Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Botkyrka

Lediga lägenheter i Botkyrka

27 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum6 rum
27 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 79 m²
Botkyrka, Höders väg
7 837 SEKIgår
2 rum lägenhet på 60 m²
Tullinge, Månstorpsvägen
11 730 SEK5 dagar sedan
Sida1av 2
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Botkyrka på BostadsPortal

Botkyrka kommun är en trevlig plats att bo på om omfattar flera mindre orter som Tumba , Fittja , Alby för att nämna några. Att bo här, är ett bra alternativ mot att bo inne i Stockholm . Söker du efter en lägenhet i Botkyrka, så är det smart att använda dig av BostadsPortal. Här listar vi nämligen alla lediga lägenheter i Botkyrka.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Botkyrka

Om du vill, så kan du inte bara leta efter hyreslägenhet i Botkyrka. Det finns nämligen flera andra bostadsalternativ. Bland annat går det utmärkt att hyra hus i Botkyrka . Sedan kan du även hitta lediga stugor att hyra i Botkyrka samt att du även kan välja att hyra ett enda rum i Botkyrka .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Botkyrka

Du som vill att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt att hitta en lägenhet i Botkyrka, du kan välja att göra en så kallad snabbsökning. Det med hjälp av den sökruta som finns allra längst upp. Dock är det så att du då kommer att få fram alla bostadsalternativ. Vill du förfina sökningen och filtrera den, då ska du använda dig av avancerad sökning.

Gör en filtrerad sökning med dina önskemål och krav

När du ska hitta en perfekt lägenhet i Botkyrka, så är det ju bra att få med de krav eller önskemål du har. Detta är vad du kan göra under den avancerade sökningen. Du kan till exempel fylla i vad du max kan tänka dig att betala i hyra. Det går även att fylla i hur stor lägenheten ska vara, med både antal rum och antal kvadratmeter.

Du kan också välja att klicka i om det är ett måste med en balkong till din lägenhet eller om det måste finnas en hiss eller en parkering. Det lönar sig att vara noggrann när du gör din filtrering. Det gör nämligen att du får bättre matchningar på lediga lägenheter i Botkyrka.

En bostadsbevakning är smart att lägga upp

Om du vill hyra lägenhet i Botkyrka så måste du först hitta en som passar just dig och dina behov. Du kan om du vill söka efter lediga lägenheter i Botkyrka varje dag här på BostadsPortal. Men det smidigaste är ändå att lägga upp en Bostadsbevakning . Börja med att registrera dig här hos oss. Sedan är det bara att göra en avancerad sökning med den filtrering du vill ha. Klicka sedan i att det ska vara en bostadsbevakning. Så snart det dyker upp nya lägenheter som är lediga, så kommer du att få mail. Du kan då välja att ta kontakt med uthyraren.

Inom vilket område i Botkyrka vill du hitta lägenhet?

Botkyrka har fem kommundelar. Dessa är Alby , Fittja , Hallunda-Norsborg, Tullinge , Tumba och Vårsta-Grödinge.

Så tar du dig till Botkyrka

Norra delen av denna kommun, den genomkorsas av E4 och E20. Vid Alby så avtar länsväg 258 söderut som vid Tumba sedan ansluter till länsväg 226 österut och slutar vid Vårsta där länsväg 225 ansluter från väster och tar av mot söder. Länsväg 257 tar av från 225:an österut.

Stambanan går genom norra delen av kommunen där det går pendeltåg, samt att tunnelbanan sträcker sig genom norra delen. Det med stationer vid Fittja, Alby, Hallunda och Norsborg som är slutstation på röda linjen.

Sevärdheter och aktiviteter i Botkyrka

Då Botkyrka består av en mängd olika kommundelar, så finns det lite olika saker att se och göra. Bland annat finns det gott om olika naturreservat. Dessutom finns det tre kulturspår, i Hallunda, Fittja och Norsborg. Längs med dessa finns det en hel del fornlämningar att kika på.

I kommunen finns det även en hel del olika gårdar och torp med en lång historia. Bland annat Hammarby prästgård, Kumla gård, Norsborgs herrgård och Sturehofs slott.

I Alby finns det ett bra köpcenter, samt att det även finns sevärdheter som Alby gård, Albykistan, Flottsbro och mycket mer. I Tumba finns det också ett bra köpcenter samt en hel del inom kultur och nöjen.

Fittja har även sevärdheter som bland annat flera jättegrytor som ligger vid Albysjön. Det finns även ett gammalt tegelbruk.

Det finns en hel del fin natur runt om i denna kommun. Det finns också gott om olika aktiviteter i de olika orterna. Sedan är det ju som sagt även nära till Stockholm som i sig har en hel del när det gäller sevärdheter och aktiviteter.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en trygg och säker sajt att använda. Du kan utan att känna oro leta efter en hyreslägenhet i Botkyrka. När du ska hyra lägenhet i Botkyrka, så är det tryggt med., eftersom att här hos oss finns det bara uthyrare som är seriösa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske vill ha en viss typ av lägenhet i Botkyrka, men inte kan hitta exakt vad du letar efter? Ett alternativ kan vara att hyra en större lägenhet än vad du faktiskt har behov av själv. Sedan kan du välja att hyra ut ett rum i denna lägenhet till en annan person. Du blir då både hyresgäst och hyresvärd i ett.

Få tag på en lägenhet i Botkyrka via BostadsPortal

Det allra smidigaste sättet att söka efter lediga lägenheter i Botkyrka, det är att göra det via oss på BostadsPortal. Du bör dock registrera dig hos oss. Detta eftersom att du då kan få tillgång till alla delar av sajten samt att det är enklare när du ska göra en bevakning av bostäder.

Du kan känna dig trygg med att leta efter lägenheter i Botkyrka att hyra, via oss. Här samlar vi seriösa uthyrare. Sedan är det även enkelt att hitta vad du söker, eftersom du kan göra olika sökningar och filtreringar.

Funderar du på något särskilt eller har en fråga, så kan du alltid börja med att kolla in vår FAQ. Du kan även kontakta oss via kundtjänst.

Sedan så vill vi önska dig ett stort lycka till med letandet efter en bra lägenhet i Botkyrka.