Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Stenungsund

Hyresbostäder i Stenungsund

4 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum5 rum6 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
5 rum lägenhet på 118 m²
Stenungsund, Norra Vägen
9 790 SEK28 juni
6 rum hus på 170 m²
Stenungsund, Hallerna villaväg
16 100 SEK15 maj

Liknande annonser i Stenungsund

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Stenungsund

Få orter i vårt land har genomgått en sådan positiv utveckling som det lilla samhället Stenungsund, strax norr om Göteborg utmed den Bohuslänska kusten.

Flytta till denna sprudlande stad för att ta del av den friska atmosfären.

Lär dig använda BostadsPortals smidiga verktyg på rätt sätt för att komma närmare en bostad att hyra i Stenungsund, vare sig det är i första- eller i andra hand.

I Stenungsund finns en plats för alla

Staden erbjuder ett stort utbud av upplevelser att ta del av inom både kultur- och fritidsområdet. Det finns ett omfattande föreningsliv för alla åldrar och många miljöer att utforska från havet i väster till vandringsleder, skogar och sjöar i Svartedalen i öster.

Det här är en expanderande kustkommun som exploderat i invånarantal. Möjlighet till boende nära havet och goda möjligheter till friluftsliv och rekreation gör att kommunen ständigt växer och blir allt mer populär. Här finns även ett välutvecklat kultur- och föreningsliv.

I denna varierande kuststad finns goda möjligheter för alla. Hitta hyresbostäder i Stenungsund när du funnit din egen särskilda plats.

Maxa dina möjligheter med fler boendealternativ

Det finns många olika hyresbostäder i Stenungsund. Även ifall du söker efter ett särskilt boende så är möjligheterna fler. Testa dig fram och finn både varierande och otippade alternativ. Vissa tillfällen i livet kanske öppnar upp för att hyra enbart ett rum , eller en studentlägenhet . Eller varför inte testa på att bo i en mysig sjöbod precis vid havet. Med hjälp av BostadsPortals smidiga tjänster kan du hitta din dröm.

Enkla vägar till det rätta boendet

Det ska vara smidigt och enkelt att hitta en ledig hyresbostad. På BostadsPortal kan du utforska lediga bostäder att hyra i Stenungsund. Det breda sökverktyget som erbjuds gör det möjligt att specificera och filtrera dina angivna kriterier. På så sätt kommer du närmare hyresbostaden som passar dig bäst.

Hjälp på traven att hitta det boendet du söker

Det är lätt att söka och leta efter en hyresbostad i Stenungsund men desto klurigare att hålla koll på alla inkommande förslag som matchar dina önskemål. Se till att alltid vara ständigt uppdaterad, så att du vet när de bostäder som skulle passa dig dyker upp.

Det enda du behöver göra är att registrera din mailadress samt kriterierna för din önskade bostad att hyra på själva söksidan. Skapa på detta sätt en eller flera bostadsbevakningar . BostadsPortal bevakar och meddelar dig när matchande bostäder blir lediga! Skönt va?

Din profil öppnar dörrar

Tänk på att alltid ha en uppdaterad profil när du är registrerad som bostadssökande eller hyresvärd. Din profil är det första som andra läser och det är därför den som fungerar som ett första intryck av dig.

I Stenungsund finns massor att göra och upptäcka

Hoppa ombord på en båt och upplev vår fantastiska skärgård. Saltstänkta granitklippor, pittoreska fiskebyar och klassiska skaldjursrestauranger. Bohusläns tusentals öar bjuder på kontrastrik natur och varierande upplevelser. Boka en skärgårdstur, en fartfylld tur med RIB, segla skuta eller kanske en fisketur med båt och fiskeguide. Det finns mycket att välja på.

Är du sugen på shopping så finns det gott om butiker med något för alla smaker. Design, rustika detaljer, ätbart, njutbart, och mycket mer. Allt från modernt shoppingcenter i Kungälv , havsnära shoppingcenter i Stenungsund och personliga små butiker längs krokiga landsvägar till mysig bryggshopping på bilfria öar.

Vandringslederna i södra Bohuslän är många och vackra. Bohuslän bjuder på en fantastisk natur med såväl klippor och hav som grön natur och ett rikt djur- och växtliv.

Staden som andas en svunnen tid

Landskapet är fullt av kulturhistoriska monument och hällristningar, som påminner om livet från förr. Man kan nästintill känna av att luften andas svunna tider. Så för den kultur- och historieintresserade är detta en drömstad.

Ge dig ut på en kulturtur i vår del av Bohuslän, här finns gott om kulturella besöksmål och sevärdheter. Gör en resa i historien och upplev ståtliga fästningar med dramatiskt förflutet, ett kulturarv du inte vill missa. Här finns gott om kulturhus, museer, hembygdsgårdar och historiska platser.

Stenungsunds historia skiljer sig på många sätt från vad som är vanligt på Västkusten. Visst fanns det fiskare här redan för flera tusen år sedan, men fisket blev aldrig en huvudnäring. Jägare och fiskare blev så småningom bofasta. Havet, skogarna och jorden födde sina nybyggare.

Smidiga kommunikationer

Med en järnvägsstation där regionaltåg går mellan Göteborg C och Uddevalla samt Strömstad , så ökar populariteten som får människor att vilja flytta hit. Det tar 39 minuter till Göteborgs Central med tåg och 33 minuter till Uddevalla.

Hyr en bostad i Stenungsund och bli själv en hyresvärd

Det dyker dagligen upp massor av lediga hyresbostäder i Stenungsund på BostadsPortal och möjligheterna är många. Men vi vet också att detta är en attraktiv plats att söka sig till så därför vill vi inspirera dig till att ta alla chanser. Det kanske dyker upp en på tok för stor bostad men hyr då ut ett rum eller två . Bli själv en hyresvärd. BostadsPortal stöttar och vägleder genom att erbjuda en rad olika tjänster till dig som hyresvärd.

Ta tillvara på det rofyllda kustlivet

Genom att hyra en ledig hyresbostad i Stenungsund kan du ta del av det rofyllda kustlivet. Här finns fantastiska bilfria öar och fina små kustsamhällen som är väl värda en omväg. Till öarna tar du dig enkelt med de reguljära färjorna eller med egen båt.

Ta en härlig kvällspromenad på Stenungsön och upplev de vackra miljöerna och de ståtliga villorna i den gamla badorten. Kanske lockar det med ett dopp i havet på Hawaii.

Kombinera det här med historiens vingslag på mäktiga Bohus fästning där du kliver på kullerstenar från 1308. Efter detta följer du doften av nybakade kex och tar dig till Bräckboden hos Göteborgs Kex.

Vi ger dig trygghet och en säker väg framåt

BostadsPortal gillar trygghet och säkra vägar. Vi ser till att du alltid genomgår en säker bostadsprocess och vi hjälper dig att finna hyresbostäder i Stenungsund. Redan från att du registrerar dig tills kontrakt är skrivet. Vi önskar dig lycka till i jakten på den rätta bostaden!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA