Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Botkyrka

Hyra bostad i Botkyrka

42 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum7 rum
42 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
2 r. · Lägenhet · 63 m²
Botkyrka, Harbrovägen
2 rums lägenhet i Storvreten
9 timmar sedan
5 363 kr
Sida1av 3

Populära söktermer

Botkyrka - Läs mer om hyresbostäder i Botkyrka

Botkyrka är en kommun i Stockholms län med över 93 000 invånare, och kommunen har ambitiösa mål att bygga nya bostäder bl.a. hyresrätter och hyreslägenheter.

På BostadsPortal kan du hitta bostadsannonser från både privata och kommersiella hyresvärdar. Förutom det breda urvalet av hyresbostäder är din trygghet vår prioritering då vi strävar efter att erbjuda en trygg plattform som du kan lita på. Vi erbjuder olika digital verktyg samt personlig support för att hjälpa dig att ha en så trygg och smidig bostadssökning som möjligt. Funderar du på att flytta närmare Stockholm eller har du fått jobb där? Då är det dags att söka ditt nya hem i Botkyrka!

Att bo i Botkyrka

Som en kommun i Stockholms län erbjuder Botkyrka ett rikt näringsliv då det finns cirka 24 000 arbetstillfällen och över 6 000 företag belägna runt om kommunen. Vad gör Botkyrka ännu mer attraktiv är att den har ett perfekt läge då den ligger i mitten mellan Södertälje och Haninge, med endast 20 minuter med bil eller 22 minuter med tåg till Stockholms innerstad. Botkyrka har ett eget kommunal bostadsbolag som förvaltar över 10 700 hyresrätter och du som bostadssökande kan kontakta bolaget direkt. Det finns olika bostadsföreningar i Botkyrka men konkurrensen om hyresbostäder är också hög. Därav är det viktigt för dig att vara ute i god tid och öppen för fler valmöjligheter. på BostadsPortal slipper du bostadsköer men också har möjlighet att hitta den hyresbostad i Botkyrka som passar just dina förutsättningar.

Olika typer av hyresbostäder i Botkyrka

Som bostadssökande har du ett stort urval av hyresbostäder i Botkyrka som är tillgängliga på vår plattform. Du hittar allt från hyreslägenheter till sommarstugor och studentrum. Är du veckopendlare finns det också möjlighet att hyra rum eller en del av bostaden och bli inneboende, vilket kommer med fördelar såsom ekonomiskt fördelaktigt. Ska din familj utökas och har behov av en större boyta finns det möjlighet att hyra hus eller villa eller ett attefallshus.

Bevaka lediga hyresbostäder i Botkyrka kommun

På grund av hög konkurrens är det en bra ide att utnyttja våra verktyg och tjänster. Vi erbjuder en gratis tjänst som hjälper dig att bevaka hela bostadsmarknaden. Du kan enkelt aktivera vårt bevakningsmail och få mail så fort det kommer in nya hyresbostäder på vår sida. På så sätt kan din tid effektiviseras då du slipper spendera tid att scrolla på datorn eller mobilen. Du kan börja med att ställa in dina sökkriterier såsom område, typ av hyresbostäder, storlek samt antal rum. När du har hittat den hyresbostaden som passar dina önskemål kan du alltid avaktivera bevakningsmailet.

Frågor? Eller funderingar?

Har du ytterligare frågor eller funderingar kring hyresbostäder i Botkyrka? Du är välkommen att kontakta oss. Vår kundsupport är glad för att svara på dina frågor och kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15. Om du funderar på att hyra ut kan du läsa på mer om bostadsuthyrning på BostadsPortal. Vi finns också på Facebook och uppdaterar med nyheter och tips regelbundet.

Lycka till med bostadsjakten!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg AdressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA