Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Åkersberga

Hyresbostäder i Åkersberga

21 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
21 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 84 m²
Åkersberga, Norrgårdsvägen
11 132 SEK2 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Åkersberga

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Åkersberga på BostadsPortal

Hyresbostäder i Åkersberga är ett bra alternativ till att hyra bostad mitt i Stockholm city . Åkersberga är en del av Österåkers kommun och har sin plats i den södra delen av Roslagen. Denna gemenskap och plats präglas starkt av närheten till Östersjön och områdets anknytning till Stockholms skärgård, med flera storslagna öar inom räckhåll. Så det innebär att du kan bo strax utanför Stockholm livliga puls. Här på BostadsPortal erbjuder vi lediga bostäder i Åkersberga. Du hittar annonser från privata så väl som kommunala hyresvärdar.

Utbudet på lediga hyresbostäder i Åkersberga

I Åkersberga finns en mångfald av hyresbostäder, och här hos oss finns möjligheten att hyra olika typer av boenden, från lägenheter till hus och stugor i Åkersberga . För den som söker något mer tillfälligt eller flexibelt finns även rum att hyra , vilket kan vara perfekt för studenter eller veckopendlare. Om du studerar kan du utforska vårt utbud av bostäder anpassade för studenter och få värdefulla tips för att hitta ditt nästa boende.

Därför bör du välja en hyresbostad i Åkersberga

Åkersberga är inte bara en lugn tillflyktsort utan har också en rad aktiviteter och sevärdheter att erbjuda. Så ska du hyra bostad i Åkersberga, så har du alltid något att göra.

En av de centrala punkterna är Köpcentrum Åkersberga, en omfattande shoppinggalleria med en mångfald av butiker, mysiga caféer och läckra restauranger. Här finns även praktiska tjänster som apotek, tandläkare, banker och livsmedelsaffärer samlade under samma tak.

Tack vare Åkersbergas tillhörighet till Österåkers kommun öppnas en värld av sevärdheter och aktiviteter. Tre magnifika slott och fyra välbevarade kyrkor är bara början på den historiska skatten som omger platsen. Flera fornminnen vittnar om kommunens rika och långa historia.

Ett måste är att besöka Ekbacken, en hembygdspark i Österåker som bjuder på en härlig kombination av naturskön miljö och kulturarv. Här kan du uppleva teaterföreställningar, utforska olika utställningar eller bara njuta av den atmosfär som präglar platsen, med bevarade byggnader från det gamla Åkersberga.

Garnsviken är en annan pärla inom Österåkers kommun med sin stora sjö som erbjuder möjligheter till fiske, bad och paddling under soliga dagar. Vintertid förvandlas sjön till en perfekt arena för långfärdsskridskoåkning. Längs sjön sträcker sig också kulturhistoriska vägar som bjuder in till härliga vandringar eller cykelturer.

Hitta enkelt och snabbt en hyresbostad i Åkersberga

BostadsPortal är en plattform för både hyresgäster och hyresvärdar. I Österåkers kommun finns det flera hyresvärdar, där du kan ställa dig i kö, men vill du göra det enklare för dig att hitta en bra hyresbostad i Åkersberga, så använd våra smarta verktyg. Här hos oss finns det olika typer av bostäder samt en hel del olika hyresannonser. Du kan göra olika sökningar så väl som att du kan lägga upp en eller flera Bostadsbevakningar .

På BostadsPortal erbjuder vi verktyg för att skräddarsy din sökning och hitta den perfekta bostaden i Åkersberga som passar just din livssituation.

Precisera din sökning med våra filtreringsmöjligheter

När du letar efter en hyresbostad i Åkersberga är chansen stor att du har specifika önskemål om läge eller närhet till olika bekvämligheter. Genom den avancerade sökfunktionen kan du finjustera dina krav på flera sätt. Du kan specificera antal rum, önskad yta i kvadratmeter och din maxhyra. Dessutom kan du ange preferenser som balkong, tillåtande av husdjur eller behov av parkeringsmöjligheter.

Att hitta rätt bostad kräver en del arbete och engagemang. Det är viktigt att lägga ner tid på ditt sökande för att hitta något som verkligen passar dina behov och önskemål. Konkurrensen om bostäder kan vara hög, så att vara flexibel och realistisk med vad du söker är viktigt.

Det finns olika tillvägagångssätt för att hitta din perfekta bostad, vare sig det är genom olika bostadsportaler, mäklare eller andra kanaler. Att vara aktiv och metodisk i din sökprocess kan öka dina chanser att hitta det bästa alternativet för dig.

Använd dig av BostadsPortals Bostadsbevakning

När du letar efter en bostad i Åkersberga men inte har tid eller möjlighet att söka varje dag, kan du dra nytta av vår Bostadsbevakningstjänst . Först och främst är det enklast att registrera dig hos oss på BostadsPortal. Därefter kan du på söksidan hitta en knapp för Bostadsbevakning som du kan klicka på. Genom att göra detta sparas din sökning och filtrering.

När nya bostäder i Åkersberga dyker upp som matchar dina angivna kriterier, kommer du att få ett meddelande via mail. Detta gör processen med att hitta din drömbostad betydligt smidigare. Istället för att aktivt söka varje dag håller Bostadsbevakningen koll åt dig och informerar dig när det dyker upp alternativ som passar din sökning. Det är ett praktiskt sätt att hålla sig uppdaterad och vara först i kön när det gäller nya tillgängliga bostäder i Åkersberga.

Hyr ut din bostad eller ett enstaka rum

Hos oss kan du inte bara hitta bostäder att hyra, utan du kan själv vara den som hyr ut. Om du behöver hyra ut ett rum eller två , eller kanske hela din bostad, då ska du gå via oss. Hos oss får du nämligen tillgång till smarta digitala verktyg och tjänster samt att du även kan få tillgång till olika hyreskontrakt att använda dig av.

Tryggt att hyra bostad i Åkersberga via BostadsPortal

När du letar efter lediga bostäder i Åkersberga kan du känna dig säker och trygg genom att använda vår plattform. Här samlas seriösa uthyrare som erbjuder bostäder för uthyrning i Åkersberga. BostadsPortal är det pålitliga valet när du är ute efter en bostad i Åkersberga. Vi strävar efter att erbjuda en trygg och pålitlig plattform där du kan söka och hitta bostäder som matchar dina behov och önskemål. Genom att samla seriösa uthyrare skapar vi en säker miljö för dig att välja och hyra din nästa bostad i Åkersberga från.

Om du vill veta mer om att hyra bostad i Åkersberga, eller har andra frågor, så har vi en bra kundtjänst du kan använda dig av.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA