1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Hallands län
  4. Kungsbacka
  5. A1795775
 
KARTA
Välkomna till en exceptionellt välbyggd och exklusiv villa från 2014 i trivsamma Kullsvik, Kullavik.

Till salu: Hus, 6:a på 247 m², Kullavik, Kungsbacka


Välkomna till en exceptionellt välbyggd och exklusiv villa från 2014 i trivsamma Kullsvik, Kullavik.

Denna nästintill nybyggda villa bjuder på härliga umgängesytor på entréplan med utgång till altan och en fantastisk utomhusmiljö med både pool och jacuzzi. Generöst tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning med en vacker öppen spis. Separat föräldradel med rofyllt sovrum, privat badrum samt väl tilltagen walk in closet. I anslutning till entré finns gästtoalett, rymlig tvättstuga och utgång till trädgård och dubbelgarage. På övre plan finner ni en privat sovrumsdel med tre sovrum, rymligt allrum, badrum samt utgång till balkong.

Denna exklusiva villa präglas av medvetna och högkvalitativa material i smakfull harmoni. Slipade betonggolv, tidlösa ekgolv, vacker mosaik och stora fönsterpartier med aluminiumprofil är bara ett smakprov på väl medvetna och genomtänkta materialval.

Utomhusmiljön bjuder er på flertalet uteplatser i olika väderstreck, en inbjudande pool och avkopplande jacuzzi samt utomhusdusch.

Det finns även ett gästhus om 15 m² i anslutning till poolen med klinkers och indragen el. Perfekt som hemmakontor, till tonåringen eller som gästrum.

Fastigheten tillhör Hagens och Kullens vägförening, läs mer på www.hagenskullens.se. Villan ingår även i upptagningsområdet för medlemskap i Kullsviks badförening.

Varmt välkomna att uppleva något utöver det vanliga!
Entréplan - Välkomna in!

Hall/entré
Rymlig entré med plats för avhängning direkt till vänster i separat kapprum. Vackra skjutdörrar döljer mycket samtidigt som de blir till en smakfull inredningsdetalj.

Gästtoalett
I anslutning till entrén ligger en gästtoalett med vacker mosaik och infälld belysning som bildar en stjärnhimmel. Modern badrumsinredning med vägghängd toalett, handfat med kommod och spegel.

Tvättstuga
En underbar tvättstuga med riktigt bra förvaring, dubbla tvättmaskiner samt torktumlare och torkskåp. Utgång från två håll gör att ni snabbt når både garage och den stensatta uteplatsen åt nordväst.

Kök
Väl tilltaget kök för er som älskar matlagning och umgänge. Här finns allt ni kan tänka er; skafferi, vinkyl, varmluftsugn, ångugn, micro och macro, kyl och frys med både vatten och is, kaffemaskin, dubbla diskhoar samt induktionshäll med tillhörande fläkt. Den underbara köksön bildar en central samlingsplats och inbjuder till inspirerande matlagning. Vackra bänkskivor av svart bohusgranit. Läcker mosaik ovan arbetsbänk med inslag av silver.
Stora sällskap samlas gärna vid matplatsen, där ett stort Hajomparti öppnar upp sig mot poolen.

Vardagsrum
En vacker platsbyggd spis med höj- och sänkbar glaskassett delar av kök och vardagsrum. Även från vardagsrummet har ni direktaccess till poolen via ett stort Hajomparti.

Sovrum
Föräldrasovrum med privat badrum och walk in closet. Här är ljust och rofyllt med vackert trägolv och vita väggar. Fönster vetter åt poolen och en glasad altandörr gör att ni får direkt tillgång till den härliga utomhusmiljön.

Walk in closet
En dröm för alla klädmedvetna! Här ryms det mesta på ett mycket välorganiserat sätt.

Privat badrum
Innanför sovrummet ligger ett vackert badrum med både badkar, dusch och bastu. Smakfull inredning, genomtänkt som i övriga delar av huset. Även härifrån når ni poolen utanför.

En vacker ektrappa tar er upp till övre plan. Nere vid trappan finns praktiska och snygga förvaringslösningar, både vitrin och teknik döljs här. Ett större fönster vid trappavsatsen släpper in härligt ljus.

Övre plan

Allrum
På övre plan möts ni av ett rymligt allrum med stora fönster och utgång till en trevlig takterrass. Här ligger samma vackra trägolv som i sovrummet på entréplan, både i allrum och övriga sovrum.

Från takterrassen har ni fin uppsikt över poolen och den fantastiska utomhusmiljön. Det är även härifrån de vackra sedumtaken kommer till sin rätt.

Sovrum
Det första sovrummet på övre plan ligger till höger när ni kommer upp. Ett fönster vetter åt entrésidan. Skjutdörrsgarderob rymmer mycket.

Badrum
Snyggt helkaklat duschrum i grå toner med vägghängd wc, handfat med tillhörande kommod och spegel. Glasbetongväggen mot duschen är en vacker detalj. Fönster mot entrésidan släpper in ljus.

Sovrum
I andra delen av allrummet ligger ytterligare två sovrum. Det första har fönster med utsikt över poolen. En extra hög dubbelgarderob ger bra förvaring.

Sovrum
Det andra sovrummet har samma förvaringslösning. Fönster vetter åt öster/norr och härifrån har ni fin och fri utsikt över naturen utanför.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2 plan
Rum: 6, varav 4 sovrum
Boarea: 247 kvm
Biarea: 15 kvm
Tomtarea: 1 342 kvm

Utgångspris: 14 750 000 kr
Byggnadsår: 2014
Driftkostnad: ca 41 570 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren
Beskrivning: Fastigheten har enligt taxeringen en total boarea om 247 kvm, samt en biarea om 9 kvm.
Enligt ritningar/säljaren är biytan 15 kvm och avser poolhuset.
Garaget om ca 50 kvm tillkommer.
Huset är inte areamätt. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Bergvärme (Nibe 1255 med pooltillsats för styrning av värme till pool
Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Fibercement/trä
Fönster: 3-glas aluminiumprofil

Takbeklädnad: Papp/sedum
Ventilation: Mekanisk frånluft
Kommentar: Vattenburen golvvärme i hela huset, även i garaget

Renoveringar

Nybyggd villa, ritad av arkitekt Stefan Rupert. Inflyttningsklar december 2014.

Tomt/balkong/uteplats

Flera uteplatser i olika väderstreck gör att ni kan njuta av solen från morgon till kväll.
Uteplatsen utanför köket, delvis under tak, har infravärmare som gör det extra njutbart vid poolen.

Tomtarea 1 342 m² (friköpt).
Plan och lättskött trädgårdstomt med både gräsytor, insynsskyddande buskage och uppmurade rabatter. Genomtänkt in i minsta detalj och vackert anlagd med hjälp av Billdals trädgårdsanläggningar.

Visa mer om bostaden

Övriga byggnader

Praktisk förrådsdel i separat del av garaget. Här är bergvärmeanläggningen, poolutrustningen och övrig teknik placerad, lättillgängligt och snyggt.

Parkering

Dubbelgarage med klinkersgolv i direkt anslutning till entré. Motordriven port om hela fem meter med tillhörande fjärrkontroll.
Stor asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar.

Tv/Internetanslutning

Tv: Tv-antenn samt parabol. Internet: Möjlighet att ansluta till fiber via Kungsbacka Bredbandsnät. Mer information finns hos Kungsbacka kommun.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka

Fastighetsbeteckning: Kungsbacka Släps-Kullen 1:412

Planbestämmelser

Fornlämning

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Fornlämning (Registreringsdatum: 20061105)

Rättigheter last: Ledningsrätt Vatten
Ledningsrätt: Vatten och avlopp

Övrigt

OMRÅDET
Kullavik, med attraktivt läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, är ett mycket populärt område att bo och leva i.
Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser.
Förutom mysiga promenadstråk, cykelleder och båthamnar finns det gott om badplatser i form av klippor eller sandstränder. Trevliga restauranger, caféer, bagerier och små butiker samsas med livsmedelsaffärer, skolor samt apotek och vårdcentral. Här finns dessutom bra bussförbindelser till såväl Kungsbacka som Göteborg.

Bor ni på Kullaviks Lärkväg bor ni på promenadavstånd till mysiga Kullsvik. Samtidigt tar ni er snabbt till bla Kullaviks centrum där ni finner både Hemköpsbutik, café, pizzeria och bank. Bussen in till stan tar ni vid Kullaviks sväng. Närområdet är lugnt och trivsamt och här finns många mysiga promenadvägar.

Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten. Korshamn, Kyvik, Kullaviks hamn, Gillvik, Kullsvik och Skalvik för att nämna några. Många resande längs kusten lägger till i Kullaviks Båthamn.

I samhället ligger grundskolorna Kullaviksskolan, Kullaviks Montessoriskola samt Fullriggaren Malevik.

FULLRIGGAREN MALEVIK
Fullriggaren Malevik, en kommunalt självstyrande skola sedan januari 2007. Den pedagogiska enheten är en förskola-skola från 1-16 år med integrerad skolbarnsomsorg. Skolan startade 1992 och består idag av sex förskoleavdelningar, 15 åldersintegrerade hemvister (klasser), tre fritidshem (6-9 år) och en fritidsklubb (10-13 år). Den pedagogiska enheten är uppdelad i två skolenheter: Fullriggaren Malevik F-3 samt Fullriggaren Malevik 4-9.

KULLAVIKSSKOLAN
Kullaviksskolan är en del av Särö-Kullaviks pedagogiska enhet. Kullaviksskolan är belägen längst norrut i Kungsbacka kommun. Organisationen är en "husorganisation", vilket innebär att Kullaviksskolan består av ett antal hus. I varje hus finns det olika åldersgrupper representerade. De flesta ligger samlade på det gemensamma skolområdet, några äldre hus är belägna en bit ifrån själva Kullaviksskolan. För närvarande går det 776 elever i skolår f-9. Personalen är organiserad i arbetslag utifrån husorganisationen

HISTORIK
Kullavik definierades som tätort med 679 invånare år 1975. År 1980 hade befolkningen stigit till 1 006. Från och med 1990 räknas tätorten som sammanväxt med Billdal.

Kullavik är ett utpräglat villasamhälle som börjar vid Kungsbacka kommuns norra gräns mot Göteborg och sträcker sig söderut ned till Malevik norr om Särö. Samhället var från början en trakt med många småjordbruk, men på ej odlingsbar mark byggdes det efter 1904 och järnvägens tillkomst spridda sommarstugor som successivt omvandlades till permanentboenden. Under 1970-talet byggdes ett stort antal moderna villor och under 1980-talet tillkom Kullaviks Centrum med affärer och hyreslägenheter.
Kullavik var mötesstation på Göteborg-Särö Järnväg sommartid och hållplats på vintern under ångloktiden fram till början på 1950-talet. På vintern fanns det bara en hållplats då det inte förekom några tågmöten. Stationshuset var också poststation året runt.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

14 750 000 kr

Driftkostnader

ca 41 570 kr/år

Årlig elförbrukning: 22900 kWh/år

Kommentar: Hushållet förbrukar idag ca 22 900 kWh/år, vilket avser all elförbrukning inklusive uppvärmning av pool. Dessa driftskostnader kan variera beroende på familjesammansättning, vanor och elleverantör. Nuvarande förbrukning avser ett hushåll om två vuxna och en tonåring.

Fördelas enligt följande

Uppvärmning: 28 000 kr
Vatten och avlopp: 5 800 kr
Försäkring: 5 470 kr

Renhållning: 1 600 kr
Samfällighet: 700 kr

Taxering

Byggnad: 3 993 000 kr
Mark: 2 354 000 kr
Totalt: 6 347 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 2014
Standardpoäng: 37
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 100 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 58 kWh/kvm/år

Energiklass: D

Energideklaration utförd: 2016-07-06

Välkomna till en exceptionellt välbyggd och exklusiv villa från 2014 i trivsamma Kullsvik, Kullavik.

Till salu: Hus, 6:a på 247 m², Kullavik, Kungsbacka

KULLAVIK, KUNGSBACKA

Till salu, Hus, 14 750 000 kr , 247


Välkomna till en exceptionellt välbyggd och exklusiv villa från 2014 i trivsamma Kullsvik, Kullavik.

Denna nästintill nybyggda villa bjuder på härliga umgängesytor på entréplan med utgång till altan och en fantastisk utomhusmiljö med både pool och jacuzzi. Generöst tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning med en vacker öppen spis. Separat föräldradel med rofyllt sovrum, privat badrum samt väl tilltagen walk in closet. I anslutning till entré finns gästtoalett, rymlig tvättstuga och utgång till trädgård och dubbelgarage. På övre plan finner ni en privat sovrumsdel med tre sovrum, rymligt allrum, badrum samt utgång till balkong.

Denna exklusiva villa präglas av medvetna och högkvalitativa material i smakfull harmoni. Slipade betonggolv, tidlösa ekgolv, vacker mosaik och stora fönsterpartier med aluminiumprofil är bara ett smakprov på väl medvetna och genomtänkta materialval.

Utomhusmiljön bjuder er på flertalet uteplatser i olika väderstreck, en inbjudande pool och avkopplande jacuzzi samt utomhusdusch.

Det finns även ett gästhus om 15 m² i anslutning till poolen med klinkers och indragen el. Perfekt som hemmakontor, till tonåringen eller som gästrum.

Fastigheten tillhör Hagens och Kullens vägförening, läs mer på www.hagenskullens.se. Villan ingår även i upptagningsområdet för medlemskap i Kullsviks badförening.

Varmt välkomna att uppleva något utöver det vanliga!
Entréplan - Välkomna in!

Hall/entré
Rymlig entré med plats för avhängning direkt till vänster i separat kapprum. Vackra skjutdörrar döljer mycket samtidigt som de blir till en smakfull inredningsdetalj.

Gästtoalett
I anslutning till entrén ligger en gästtoalett med vacker mosaik och infälld belysning som bildar en stjärnhimmel. Modern badrumsinredning med vägghängd toalett, handfat med kommod och spegel.

Tvättstuga
En underbar tvättstuga med riktigt bra förvaring, dubbla tvättmaskiner samt torktumlare och torkskåp. Utgång från två håll gör att ni snabbt når både garage och den stensatta uteplatsen åt nordväst.

Kök
Väl tilltaget kök för er som älskar matlagning och umgänge. Här finns allt ni kan tänka er; skafferi, vinkyl, varmluftsugn, ångugn, micro och macro, kyl och frys med både vatten och is, kaffemaskin, dubbla diskhoar samt induktionshäll med tillhörande fläkt. Den underbara köksön bildar en central samlingsplats och inbjuder till inspirerande matlagning. Vackra bänkskivor av svart bohusgranit. Läcker mosaik ovan arbetsbänk med inslag av silver.
Stora sällskap samlas gärna vid matplatsen, där ett stort Hajomparti öppnar upp sig mot poolen.

Vardagsrum
En vacker platsbyggd spis med höj- och sänkbar glaskassett delar av kök och vardagsrum. Även från vardagsrummet har ni direktaccess till poolen via ett stort Hajomparti.

Sovrum
Föräldrasovrum med privat badrum och walk in closet. Här är ljust och rofyllt med vackert trägolv och vita väggar. Fönster vetter åt poolen och en glasad altandörr gör att ni får direkt tillgång till den härliga utomhusmiljön.

Walk in closet
En dröm för alla klädmedvetna! Här ryms det mesta på ett mycket välorganiserat sätt.

Privat badrum
Innanför sovrummet ligger ett vackert badrum med både badkar, dusch och bastu. Smakfull inredning, genomtänkt som i övriga delar av huset. Även härifrån når ni poolen utanför.

En vacker ektrappa tar er upp till övre plan. Nere vid trappan finns praktiska och snygga förvaringslösningar, både vitrin och teknik döljs här. Ett större fönster vid trappavsatsen släpper in härligt ljus.

Övre plan

Allrum
På övre plan möts ni av ett rymligt allrum med stora fönster och utgång till en trevlig takterrass. Här ligger samma vackra trägolv som i sovrummet på entréplan, både i allrum och övriga sovrum.

Från takterrassen har ni fin uppsikt över poolen och den fantastiska utomhusmiljön. Det är även härifrån de vackra sedumtaken kommer till sin rätt.

Sovrum
Det första sovrummet på övre plan ligger till höger när ni kommer upp. Ett fönster vetter åt entrésidan. Skjutdörrsgarderob rymmer mycket.

Badrum
Snyggt helkaklat duschrum i grå toner med vägghängd wc, handfat med tillhörande kommod och spegel. Glasbetongväggen mot duschen är en vacker detalj. Fönster mot entrésidan släpper in ljus.

Sovrum
I andra delen av allrummet ligger ytterligare två sovrum. Det första har fönster med utsikt över poolen. En extra hög dubbelgarderob ger bra förvaring.

Sovrum
Det andra sovrummet har samma förvaringslösning. Fönster vetter åt öster/norr och härifrån har ni fin och fri utsikt över naturen utanför.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2 plan
Rum: 6, varav 4 sovrum
Boarea: 247 kvm
Biarea: 15 kvm
Tomtarea: 1 342 kvm

Utgångspris: 14 750 000 kr
Byggnadsår: 2014
Driftkostnad: ca 41 570 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren
Beskrivning: Fastigheten har enligt taxeringen en total boarea om 247 kvm, samt en biarea om 9 kvm.
Enligt ritningar/säljaren är biytan 15 kvm och avser poolhuset.
Garaget om ca 50 kvm tillkommer.
Huset är inte areamätt. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Bergvärme (Nibe 1255 med pooltillsats för styrning av värme till pool
Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Fibercement/trä
Fönster: 3-glas aluminiumprofil

Takbeklädnad: Papp/sedum
Ventilation: Mekanisk frånluft
Kommentar: Vattenburen golvvärme i hela huset, även i garaget

Renoveringar

Nybyggd villa, ritad av arkitekt Stefan Rupert. Inflyttningsklar december 2014.

Tomt/balkong/uteplats

Flera uteplatser i olika väderstreck gör att ni kan njuta av solen från morgon till kväll.
Uteplatsen utanför köket, delvis under tak, har infravärmare som gör det extra njutbart vid poolen.

Tomtarea 1 342 m² (friköpt).
Plan och lättskött trädgårdstomt med både gräsytor, insynsskyddande buskage och uppmurade rabatter. Genomtänkt in i minsta detalj och vackert anlagd med hjälp av Billdals trädgårdsanläggningar.

Visa mer om bostaden

Övriga byggnader

Praktisk förrådsdel i separat del av garaget. Här är bergvärmeanläggningen, poolutrustningen och övrig teknik placerad, lättillgängligt och snyggt.

Parkering

Dubbelgarage med klinkersgolv i direkt anslutning till entré. Motordriven port om hela fem meter med tillhörande fjärrkontroll.
Stor asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar.

Tv/Internetanslutning

Tv: Tv-antenn samt parabol. Internet: Möjlighet att ansluta till fiber via Kungsbacka Bredbandsnät. Mer information finns hos Kungsbacka kommun.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka

Fastighetsbeteckning: Kungsbacka Släps-Kullen 1:412

Planbestämmelser

Fornlämning

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Fornlämning (Registreringsdatum: 20061105)

Rättigheter last: Ledningsrätt Vatten
Ledningsrätt: Vatten och avlopp

Övrigt

OMRÅDET
Kullavik, med attraktivt läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, är ett mycket populärt område att bo och leva i.
Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser.
Förutom mysiga promenadstråk, cykelleder och båthamnar finns det gott om badplatser i form av klippor eller sandstränder. Trevliga restauranger, caféer, bagerier och små butiker samsas med livsmedelsaffärer, skolor samt apotek och vårdcentral. Här finns dessutom bra bussförbindelser till såväl Kungsbacka som Göteborg.

Bor ni på Kullaviks Lärkväg bor ni på promenadavstånd till mysiga Kullsvik. Samtidigt tar ni er snabbt till bla Kullaviks centrum där ni finner både Hemköpsbutik, café, pizzeria och bank. Bussen in till stan tar ni vid Kullaviks sväng. Närområdet är lugnt och trivsamt och här finns många mysiga promenadvägar.

Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten. Korshamn, Kyvik, Kullaviks hamn, Gillvik, Kullsvik och Skalvik för att nämna några. Många resande längs kusten lägger till i Kullaviks Båthamn.

I samhället ligger grundskolorna Kullaviksskolan, Kullaviks Montessoriskola samt Fullriggaren Malevik.

FULLRIGGAREN MALEVIK
Fullriggaren Malevik, en kommunalt självstyrande skola sedan januari 2007. Den pedagogiska enheten är en förskola-skola från 1-16 år med integrerad skolbarnsomsorg. Skolan startade 1992 och består idag av sex förskoleavdelningar, 15 åldersintegrerade hemvister (klasser), tre fritidshem (6-9 år) och en fritidsklubb (10-13 år). Den pedagogiska enheten är uppdelad i två skolenheter: Fullriggaren Malevik F-3 samt Fullriggaren Malevik 4-9.

KULLAVIKSSKOLAN
Kullaviksskolan är en del av Särö-Kullaviks pedagogiska enhet. Kullaviksskolan är belägen längst norrut i Kungsbacka kommun. Organisationen är en "husorganisation", vilket innebär att Kullaviksskolan består av ett antal hus. I varje hus finns det olika åldersgrupper representerade. De flesta ligger samlade på det gemensamma skolområdet, några äldre hus är belägna en bit ifrån själva Kullaviksskolan. För närvarande går det 776 elever i skolår f-9. Personalen är organiserad i arbetslag utifrån husorganisationen

HISTORIK
Kullavik definierades som tätort med 679 invånare år 1975. År 1980 hade befolkningen stigit till 1 006. Från och med 1990 räknas tätorten som sammanväxt med Billdal.

Kullavik är ett utpräglat villasamhälle som börjar vid Kungsbacka kommuns norra gräns mot Göteborg och sträcker sig söderut ned till Malevik norr om Särö. Samhället var från början en trakt med många småjordbruk, men på ej odlingsbar mark byggdes det efter 1904 och järnvägens tillkomst spridda sommarstugor som successivt omvandlades till permanentboenden. Under 1970-talet byggdes ett stort antal moderna villor och under 1980-talet tillkom Kullaviks Centrum med affärer och hyreslägenheter.
Kullavik var mötesstation på Göteborg-Särö Järnväg sommartid och hållplats på vintern under ångloktiden fram till början på 1950-talet. På vintern fanns det bara en hållplats då det inte förekom några tågmöten. Stationshuset var också poststation året runt.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

14 750 000 kr

Driftkostnader

ca 41 570 kr/år

Årlig elförbrukning: 22900 kWh/år

Kommentar: Hushållet förbrukar idag ca 22 900 kWh/år, vilket avser all elförbrukning inklusive uppvärmning av pool. Dessa driftskostnader kan variera beroende på familjesammansättning, vanor och elleverantör. Nuvarande förbrukning avser ett hushåll om två vuxna och en tonåring.

Fördelas enligt följande

Uppvärmning: 28 000 kr
Vatten och avlopp: 5 800 kr
Försäkring: 5 470 kr

Renhållning: 1 600 kr
Samfällighet: 700 kr

Taxering

Byggnad: 3 993 000 kr
Mark: 2 354 000 kr
Totalt: 6 347 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 2014
Standardpoäng: 37
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 100 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 58 kWh/kvm/år

Energiklass: D

Energideklaration utförd: 2016-07-06

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Kungsbacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg