Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Eksjö

Lediga lägenheter i Eksjö

27 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
27 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 84 m²
Orrhaga-Gamla Stan, Snickaregatan
7 623 SEK5 timmar sedan
1 rum lägenhet på 39 m²
Orrhaga-Gamla Stan, Stensholmsvägen
7 000 SEK17 juli
Sida1av 2
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Eksjö på BostadsPortal

Letar du efter en bra lägenhet i Eksjö? Denna ort i Småland är en trevlig plats på och det finns både lasarett och tingsrätt här så väl som det förekommer en del militär. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Eksjö.

När du bor i Eksjö så har du nära till bland annat Nässjö , Vetlanda och Mariannelund . Det är inte heller särskilt långt till Jönköping .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Eksjö

Har du bestämt dig för att det är hyra lägenhet i Eksjö du vill göra, eller finns det andra alternativ med du kan tänka dig? Här på BostadsPortal kan du nämligen även hitta hus att hyra i Eksjö , så väl som stugor och rum i Eksjö .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Eksjö

Det finns en smart snabbsökning längst upp på sidan. Skriver du in Eksjö där, så får du upp lediga bostäder i denna stad. Dock alla bostadstyper. Är det bara lediga lägenheter i Eksjö du vill se, så gå då in på den avancerade sökningen. Där kan du även filtrera efter andra saker.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Den hyreslägenhet i Eksjö du ska hyra, den ska säkert vara på ett visst sätt eller hur? Du kanske har behov av minst 3–4 rum eller ett visst antal kvm. Detta kan du filtrera ut på den avancerade sökningen.

Du har också en mängd andra filtreringsmöjligheter. Bland annat kan du fylla i vad hyran max får vara på, när inflyttning ska ske, eller om det är en minsta hyresperiod. Andra bra saker är att du kan klicka i att lägenheten ska ha balkong, eller att det ska finnas en parkering som hör till.

Använd dig av bostadsbevakning - det gör sökningen enklare

Ett sätt att hitta lediga lägenheter i Eksjö på, det är så klart att söka efter dem manuellt, varje eller varannan dag. Men vill du göra det enkelt för dig, lägg då upp en Bostadsbevakning . Du måste vara registrerad hos oss för att kunna göra det. När du registrerat dig är det bara att göra en sökning med de filtreringar du vill ha. Klickar du sedan i bostadsbevakningen, så sparas sökningen samt att du får mail varje gång nya lägenheter kommer in på portalen.

Inom vilket område i Eksjö vill du hitta lägenhet?

Eksjö har flera bra områden. Till exempel så finns Orrhaga-Gamla Stan , Västra Brudbadet-Kvarnarp och Ingatorp .

Ta dig till Eksjö

Fördelen med Eksjö kommun är att du har nära till hela Sydsverige. I grannstaden Nässjö är det en knutpunkt för stambanan. Sedan är det enkelt att även ta bilen, då flera riksvägar passerar Eksjö. Bland annat riksväg 47, riksväg 40 och riksväg 22. Du kan även ta E4 till Jönköping och sedan vidare till Eksjö.

I Eksjö finns det mycket att se och göra

Eksjö har en hel del att erbjuda inom sevärdheter, aktiviteter och upplevelser. Ett måste är att promenera i Gamla stan. Det är en vacker plats med trähus, gränder och kullersten. Här har du bland annat Krusagården, men de godaste våfflorna. Där kan du även fynda på deras loppis.

En bit utanför Eksjö har du Mariannelund och Mariannelunds karamellkokeri. Där tillverkas godis som brända mandlar och teaterkonfekt med mera.

Du som gillar att röra på dig, du kan vandra eller cykla. Du har bland annat Höglandsleden som sträcker sig över hela småländska höglandet. I Eksjö så passerar du Paradis, Klinten, Skuruhatt, Valbacken, Uvberget och Stubbaberg. Det finns även två populära cykelleder, Paradisturen och Albert Engström-leden.

Gillar du utställningar och historia, så finns det ett museum, Eksjö museum, med tre fasta utställningar om Albert Engström, Eksjö stadshistoria och Smålands militära historia. Ett annat besöksmål är Aschanska gården. Det är ett borgarhem från 1800-talet.

Eksjö har även något som kallas för ett av Smålands märkligaste naturfenomen. Det är Skurugata och Skuruhatt. Det är en 800 meter lång skreva genom urberget som på vissa ställen bara är sju meter bred. En promenad upp längs denna ”gata” tar cirka 1 timme och då når du ”hatten” med en milsvid utsikt på en av Smålands högsta punkter. 337 meter över havet.

Du har även Skrôle Hie, som benämns som Skurugatas mindre kända lillebror. Det är en 800 meter brant ravin där Stuverydsbäcken forsar fram.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som är på jakt efter en lägenhet i Eksjö, du kan känna dig trygg i att leta efter den här hos oss på BostadsPortal. Vår sajt är trygg och säker. Du kan även känna dig trygg när du ska hyra lägenhet i Eksjö eftersom att alla uthyrare på vår sida är seriösa!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Hittar du inte den hyreslägenhet i Eksjö som du tänkt dig? Ibland kan det vara lättare att hitta en lägenhet som är större. Det du kan göra, är att hyra en större lägenhet än vad du faktiskt har behov för. För då kan du själv bli hyresvärd och hyra ut ett eller flera rum till personer som är ute efter just rum som hyrs ut!

Använd dig av BostadsPortal för att hitta en passande ledig lägenhet i Eksjö

När det gäller att hitta lediga lägenheter i Eksjö så är BostadsPortal ett bra val. Det eftersom vi hela tiden får in nya lägenheter och nya uthyrare. Du kan därmed hitta en lägenhet i Eksjö som passar dig och de krav du har. Vi listar även andra bostadstyper samt även i andra städer och orter.

För att göra det så enkelt för dig själv som möjligt, se till så att du registrerar dig här hos oss. För då kan du göra bostadsbevakningar med mera.

BostadsPortal är en sajt du kan känna dig trygg och säker på. Skulle du ha en fråga, välj mellan att kontakta oss via kundtjänst eller om du vill kolla FAQ sidan först.

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till i jakten på en bra lägenhet i Eksjö!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA