Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Huddinge

Hyresbostäder i Huddinge

104 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum
104 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum hus på 100 m²
Segeltorp, Skansbergsvägen
19 000 SEK17 timmar sedan
3 rum lägenhet på 62 m²
Flemingsberg, Terapivägen
14 950 SEKIgår
Sida1av 6
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Huddinge

Är du på jakt efter en ledig hyresbostad i Huddinge? Då har du hamnat helt rätt. På BostadsPortal hittar du urval av lediga bostäder till uthyrning i Huddinge och många bra tips på hur du kan hitta din nästa bostad hos oss. Du kan här hitta annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar. Huddinge kommun ligger i Stockholmsregionen med centralorten Huddinge centrum. På BostadsPortal kan du söka efter tillgängliga bostäder i Huddinge. Det är en trevlig plats att bo på och ett utmärkt alternativ för dig som föredrar att inte bo mitt i Stockholms city . Här delar vi med oss av några bra saker att tänka på när du söker bostad i Huddinge.

Tryggt att hyra bostad i Huddinge

De annonser på bostäder i Huddinge som hyrs ut som du ser här på BostadsPortal, de är alla godkända av oss. Som vår bostadssökande har du tillgång till olika verktyg som du kan använda dig av för att underlätta din bostadssökning. Vi erbjuder även personlig support för att du ska känna dig trygg. Det är vår ambition att leverera trygghet och funktion till våra bostadssökande och hyresvärdar.

Att söka bostad i Huddinge

Huddinge kommun erbjuder inget eget bostadsbolag och därför får du som söker bostad i Huddinge använda dig av olika verktyg och plattformar för att komma i kontakt med hyresvärdar. Dock har kommunen ett samarbete med bostadsförmedlingen i Stockholm och där får bostadssökande samla på sig kötid/poäng för att söka bostad.

Om du vill göra det bra mycket enklare att hitta lediga bostäder i Huddinge så kan du använda dig av vår portal. Vi har olika sökfunktioner så väl som en smart tjänst som heter Bostadsbevakning .

När du letar efter en bostad att hyra i Huddinge är det troligt att du har specifika krav på dess läge eller dess tillgänglighet till olika bekvämligheter. Genom den avancerade sökfunktionen kan du filtrera på olika sätt. Du kan specificera antalet rum, önskad yta i kvadratmeter samt din maxhyra. Du har även möjligheten att ange preferenser som balkong, husdjurstillåtelse eller att du har behov av parkeringsplats

Det finns olika sätt för dig att hitta en bostad att hyra och du får lägga ner tid och arbete på ditt letande då det är viktigt att hitta något som passar just dig. Viktigt att komma ihåg att konkurrensen är hög och därför ska du vara flexibel och realistisk med vad det är du letar efter och vad du kan tänka dig.

Att bo i Huddinge

Huddinge, beläget som den näst största kommunen i Stockholms län med över 112 000 invånare, står som ett levande bevis på en blomstrande entreprenörsanda. Kommunens strävan att bli en av de mest attraktiva platserna att bo på och flytta till syns tydligt. Med en imponerande mängd på över 9 200 företag och verksamheter erbjuder Huddinge en betydande mängd arbetstillfällen.

I takt med att Huddinge växer blir efterfrågan på hyresbostäder högre. Du som vill hyra bostad i Huddinge gör därmed rätt i att använda dig av oss för att hitta exakt det du söker. I Huddinge finns flera fantastiska områden att välja att bo inom. Bland dem återfinns Flemingsberg , Vårby , Segeltorp , Skogås och Västerhaninge .

Rik kultur-och naturskatt att utforska

I Huddinge finns flera fantastiska områden att välja att bo inom. Bland dem återfinns Flemingsberg , Vårby , Segeltorp , Skogås och Västerhaninge . Sedan finns det en hel del att se och göra med! Konstentusiaster kan njuta av flera konsthallar och kulturcentrumet Fullersta gård. Fullersta bio är också nära till hands för underhållning.

För de som gillar museer finns Litografiska museet vid Sundby gård, Hagalunds tvätterimuseum intill Albysjön i Masmo, samt Vårbyhuset med Internationella barnkonstmuseet. Nyboda hembygds- och skolmuseum är en annan intressant plats mitt emot Huddinge kyrka.

Naturen är också nära i Huddinge med skogar som pryder de östra delarna av området och ger möjlighet till naturvandringar. Områdets sprickdalslandskap ger området en unik karaktär.

Många aktiviteter att hitta på

Shoppingmöjligheter och ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger finns i Huddinge centrum. Dess närhet till banker, apotek, livsmedelsbutiker och vårdcentraler gör det till en bra plats att bo på.

En av Huddinge kommuns ambitioner är att satsa på cykelvägar och öka andelen resor med cykel så här är det enkelt att ta dig runt med just en cykel. Sedan kan du även ta dig fram till fots eller nyttja kollektivtrafiken.

Välj mellan olika hyresbostäder i Huddinge

Runt om i Huddinge finns det olika typer av hyresbostäder och här hos oss kan du hyra bostad i Huddinge i form av hyreslägenheter , hus , eller stuga . Du kan även hitta rum som hyrs ut , vilket kan vara bra för dig som är student eller bara veckopendlar. Om du är studerande kan du kika på vårt urval av bostäder för studenter och få tips på hur du går tillväga för att hitta ditt nästa boende.

På BostadsPortal kan du filtrera din sökning för att hitta just den bostaden i Huddinge som passar just din livssituation. När du letar efter en bostad att hyra i Huddinge är det viktigt att den passar dina önskemål och krav. Genom den avancerade sökfunktionen kan du filtrera på olika sätt för att hitta det perfekta alternativet. Du kan specificera antal rum, önskad yta i kvadratmeter samt din maxhyra. Utöver detta kan du välja preferenser som balkong, husdjurstillåtelse eller tillgång till parkeringsplats.

Enkelt att bevaka lediga hyresbostäder i Huddinge

Vi förstår att du helst skulle vilja slippa timmarna framför datorn eller mobilen, där du intensivt letar bland tusentals lediga bostäder. När du väljer att använda oss, då kan du aktivera Bostadsbevakningen som är en gratis tjänst och låta oss bevaka marknaden åt dig!

För att skapa en bevakning behöver du bara ange dina sökkriterier på vår sökresultatsida. Du kan välja område, storlek, maxhyra, antal rum samt specificera om det ska vara barnvänligt eller tillåta husdjur. Efter att du valt dina preferenser aktiverar du bevakningen med ett enkelt klick i den orangea rutan och väntar på vårt e-postmeddelande. Vi skickar omedelbart mail så fort lediga bostäder i Huddinge dyker upp som matchar dina sökkriterier. Du kan ha flera bevakningar samtidigt och avsluta dem närhelst du önskar.

Hyr ut din bostad via BostadsPortal

Om du har ett hus eller en lägenhet som du inte själv ska bo i, då kan det vara smart att hyra ut bostaden under en kortare eller längre period. Du kan även välja att hyra ut ett enstaka rum , om du vill ha hjälp med din egen hyra. Här hos oss kan du då hitta den hjälp du behöver med att hyra ut så väl som du kan få tag på ett gäng med olika dokument som behövs. Bland annat får du tillgång till ett digitalt hyreskontrakt som hjälper dig med att hålla koll på den juridiska delen i ett hyreskontrakt så väl som det finns digitalt besiktningsprotokoll, inflyttningsbesiktning och utflyttningsbesiktning .

Kontakta oss

Vid eventuella frågor eller funderingar kring bostäder i Huddinge eller helt andra frågor är du välkommen att kontakta oss. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan 9–15.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA