1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Hallands län
  4. Kungsbacka
  5. A1834110
 
KARTA
Med ett fint och mycket härligt läge ligger denna mycket trevliga villa på Kullaviks gräddhylla i Kullsvik.

Till salu: Hus, 8:a på 250 m², Kullavik, Kungsbacka


Med ett fint och mycket härligt läge ligger denna mycket trevliga villa på Kullaviks gräddhylla i Kullsvik. Här bor du med badrocksavstånd till salta bad i populära Kullsvik.

Rymlig villa med öppen planlösning med stort vardagsrum, kök med härlig matplats och föräldrasovrum. Altandörrar ut till ett underbart trädäck med utsikt över havet i väster. Stort allrum och ytterligare fyra sovrum på souterrängplan. Två bra badrum, den ena med hörnbadkar och bastu. Entréplan har tvättstuga med groventré, klädkammare och separat gästtoalett. Stort friliggande dubbelgarage med tillhörande förrådsdel. Underbar utomhusmiljö med plan gräsmatta, snygga stensättningar och dekorativ belysning på uppfarten.
Entréplan

Hall
Välkomna in! Rymlig entré med plats för avhängning direkt till vänster bakom skjutdörrar med spegelglas. På golvet ligger det snygg klinker och väggarna är målade i gult. Entrédörren tillsammans med ett sidofönster, släpper in mycket ljus.

Gästtoalett
I direkt anslutning till hallen ligger en separat toalett. Inrett med creamvitt kakel på väggarna och terrakottafärgat klinker på golvet. Ett fönster släpper in ljus.

Vardagsrum
I en öppen och ljus planlösning finns detta stora vardagsrum i vinkel med plats för matsal. Ett fantastiskt härligt rum. Många stora och ljusa fönster samt en altandörr ut till ett stort trädäck längs fastighetens södersida. Vardagsrummet är stort och luftig. Här har man både mycket fin havsutsikt och uppsikt över området. I vardagsrummet finns en härlig vit snygg öppen spis med kassett. Väggarna är ljusa och på golvet ligger klassisk parkett.

Kök
Exklusivt kök i creamvitt. Platsbyggt med snygga granitskivor är genomgående tillsammans med vitvaror i rostfritt. Snyggt liggande vitt kakel ovanför bänkskivorna, är en snygg effekt. Vid arbetsbänken finns ett fönster med uppsikt över entrésidan. Köket är utrustat med kyl/ frys, varmluftsugn, mikro, diskmaskin samt iduktionshäll. En trevlig bardisk delar av mot allrummet, med plasts för barstolar. Infällda spotlights i taket.

Allrum
I direkt anslutning till köket finns ett allrum som idag är matplats. Ett härligt ljust rum med fina fönsterpartier tillsammans med altandörr, som leder ut till trädäcket. Öppen planlösning mot köket. Vitmålade väggar och snygg parkett på golvet. Här finns också trappan ner till souterrängplan. I trapphuset finns ett fönster, som släpper in ljus.

Sovrum ETT - föräldrasovrum
Ett ljust och fint sovrum med plats för dubbelsäng. Stort fönster med söderläge och havsutsikt. Här är väggarna blåmålade och på golvet ligger ett trägolv. Gott om förvaring i många garderober fördelat på två väggar.

Duschrum
Ett lyxigt duschrum som är utrustat med dusch bakom betongglasvägg. På golvet ligger beige klinker och väggarna i vitt kakel med en dekorativ bård. . Det finns fasta väggskåp med plats för förvaring. Handfat med tillhörande kommod. Ett fönster med frostat glas släpper in ljus. Handdukstork och extra handdusch i anslutning till toaletten.

Tvättstugan & groventré
Direkt till höger ligger tvättstugan & husets groventré. En praktisk tvättstuga med tvättmaskin,torktumlare, torkskåp samt den nya värmepumpen. Bra arbetsyta med bänkskivor tillsammans med skåp i blått. Här finns även en tvättho. På golvet ligger klinkers och väggarna är målade i vitt. Ett fönster släpper in mycket ljus.

Klädkammare
I direkt anslutning till tvättstugan finns en stor klädkammare med plats för mycket förvaring.

Souterrängvåning
På detta våningsplan finns 3 stora sovrum, ett mindre sovrum, badrum med bastu samt ett stort allrum med öppen spis. Förvaringsmöjligheter i ett stort förråd samt utgång via källardörren.

Sovrum TVÅ
Som första rum till höger i ligger ett av fyra sovrum på detta plan. Ett ljust rum med ett fönster mot söder. På golvet ligger bokparkett och väggarna målade i vitt. Två inbyggda garderober

Sovrum TRE
Vägg i vägg ligger ytterligare ett sovrum med fönster mot söder. Två inbyggda garderober. Bokparkett och målade väggar i creamvitt.

Sovrum FYRA
På motsatta sidan ligger ytterligare ett sovrum. Ett ljus sovrum med ett fönster mot gaveln. På golvet ligger bokparkett och väggarna är målade i ljust. Även här två garderober.

Badrum
Husets största badrum. Stort och rymligt utrustat med stort hörnbadkar, duschhörna, dubbla handfat, toalett och bastu. Helkaklat i creamvitt tillsammans med beige dekorkakel vid duschen. På golvet ligger samma snygga klinker i beige. Två handfat med tillhörande kommod i vitt med spegelskåp ovanför. Stort hörnbadkar. Duschhörnan har helglasade duschväggar i glas. Stor bastu i direkt anslutning till badrummet. Ett frostat fönster släpper in ljus.

Allrum
Stort och rymligt rum med plats för stor soffgrupp. Altandörrar och fönsterpartier längs långsidan med utgång till skyddad uteplats under altandäcket ovanför. Gräsmattan ligger i anslutning till uteplatsen. I detta rum finns det en härlig öppen spis i tegelrött. Här ligger det klinkers på golvet och väggarna är vita. Mellan den nedre hallen och allrummet finns en praktisk skjutdörr.

Sovrum FEM
Innanför allrummet ligger ytterligare ett sovrum, som idag används som kontor. Ett mindre fönster, som sitter lite högre upp på väggen. Ekparkett på golvet och vit väv på väggarna. En garderob.

Förråd/klädkammare
I anslutning till allrummet finns ett mycket stort förrådsutrymme med goda förvaringsmöjligheter. Här har man verkligen plats för hela familjens alla saker. Inrett idag med hyllor längs väggarna. Ytterligare ett förråd leder vidare och ut till källardörren.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 8, varav 5 sovrum
Boarea: 250 kvm
Biarea: 50 kvm
Tomtarea: 1 309 kvm

Utgångspris: 8 750 000 kr
Byggnadsår: 1984
Driftkostnad: ca 52 200 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Ritning(ar)

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt WC-avlopp
Uppvärmning: FrånluftsVärmepump
Uppvärmning ålder: 2016
Grund: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 3 och 4-glasfönster isoler
Grundmur: Betong

Takbeklädnad: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk frånluft
Murstock: Murad skorsten
Murstock kommentar: Härlig öppen spis med kassett i vardagsrummet på entréplan samt ytterligare en öppen spis med kassett i allrummet i souterrängplan.
Kommentar: Utförlig beskrivning av renoveringar och förbättringar är sammanställd och finns tillgänglig hos fastighetsmäklaren.

Fastigheten är Varudeklarerad, vilket innebär att ett besiktningsprotokoll finns också tillgängligt hos fastighetsmäklaren.

Tomt/balkong/uteplats

En mycket trevlig och plan tomt, med fint läge och utsikt över Kullsvik.

Övriga byggnader

Förråd finns även i anslutning till garaget

Visa mer om bostaden

Parkering

Ett flertal parkeringsplatser i anslutning till entrén och framför garaget

Tv/Internetanslutning

Kungsbacka kommun Teknik, Kungsbacka bredbandsnät - Kullavik Etapp E. Installation pågår i området och Fiber är beställt men ännu inte anslutet till fastigheten.

Arbetet med installation av fiber i ert område påbörjas vecka 37 och beräknas pågå till vecka 5 2017 med reservation för försvårande väderlek samt eventuella besiktningsanmärkningar.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka

Fastighetsbeteckning: Kungsbacka Släps-Kullen 2:312

Omgivning

OMRÅDET
Kullavik, med attraktivt läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, är ett mycket populärt område att bo och leva i.
Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser.
Förutom mysiga promenadstråk, cykelleder och båthamnar finns det gott om badplatser i form av klippor eller sandstränder. Trevliga restauranger, caféer, bagerier och små butiker samsas med livsmedelsaffärer, skolor samt apotek och vårdcentral. Här finns dessutom bra bussförbindelser till såväl Kungsbacka som Göteborg.

Bor ni på Norra Skogsvägen går ni till populära Kullsvikbadet eller Skalvik för att njuta av hav och salta bad på några minuter. Närområdet är lugnt och trivsamt och här finns många mysiga promenadvägar.

Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten. Korshamn, Kyvik, Kullaviks hamn, Gillvik, Kullsvik och Skalvik för att nämna några. Många resande längs kusten lägger till i Kullaviks Båthamn.

I samhället ligger grundskolorna Kullaviksskolan, Kullaviks Montessoriskola samt Fullriggaren Malevik.

KULLAVIKSSKOLAN
Kullaviksskolan är en del av Särö-Kullaviks pedagogiska enhet. Kullaviksskolan är belägen längst norrut i Kungsbacka kommun. Organisationen är en "husorganisation", vilket innebär att Kullaviksskolan består av ett antal hus. I varje hus finns det olika åldersgrupper representerade. De flesta ligger samlade på det gemensamma skolområdet, några äldre hus är belägna en bit ifrån själva Kullaviksskolan. För närvarande går det 776 elever i skolår f-9. Personalen är organiserad i arbetslag utifrån husorganisationen

HISTORIK
Kullavik definierades som tätort med 679 invånare år 1975. År 1980 hade befolkningen stigit till 1 006. Idag har Kullavik en egen församling och 8 000 invånare.
Kungsbacka kommun hade i mars 2016, 79 254 invånare, med en ökning med ca 1000 personer per år. Detta innebär att vår kommun är landets 26:e största kommun. I Kungsbacka stad bor drygt 20 000 personer.

Kullavik är ett utpräglat villasamhälle som börjar vid Kungsbacka kommuns norra gräns mot Göteborg och sträcker sig söderut ned till Malevik norr om Särö. Samhället var från början en trakt med många småjordbruk, men på ej odlingsbar mark byggdes det efter 1904 och järnvägens tillkomst spridda sommarstugor som successivt omvandlades till permanentboenden. Under 1970-talet byggdes ett stort antal moderna villor och under 1980-talet tillkom Kullaviks Centrum med affärer och hyreslägenheter.
Kullavik var mötesstation på Göteborg-Särö Järnväg sommartid och hållplats på vintern under ångloktiden fram till början på 1950-talet. På vintern fanns det bara en hållplats då det inte förekom några tågmöten. Stationshuset var också poststation året runt.

Planbestämmelser

Kullen 2:92 Mfl, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19831213)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Släps-Kullen Ga:10

Rättigheter förmån: Officialservitut: Väg
Officialservitut: Väg i samfälld vägmark
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

8 750 000 kr

Driftkostnader

ca 52 200 kr/år

Årlig elförbrukning: 33000 kWh/år

Kommentar: Hushållet förbrukar idag ca 33 000 kWh/år, vilket avser all elförbrukning, dvs uppvärmning av både huset, hushållsel och varmvatten. Dessa driftskostnader kan variera beroende på familjesammansättning, vanor och elleverantör.

Fastigheten tillhör Hagens och Kullens vägförening. Läs gärna mer på föreningens egen hemsida: http://www.hagenskullens.se

Fördelas enligt följande

Uppvärmning: 39 000 kr
Vatten och avlopp: 5 000 kr
Försäkring: 6 000 kr

Renhållning: 1 100 kr
Samfällighet: 1 100 kr

Taxering

Byggnad: 2 018 000 kr
Mark: 2 167 000 kr
Totalt: 4 185 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1984
Standardpoäng: 35
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Beskrivning: Fastigheten har en total golvyta på ca 250 kvm enligt säljaren, ritningar och energideklarationen. Mätning från energideklarationen finns. Boarean är fördelat på två plan, 125 kvm på entréplan samt 125 kvm i souterrängplan. Delar av souterrängplanet är biarea. Huset är inte areamätt. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Garage tillkommer på ca 50 kvm.

Fastigheten är taxerad till 170 kvm boarea samt 50 kvm biarea.

Pantbrev

Det finns 15 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 383 000 kr.

Fastighetsskatt

7 412 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 112 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2016-04-26

Besiktningsman: Lars Kullenstein

Med ett fint och mycket härligt läge ligger denna mycket trevliga villa på Kullaviks gräddhylla i Kullsvik.

Till salu: Hus, 8:a på 250 m², Kullavik, Kungsbacka

KULLAVIK, KUNGSBACKA

Till salu, Hus, 8 750 000 kr , 250


Med ett fint och mycket härligt läge ligger denna mycket trevliga villa på Kullaviks gräddhylla i Kullsvik. Här bor du med badrocksavstånd till salta bad i populära Kullsvik.

Rymlig villa med öppen planlösning med stort vardagsrum, kök med härlig matplats och föräldrasovrum. Altandörrar ut till ett underbart trädäck med utsikt över havet i väster. Stort allrum och ytterligare fyra sovrum på souterrängplan. Två bra badrum, den ena med hörnbadkar och bastu. Entréplan har tvättstuga med groventré, klädkammare och separat gästtoalett. Stort friliggande dubbelgarage med tillhörande förrådsdel. Underbar utomhusmiljö med plan gräsmatta, snygga stensättningar och dekorativ belysning på uppfarten.
Entréplan

Hall
Välkomna in! Rymlig entré med plats för avhängning direkt till vänster bakom skjutdörrar med spegelglas. På golvet ligger det snygg klinker och väggarna är målade i gult. Entrédörren tillsammans med ett sidofönster, släpper in mycket ljus.

Gästtoalett
I direkt anslutning till hallen ligger en separat toalett. Inrett med creamvitt kakel på väggarna och terrakottafärgat klinker på golvet. Ett fönster släpper in ljus.

Vardagsrum
I en öppen och ljus planlösning finns detta stora vardagsrum i vinkel med plats för matsal. Ett fantastiskt härligt rum. Många stora och ljusa fönster samt en altandörr ut till ett stort trädäck längs fastighetens södersida. Vardagsrummet är stort och luftig. Här har man både mycket fin havsutsikt och uppsikt över området. I vardagsrummet finns en härlig vit snygg öppen spis med kassett. Väggarna är ljusa och på golvet ligger klassisk parkett.

Kök
Exklusivt kök i creamvitt. Platsbyggt med snygga granitskivor är genomgående tillsammans med vitvaror i rostfritt. Snyggt liggande vitt kakel ovanför bänkskivorna, är en snygg effekt. Vid arbetsbänken finns ett fönster med uppsikt över entrésidan. Köket är utrustat med kyl/ frys, varmluftsugn, mikro, diskmaskin samt iduktionshäll. En trevlig bardisk delar av mot allrummet, med plasts för barstolar. Infällda spotlights i taket.

Allrum
I direkt anslutning till köket finns ett allrum som idag är matplats. Ett härligt ljust rum med fina fönsterpartier tillsammans med altandörr, som leder ut till trädäcket. Öppen planlösning mot köket. Vitmålade väggar och snygg parkett på golvet. Här finns också trappan ner till souterrängplan. I trapphuset finns ett fönster, som släpper in ljus.

Sovrum ETT - föräldrasovrum
Ett ljust och fint sovrum med plats för dubbelsäng. Stort fönster med söderläge och havsutsikt. Här är väggarna blåmålade och på golvet ligger ett trägolv. Gott om förvaring i många garderober fördelat på två väggar.

Duschrum
Ett lyxigt duschrum som är utrustat med dusch bakom betongglasvägg. På golvet ligger beige klinker och väggarna i vitt kakel med en dekorativ bård. . Det finns fasta väggskåp med plats för förvaring. Handfat med tillhörande kommod. Ett fönster med frostat glas släpper in ljus. Handdukstork och extra handdusch i anslutning till toaletten.

Tvättstugan & groventré
Direkt till höger ligger tvättstugan & husets groventré. En praktisk tvättstuga med tvättmaskin,torktumlare, torkskåp samt den nya värmepumpen. Bra arbetsyta med bänkskivor tillsammans med skåp i blått. Här finns även en tvättho. På golvet ligger klinkers och väggarna är målade i vitt. Ett fönster släpper in mycket ljus.

Klädkammare
I direkt anslutning till tvättstugan finns en stor klädkammare med plats för mycket förvaring.

Souterrängvåning
På detta våningsplan finns 3 stora sovrum, ett mindre sovrum, badrum med bastu samt ett stort allrum med öppen spis. Förvaringsmöjligheter i ett stort förråd samt utgång via källardörren.

Sovrum TVÅ
Som första rum till höger i ligger ett av fyra sovrum på detta plan. Ett ljust rum med ett fönster mot söder. På golvet ligger bokparkett och väggarna målade i vitt. Två inbyggda garderober

Sovrum TRE
Vägg i vägg ligger ytterligare ett sovrum med fönster mot söder. Två inbyggda garderober. Bokparkett och målade väggar i creamvitt.

Sovrum FYRA
På motsatta sidan ligger ytterligare ett sovrum. Ett ljus sovrum med ett fönster mot gaveln. På golvet ligger bokparkett och väggarna är målade i ljust. Även här två garderober.

Badrum
Husets största badrum. Stort och rymligt utrustat med stort hörnbadkar, duschhörna, dubbla handfat, toalett och bastu. Helkaklat i creamvitt tillsammans med beige dekorkakel vid duschen. På golvet ligger samma snygga klinker i beige. Två handfat med tillhörande kommod i vitt med spegelskåp ovanför. Stort hörnbadkar. Duschhörnan har helglasade duschväggar i glas. Stor bastu i direkt anslutning till badrummet. Ett frostat fönster släpper in ljus.

Allrum
Stort och rymligt rum med plats för stor soffgrupp. Altandörrar och fönsterpartier längs långsidan med utgång till skyddad uteplats under altandäcket ovanför. Gräsmattan ligger i anslutning till uteplatsen. I detta rum finns det en härlig öppen spis i tegelrött. Här ligger det klinkers på golvet och väggarna är vita. Mellan den nedre hallen och allrummet finns en praktisk skjutdörr.

Sovrum FEM
Innanför allrummet ligger ytterligare ett sovrum, som idag används som kontor. Ett mindre fönster, som sitter lite högre upp på väggen. Ekparkett på golvet och vit väv på väggarna. En garderob.

Förråd/klädkammare
I anslutning till allrummet finns ett mycket stort förrådsutrymme med goda förvaringsmöjligheter. Här har man verkligen plats för hela familjens alla saker. Inrett idag med hyllor längs väggarna. Ytterligare ett förråd leder vidare och ut till källardörren.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 8, varav 5 sovrum
Boarea: 250 kvm
Biarea: 50 kvm
Tomtarea: 1 309 kvm

Utgångspris: 8 750 000 kr
Byggnadsår: 1984
Driftkostnad: ca 52 200 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Ritning(ar)

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt WC-avlopp
Uppvärmning: FrånluftsVärmepump
Uppvärmning ålder: 2016
Grund: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 3 och 4-glasfönster isoler
Grundmur: Betong

Takbeklädnad: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk frånluft
Murstock: Murad skorsten
Murstock kommentar: Härlig öppen spis med kassett i vardagsrummet på entréplan samt ytterligare en öppen spis med kassett i allrummet i souterrängplan.
Kommentar: Utförlig beskrivning av renoveringar och förbättringar är sammanställd och finns tillgänglig hos fastighetsmäklaren.

Fastigheten är Varudeklarerad, vilket innebär att ett besiktningsprotokoll finns också tillgängligt hos fastighetsmäklaren.

Tomt/balkong/uteplats

En mycket trevlig och plan tomt, med fint läge och utsikt över Kullsvik.

Övriga byggnader

Förråd finns även i anslutning till garaget

Visa mer om bostaden

Parkering

Ett flertal parkeringsplatser i anslutning till entrén och framför garaget

Tv/Internetanslutning

Kungsbacka kommun Teknik, Kungsbacka bredbandsnät - Kullavik Etapp E. Installation pågår i området och Fiber är beställt men ännu inte anslutet till fastigheten.

Arbetet med installation av fiber i ert område påbörjas vecka 37 och beräknas pågå till vecka 5 2017 med reservation för försvårande väderlek samt eventuella besiktningsanmärkningar.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka

Fastighetsbeteckning: Kungsbacka Släps-Kullen 2:312

Omgivning

OMRÅDET
Kullavik, med attraktivt läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, är ett mycket populärt område att bo och leva i.
Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser.
Förutom mysiga promenadstråk, cykelleder och båthamnar finns det gott om badplatser i form av klippor eller sandstränder. Trevliga restauranger, caféer, bagerier och små butiker samsas med livsmedelsaffärer, skolor samt apotek och vårdcentral. Här finns dessutom bra bussförbindelser till såväl Kungsbacka som Göteborg.

Bor ni på Norra Skogsvägen går ni till populära Kullsvikbadet eller Skalvik för att njuta av hav och salta bad på några minuter. Närområdet är lugnt och trivsamt och här finns många mysiga promenadvägar.

Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten. Korshamn, Kyvik, Kullaviks hamn, Gillvik, Kullsvik och Skalvik för att nämna några. Många resande längs kusten lägger till i Kullaviks Båthamn.

I samhället ligger grundskolorna Kullaviksskolan, Kullaviks Montessoriskola samt Fullriggaren Malevik.

KULLAVIKSSKOLAN
Kullaviksskolan är en del av Särö-Kullaviks pedagogiska enhet. Kullaviksskolan är belägen längst norrut i Kungsbacka kommun. Organisationen är en "husorganisation", vilket innebär att Kullaviksskolan består av ett antal hus. I varje hus finns det olika åldersgrupper representerade. De flesta ligger samlade på det gemensamma skolområdet, några äldre hus är belägna en bit ifrån själva Kullaviksskolan. För närvarande går det 776 elever i skolår f-9. Personalen är organiserad i arbetslag utifrån husorganisationen

HISTORIK
Kullavik definierades som tätort med 679 invånare år 1975. År 1980 hade befolkningen stigit till 1 006. Idag har Kullavik en egen församling och 8 000 invånare.
Kungsbacka kommun hade i mars 2016, 79 254 invånare, med en ökning med ca 1000 personer per år. Detta innebär att vår kommun är landets 26:e största kommun. I Kungsbacka stad bor drygt 20 000 personer.

Kullavik är ett utpräglat villasamhälle som börjar vid Kungsbacka kommuns norra gräns mot Göteborg och sträcker sig söderut ned till Malevik norr om Särö. Samhället var från början en trakt med många småjordbruk, men på ej odlingsbar mark byggdes det efter 1904 och järnvägens tillkomst spridda sommarstugor som successivt omvandlades till permanentboenden. Under 1970-talet byggdes ett stort antal moderna villor och under 1980-talet tillkom Kullaviks Centrum med affärer och hyreslägenheter.
Kullavik var mötesstation på Göteborg-Särö Järnväg sommartid och hållplats på vintern under ångloktiden fram till början på 1950-talet. På vintern fanns det bara en hållplats då det inte förekom några tågmöten. Stationshuset var också poststation året runt.

Planbestämmelser

Kullen 2:92 Mfl, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19831213)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Släps-Kullen Ga:10

Rättigheter förmån: Officialservitut: Väg
Officialservitut: Väg i samfälld vägmark
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

8 750 000 kr

Driftkostnader

ca 52 200 kr/år

Årlig elförbrukning: 33000 kWh/år

Kommentar: Hushållet förbrukar idag ca 33 000 kWh/år, vilket avser all elförbrukning, dvs uppvärmning av både huset, hushållsel och varmvatten. Dessa driftskostnader kan variera beroende på familjesammansättning, vanor och elleverantör.

Fastigheten tillhör Hagens och Kullens vägförening. Läs gärna mer på föreningens egen hemsida: http://www.hagenskullens.se

Fördelas enligt följande

Uppvärmning: 39 000 kr
Vatten och avlopp: 5 000 kr
Försäkring: 6 000 kr

Renhållning: 1 100 kr
Samfällighet: 1 100 kr

Taxering

Byggnad: 2 018 000 kr
Mark: 2 167 000 kr
Totalt: 4 185 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1984
Standardpoäng: 35
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Beskrivning: Fastigheten har en total golvyta på ca 250 kvm enligt säljaren, ritningar och energideklarationen. Mätning från energideklarationen finns. Boarean är fördelat på två plan, 125 kvm på entréplan samt 125 kvm i souterrängplan. Delar av souterrängplanet är biarea. Huset är inte areamätt. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Garage tillkommer på ca 50 kvm.

Fastigheten är taxerad till 170 kvm boarea samt 50 kvm biarea.

Pantbrev

Det finns 15 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 383 000 kr.

Fastighetsskatt

7 412 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 112 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2016-04-26

Besiktningsman: Lars Kullenstein

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Kungsbacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg