Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Botkyrka

Hyra rum i Botkyrka

5 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 12 m²
Botkyrka, Forvägen
3 800 SEK2 dagar sedan

Liknande annonser i Botkyrka

Populära söktermer
  • Alla Rum

Botkyrka - Att hyra rum i Botkyrka

Att hyra rum är en alltmer vanlig boendeform bland många, speciellt studenter, och du som bostadssökande på BostadsPortal kan hitta olika typer av rum i Botkyrka att hyra - tryggt och enkelt. Vi har samlat bostadsannonser från privata, kommunala och kommersiella hyresvärdar för att kunna ge dig ett stort urval. Vi erbjuder olika digital verktyg samt personlig support för att underlätta din bostadssökning på vår plattform. Om du överväger att hitta ett tillfälligt och flexibelt boende läs gärna vidare på den här sidan. Vi delar med oss av vad det innebär att hyra rum i Botkyrka kommun!

Olika typer av rum att hyra i Botkyrka

På BostadsPortal hittar du olika typer av rum att hyra i Botkyrka utifrån dina önskemål. Det går att hyra ett möblerat rum om du vill skippa köpa nya möbler eller om du bara letar efter något tillfälligt. För dig som vill göra ditt rum mer personligt med dina egna grejer finns det omöblerade rum att hyra också. Oftast står det i annonsen om vad hyresvärden erbjuder men självfallet går det att diskutera om du vill hyra ett delvis möblerat rum. Dessutom finns det möjlighet att hyra en del av en lägenhet eller ett hus. Vanligtvis delar du då gemensamma utrymmen såsom kök, vardagsrum och badrum med andra hyresgäster eller hyresvärden. På så sätt får du tillgång till en större yta att disponeras än bara själva rummet.

Fördelar med att vara inneboende och hyra rum i Botkyrka

Letar du efter något nära Stockholm för att kunna pendla? Då är denna boendeform perfekt för dig. Det finns många fördelar med att hyra rum och vara inneboende som många kanske inte känner till. Först och främst blir det billigare när du delar bostaden med någon annan vilket är passande för studenter som pluggar i Stockholm. Det är lättare att få tag på ett rum än till exempel en lägenhet. Är du veckopendlare och söker något tillfälligt för att du vill behålla bostaden i din hemort är ett rum också ett bra alternativ innan du bestämmer dig för något permanent. Är du nyinflyttad är detta ett suveränt sätt att träffa nya människor och lära känna staden.

Så klart är det inte alltid lätt att flytta in med någon du precis träffat, därför har vi på BostadsPortal tagit fram ett så kallat “roomie-kontrakt” som går att ladda ned helt gratis. Roomie-kontraktet är tänkt att användas som ett kommunikationsredskap mellan rumskompisarna. Det är lättare att bestämma saker såsom hur oftas bostaden ska städas, vem som har vilka allergier osv. Kontraktet är ej lagligt bindande men fungerar som en viktig stämningshöjare.

Bevaka lediga rum i Botkyrka

För att hitta ett rum som passar just dig kan du ta del av våra verktyg och tjänster. Vårt bevakningsmail är en gratis tjänst som hjälper dig att effektivisera din tid i jakten på en ny bostad i Botkyrka. Du kan enkelt aktivera ett bevakningsmail med dina sökkriterier såsom typ av bostad, storlek, inflyttningsdatum och om det ska vara djurvänligt eller inte, och sedan få mail så fort det kommer in ett rum i Botkyrka som matchar sökningarna. Det går att ha fler bevakningar på en och samma gång. När du har hittat ditt nya hem är det enkelt och gratis att avaktivera bevakningsmailet.

Kontakta oss

Om du har ytterligare frågor eller funderingar om hur det är att hyra rum i Botkyrka är du välkommen att kontakt vår kundsupport. Vi finns att nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15.

För att ta del av våra nyheter och vad som pågår i vår verksamhet så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Följ oss gärna på vår blogg där vi delar med oss av inspiration, information, tips och idéer.