Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Huddinge

Hyra rum i Huddinge

5 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 20 m²
Flemingsberg, Sågstuvägen
4 500 SEK15 maj

Liknande annonser i Huddinge

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra rum i Huddinge - Mer info här

Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du letar rum att hyra i Huddinge. Det är inte alltför ovanligt att många hyr rum i en stad som Huddinge då den ligger nära huvudstaden och är näst största kommunen med över 120 000 invånare vilket innebär hög konkurrens om bostad. Dock finns det många fördelar med denna boendeform som vi ska presentera härnäst. Hos oss hittar du vårt urval av lediga boenden i Huddinge som vi har samlat annonserna från både privata och kommersiella hyresvärdar. För att säkerställa tryggheten och undvika fuskannonser på vår webbplats tillåter vi endast godkända annonser. Som vår bostadssökande har du även tillgång till olika verktyg samt personlig support. Du kan hålla dig uppdaterad och följa oss på Facebook och få fler nyttiga tips på vår blogg .

Fördelar med att hyra rum i Huddinge

Det finns en del fördelar med att hyra rum i Huddinge. Den första och påtagliga fördelen är att det är mer ekonomiskt fördelaktigt när du delar bostad eller hyr ett rum i en lägenhet eller ett bostadshus. Kostnaderna blir mindre men du fortfarande har avskildhet då du har ett rum eller en del för dig själv. Inte alltför sällan finns det lediga rum med egen ingång till uthyrning. Att vara inneboende i Huddinge innebär också att du delar gemensamma utrymmen såsom badrum, kök, vardagsrum och balkong/uteplats med dem andra boenden eller din hyresvärd. Att hyra rum i Huddinge är också perfekt för dig som är veckopendlare eller som letar något tillfälligt. Du slipper också inköpa stora möbler eftersom rummet oftast hyrs ut möblerat. Det är också möjligt att hitta omöblerade eller delvis möblerade rum. Om du är studerande kan det också vara en bra ide att prova att hyra ett rum i Huddinge först vilket innebär mindre pengar som går till hyra samt ett bra sätt att lära känna nya människor. Dessutom går det snabbare att hitta ett rum att hyra än de andra bostadstyperna. Hos oss får du en översikt över alla lediga rum till studenter i Huddinge och tips på hur du kan gå tillväga att hitta ditt nästa boende.

Bevaka lediga rum till uthyrning i Huddinge

Huddinge kommun erbjuder ingen officiell bostadskö men du kan ställa dig i kö hos olika hyresvärdar och bostadsförmedlingen i Stockholm. Oftast är det tidskrävande och du behöver ha många år i dina kötider för att bli erbjuden något. För att skippa de timmarna framför datorn eller på mobilen kan du aktivera vårt bevakningsmail som hjälper dig att bevaka hela marknaden. Det är en krångelfri och gratis tjänst som du kan använda dig av när du söker rum att hyra i Huddinge hos oss. Du behöver ställa in dina sökkriterier på sökresultatssidan för att slå på en bevakning. När bevakning är igång får du mail från oss så fort det kommer in lediga rum som matchar din sökning. Det är också möjligt att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan stänga av din bevakning precis när du vill.

Kontakta oss

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring rum i Huddinge är du välkommen att kontakta oss på Facebook eller e-post. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA