Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Skövde

Hyresbostäder i Skövde

37 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
37 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 58 m²
Ulveket-Dälderna, Norra Bergvägen
6 165 SEK3 timmar sedan
3 rum lägenhet på 80 m²
Skövde, Bussatorpsvägen
8 575 SEK2 dagar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Skövde

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Skövde på BostadsPortal

Är du på jakt efter en bostad i Skövde? Kanske du ska plugga på högskolan som finns här eller har du fått ett nytt jobb? Kanske du ska flytta hemifrån? Oavsett, så kan du via oss på BostadsPortal hitta lediga bostäder i Skövde.

Staden i sig är placerad i Västra Götaland och bor du här så har du nära till bland annat Falköping , Tidaholm och Jönköping . Åt andra hållet har du Skara , Mariestad och Töreboda .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Skövde

Här på BostadsPortal finns det flera olika bostadsalternativ. Du kan välja att hyra en vanlig lägenhet , så väl som det finns studentlägenheter i Skövde . Sedan finns det även möjligheter att hyra en stuga eller ett hus samt att du även kan hitta rum i Skövde som hyrs ut .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Skövde

Här på BostadsPortal kan du söka efter bostäder på två sätt. Det enklaste och snabbaste är att ta snabbsökning. Denna sökning görs i rutan längs upp på sidan. Fyll bara i stadens namn och du får då fram alla lediga bostäder i Skövde.

Du kan välja att använda den avancerade sökningen med, om du vill kunna filtrera efter bostadstyp eller andra val.

Avancerad sökning med filtrering

De flesta som vill hyra en bostad, de har olika krav på hur denna bostad ska vara och det har säkert du med. Så när du ska hyra bostad i Skövde, se till att du filtrerar din sökning så att du får fram bostäder som matchar det du är ute efter.

När du använder dig av den avancerade sökningen så kan du dels söka efter olika bostadstyper, dels andra saker. Du kan bland annat fylla i hur stor bostaden ska vara, hur många rum den ska ha samt önskat inflyttningsdatum.

Du har även andra rutor att klicka i, som att du önskar att bostaden ska ha balkong, att det ska vara tillåtet med djur eller att det ska vara bara för studenter.

Gör en Bostadsbevakning – Få mail när lediga bostäder dyker upp

Vill du slippa att manuellt göra ny sökning var och varannan dag på lediga bostäder i Skövde, testa då vår Bostadsbevakning . För att få tillgång till den så måste du börja med att registrera dig. Sedan är det bara att göra en filtrerad sökning som matchar alla dina krav. När nya, lediga bostäder i Skövde kommer in på vår sajt, då mailar vi dig.

Inom vilket område i Skövde vill du hitta bostad?

Skövde har flera trevliga bostadsområden. Bland annat kan du hyra bostad i centrum samt att du även kan hitta lediga bostäder i Södra Ryd , Norrmalm , Västermalm och Mariesjö .

Så kan du ta dig till och från Skövde

När det gäller att ta dig till eller från Skövde, så kan du ta bilen. Här går bland annat riksvägarna 26, 49 och 200. Staden har även ett resecentrum där det avgår både bussar och tåg. Tåget tar dig till Göteborg åt ena hållet och Stockholm åt andra!

Vad du kan hitta på att göra i Skövde

Skövde är en plats där du kan hitta på en mängd olika saker, det oavsett om du är naturintresserad, gillar att shoppa eller vill vara kulturell.

Gillar du att röra på dig så har du Billingens friluftsområde. Där hittar du bland annat skidbacke, isbana, motionsspår, vandringsspår med mera. Ett fiskeområde finns det också.

På Skövde stadsmuseum kan du upptäcka en samling av föremål, texter och fotografier. Själva museet ligger i en textilfabrik.

Teknik och naturvetenskap kan du ägna dig åt på Balthazar Science Center, som är en plats för hela familjen.

I Skövde finns det även en golfbana, för dig som gillar att spela. Den ligger nära Knistad Herrgård, som även det är en sevärdhet i sig.

Runt om i staden har du andra sevärdheter att kolla in. Bland annat så finns det en skulptur som föreställer John G Grönvall. Grönvall var den person som grundade Sköfde Gjuteri och Mekaniska Verkstad, som numera heter Volvo Powertrain.

I staden finns det även gott om muraler och väggmålningar, samt att du även kan kolla in Väggmålning i Södra Ryd eller skulpturen Vänskap.

Askeberga skeppssättning är även det värt att kolla in. Sedan finns det även flera trevliga naturreservat.

Gillar du att shoppa så kan du göra det på shoppinggalleriorna Commerce och Elins Esplanad.

Bor du i Skövde så missa inte att besöka närliggande Hornborgasjön. På våren så kommer det tusentals tranor dit och det är värt att se!

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du kanske är ute efter en bostad i Skövde med ett visst antal rum, men har inte riktigt hittat rätt än? Ett alternativ du har är att hyra en bostad som är större än vad du behöver. Du kan nämligen välja att hyra ut ett rum , det via oss.

BostadsPortal – Om du vill göra det enkelt att hitta bostad i Skövde

Du som vill hyra bostad i Skövde, du vill säkert göra det så enkelt som möjligt att hitta en bostad som passar just dig och de krav du har. Här hos oss på BostadsPortal kan du hitta lediga bostäder i Skövde. Antingen genom att du söker efter dem, eller att du lägger upp en Bostadsbevakning . Dock måste du vara registrerad här för att använda den funktionen.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en sajt som är trygg och säker att använda. Så när du ska leta efter lediga bostäder i Skövde, så gör det här hos oss! Vi har bara seriösa uthyrare och hyresvärdar samlade här på vår sida. Det gör att du kan känna dig trygg i att hyra bostad i Skövde.

Vill du komma i kontakt med oss, så gör du det via vår kundtjänst. Sedan har vi även en bra sida med FAQ du kan kolla in. Där har vi samlat vanliga frågor och svar.

Vi hoppas på att du ska hitta en passande bostad i Skövde att hyra och vi önskar dig ett stort lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA