Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Eksjö

Hyresbostäder i Eksjö

20 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
20 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 39 m²
Orrhaga-Gamla Stan, Stensholmsvägen
7 000 SEKIgår
Sida1av 2
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Eksjö på BostadsPortal

Är du på jakt efter en bra bostad i Eksjö? Denna charmiga ort i Småland erbjuder en trevlig atmosfär och en rad praktiska faciliteter, inklusive ett lasarett, en tingsrätt och närvaron av militär verksamhet. Hos oss på BostadsPortal kan du enkelt söka efter lediga bostäder i Eksjö.

Att bo i Eksjö innebär närhet till flera intressanta destinationer. Bland annat har du bekvämt avstånd till närliggande platser som Nässjö , Vetlanda och Mariannelund . Dessutom ligger inte staden långt ifrån den välkända staden Jönköping .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Eksjö

Då du ska hyra bostad i Eksjö, så är det ju bra att fundera var för typ av bostad som passar just dig. Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga bostäder i form av lägenheter i Eksjö . Du kan även hyra hus eller stuga samt att du även kan hitta rum som hyrs ut i Eksjö .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Eksjö

Snabbaste sättet att få fram alla lediga bostäder i Eksjö är att skriva in ortens namn i sökrutan längst upp. Föredrar du att ha filtreringsmöjligheter, använd då den avancerade sökningen.

Gör din sökning med avancerad sökfunktion

När du ska leta efter lediga bostäder i Eksjö så kan du med fördel göra olika filtreringar så att du får fram relevanta sökresultat. När du gör en avancerad sökning så kan du fylla i hur många rum bostaden ska ha eller om du vill ha ett visst antal kvadratmeter.

Andra filtreringar finns med, som att klicka i att du bara vill se de bostäder som erbjuder tillhörande parkering, eller bostäder där det är tillåtet med husdjur.

Smidigt med Bostadsbevakning av lediga bostäder i Eksjö

Vill du slippa att göra nya sökningar om och om igen för att hitta en bostad i Eksjö? Då ska du registrera dig hos oss. Då får du nämligen tillgång till Bostadsbevakning . Denna innebär att du gör en enda sökning med de filtreringar du vill ha, sedan kan du vänta på att vi mailar dig. Vi kommer att skicka ut mail varje gång vi får in matchande lediga bostäder i Eksjö.

Inom vilket område i Eksjö vill du hitta bostad?

Du kan hitta bra bostäder i områden som Västra Brudbadet-Kvarnarp , Orrhaga-Gamla Stan och Ingatorp .

Transportmöjligheter till Eksjö

En av de stora fördelarna med Eksjö kommun är dess utmärkta läge som ger närhet till hela Sydsverige. I grannstaden Nässjö finns en viktig knutpunkt för stambanan, vilket gör det smidigt att resa med tåg till och från regionen. För dig som föredrar att resa med bil erbjuder Eksjö också utmärkta vägförbindelser, med flera riksvägar som passerar genom området. Bland dessa finns riksväg 47, riksväg 40 och riksväg 22.

För längre resor med bil finns möjligheten att ta E4:an till Jönköping och sedan följa vägen vidare till Eksjö. Detta ger en smidig och snabb rutt för dem som kommer från nordligare delar av landet.

Vad du kan se och hitta på att göra i Eksjö

Eksjö är fylld med en rikedom av sevärdheter, aktiviteter och upplevelser som kommer att förgylla din tid här. En oförglömlig upplevelse är att vandra genom Gamla stan, en pittoresk plats kantad av trähus, slingrande gränder och kullerstensbelagda gator. Här ska du inte missa Krusagården, en pärla som erbjuder de mest utsökta våfflorna och även en loppis för spännande fynd.

En kort resa från Eksjö tar dig till Mariannelund och Mariannelunds karamellkokeri, där läckra godsaker som brända mandlar och teaterkonfekt tillverkas med omsorg och hantverksskicklighet.

För dig som älskar att vara aktiv och upptäcka området, finns fantastiska möjligheter till vandring och cykling. Höglandsleden sträcker sig över det småländska höglandet och i Eksjö passerar du platser som Paradis, Klinten, Skuruhatt, Valbacken, Uvberget och Stubbaberg. Dessutom kan du utforska två populära cykelleder, Paradisturen och Albert Engström-leden.

För dig som är intresserad av historia och utställningar, är Eksjö museum ett måste med sina tre permanenta utställningar om Albert Engström, Eksjös stadshistoria och Småland s militära historia. Aschanska gården, ett borgarhem från 1800-talet, ger en inblick i en annan tid och livsstil.

Eksjö har också ett av Smålands mest fascinerande naturfenomen – Skurugata och Skuruhatt. En 800 meter lång spricka i urberget, känd som Skurugata, leder dig upp till Skuruhatt, där du kan njuta av en milsvid utsikt från en av Smålands högsta punkter, 337 meter över havet. Dessutom finns Skrôle Hie, Skurugatas mindre kända bror, en brant ravin där Stuverydsbäcken forsar fram.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

För dig som är på väg att leta efter en bostad i Eksjö, är det viktigt att känna en trygghet genom hela processen. Här hos oss på BostadsPortal kan du vara säker när du letar bostäder. Vår webbplats är utformad med trygghet och säkerhet i åtanke för alla våra användare.

När du är på jakt efter en bostad att hyra i Eksjö kan du vara säker på att du är i pålitliga händer. Alla uthyrare som finns på vår plattform är noggrant utvärderade.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som tycker det är svårt att hitta en passande bostad i Eksjö, för dig har vi ett tips! Sök efter större bostäder! Om du hittar rätt, hyr sedan själv ut ett av rummen , via oss.

BostadsPortal – för dig som är på jakt efter en bra bostad i Eksjö

När det handlar om att hitta lediga bostäder i Eksjö, är BostadsPortal ditt pålitliga val. Vi är ständigt uppdaterade med nya bostäder och nya uthyrare, vilket gör oss till en utmärkt plattform för att hitta den rätta bostaden i Eksjö som matchar dina behov och preferenser.

För att göra din bostadssökning så smidig som möjligt rekommenderar vi starkt att du registrerar dig på vår portal. Det ger dig tillgång till fördelar som Bostadsbevakning med mera, vilket kan underlätta processen och hålla dig uppdaterad om de senaste tillgängliga objekten.

Om du har några frågor finns både vår kundtjänst och en detaljerad FAQ-sida tillgängliga för att stödja dig. Vi på BostadsPortal strävar efter att göra din bostadssökning så framgångsrik som möjligt och önskar dig lycka till i ditt letande efter en bra bostad i Eksjö!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA