Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Tierp

Hyresbostäder i Tierp

17 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
17 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 63 m²
Tierp, Bondegatan
8 204 SEK2 dagar sedan
3 rum lägenhet på 79 m²
Tierp, Makrillvägen
7 986 SEK13 juli

Liknande annonser i Tierp

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Tierp på BostadsPortal

Tierp är en tätort i norra Uppland. Denna ort fungerar också som en centralort i Tierps kommun, som i sig ligger i Uppsala län . Du som vill hyra bostad i Tierp, du har kommit till rätt sida. Hos oss på BostadsPortal kan du söka efter passande lediga bostäder i Tierp.

När du bor här så har du nära till Uppsala , i söder, och Gävle i norr. Du har inte heller långt till Norrtälje .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Tierp

Vill du hyra bostad i Tierp så kan det vara bra att bestämma vad för slags bostad det ska vara. Här hos oss kan du hitta lediga bostäder i form av lägenheter , hus , stugor och rum i Tierp .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Tierp

För att snabbt hitta samtliga lediga bostäder i Tierp, bör du använda sökfunktionen längst upp på sidan och helt enkelt ange stadens namn. Det ger dig en översikt över samtliga hyresbostäder i Tierp. Om du har specifika krav och vill anpassa din sökning ytterligare, är det en fördel att utföra en avancerad sökning.

Sök och filtrera på olika sätt

Den bostad i Tierp som du önskar som din egen har troligtvis specifika egenskaper och utseende som är viktiga för dig. För att hitta en passande bostad som motsvarar dina önskemål, kan du använda dig av filtreringsalternativ under sökningen. Det innebär att du kan söka efter bostäder med ett särskilt antal rum eller en önskad storlek i kvadratmeter.

I den avancerade sökningen kan du även specificera detaljer som inflyttningsdatum, hyrestid, förekomsten av balkong eller parkering, och mycket mer.

Smidigt att göra en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Tierp

Det är viktigt att du registrerar dig hos oss på BostadsPortal, eftersom det ger dig möjlighet att använda vår Bostadsbevakningstjänst . Med denna funktion kan du skapa en sökning och applicera de filter som matchar dina önskemål. Därefter kan du aktivera bevakningen för lediga bostäder. När nya bostäder i Tierp blir tillgängliga på vår plattform, kommer vi att skicka dig ett e-postmeddelande för att hålla dig uppdaterad och informerad om de senaste alternativen.

Inom vilket område i Tierp vill du hitta bostad?

Tierp har inga direkta områden utan det är centrala Tierp du kan välja på.

Ta dig enkelt till Tierp

Motorvägen E4 löper strax väster om Tierp och utgör en av de viktigaste vägarna i området. Dessutom går Ostkustbanan genom Tierp, vilket möjliggör tågförbindelser såsom Mälartåg till Uppsala och Gävle samt SJ Intercity-tåg mellan Gävle och Stockholm som stannar vid orten. Tierp är väl ansluten med ett antal busslinjer som knyter samman staden med de omgivande orterna inom kommunen och i grannkommuner.

Mycket att se och göra i Tierp

Tierps kommun är rik på vallonbruk, och många av dem är tillgängliga för allmänheten att utforska. Ett besök i Lövstabruk tar dig tillbaka till den genuina 1700-talsmiljön, där du även kan uppleva den världsberömda Cahmanorgeln och Barnens bruk. I Strömsbergs bruk, även känt som "det vita bruket," kan du njuta av ett café och nostalgi­museum, som är väl värda ett besök.

För historieentusiaster har Örbyhus slott en spännande historia att erbjuda, och det är också en plats där du kan lyssna på konserter av världsberömda artister varje år.

Om du är intresserad av naturupplevelser finns möjligheter till vandring, fågelskådning, fjärilssafari och kvällspaddling. Du kan också utforska havets mäktighet från toppen av Källarberget eller besöka Kapplasse, ett naturreservat vid Sikhjälma fiskehamn med fantastiska klapperstensfält.

Tierp har också en rik historia som sträcker sig tillbaka till Vendeltiden. Vid Vendels kyrka upptäcktes fjorton båtgravar från ca 550-800 e.Kr., som var så välbevarade och unika att de gav namn åt denna tidsperiod. Kyrkan själv, byggd för 700 år sedan, är smyckad med medeltida väggmålningar som ursprungligen utfördes av Johannes Iwan på 1400-talet. Under 1700-talet moderniserades kyrkan, och målningarna kalkades över, i linje med tidsperiodens praxis. Vissa av dessa målningar restaurerades på 1930-talet.

Intill kyrkan finns Vendeltidsmuseet, som har en utställning och information om Vendelbygden samt visar fynd från båtgravarna, inklusive den berömda Ottarshögen.

För dig som älskar naturen finns möjlighet att vandra i naturreservatet Florarna eller hyra en kanot för att utforska naturen på nära håll. Fågelskådare kan njuta av närheten till Lövstabukten och Ledskär, som är känt som fåglarnas paradis.

För shoppingentusiaster finns allt från dagligvaruhandel till genuina hantverk i Tierps kommun. Du kan utforska butiker, marknader, loppisar och hantverkare för att hitta det som passar dina intressen.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du väljer att använda BostadsPortal för att söka hyresbostäder i Tierp, kan du vara säker på att du har valt en pålitlig och trygg plattform. Vi strävar efter att skapa en säker användarupplevelse och har noggrant valt ut seriösa uthyrare på vår sida. Därför kan du känna dig trygg när du söker och hyr en bostad i Tierp genom oss.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du ännu inte har hittat en bostad i Tierp som uppfyller dina krav eller önskemål, eller om du har stött på hyresbostäder i Tierp som är för stora för dina behov, så finns det ett alternativ att överväga. Hyr en större bostad! Då kan du sedan hyra ut ett rum eller flera !

BostadsPortal – gör det enklare att hitta bostad i Tierp

BostadsPortal är den perfekta plattformen för dig som letar efter tillgängliga bostäder i Tierp. När du planerar att hyra en bostad i Tierp är det av yttersta vikt att ha möjligheten att söka bland många olika alternativ som uppfyller dina specifika krav, och det är precis vad du kan göra hos oss.

För att få full nytta av våra smarta funktioner, inklusive Bostadsbevakning , rekommenderar vi dig att registrera dig hos oss. Registrering ger dig även möjligheten att kontakta uthyrare direkt.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Dessutom kan du besöka vår FAQ-sida, där du kan hitta svar på vanliga frågor.

Vi på BostadsPortal önskar dig all lycka i din jakt efter den perfekta bostaden i Tierp!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA