1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Stockholms län
  4. Sigtuna
  5. A1834177
 
KARTA
Unikt tillfälle att köpa en bostad med 6 sovrum!

Till salu: Hus, 7:a på 159 m², Märsta, Sigtuna


Välkommen till detta mysiga radhus i populära området Steninge som inbjuder till mycket umgänge för en stor familj. Huset har tre våningsplan med totalt 7 rum och kök. Från vardagsrummet når du en balkong med markis. I anslutning till allrummet och sovrum 5, på nedre plan finns den härliga altanen i söderläge. Här kan du njuta av en god kopp kaffe eller gå ut i trädgården som är lagom stor för både lek och spel eller odling. Trädgården har insynsskyddat läge och gränsar mot allmänning, här finns även en studsmatta som är perfekt för dina barn och ingår i köpet.

Till huset hör en carport i länga med plats för en bil och eluttag för motorvärmare. På husets framsida finns plats för cafémöbel.

Steninge är barnvänligt och mycket omtyckt med närhet till buss, dagis och skola. Området bjuder även på vacker natur med fina gång- och löparstråk och ligger dessutom nära den populär badplatsen Steningebadet.

Invändiga bilder kommer inom kort.

Det är en kommande försäljning med inplanerade visningar i slutet av oktober.

Kontakta mäklaren för mer information.
ENTRÉPLAN

HALL
Direkt när du kommer in i bostaden, möts du av en rymlig och luftig hall som leder in till den inre hallen där du har gott om utrymme för dina ytterkläder i en stor spegelgarderob som ingår i köpet. På golvet ligger klinker som är perfekt för blöta skor och väggarna är tapetserade samt har en vit bröstpanel.

KÖK
Köket som renoverades 2015 har ljusa färger och genomtänkta lösningar med praktisk förvaring i skåp och lådor. Här finns också en rymlig matplats för sex personer. Skåpluckorna är vita och bänkskivan är av laminat. I anslutning till köket ligger husets tvättstuga som renoverades 2016. Utrustning i köket: kyl och frys (2007), diskmaskin (2005), induktionshäll (2015), inbyggd, både micro (2015) och varmluftsugn (2015), samt fläkt (2015). På golvet ligger laminat (2015) och väggar och tak målades om 2015/2016, samt spotlights i taket.

TVÄTTSTUGA
Från köket når du den stora och renoverade tvättstugan (2016). Här finns fina möjligheter till klädvård tack vare en tvättbänk, tvättmaskin (2014) samt bra förvaring i två väggskåp.

VARDAGSRUM
Stort och rymligt vardagsrum med möjlighet till flera möbleringsmöjligheter. Här finns det plats för stora umgängen i form av både soffmöbel och matsalsbord. Flera stora fönster mot baksidan av huset ger rummet fint ljusinsläpp. På golvet i vardagsrummet ligger ekparkett och väggarna är tapetserade, samt en fin fondtapet på en av väggarna. Från vardagsrummet når du balkongen.

BALKONG
Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen i söderläge med fri utsikt. Här kan du njuta av en lunch i solen samtidigt som du kan ta skydd under markisen.

SOVRUM 1
Trevligt sovrum i anslutning till vardagsrummet och utgången till balkongen. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade.

DUSCHRUM
Från hallen når du det tidlöst renoverade duschrummet med kakel och klinker samt golvvärme (2009) och spotlights i taket. Utrustning: duschhörna med vikbara dörrar, WC, spegelskåp med belysning samt handfat med kommod.

FÖRRÅD
I anslutning till hallen finns ett rymlig förråd vilket ger gott om praktiska förvaringsmöjligheter.

ÖVRE PLAN

HALL
Liten hall med nytt laminatgolv 2016. Härifrån når du tre sovrum och ett badrum.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med flertalet möbleringsmöjligheter. Detta rum var utbyggt på bekostnad på den ursprungliga allrummet. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med fönster som vetter mot gatan. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 4
Stort sovrum med tre inbyggda garderober. På golvet ligger laminat och väggarna är målade/fondvägg.

BADRUM
Fint renoverat badrum med ett charmigt badkar (renoverat 2015 med våtrumsintyg). Badrummet har plastmatta samt våtrumstapet. Utrustning: badkar, WC, stor spegel samt handfat med kommod.

NEDRE PLAN
När du kommer ner på nedre plan möts du av ett stort och luftigt allrum/sovrum 5.

ALLRUM/SOVRUM 5
Det största rummet är ett sovrum 5 med utgång till den trevliga altanen och trädgården. Dem stora fönstren ger mycket ljusinsläpp och det finns plats för både soffmöbel samt sällskapsyta. Laminatgolv och tapetserade väggar. Luftvärmepump.

SOVRUM 6
Det är ett mindre rum i direkt anslutning till sovrum 5 och ett fönster som vetter mot den härliga altanen. Mysigt rum med laminatgolv (2014) samt tapetserade/fondvägg (2016).

ALTAN
Från sovrum 5 når du den fina altanen och en trädgård som är perfekt både för grönsaksodling och planteringar samt lek och spel. Altanen har insynsskyddat läge och angränsar mot allmänning. Studsmatta på baksidan ingår i köpet.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus, 2-plan med suterrängvåning
Rum: 7, varav 6 sovrum
Boarea: 159 kvm
Tomtarea: 168 kvm

Utgångspris: 2 995 000 kr
Byggnadsår: 1982
Driftkostnad: ca 43 305 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: El - vattenburen värme + luftvärmepump
Uppvärmning ålder: 2007
Uppvärmning leverantör: NIBE Compact
Grund: Källare med platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster isoler
Grundmur: Betong

Takbeklädnad: Papp
Markbeskaffning: Morän
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft

Renoveringar

Altan på baksidan 2006
Ny takpapp 2008
Duschrum på entréplan renoverat 2009
Jordfelsbrytare 2009
Tvättstuga samt badrum på övre plan renoverades 2015/2016 (intyg finns)
IKEA kök renoverat 2015

Tomt/balkong/uteplats

Trädäckad altan på baksidan mot allmänning med fina vinbärsbuskar, syrenbuskar, rabatter och gräsmatta. Läge i söder.

Visa mer om bostaden

Parkering

Carport i länga med plats för 1 bil. Eluttag för motorvärmare. (kostnad ingår i samfällighetsavgiften.)

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sigtuna
Område: Märsta

Fastighetsbeteckning: Sigtuna Steninge 8:449

Planbestämmelser

Östra Steninge Område D Etapp Ii, Stadsplan (Beslutsdatum: 19800519)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Steninge Ga:18
Ändamål:Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-TV och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering

Övrigt

STENINGE

OMGIVNING
Steninge är ett mysigt område söder om Märsta där du kan bo i både lägenhet, radhus och villor. Det är nära till trevlig natur och på promenadavstånd ligger Steningebadet som är en av kommunens finaste badplatser. Midgårdsbadet en bit bort invigdes 2010 och ligger intill Midgårdsvallen. Badet är Nordens första biologiskt renade utomhusbad.

KOMMUNIKATIONER
Bra bussförbindelser till Märsta station. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss går också från stationen till Arlanda.

SERVICE
Valsta Centrum som ligger i närheten av Steninge består av diverse småbutiker. Du hittar t ex mataffär, vårdcentral och restauranger. Här finns också ett bibliotek. Från Steninge är det cykelavstånd till Märsta Centrum med gym, bibliotek, mataffärer, café, butiker, systembolag och apotek.

Vid Valsta Centrum finns sim- och sporthall och Vikingahallen som ligger intill Arlandagymnasiet är ytterligare en sporthall i området. Midgårdsvallen är en modern idrottsarena intill Vikingahallen som har både fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Steninge ligger flera förskolor. På Saturnusringen finns förskolan Saturnus, på Jupitergatan förskolan Raketen, Förskolan Orion ligger på Oriongatan, på Ragnagatan ligger förskolorna Edda och Ragna. Skattkammaren ligger på Buregatan och Waldorf Solblomman på Sleipnergatan. Det finns ytterligare förskolor lite längre bort i Valsta. Skolor som ligger i närheten är Eddaskolan (F-6), Galaxskolan (F-6), Sagaskolan (F-3) och Valstaskolan (4-9).
Märstas gymnasieskola ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 995 000 kr

Driftkostnader

ca 43 305 kr/år

Kommentar: I kostnaden för hushållsel ligger kostnaden för uppvärmning.

I samfällighetsavgiften ingår elkostnaden för motorvärmaren tillhörande en carportplats, kabel-tv (basutbud ComHem), skötsel av områdets vägar samt vatten (de boende betalar en schablon för vatten och kostnaden regleras en gång per år).

Driftkostnaderna är personliga och kan variera beroende på användning av t ex elektriska apparater eller vilken hemförsäkring man tecknat. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Fördelas enligt följande

El: 26 823 kr
Vatten och avlopp: 3 516 kr
Försäkring: 4 512 kr

Renhållning: 1 438 kr
Samfällighet: 5 416 kr
Parkering: 1 600 kr

Taxering

Byggnad: 1 431 000 kr
Mark: 502 000 kr
Totalt: 1 933 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1982
Standardpoäng: 33
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 916 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 103 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2012-12-01

Unikt tillfälle att köpa en bostad med 6 sovrum!

Till salu: Hus, 7:a på 159 m², Märsta, Sigtuna

MÄRSTA, SIGTUNA

Till salu, Hus, 2 995 000 kr , 159


Välkommen till detta mysiga radhus i populära området Steninge som inbjuder till mycket umgänge för en stor familj. Huset har tre våningsplan med totalt 7 rum och kök. Från vardagsrummet når du en balkong med markis. I anslutning till allrummet och sovrum 5, på nedre plan finns den härliga altanen i söderläge. Här kan du njuta av en god kopp kaffe eller gå ut i trädgården som är lagom stor för både lek och spel eller odling. Trädgården har insynsskyddat läge och gränsar mot allmänning, här finns även en studsmatta som är perfekt för dina barn och ingår i köpet.

Till huset hör en carport i länga med plats för en bil och eluttag för motorvärmare. På husets framsida finns plats för cafémöbel.

Steninge är barnvänligt och mycket omtyckt med närhet till buss, dagis och skola. Området bjuder även på vacker natur med fina gång- och löparstråk och ligger dessutom nära den populär badplatsen Steningebadet.

Invändiga bilder kommer inom kort.

Det är en kommande försäljning med inplanerade visningar i slutet av oktober.

Kontakta mäklaren för mer information.
ENTRÉPLAN

HALL
Direkt när du kommer in i bostaden, möts du av en rymlig och luftig hall som leder in till den inre hallen där du har gott om utrymme för dina ytterkläder i en stor spegelgarderob som ingår i köpet. På golvet ligger klinker som är perfekt för blöta skor och väggarna är tapetserade samt har en vit bröstpanel.

KÖK
Köket som renoverades 2015 har ljusa färger och genomtänkta lösningar med praktisk förvaring i skåp och lådor. Här finns också en rymlig matplats för sex personer. Skåpluckorna är vita och bänkskivan är av laminat. I anslutning till köket ligger husets tvättstuga som renoverades 2016. Utrustning i köket: kyl och frys (2007), diskmaskin (2005), induktionshäll (2015), inbyggd, både micro (2015) och varmluftsugn (2015), samt fläkt (2015). På golvet ligger laminat (2015) och väggar och tak målades om 2015/2016, samt spotlights i taket.

TVÄTTSTUGA
Från köket når du den stora och renoverade tvättstugan (2016). Här finns fina möjligheter till klädvård tack vare en tvättbänk, tvättmaskin (2014) samt bra förvaring i två väggskåp.

VARDAGSRUM
Stort och rymligt vardagsrum med möjlighet till flera möbleringsmöjligheter. Här finns det plats för stora umgängen i form av både soffmöbel och matsalsbord. Flera stora fönster mot baksidan av huset ger rummet fint ljusinsläpp. På golvet i vardagsrummet ligger ekparkett och väggarna är tapetserade, samt en fin fondtapet på en av väggarna. Från vardagsrummet når du balkongen.

BALKONG
Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen i söderläge med fri utsikt. Här kan du njuta av en lunch i solen samtidigt som du kan ta skydd under markisen.

SOVRUM 1
Trevligt sovrum i anslutning till vardagsrummet och utgången till balkongen. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade.

DUSCHRUM
Från hallen når du det tidlöst renoverade duschrummet med kakel och klinker samt golvvärme (2009) och spotlights i taket. Utrustning: duschhörna med vikbara dörrar, WC, spegelskåp med belysning samt handfat med kommod.

FÖRRÅD
I anslutning till hallen finns ett rymlig förråd vilket ger gott om praktiska förvaringsmöjligheter.

ÖVRE PLAN

HALL
Liten hall med nytt laminatgolv 2016. Härifrån når du tre sovrum och ett badrum.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med flertalet möbleringsmöjligheter. Detta rum var utbyggt på bekostnad på den ursprungliga allrummet. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med fönster som vetter mot gatan. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 4
Stort sovrum med tre inbyggda garderober. På golvet ligger laminat och väggarna är målade/fondvägg.

BADRUM
Fint renoverat badrum med ett charmigt badkar (renoverat 2015 med våtrumsintyg). Badrummet har plastmatta samt våtrumstapet. Utrustning: badkar, WC, stor spegel samt handfat med kommod.

NEDRE PLAN
När du kommer ner på nedre plan möts du av ett stort och luftigt allrum/sovrum 5.

ALLRUM/SOVRUM 5
Det största rummet är ett sovrum 5 med utgång till den trevliga altanen och trädgården. Dem stora fönstren ger mycket ljusinsläpp och det finns plats för både soffmöbel samt sällskapsyta. Laminatgolv och tapetserade väggar. Luftvärmepump.

SOVRUM 6
Det är ett mindre rum i direkt anslutning till sovrum 5 och ett fönster som vetter mot den härliga altanen. Mysigt rum med laminatgolv (2014) samt tapetserade/fondvägg (2016).

ALTAN
Från sovrum 5 når du den fina altanen och en trädgård som är perfekt både för grönsaksodling och planteringar samt lek och spel. Altanen har insynsskyddat läge och angränsar mot allmänning. Studsmatta på baksidan ingår i köpet.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus, 2-plan med suterrängvåning
Rum: 7, varav 6 sovrum
Boarea: 159 kvm
Tomtarea: 168 kvm

Utgångspris: 2 995 000 kr
Byggnadsår: 1982
Driftkostnad: ca 43 305 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: El - vattenburen värme + luftvärmepump
Uppvärmning ålder: 2007
Uppvärmning leverantör: NIBE Compact
Grund: Källare med platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster isoler
Grundmur: Betong

Takbeklädnad: Papp
Markbeskaffning: Morän
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft

Renoveringar

Altan på baksidan 2006
Ny takpapp 2008
Duschrum på entréplan renoverat 2009
Jordfelsbrytare 2009
Tvättstuga samt badrum på övre plan renoverades 2015/2016 (intyg finns)
IKEA kök renoverat 2015

Tomt/balkong/uteplats

Trädäckad altan på baksidan mot allmänning med fina vinbärsbuskar, syrenbuskar, rabatter och gräsmatta. Läge i söder.

Visa mer om bostaden

Parkering

Carport i länga med plats för 1 bil. Eluttag för motorvärmare. (kostnad ingår i samfällighetsavgiften.)

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sigtuna
Område: Märsta

Fastighetsbeteckning: Sigtuna Steninge 8:449

Planbestämmelser

Östra Steninge Område D Etapp Ii, Stadsplan (Beslutsdatum: 19800519)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Steninge Ga:18
Ändamål:Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-TV och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering

Övrigt

STENINGE

OMGIVNING
Steninge är ett mysigt område söder om Märsta där du kan bo i både lägenhet, radhus och villor. Det är nära till trevlig natur och på promenadavstånd ligger Steningebadet som är en av kommunens finaste badplatser. Midgårdsbadet en bit bort invigdes 2010 och ligger intill Midgårdsvallen. Badet är Nordens första biologiskt renade utomhusbad.

KOMMUNIKATIONER
Bra bussförbindelser till Märsta station. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss går också från stationen till Arlanda.

SERVICE
Valsta Centrum som ligger i närheten av Steninge består av diverse småbutiker. Du hittar t ex mataffär, vårdcentral och restauranger. Här finns också ett bibliotek. Från Steninge är det cykelavstånd till Märsta Centrum med gym, bibliotek, mataffärer, café, butiker, systembolag och apotek.

Vid Valsta Centrum finns sim- och sporthall och Vikingahallen som ligger intill Arlandagymnasiet är ytterligare en sporthall i området. Midgårdsvallen är en modern idrottsarena intill Vikingahallen som har både fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Steninge ligger flera förskolor. På Saturnusringen finns förskolan Saturnus, på Jupitergatan förskolan Raketen, Förskolan Orion ligger på Oriongatan, på Ragnagatan ligger förskolorna Edda och Ragna. Skattkammaren ligger på Buregatan och Waldorf Solblomman på Sleipnergatan. Det finns ytterligare förskolor lite längre bort i Valsta. Skolor som ligger i närheten är Eddaskolan (F-6), Galaxskolan (F-6), Sagaskolan (F-3) och Valstaskolan (4-9).
Märstas gymnasieskola ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 995 000 kr

Driftkostnader

ca 43 305 kr/år

Kommentar: I kostnaden för hushållsel ligger kostnaden för uppvärmning.

I samfällighetsavgiften ingår elkostnaden för motorvärmaren tillhörande en carportplats, kabel-tv (basutbud ComHem), skötsel av områdets vägar samt vatten (de boende betalar en schablon för vatten och kostnaden regleras en gång per år).

Driftkostnaderna är personliga och kan variera beroende på användning av t ex elektriska apparater eller vilken hemförsäkring man tecknat. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Fördelas enligt följande

El: 26 823 kr
Vatten och avlopp: 3 516 kr
Försäkring: 4 512 kr

Renhållning: 1 438 kr
Samfällighet: 5 416 kr
Parkering: 1 600 kr

Taxering

Byggnad: 1 431 000 kr
Mark: 502 000 kr
Totalt: 1 933 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1982
Standardpoäng: 33
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 916 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 103 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2012-12-01

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Sigtuna

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg