Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Botkyrka

Hyra bostad i Botkyrka

63 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum7 rum
63 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
3 r. · Lägenhet · 80 m²
Botkyrka, Krögarvägen
OBS! Lägenheten har ett bostadsanpassat kök med höj- och sänkbara skåp/köksbänk. Tillträde kommer at
18 timmar sedan
7 118 kr
Sida1av 4
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyra bostad i Botkyrka på BostadsPortal

Botkyrka är en kommun i Stockholms län med över 93 000 invånare, och kommunen har ambitiösa mål att bygga nya bostäder bl.a. hyresrätter och hyreslägenheter.

På BostadsPortal kan du hitta bostadsannonser från både privata och kommersiella hyresvärdar. Förutom det breda urvalet av hyresbostäder är din trygghet vår prioritering då vi strävar efter att erbjuda en trygg plattform som du kan lita på. Vi erbjuder olika digital verktyg samt personlig support för att hjälpa dig att ha en så trygg och smidig bostadssökning som möjligt. Funderar du på att flytta närmare Stockholm eller har du fått jobb där? Då är det dags att söka ditt nya hem i Botkyrka!

Att bo i Botkyrka

Som en kommun i Stockholms län erbjuder Botkyrka ett rikt näringsliv då det finns cirka 24 000 arbetstillfällen och över 6 000 företag belägna runt om kommunen. Vad gör Botkyrka ännu mer attraktiv är att den har ett perfekt läge då den ligger i mitten mellan Södertälje och Haninge, med endast 20 minuter med bil eller 22 minuter med tåg till Stockholms innerstad. Botkyrka har ett eget kommunal bostadsbolag som förvaltar över 10 700 hyresrätter och du som bostadssökande kan kontakta bolaget direkt. Det finns olika bostadsföreningar i Botkyrka men konkurrensen om hyresbostäder är också hög. Därav är det viktigt för dig att vara ute i god tid och öppen för fler valmöjligheter. på BostadsPortal slipper du bostadsköer men också har möjlighet att hitta den hyresbostad i Botkyrka som passar just dina förutsättningar.

Olika typer av hyresbostäder i Botkyrka

Som bostadssökande har du ett stort urval av hyresbostäder i Botkyrka som är tillgängliga på vår plattform. Du hittar allt från hyreslägenheter till sommarstugor och studentrum. Är du veckopendlare finns det också möjlighet att hyra rum eller en del av bostaden och bli inneboende, vilket kommer med fördelar såsom ekonomiskt fördelaktigt. Ska din familj utökas och har behov av en större boyta finns det möjlighet att hyra hus eller villa eller ett attefallshus.

Bevaka lediga hyresbostäder i Botkyrka kommun

På grund av hög konkurrens är det en bra ide att utnyttja våra verktyg och tjänster. Vi erbjuder en gratis tjänst som hjälper dig att bevaka hela bostadsmarknaden. Du kan enkelt aktivera vårt bevakningsmail och få mail så fort det kommer in nya hyresbostäder på vår sida. På så sätt kan din tid effektiviseras då du slipper spendera tid att scrolla på datorn eller mobilen. Du kan börja med att ställa in dina sökkriterier såsom område, typ av hyresbostäder, storlek samt antal rum. När du har hittat den hyresbostaden som passar dina önskemål kan du alltid avaktivera bevakningsmailet.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss via  vår kundsupport som kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15. För att få hålla koll på de senaste nyheterna så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Följ oss gärna på vår blogg för inspiration, information, tips och idéer.

Lycka till med bostadsjakten!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA