Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Knivsta

Hyresbostäder i Knivsta

44 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum7 rum
44 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 61 m²
Knivsta, Torpängsgatan
13 004 SEK4 dagar sedan
7 rum hus på 180 m²
Knivsta, Kragsta
19 550 SEK9 juli
Sida1av 3
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Knivsta på BostadsPortal

Om du är på jakt efter lediga bostäder i Knivsta, så har du hamnat på rätt plats. Vi på BostadsPortal erbjuder möjligheten att söka efter lediga bostäder att hyra i just detta område. Knivsta, beläget i Uppland, är strategiskt placerat endast 19 km söder om Uppsala och ungefär 48 km norr om Stockholm . Man kan säga att Knivsta utgör en central punkt mellan dessa två större städer.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Knivsta

Då du ska hyra bostad i Knivsta, fundera då över vad för slags bostad som passar dig allra bäst. Föredrar du att hyra lägenhet , eller är du ute efter att hyra ett hus i Knivsta ? Du kan även hyra en stuga så väl som du kan hyra rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Knivsta

Snabbaste sättet att få fram alla lediga bostäder i Knivsta är att skriva in ortens namn i den sökruta du hittar längst upp. Du får då fram alla bostadstyper. Föredrar du att kunna filtrera dina sökningar, så är det bra att använda den avancerade sökningen.

Få med önskemål och krav med en avancerad sökfunktion

För dig som är intresserad av att hitta en bostad i Knivsta och har specifika preferenser för ditt boende, så är användningen av avancerad sökning smart att göra. När du väljer att filtrera din sökning kan du skräddarsy resultatet efter dina önskemål. Till exempel kan du specificera önskad storlek på bostaden genom att ange antal rum eller kvadratmeter. Utöver detta finns det flera andra användbara filtreringsalternativ tillgängliga.

Du har möjligheten att söka efter bostäder i Knivsta som erbjuder parkeringsmöjligheter eller har en balkong. Genom att vara noggrann med dina filtreringsinställningar kan du säkerställa att resultaten matchar dina krav och önskemål på bästa sätt.

Smidigt med bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Knivsta

Vi rekommenderar starkt att du överväger att registrera dig hos oss, eftersom det ger dig möjlighet att dra nytta av vår Bostadsbevakningsfunktion. Denna funktion är kostnadsfri och strategisk att använda. Genom att aktivera Bostadsbevakning kan du enkelt hålla dig uppdaterad om lediga bostäder i Knivsta.

För att dra nytta av detta behöver du bara utföra en enda sökning med dina önskade filtreringsalternativ. Sedan kan du markera att denna sökning ska bevakas. På så vis ser vi till att övervaka alla bostäder och skicka e-postmeddelanden till dig varje gång vi får in resultat som matchar dina kriterier.

Inom vilket område i Knivsta vill du hitta bostad?

Bostäder finns att hitta i område som Rimbo , Marma och Högby som är på den östra sidan. Sedan har du även centrala Knivsta .

Hur du tar dig till Knivsta

Då E4:an ligger nära Knivsta, så är det enkelt att ta dig hit. Du kan även åka tåg eftersom att denna ort ligger vid Ostkustbanan.

Upplevelser och sevärdheter i Knivsta

Knivsta har en imponerande samling sevärdheter som bjuder på en mångfald av upplevelser. Här finner du allt från historiska platser och kyrkor till unika natur- och kulturupplevelser.

Knivsta rymmer flera betydelsefulla byggnadsminnen, inklusive förtrollande parker och välskötta trädgårdar. Ett exempel är den karakteristiska Flottsunds fyren, som stolt rest sig sedan 1929 i sitt ursprungliga skick. Ett annat exempel är Mora Stenar i Lagga, som bär på historiens vingslag.

Historiska platser är rikligt förekommande i och omkring Knivsta. Vallbyåsen är en sådan plats, med spår av forna tider som ger inblick i vår historia. Väsby Kvarn och Broborg är ytterligare exempel. Broborg, som är Upplands största fornborg, talar om en svunnen tid från tidig järnålder.

Knivsta pryds av flera kyrkor, många med anor från medeltiden och som fortsätter att vara aktiva och levande. Dessa kyrkor bjuder på enastående skönhet både på insidan och utsidan, och det är väl värt att besöka dem för att uppleva deras historiska charm.

Oavsett om du älskar friluftsliv och natur eller konst och kultur, har Knivsta något att erbjuda. Här kan du njuta av den vackra naturen och utomhusaktiviteter eller upptäcka konstnärliga och kulturella skatter. Knivsta ger dig en unik möjlighet att förena både natur och kultur i en fantastisk mix.

Knivsta bjuder på en rikedom av sevärdheter och upplevelser, som väntar på att utforskas och avnjutas. Oavsett vilka intressen du har, kommer du att finna något som tillfredsställer ditt nyfikna sinne.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Din säkerhet och trygghet är av högsta prioritet när du surfar på internet och när du väljer att använda våra tjänster. Vi strävar efter att erbjuda en trygg och säker miljö för dig, oavsett om du söker lediga bostäder i Knivsta eller hyr en bostad i Knivsta via våra uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Möjligtvis har du letat efter en bostad i Knivsta under en tid, men kanske ännu inte stött på det som du verkligen söker? Om utmaningen ligger i att de tillgängliga bostäderna har fler rum än du behöver, behöver du inte bekymra dig – varför inte överväga att hyra ändå? Faktum är att du har möjligheten att hyra ut ett av rummen till en annan person. Vi har då bra digitala verktyg du kan använda dig av.

BostadsPortal – När du vill hitta en bra bostad i Knivsta

För dig som är på jakt efter en bostad i Knivsta, rekommenderar vi starkt att du utforskar våra sidor. Oavsett om du planerar en flytt från en annan ort eller om du bara strävar efter en rymligare bostad , så har vi något som passar dig perfekt. Vårt utbud sträcker sig över lägenheter , hus , rum och stugor för uthyrning .

Genom att registrera dig hos oss öppnas en värld av fördelar. En av dem är den kostnadsfria tjänsten för Bostadsbevakning , som ger dig en överblick över de senaste tillgängliga objekten som matchar dina preferenser.

Vid frågor eller funderingar finns vår kundtjänst tillgänglig för att assistera dig. Du kan också ta en titt på vår FAQ-sida där vi har sammanställt vanliga frågor med tillhörande svar.

Med vår hjälp hoppas vi att du snart finner den perfekta bostaden i Knivsta. Lycka till på din bostadsjakt!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA