Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Botkyrka

Hyresbostäder i Botkyrka

50 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum
50 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum hus på 38 m²
Botkyrka, Djupviksvägen
10 350 SEKIgår
Sida1av 3

Liknande annonser i Botkyrka

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostäder i Botkyrka på BostadsPortal

Botkyrka är en kommun i Stockholms län med över 93 000 invånare och kommunen har ambitiösa mål att bygga nya bostäder bland annat hyresrätter och hyreslägenheter. Men redan nu kan du hitta gott om lediga hyresbostäder i Botkyrka. Här på BostadsPortal kan du nämligen hitta bostadsannonser från både privata och kommersiella hyresvärdar. Funderar du på att flytta närmare Stockholm eller har du fått jobb där? Då är det dags att söka ditt nya hem i Botkyrka! Hos oss är detta enkelt att göra, tack vara våra smarta sökfunktioner och verktyg.

Botkyrka i sig omfattar flera mindre orter. Bland annat Tumba , Fittja och Alby . Det gör att du hittar ett brett urval av hyresbostäder här hos oss runt om i hela kommunen.

Tryggt att hyra bostad i Botkyrka

Förutom att erbjuda ett brett urval av hyresbostäder är din trygghet vår prioritering då vi strävar efter att erbjuda en trygg plattform som du kan lita på. Vi erbjuder olika digitala verktyg samt personlig support för att hjälpa dig att ha en så trygg och smidig bostadssökning som möjligt. Sedan har vi även sett till att alla de som hyr ut via vår sajt är seriösa.

Att bo i Botkyrka

Botkyrka har ett rikt näringsliv, mycket tack vare att det är en kommun i Stockholms län . Runt om i kommunen finns cirka 6 000 företag som ger en hel del arbetstillfällen!

Vad som gör Botkyrka ännu mer attraktiv är att kommunen har ett perfekt läge då den ligger mitt emellan Södertälje och Haninge , med endast 20 minuter med bil eller 22 minuter med tåg till Stockholms innerstad . Sedan har du så klart även tunnelbanan, med stationer vid Fittja , Alby , Hallunda och Norsborg som är slutstation på röda linjen.

Botkyrka i sig har även en hel del att erbjuda både när det kommer till aktiviteter så väl som sevärdheter och upplevelser. Du har nära till naturen då det finns flera naturreservat. Du har också tre kulturspår samt att du kan även kolla in olika fornlämningar.

Sedan så har kommunen även flera gårdar och torp samt ett slott. Så missa inte att besöka Hammarby prästgård, Kumla gård, Norsborgs herrgård och Sturehofs slott.

När det är dags att shoppa så kan du göra det i Alby eller i Tumba , då båda har ett bra köpcenter.

Att bo i Botkyrka är bra för dig som vill ha lite lugn och ro, men ändå ha nära in till storstadens pulserande liv!

Gör det enklare att hitta en hyresbostad i Botkyrka

Botkyrka har ett eget kommunalt bostadsbolag som förvaltar över 10 700 hyresrätter och du som bostadssökande kan så klart kontakta bolaget direkt. Det finns olika bostadsföreningar i Botkyrka men konkurrensen om hyresbostäder är också hög. Därför är det mycket viktigt att vara ute i god tid så väl som det kan vara bra att vara öppen för andra möjligheter att hitta en bra hyresbostad i Botkyrka.

På BostadsPortal slipper du bostadsköer och har möjlighet att hitta den hyresbostad i Botkyrka som passar just dina förutsättningar. Du kan göra enkla sökningar eller filtrera dem samt att du också kan lägga upp en Bostadsbevakning , helt gratis.

Olika typer av hyresbostäder i Botkyrka

Som bostadssökande har du ett stort urval av hyresbostäder i Botkyrka som är tillgängliga på vår plattform. Oavsett om du föredrar att hyra en lägenhet eller ett hus i Botkyrka , så finns möjligheten.

Här hos BostadsPortal kan du hitta allt från hyreslägenheter till sommarstugor och studentrum . Om du veckopendlar så kan du välja att hyra rum eller en del av bostaden och bli inneboende.

Om ni är på väg att bli fler i familjen och redan bor i en mindre bostad i Botkyrka, så kan det vara läge för något större. Du kan då välja att hyra ett helt hus eller en villa.

För att få fram exakt den typ av bostad i Botkyrka som passar de krav eller önskemål du har så rekommenderar vi att du gör en filtrerad sökning. Du har möjlighet att specificera din maxhyra samt önskad storlek på lägenheten genom antal rum och kvadratmeter. Dessutom kan du välja att ange om en balkong, hiss eller parkering är nödvändigt för din komfort. Det är fördelaktigt att vara noggrann i dina filtreringsval eftersom det resulterar i bättre matchningar för tillgängliga lägenheter i Botkyrka

Bevaka lediga hyresbostäder i Botkyrka kommun

För att hyra en bostad i Botkyrka som passar dina behov, är det viktigt att börja med att hitta rätt alternativ. Du kan dagligen söka efter tillgängliga bostäder i Botkyrka här på BostadsPortal. Dock är det mest smidiga att skapa en Bostadsbevakning . Denna tjänst är gratis och låter dig bevaka hela bostadsmarknaden. Du kan enkelt aktivera vår Bostadsbevakning. Du får sedan mail så fort det kommer in nya hyresbostäder som matchar din sökning och bevakning.

Ett hett tips är att du börjar med att registrera dig hos oss för att sedan ställa in dina sökkriterier såsom område, typ av hyresbostäder, storlek samt antal rum. När du har hittat den hyresbostad som passar dina önskemål kan du alltid avaktivera bevakningsmailet.

Hyr ut hela eller delar av din bostad

Om du själv ska flytta iväg för ett tag, kanske för att studera på annan ort, så kan du med fördel hyra ut din bostad så länge. Det kan du göra här via oss och våra smarta, digitala verktyg . Du kan läsa mer om hur det fungerar med att hyra ut din bostad här .

Kontakta oss

Kanske du har en eller flera frågor om att hyra bostad i Botkyrka, eller har helt andra frågor? Du är välkommen att kontakta oss via vår kundsupport.

Lycka till med bostadsjakten!