Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Åkersberga

Lediga lägenheter i Åkersberga

13 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum3 rum4 rum
13 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 84 m²
Åkersberga, Norrgårdsvägen
11 132 SEK17 juli

Liknande annonser i Åkersberga

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet att hyra i Åkersberga på BostadsPortal

Ett par mil utanför Stockholm city ligger Åkersberga. Att hyra lägenhet i Åkersberga kan vara ett bra alternativ om du inte vill bo mitt i smeten i storstaden. Om du vill söka efter lediga lägenheter i Åkersberga så är det exakt vad du kan göra här hos oss på BostadsPortal. Åkersberga tillhör Österåkers kommun och ligger i södra Roslagen.

Denna kommun och ort är mycket präglad av närheten till Östersjön. I närheten finns flera stora öar som tillhör Stockholms skärgård.

Du kan hitta en hyreslägenhet i Åkersberga ganska så enkelt via oss. Se bara till att söka var du vill att denna lägenhet ska ligga.

Hitta rätt bostadsalternativ i Åkersberga

Är det just en lägenhet i Åkersberga du vill hyra, eller går det bra att hyra andra bostäder med? Här hos oss går det bra att hyra lägenhet i Åkersberga så väl som du kan hitta hus och stugor som hyrs ut . I vissa fall kan det även finnas rum att hyra .

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Åkersberga

Vill du att det ska gå snabbt att få fram lediga lägenheter i Åkersberga? Du kan då välja att göra en så kallad snabbsökning. Då kommer du få fram alla de alternativ i Åkersberga som hyrs ut. Du som vill vara lite mer noggrann, du kan istället använda dig av den avancerade sökningen. Du kan då filtrera efter olika saker.

Hyr en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Du som vill hyra lägenhet i Åkersberga och har egna krav och önskemål hur denna lägenhet ska vara och var den ska ligga, du bör se till att använda dig av vår sökfunktion. Du kan då få fram lediga lägenheter i Åkersberga som passar just de krav du har. Kanske du vill det ska finnas en tillhörande parkering eller att det är ett måste med en balkong? Eller så vill du kunna fylla i vad du max kan tänka dig att betala i hyra.

Under vår avancerade sökfunktion har du flera kriterier du kan bocka i, så att du får fram alla lediga lägenheter i Åkersberga som matchar exakt den typ av lägenhet du är ute efter.

Smidigt att göra en bostadsbevakning

Du som är på jakt efter en lägenhet i Åkersberga, men inte vill behöva söka varje dag, du kan testa att göra en bostadsbevakning . Det enklaste är om du börjar med att registrera dig hos oss på BostadsPortal. Sedan kan du på söksidan hitta en knapp med bostadsbevakning som du kan klicka på. Den gör att din sökning och filtrering sparas. Kommer det in nya lägenheter i Åkersberga som matchar vad du fyllt i, då får du mail.

Inom vilket område i Åkersberga vill du hitta lägenhet?

Inom Åkersberga finns det ett par områden du kan välja att bo i. Bland annat har du Norrö-Stava , Runö , Österskär , Lervik och så vidare.

Hur du tar dig till Åkersberga

Det är enkelt att ta dig till Åkersberga, då det ligger nära Stockholm . Hela orten genomkorsas dessutom av Roslagsbanan. Den har fyra stationer inom orten. Sedan går det även bussar och då bland annat till Danderyd , Ljusterö , och Norrtälje , så väl som Kista via Norrortsleden.

Vad finns att göra i Åkersberga?

Åkersberga har en del saker du kan hitta på. Bland annat finns Köpcentrum Åkersberga, som är en stor shoppinggalleria. In denna byggnad finns det många butiker, samt även caféer och restauranger. I denna galleria finns det även apotek, tandläkare, banker och livsmedelsaffärer.

Åkersberga ligger som sagt i Österåkers kommun, så du har nära till andra sevärdheter och aktiviteter tack vare det.  Bland annat finns tre olika slott att kika på, så väl som fyra välbevarade kyrkor. I kommunen finns det även gott om fornminne. Det tack vare kommunens långa historia.

Missa inte ett besök på Ekbacken. Det är en hembygdspark i Österåker som består av vacker natur- och kulturmiljö samt att de har bevarade byggnader från det gamla Åkersberga. Här kan du se teaterföreställningar, kolla olika utställningar, eller bara njuta av miljön.

I Österåkers kommun har du även Garnsviken, en stor sjö där du kan fiska, bada och paddla kanot med mera. Under vinter är denna sjö perfekt för långfärdsskridskor. Längs med denna sjö finns även fina kulturhistoriska vägar som du kan uppleva till fots eller på cykel.

Du har dessutom nära in till Stockholm som har en hel del att erbjuda inom både sevärdheter och aktiviteter. Huvudstaden har bland annat en hel del museer, konstgallerier med mera. Där kan du även ägna dig åt olika sorters nöjen om du vill.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska söka efter lediga lägenheter i Åkersberga, så kan du känna dig trygg i att göra det via vår sajt. Här samlas seriösa uthyrare som du sedan kan välja att hyra lägenhet i Åkersberga av. BostadsPortal är det trygga valet när du är ute efter en lägenhet i Åkersberga.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som letat efter en hyreslägenhet i Åkersberga ett tag, men inte fått tag på exakt den typ av lägenhet du känner passar dig, du kan testa en annan sak. Du kan hyra en lägenhet i Åkersberga som är större än vad du behöver. Det för att sedan hyra ut ett av rummen till någon annan. Du kan därmed bli hyresvärd du med.

Välj BostadsPortal när du söker lediga hyreslägenheter i Åkersberga

Du som vill kunna hitta en lägenhet i Åkersberga, som du kan hyra på enkelt sätt, du ska använda dig av BostadsPortal. Denna sajt är en bra plats för både uthyrare och personer som letar efter lediga lägenheter i Åkersberga.

Se gärna till att du registrerar dig hos oss för att underlätta för dig själv när du ska göra bostadsbevakning eller då du ska kontakta en viss hyresvärd.

Kontakta oss på BostadsPortal för mer information

Om du har frågor eller andra funderingar så kan du ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Vi önskar dig ett stort lycka till att hitta vad du söker!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA