Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Huddinge

Lägenheter i Huddinge

71 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum7 rum8 rum11 rum
71 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
2 r. · Lägenhet · 38 m²
Huddinge, Röntgenvägen
Fastigheten är byggd 1974. Lägenheten är nymålad och har nya golv förutom i badrum. Fastigheten är i
7 timmar sedan
3 710 kr
Sida1av 4
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Att hyra lägenhet i Huddinge - Mer info här

Söker du lägenhet att hyra i Huddinge? På BostadsPortal hittar du vårt urval av lediga lägenheter i Huddinge kommun. Vi har samlat annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar och för att säkerställa en trygg bostadssökning är det endast godkända annonser som finns på vår webbplats. Som bostadssökande hos oss har du tillgång till olika digitala verktyg samt personlig support för att underlätta för dig i ditt bostadsletande. Du kan också hålla dig uppdaterad och följa oss på Facebook eller få nyttiga tips på vår blogg . Här delar vi med oss av några bra saker att tänka på när du letar lägenhet i Huddinge.

Hitta din nästa lägenhet i Huddinge

För att söka lägenhet i Huddinge kan du ställa dig i kö på bostadsförmedlingen i Stockholm eller hos olika hyresvärdar. Dock krävs det oftast att du har många år i dina kötider för att bli erbjuden lägenheten eller ens en visning. Huddinge är den näst största kommunen i länet med över 112 000 invånare, därav är konkurrens om lägenhet rätt så stor och du som bostadssökande behöver vara aktiv. Vi på BostadsPortal har en ambition att leverera trygghet och funktion till våra hyresvärdar och bostadssökande, därför erbjuder vi olika verktyg som du kan ta del av. Hos oss behöver du inte stå i kö och du ska skippa de timmarna framför datorn.

Vi har samlat annonserna på lediga lägenheter i Huddinge från både privata och kommersiella hyresvärdar för att det ska finnas allt för alla smaker - och för att just du hittar din nästa lägenhet som passar just dig. Det finns olika typer av hyreslägenheter i Huddinge som uppfyller olika behov och krav. Du får en översikt över alla lediga lägenheter i hela kommunen och eftersom Huddinge kommun satsar på att bygga fler cykelvägar blir det ännu lättare för dig som kanske letar efter något billigare men ändå har nära till centrum. Det är också smidigt att ta sig runt Huddinge med kollektivtrafik och du kan alltid ta pendeltåg till huvudstaden vilket är perfekt som är veckopendlare. Om du har en lägenhet som du vill hyra ut kan du också läsa mer om bostadsuthyrning och hur det är att vara hyresvärd hos oss.

Bevaka lediga lägenheter i Huddinge

Som vi redan nämnt erbjuder vi olika verktyg till våra bostadssökande för att underlätta för deras sökande. Vårt bevakningsmail är en gratis tjänst som hjälper dig att bevaka hela bostadsmarknaden. Det enda du behöver göra är att slå på bevakningen på sökresultatsidan där du ställer in dina sökkriterier såsom område, storlek, pris och antal rum. Du kan också ha en ännu mer specifik sökning på lägenhet genom att använda våra filter; om det ska vara en barnvänlig lägenhet eller om du letar efter lägenhet med hiss. Sedan sätter du på bevakningen i den orangea boxen och väntar på mail från oss. Vi skickar mail till dig så fort det kommer in lediga lägenheter som matchar din sökning. Det är möjligt att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan stänga av din bevakning precis när du vill.

Hör av dig till oss

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring lägenheter i Huddinge är du välkommen att höra av dig till oss på Facebook Messenger eller e-post. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA