Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Huddinge

Lediga lägenheter i Huddinge

92 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
92 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 24 m²
Flemingsberg, Visättravägen
4 728 SEK5 timmar sedan
2 rum lägenhet på 61 m²
Flemingsberg, Sågstuvägen
7 151 SEK11 timmar sedan
Sida1av 6
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Huddinge på BostadsPortal

Huddinge kommun tillhör Stockholm och dess centralort är Huddinge centrum. Du kan här hos oss på BostadsPortal leta efter lediga lägenheter i Huddinge. Det är en trevlig plats att bo på och ett mycket bra alternativ om du inte vill bo mitt i Stockholm.

När du bor i Huddinge, så har dels nära in till Stockholm city , men även till Älvsjö , Södertälje och Vårsta .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Huddinge

Du som vill bo i Huddinge, du kanske redan nu vet att det är just en hyreslägenhet i Huddinge du söker? Dock kan det vara bra att veta att det även finns andra bostadsalternativ. Bland annat kan du hyra ett hus i Huddinge . Det går även bra att hyra stuga samt att rum hyrs ut i Huddinge .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Huddinge

Är du ute efter att snabbt hitta en lägenhet i Huddinge, så kan du göra snabbsökning efter alla bostäder i denna kommun eller ort. Du har en ruta längst upp, där du skriver in Huddinge. Dock kommer du att få upp alla typer av bostäder via den sökningen. Vill du filtrera efter olika krav du har, så använd dig av avancerad sökning.

Filtrera sökningen med olika önskemål och krav

Om du ska hyra lägenhet i Huddinge, så vill du säkert att denna lägenhet i Huddinge ska ligga inom ett visst område eller ha tillgång till vissa saker. Under den avancerade sökningen kan du filtrera på olika sätt. Bland annat kan du fylla i saker som hur många rum det måste finnas som minst, hur många kvm lägenheten i sig ska ha samt även vad du max vill betala i hyra.

Du kan även klicka i att du måste ha en balkong, att det är tillåtet med husdjur i lägenheten eller att du vill ha en parkering.

En bostadsbevakning är smart att göra

Att leta efter lediga lägenheter i Huddinge behöver inte ta en massa tid i anspråk. Du kan så klart gå ut på BostadsPortal varje dag och göra ny sökning. Men vill du slippa att göra så, då kan du använda vår funktion Bostadsbevakning .

För att göra en bevakning av bostäder, börja med att registrera dig hos oss. Sedan gör du en avancerad sökning där du gör alla filtreringar och val. Klicka sedan i att det ska vara en bostadsbevakning. När nya lediga lägenheter i Huddinge kommer in på vår sajt, så får du mail!

Inom vilket område i Huddinge vill du hitta lägenhet?

I Huddinge finns det många bra områden. Bland annat har du Flemingsberg , Vårby , Segeltorp , Skogås och Västerhaninge .

Så tar du dig till Huddinge på enklaste vis

Du kan enkelt ta dig till Huddinge, på flera olika sätt. Bland annat finns större vägar som E4/E20 som går genom kommunens nordvästra del och riksväg 73 som går genom kommunens östra del. Från nordväst mot sydöst går sedan länsväg 259 medan länsväg 226 genomkorsar kommunen från nordöst mot sydväst.

Du kan även välja att ta bussen samt att det går både pendeltåg och tunnelbana.

Se och göra i Huddinge

I Huddinge har du en hel del att se och göra. Bland annat så finns här flera konsthallar, samt ett kulturcentrum vid namn Fullersta gård. Inte långt från denna gård så finns Fullersta bio,

I Huddinge finns det även flera trevliga museer. Bland annat har du Litografiska museet vid Sundby gård och Hagalunds tvätterimuseum belägen i Masmo intill Albysjön. Det finns även ett ställe som heter Vårbyhuset där Internationella barnkonstmuseet håller till. Nyboda hembygds- och skolmuseum finns mitt emot Huddinge kyrka.

Gillar du att shoppa så har du Huddinge centrum med ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Det finns även banker, apotek, livsmedelsbutiker och vårdcentral.

Sedan finns det även närhet till skog och natur då du bor här. De östra delarna är nämligen bevuxna med skog.  Sedan så har området i Huddinge även en karaktär av sprickdalslandskap.

Huddinge har även annat att göra och se, som passar de allra flesta. Det är bara att bege dig ut och upptäcka allt som finns. Sedan har du ju även nära in till Stockholm city, som i sig har en massa att göra och se!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är enkel att använda. Denna sajt är även trygg och säker. När du söker efter lediga lägenheter i Huddinge så kan du göra det utan att du behöver oroa dig. Dessutom är det säkert att hyra lägenhet i Huddinge av de uthyrare som finns här. Det eftersom alla är seriösa!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

En lägenhet i Huddinge kanske ska vara på ett visst sätt och du har inte hittat exakt det du söker? Ett bra alternativ du kan testa är att hyra en lägenhet i Huddinge som är bra mycket större än vad du har behov av. För då kan du hyra ut ett rum , eller flera, till andra personer. Du får då hjälp med hyran samt är lite av en hyresvärd.

Sök efter lediga lägenheter i Huddinge via BostadsPortal

BostadsPortal är en bra sajt då du ska hitta en hyreslägenhet i Huddinge. Du kan på ett enkelt sätt söka efter lediga lägenheter i Huddinge. Vi rekommenderar dig att registrera dig hos oss. Du kan då enklare göra bostadsbevakningar, ta kontakt med uthyrare och mycket mer.

Vi vill även att du ska veta att BostadsPortal är en trygg och säker sajt att använda samt att alla uthyrare, de är seriösa! Sedan är vår portal även mycket enkel att förstå sig på och använda. Du kan enkelt göra olika sökningar efter bostäder i olika orter och städer.

Skulle det vara så att du har en fråga du funderar på, testa gärna att kolla på vår FAQ sida. Vi har samlat vanliga frågor och svar där. Skulle du inte hitta svaret där, då kan du så klart kontakta vår kundtjänst.

Vi vill också passa på att önska dig lycka till med letandet efter en bra lägenhet i Huddinge.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA