inom vilket område i Svenljunga vill du hitta bostad?

Områden i Svenljunga där du har bostäder att hyra omfattar bland annat östra Svenljunga med Hillared , Holsljunga , Mårdaklev och Överlida samt centrala Svenljunga.

Så kan du ta dig till Svenljunga

Svenljunga kommun är korsad av riksväg 27, som sedan delar sig in i två olika vägar. Här kan du följa länsväg 154 åt sydväst och länsväg 156 som sträcker sig genom kommunen från väst till öst. Förutom vägtransport kan du också välja att använda tåg- eller bussförbindelser för att komma till och från Svenljunga.

Se och göra i Svenljunga

Svenljunga erbjuder en mångfald av aktiviteter och sevärdheter både i och omkring staden. Den strategiska placeringen gör det enkelt att utforska närliggande destinationer som Borås och det berömda shoppingparadiset Ullared .

I Svenljunga finns en charmig hembygdspark med äldre byggnader som inbjuder till avkopplande promenader. Staden har även en egen konsthall som stoltserar med olika utställningar, där både lokala och internationella konstnärer får utrymme att visa upp sina verk.

För de som är intresserade av glaskonst ligger Limmared en bit utanför, där ett glasbruk bjuder på fascinerande glasblåsningsuppvisningar och möjligheter att köpa unika glasföremål.

Inte långt från Svenljunga hittar du Torpa Stenhus, en medeltida borg med olika aktiviteter och evenemang under året.

För friluftsentusiaster omger vacker natur Svenljunga. Här kan du utforska skogar till fots, cykla längs olika leder eller paddla kanot på de pittoreska sjöarna som omger staden. Svenljunga har något att erbjuda för alla som älskar att uppleva och njuta av den vackra omgivningen.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du söker efter lediga bostäder i Svenljunga kan du tryggt använda våra tjänster. Vi lägger stor vikt vid säkerheten på våra sidor och har vidtagit åtgärder för att säkerställa att din upplevelse är trygg och pålitlig.

För att garantera din säkerhet har vi noggrant granskat och verifierat alla våra uthyrare, och vi kan försäkra dig om att de är seriösa och pålitliga. När du väljer att hyra från någon av dem kan du känna dig säker i ditt beslut.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

När du är på jakt efter en bostad att hyra i Svenljunga och har specifika krav på antalet rum, kan det vara värt att överväga att söka efter en bostad med fler rum än du själv behöver. Genom att göra det, öppnar du möjligheten att hyra ut de rummen till personer som är på jakt efter just sådana boendemöjligheter.

Om du väljer att ta den vägen, kan du enkelt använda våra digitala verktyg för att hyra ut ditt rum. Det ger dig möjligheten att hitta en passande hyresgäst och underlättar att hantera uthyrningsprocessen.

BostadsPortal – för dig som letar bostad i Svenljunga

Om du vill ha en smidig och effektiv upplevelse när du letar efter en bostad i Svenljunga, så är det en klok idé att använda våra tjänster här hos oss. Registrera dig gärna, det är helt kostnadsfritt, och öppnar upp möjligheter som vår Bostadsbevakning .

På BostadsPortal kan du enkelt söka efter lediga bostäder i Svenljunga, det i form av lägenheter , hus , stugor och rum . Vi har en kundtjänst med generösa öppettider om du behöver komma i kontakt med oss. Dessutom kan du utforska vår FAQ-sida, där vi har samlat vanliga frågor och svar för din bekvämlighet.

Vi önskar dig stort lycka till i din strävan att hitta den perfekta bostaden i Svenljunga som uppfyller dina önskemål.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA