Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Botkyrka

Lägenheter i Botkyrka

21 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
21 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 30 m²
Botkyrka, Tingstorget
Fastigheten är byggd 2019. Bostaden är förberedd för installation av tvätt-/diskmaskin.
7 timmar sedan
7 745 kr
Sida1av 2
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Botkyrka - Hyra lägenhet i Botkyrka

Är du en av dem som letar lägenhet att hyra i Botkyrka? På BostadsPortal har vi samlat bostadsannonser från både privata och kommersiella hyresvärdar i Botkyrka för att kunna erbjuda våra bostadssökande ett stort urval av hyreslägenheter. Du hittar både hyresrätter och bostadsrätter att hyra. Hos oss prioriterar vi trygghet och vi ser gärna att våra hyresvärdar och bostadssökande får en så trygg sökning som möjligt - för att du ska hitta hem! Därför erbjuder vi olika digital verktyg samt tjänster som du kan ta del av. Läs gärna vidare om hur det är att hyra lägenhet i Botkyrka!

Hyreslägenheter i Botkyrka

Botkyrka är en kommun i Stockholms län och det tar endast 20 minuter med bil att åka in till innerstan. På grund av det bästa läget är Botkyrka attraktiv för många att flytta dit. Dessutom har kommunen ett rikt näringsliv. Det förvaltas också ett stort antal av hyreslägenheter och hyresrätter runt om kommunen. Med det sagt kommer du kunna hitta den hyreslägenheten i Botkyrka som passar just dina förutsättningar, oavsett om du är en veckopendlare eller om du letar något utanför Stockholm. Tack vare bra kommunikationer är det smidigt att ta sig runt kommunen samt mellan kommunerna då Botkyrka ligger mellan Södertälje och Haninge.

Bevaka lediga lägenheter i Botkyrka

Eftersom vi vill att du ska ha en så trygg och positiv upplevelse hos oss som möjligt erbjuder vi en gratis tjänst som kan effektivisera din tid. Vi förstår att det krävs mycket arbete när du ska söka bostad,speciellt i en ny stad där du kanske inte har ett så stort nätverk i. För att slippa många timmar framför datorn och av scrollande på mobilen kan du låta oss att bevaka hela marknaden åt dig! Vi erbjuder en gratis tjänst - bevakningsmail , som också hjälper dig att komma först i kö då du får mail så fort vi får in lägenheter som matchar dina sökkriterier. I mailet hittar du också länken direkt till bostadsannonsen. Du ställer in filter såsom område, typ av bostad du söker, storlek samt antal rum. Det går också bra att ha fler bevakningar samtidigt - ju fler, desto bättre! När du har hittat din drömlägenhet i Botkyrka eller i det området du vill flytta till kan du alltid avaktivera tjänsten. Det är gratis och smidigt.

Kontakta oss om du har fler frågor

Du är välkommen att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar om lägenheter i Botkyrka. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 9-15 på Facebook Messenger och mail.

Om du funderar på att hyra ut din lägenhet i Botkyrka kan du läsa på mer om bostadsuthyrning på BostadsPortal. Vi erbjuder olika verktyg som kommer att underlätta din resa som hyresvärd. Dessutom kan du hitta råd om olika saker som du bör ha i åtanke när du ska hyra ut din lägenhet.

Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev, eller följ oss på vår blogg för fler tips, inspiration, information eller idéer.

Lycka till med jakten på lägenhet i Botkyrka!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA