Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Motala

Hyresbostäder i Motala

79 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
79 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 66 m²
Bråstorp, Kråkrisvägen
5 749 SEK3 timmar sedan
2 rum lägenhet på 73 m²
Smålandsängen, Kungsgatan
8 455 SEK4 dagar sedan
Sida1av 5

Liknande annonser i Motala

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Motala på BostadsPortal

Vill du hyra bostad i Motala, så har du hamnat på rätt sida. Vi här på BostadsPortal listar lediga bostäder i Motala. Motala kallas för Östergötlands sjöstad och ligger vackert vid Göta kanal och Motala ström. Staden ligger även mellan Vättern och Boren.

När du bor i Motala så har du nära till andra städer som Linköping och Norrköping samt även mindre orter som Mjölby och Vadstena .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Motala

Du som vill hitta bra hyresbostäder i Motala, fundera på vad för bostadsalternativ det är som passar dig. Föredrar du att hyra en lägenhet eller skulle det passa bättre att hyra ett hus i Motala ? Du har även alternativ som hyra rum eller hyra stuga i Motala .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Motala

Snabbaste sättet att få fram alla lediga bostäder i Motala är att göra en snabbsökning på stadens namn i den sökruta du har allra längst upp på sidan. Du får då fram alla hyresbostäder i Motala. Vill du kunna filtrera din sökning efter egna krav så är det bättre att gå in på den avancerade sökningen.

Filtrera din sökning som du vill ha den

Den bostad i Motala du vill ha som din, den ska säkert se ut på ett visst sätt. Du kan för att hitta en bra bostad som passar dig göra en filtrerad sökning. Bland annat kan du söka efter bostäder som är med ett visst antal rum eller har en viss storlek i kvm.

Under den avancerade sökningen kan du även söka efter inflyttningsdatum, hur länge du får hyra, om bostaden ska ha en balkong eller parkering samt en massa mer.

Du kan välja att filtrera efter exakt vad du vill, för att hitta exakt den bostad i Motala som passar dig.

Gör en smart Bostadsbevakning av lediga bostäder i Motala

Du bör se till att registrera dig hos oss på BostadsPortal. För då kan du göra en Bostadsbevakning som det heter. Du gör då en sökning med de filtreringar du vill ha med. Klicka sedan i att den sökningen ska göras till en bevakning av bostäder. När nya lediga bostäder i Motala kommer in hos oss så skickar vi mail till dig.

Inom vilket område i Motala vill du hitta bostad?

I Motala har du flera bra områden att välja på. Bland annat Falehagen , Bråstorp och Smålandsängen . Du har också västra , nordöstra eller östra Motala .

Så kan du ta dig till Motala

Du har flera sätt du kan ta dig till Motala på! Till exempel så går E4an strax utanför staden så väl som du har riksväg 50 och riksväg 34 i närheten. I Motala finns det även en centralstation där Östgötatrafikens pendeltåg, Östgötapendeln, stannar samt att här så går även Tåg i Bergslagen.

Sevärdheter och aktiviteter i Motala

Motala i sig har en mycket spännande historia som sträcker sig flera tusen år tillbaka. Du kan hitta flera minnesmärken, museer samt flera fina utflyktsmål. Motala är även känd som Göta Kanals huvudstad. Staden i sig kallas även för sjöstaden, då du alltid har nära till vatten var i Motala du än befinner dig.

Du har också flera historiska platser du kan besöka som Borenshults slussar, Gamla Motala Verkstad samt Nubbekullen. Du har även sevärdheter som Ask Ekebyborna gamla prästgård, Borensbergsparken och Borensbergs hembygdsmuseum.

När det gäller museer i Motala så har du bland annat Svenskt Porslinmuseum, Göta kanalutställningen, Motala industrimuseum, Sveriges Rundradiomuseum och Motala Museum. Det sistnämnda är beläget i Charlottenborgs 1600-talsslott på Strandvägen.

Motala har även flera fina naturreservat, samt att det även finns ett antal erkända fågelskådningsplatser. Du har många fina fiskevatten så väl som det även finns flera mil inspirerande vandringsleder och motionsspår.

Motala är en stad där det händer mycket då Vätternrundan går av stapeln. Missa inte heller att ta en tur på Göta kanal.

Medevi ligger en bit utanför Motala och idag är det ett hotell och en hälsobrunn, med många olika aktiviteter här. Från 1600-talet och framåt så har detta varit en plats att ”dricka brunn” som det hette.

Motala har något som passar alla. Det finns naturupplevelser, shopping, golf, lekplatser, ett stort akvarium, biograf, badplatser och en massa mer. Ge dig själv ut i staden och upptäck den!

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som inte har hittat en bostad i Motala som matchar de krav eller önskemål du har, eller att du bara hittat hyresbostäder i Motala som är för stora, så finns ett alternativ du kan överväga. Du kan hyra en bostad med fler rum än du behöver för att sedan hyra ut ett av dessa rum !

BostadsPortal – När du letar efter en bostad i Motala

BostadsPortal är en bra sajt för dig om letar efter lediga bostäder i Motala. När du ska hyra bostad i Motala, så är det bra att kunna söka fram många olika som passar de krav du har. Det är vad du kan göra hos oss.

Du får gärna registrera dig här hos oss.  För då får du full tillgång till alla smarta funktioner som Bostadsbevakning . Registrering gör även att du kan ta kontakt med uthyrare.

Du kan välja att använda dig av olika sökfunktioner vi har för att hitta bra hyresbostäder. Hos oss finns det allt från lägenheter till hus , stugor och rum i Motala .

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av BostadsPortal för att leta efter hyresbostäder i Motala, så kan du känna dig säker och trygg med att använda vår sida. Vi har dessutom bara seriösa uthyrare här så du kan även känna dig trygg i att hyra bostad i Motala.

Har du en fråga? Vi har en bra kundtjänst du kan ta kontakt med. Du kan även kolla in vår FAQ sida med vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till med jakten på bästa bostaden i Motala.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA