Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Huddinge

Hyra bostad i Huddinge

132 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum
132 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
3 r. · Lägenhet · 86 m²
Huddinge, Rådjursvägen
3 rums bostad i Västerhaninge
1 timme sedan
11 271 kr
...
Sida1av 8
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Huddinge - Mer info här

Söker du bostad i Huddinge? På BostadsPortal hittar du urval av lediga bostäder till uthyrning i Huddinge och goda tips på hur du kan hitta din nästa bostad hos oss. Vi har samlat annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar och det är endast godkänna annonser som är synliga på vår webbplats. Som vår bostadssökande har du tillgång till olika verktyg som du kan använda dig av för att underlätta din bostadssökning. Vi erbjuder även personlig support för att du ska känna dig trygg. Det är vår ambition att leverera trygghet och funktion till våra bostadssökande och hyresvärdar. Här delar vi med oss av några bra saker att tänka på när du söker bostad i Huddinge.

Att söka bostad i Huddinge

Huddinge kommun erbjuder inget eget bostadsbolag och därför får du som söker bostad i Huddinge använda dig av olika verktyg och plattformar för att komma i kontakt med hyresvärdar. Dock har kommunen ett samarbete med bostadsförmedlingen i Stockholm och där får bostadssökande samla på sig kötider för att söka bostad. Det finns olika sätt för dig att hitta en bostad att hyra och du får lägga ner tid och arbete på ditt letande då det är viktigt att hitta något som passar just dig. Viktigt att komma ihåg att konkurrensen är hög därför ska du vara flexibel och realistisk med vad det är du letar efter och kan tänka dig.

Att bo i Huddinge

Huddinge är den näst största kommunerna i Stockholms län med över 112 000 invånare. Kommunen har en stark entreprenörsanda och strävar efter att bli en av de mest attraktiva kommunerna att bo i och flytta till. Det finns över 9 200 företag och verksamheter vilket innebär ett stort antal arbetstillfällen. I takt med att Huddinge växer blir efterfrågan på hyresbostäder högre. Du behöver inte oroa dig för vart du än hittar din bostad i Huddinge kan du antinge cykla, gå eller ta del av kollektivtrafiken. En av Huddinge kommuns ambitioner är att satsa på cykelvägar och öka andelen resor med cykel. Även om kommunen ligger nära huvudstaden erbjuder den en rad olika upplevelser och sevärdheter att upptäcka såsom Fullersta Gård, Konstföreningen Bellis och Litografiska museet.

Olika typer av hyresbostäder i Huddinge

Det finns olika typer av hyresbostäder runt om Huddinge och du kan hitta allt från hyreslägenheter, hus, attefallshus eller något tillfälligt som att dela bostad med andra. Många pendlar till och från Huddinge, både på grund av arbete och studier. På BostadsPortal kan du filtrera din sökning för att hitta just den bostaden i Huddinge som passar just din livssituation. Om du är studerande kan du kika på vårt urval av bostäder för studenter och få tips på hur du går tillväga för att hitta ditt nästa boende. Är du veckopendlare kan du titta på den tillfälliga boendeformen. Följ gärna oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad!

Bevaka lediga hyresbostäder i Huddinge

Vi förstår att du gärna skippa de timmarna framför datorn eller på mobilen för att intensivt leta bland tusentals lediga bostäder. Som vår bostadssökande kan du aktivera bevakningsmailet som är en gratis tjänst och låta oss bevaka marknaden åt dig! Det enda du behöver göra för att skapa en bevakning är att sätta in dina sökkriterier på sökresultatsidan. Du väljer själv området, storleken, priset och antal rum och om det ska vara barnvänligt eller om djuret är tillåtet. Sedan slår du på din bevakning i den orangea boxen och väntar på mail från oss. Vi skickar mail så fort det kommer in lediga bostäder i Huddinge som matchar din sökning. Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan stäng av din bevakning precis när du vill.

Hör av dig till oss

Vid eventuella frågor eller funderingar kring bostäder i Huddinge är du välkommen att kontakta oss på Facebook Messenger eller e-post. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA