Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Svenljunga

Lediga lägenheter i Svenljunga

15 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
15 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Svenljunga, Syrengatan
6 342 SEK16 juli

Liknande annonser i Svenljunga

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Svenljunga på BostadsPortal

Vill du hyra lägenhet i Svenljunga så kan du här hos oss på BostadsPortal söka efter lediga lägenheter i Svenljunga. Svenljunga tillhör Västra Götalands län och ligger i de södra delarna av detta län. Bland annat gränsar det till Borås , Tranemo och Marks kommun. Du har även nära till Gislaved , Ullared , Varberg och Göteborg .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Svenljunga

Är det just lediga lägenheter i Svenljunga du vill hitta eller kan du tänka dig att hyra en annan form av bostad? Här hos oss på BostadsPortal finns det nämligen flera bra bostadsalternativ. Du kan bland annat välja att hyra ett hus så väl som att du kan hyra en stuga i Svenljunga . Du kan också hitta rum i Svenljunga som är för uthyrning.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Svenljunga

När du ska leta efter en lägenhet i Svenljunga som passar dig, så kan du söka på två sätt. Väljer du att söka via den ruta som är längst upp, så är det en form av snabbsökning som kommer att ge dig alla lediga bostäder i Svenljunga, inte bara lägenheter. Vill du bara få en lista på lediga lägenheter i Svenljunga så är det bra att göra en avancerad sökning. Där kan du även filtrera din sökning efter annat.

Använd avancerad sökning för att filtrera sökningen för att hitta en passande lägenhet i Svenljunga

Du som är ute efter en hyreslägenhet i Svenljunga vill säkert att den ska vara på ett visst sätt. För att du ska kunna hitta lediga lägenheter i Svenljunga som matchar vad du är ute efter, se till att filtrera din sökning på bra sätt.

Under den avancerade sökningen har du många olika filtreringsval. Bland annat kan du fylla u hur stor lägenhet du behöver, både när det gäller antal rum och kvadratmeter. Du kan även fylla i vad du max vill betala i hyra.

Du kan även filtrera ut om du bara vill se de lägenheter som har balkong eller de lägenheter där det ingår parkering och så vidare.

Bostadsbevakning en bra hjälp för att hitta en hyreslägenhet i Svenljunga

För att du ska hitta en lägenhet i Svenljunga som passar dig, men slippa göra nya sökningar varje dag, använd dig av Bostadsbevakning . Den är helt gratis att använda, men kräver att du registrerar dig hos oss. Du kan då göra en enda sökning efter de krav du har och sedan låta oss sköta resten. Varje gång vi får in lediga lägenheter som matchar din sökning och bevakning så får du ett e-mail från oss.

Inom vilket område i Svenljunga vill du hitta lägenhet?

Du kan välja att bo i centrala Svenljunga om du vill. Sedan har du även östra Svenljunga med Hillared , Holsljunga , Mårdaklev och Överlida .

Hur du tar dig till Svenljunga

Svenljunga kommun genomkorsas av riksväg 27 som sedan går vidare till två olika läsvägar. Det är länsväg 154 som tar av åt sydväst och länsväg 156 som genomkorsar kommunen i väst-östlig riktning. Du kan även välja att ta tåget eller bussen.

Vad du kan hitta på att göra i Svenljunga

Svenljunga har en hel del för dig att hitta på så väl som att du även har en hel del sevärdheter både i orten och runt omkring. Svenljunga ligger bra placerat, så du har nära till Borås åt ena hållet, samt att du även har Ullared nära, om du vill åka och shoppa billigt på Gekås!

I Svenljunga finns en fin hembygdspark med flera äldre byggnader samt att du även kan promenerar runt där. Svenljunga har även en egen konsthall, där det är en mängd olika utställningar, av både lokala och internationella konstnärer.

Tar du dig en bit utanför Svenljunga, till Limmared , så finns där ett glasbruk. Där kan du se hur glasblåsning går till samt att du även kan köpa unika glasföremål.

I närheten av Svenljunga har du även Torpa Stenhus som är en medeltida borg. Här är det lite olika aktiviteter under året.

Gillar du att ägna dig åt friluftsliv så är det möjligt att göra i Svenljunga då orten i sig omges av mycket vacker natur. Du kan vandra i skogen, cykla längs olika leder eller paddla kanot på någon av de sjöar som finns.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska leta efter hyreslägenhet i Svenljunga så kan du göra det här hos oss och samtidigt känna dig helt trygg. Våra sidor är mycket säkra! Vi har även sett till så att alla våra uthyrare är seriösa så att du kan känna dig trygg när du väljer att hyra från någon av dem.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Då du ska hyra lägenhet i Svenljunga så kanske du vill ha en lägenhet med ett visst antal rum? Om du inte hittar det du söker, så testa att söka efter en lägenhet med fler rum än vad du själv behöver. För då kan du ju faktiskt hyra ut ett rum till någon som söker efter just det. Du kan så klart välja att hyra ut ditt rum via oss och ta hjälp av våra smarta digitala verktyg.

BostadsPortal – vi hjälper dig att hitta en lägenhet i Svenljunga

Du som vill att det ska vara enkelt att hitta en lägenhet i Svenljunga, du bör se till att testa att söka efter det här hos oss. Det kan vara en god idé att registrera dig, så att du även har tillgång till olika saker som till exempel vår Bostadsbevakning . Att registrera dig är helt gratis.

Här på BostadsPortal kan du sedan söka efter lediga lägenheter i Svenljunga, så väl som du kan söka efter lediga hus , stugor och rum i Svenljunga .

Om du vill få kontakt med oss så har vi en kundtjänst med generösa öppettider. Du kan även kolla in vår sida med FAQ. Vi har nämligen samlat på oss en hel del vanliga frågor med svar där.

Vi vill även passa på att säga ett stort lycka till i din jakt efter en lägenhet i Svenljunga som passar just dig.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA