1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Stockholms län
  4. Österåker
  5. A1792877
 
KARTA
Villa till salu i Lännersta - Saltsjö-Boo - Nacka

Till salu: Hus, 7:a på 166 m², Lännersta, Österåker


Interiör

Allmän beskrivning
Huset fick ytterligare en våning år 2011 där man gjorde ett plan med tre sovrum i fil, ett badrum och en sällskapsdel. Med tillbyggnaden fick huset ett nytt tak och en fasad bestående av två gavlar klädda i stående svart träpanel, och västra och östra sidan av vit puts. Tillbyggnaden/påbyggnaden är ritad av den erkände arkitekten Vasco Trigueiros. Invändigt finner ni en hel del modernt platsbyggt snickeri bl.a. av väggar och dörrar klädda med ekfanér men också ett kök med platsbyggda stommar.Huset har renoveringsbehov i souterrängplanet samt ett badrum är av äldre standard, i övrigt är huset renoverat och tillbyggt sedan år 2011.
Slutbevis från kommunen finns bifogat samt kvalitetsdokument för våtrum (fanns ej klart vid besiktningstillfället).

Hall
Välkommande ljus hall med fönster och gott om plats för avhängning bakom en stor skjutdörrsgarderob med praktiskt Elfa system inredning. Även dessa skjutdörrar har färgsatts i grönt från Farrow & Ball. Väggarna är vitmålade och golvet består av lutat furugolv med hårdvaxolja. Direkt innanför ytterdörren ligger ett snyggt klinkergolv i ljus ton. I hallen finner ni även trapporna som tar er till det övre planet och souterrängplanet.

Kök
Trendigt kök med de extra detaljerna som Volablandare, köksö med extra bred Smeg spis (90cm) för den Culinariske kocken. Köket är platsbyggt ut i minsta detalj. Stilrent, trendigt med blandning av ek och grönt från Farrow & Ball och blandare och knoppar i koppar. Från köket finner ni utgång till balkongen i söder med breda stora dubbeldörrar, perfekt att avnjuta frukost eller lunch. Vidare har köket en öppen planlösning mot entréplanets sällskapsrum. I köket finns det gott om förvaring och bra arbetsytor. Vacker och ljus bänkskiva av kvartskomposit. Väggarna är vitmålade och golvet består av lutat furugolv med hårdvaxolja. Alla vitvaror är från Smeg och fläkten är från Fjärråskåpan (modell inhouse) med snickerikåpa i ekfanér.

Sällskapsrum
Perfekt rum med bra ytor. Här finns plats för större matgrupp och öppen planlösning mot kök. Öppen spis för mys och utgång till den stora terrassen i väst. Väggarna är vitmålade och golvet består av lutat furugolv med hårdvaxolja.

Sovrum/Kontor
Sovrum med plats för dubbelsäng samt fönster för optimalt ljusinsläpp.
Golvet består av furuplank som är vitmålade och väggarna är även här i vitt.

Badrum
Helkaklat badrum med ljusa materialval. I badrummet finns det en dusch, WC, skåp, handfat och en spegel.

Övre plan

Sällskapsrum
Härligt rum med stora fönster för fint ljusinsläpp. Här finner du ingång till alla rum på övre planet samt till badrummet. Här finns plats för tv-hörna eller lekyta. Väggarna är vitmålade och golvet är utav svart hårdvaxoljat valcromat.

Barnrum/sovrum 2 st
2 st barnrum på övre plan med fönster som vetter ut mot trädgården. Väggarna är delvis vitmålade och devis bestående av ekfanér med inbyggda garderober. Golvet är belagt med blått hårdvaxoljat valcromatgolv i det ena och i det andra i grönt. Barnrummens/sovrummen är stora och rymmer både säng, skrivbord och övrigt möblemang.

Master bedroom
Stort sovrum med generös garderobsinredd vägg. Här finns gott om lådor, hyllplan och möjlighet till upphängning. Här finner ni fönster i två väderstreck som ger rummet gott om ljus. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med svart hårdvaxoljat valcromatgolv.

Badrum
Lyxigt badrum med fina materialval genom kakel och klinkerplattor i marmor samt en vit bänkskiva i komposit. Här finner ni dusch med stilrena glasväggar, vägghängd WC, dubbelhandfat och en spegelvägg. Självklart finner ni både golvvärme och handduksvärmare för bästa komfort.

Souterrängplan
Souterrängplan om ca 69 kvm. Här finner ni en tvättstuga med bra förvaringslösning och tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Vidare finner ni ett sovrum/gästrum/tv-rum och två bra förrådsutrymmen. Praktiskt ligger husets garage i souterrängplanet så ni sliper gå ut i kylan för att nå bilen vintertid.

Boarea
Enligt Lantmäteriet idag är fastigheten taxerad med en boarea om 69m² och 69m² i biarea. Efter mätning är husets totalyta uppgående till 208,5 kvm varav de två övre planen uppgår till 142 kvm. Soutterrängplanet om 66,5 kvm har en boarea om 24,64 kvm vilket avser allrummet och tvättstugan.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp3-plans villa i soutterräng

Övrig bostadPå tomten finner ni ett kallförråd om ca 19m² samt ett om ca 8m². Övrigt på tomten finn ni gott om parkeringsplatser och stora lekytor för barn med spring i bena. Tomten är stor och här finns både buskar, rabatter, gräsytor och berghällar. En tomt för både den med eller utan gröna fingrar.

Byggnadsår1958, Tillbyggt 2011

FastighetsbeteckningBo 1:855

GrundläggningBetonggolv

GrundmurBetong

StommeTrä

FasadTrä

Fönster2-glas & 3-glas

BjälklagTrä

TakPapp

UppvärmningLuftvattenvärmepump

Pantbrevssumma3.065.000 kr

Taxeringsvärde3.545.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde920.000 kr

Markens taxeringsvärde2.625.000 kr

Taxeringskod220

UpplåtelseformFriköpt

Vatten/avloppKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

VentilationSjälvdrag

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mmFörmån, Officialservitut: Utrymme väg, 01-BOO-959
Last, Avtalsservitut: Väg mm, 01-IM8-34/3973
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM8-52/3453
Inskrivning, Nyttjanderätt fiske, 34/3973A

HissNej

EnergideklarationUtfärdad

Datumden 7 september 2016

Energiprestanda71 kWh/kvm/år

KlassD

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 35.459 kr/år med 4 personer i hushållet.

Uppvärmning18.000 kr

Hushållsel-

Vatten/avlopp6.015 kr

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning2.700 kr

Försäkring (exkl. lösöre)8.744 kr

Övrigt-

Energiförbrukning17941 kWh per år

ElleverantörÖresundskraft

NätleverantörBoo Energi

Kommentar-

1987 Slutbevis.pdf

BesiktningsprotokollPorfyrvägen.pdf

Detljaplan Porfyrvägen.pdf

Energideklaration.pdf

Info Budgivning.pdf

Info Fast och lös egendom.pdf

Info Flytt och städning.pdf

Info Sidotjänster.pdf

Info Undersökningsplikt och felansvar.pd

kvalitetdokument våtrum 20160928.pdf

Så här går vi vidare med försäljningen.p

Området

AllmäntVälkommen till hjärtat i Saltsjö-Boo, i attraktiva Lännersta bor man i underbar natur endast 15 minuter från staden. Huset är beläget nära Bagarsjön där det erbjuds svalkande dopp under sommaren och plogad skridskobana under vintern. Badplats finns med strand, bryggor och flotte. Simskola anordnas under sommaren. På promenadavstånd finns populära Boo Gård med en badplats vid Baggensfjärden. I Gustavsvik finns en undangömd badplats med sandstrand, bryggor och hopptorn. Friluftliv/RekreationI Nacka med denna härliga skärgårdsmiljö finns flertalet smultronställen. I Velamsund - där finns trevliga Restaurang Långa raden som erbjuder luncher, julbord och liveband (sommartid).Vill man njuta på SPA-anläggning så finns omtyckta Hasseludden Yasuragi inte långt bort, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen. Aktiviteter för barnen kan vara Boo FF en mycket populär fotbollsförening eller i Velamsund ligger Nacka ridklubb. För den som gillar golf finns Nacka golfklubb med sin 18-hålsbana på Lagnövägen på ca 10 min bilavstånd. Nacka kommun finns flertalet naturreservat.I östra Nacka, ligger stora Velamsund, 700 hektar som omsluter Velamsundsviken och Insjön med friluftsgård - en stor magasinsbyggnad med rastlokal, omklädningsrum och duschar, mm, Nacka Naturskola, ett 2,5 km långt elljusspår för löpning och skidåkning, Nacka Ridklubb, båtklubb, kajakklubb, golfklubb, Långa raden - en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta, butik mm. På Sickla-ön med samma infart som Nacka Strand finner man populära Nyckelviken med 134 hektar natur, efter 2 km väg genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår mm. Stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö behöver knappast presenteras, 700 hektar friluftsområde med Hellasgården. Till Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går mellan Lännersta och Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Stockholms nyaste konsthall hittar du också i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I Gustavsberg finns uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

NärserviceDe två stora handelsområdena i Nacka är Sickla köpkvarter och Forum Nacka. Den solklara mittpunkten på Boo-ön är Orminge Centrum - I Orminge Centrum finns det bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker.I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis och ett konditori/bageri.

Mäklarringen Svenska AB

Villa till salu i Lännersta - Saltsjö-Boo - Nacka

Till salu: Hus, 7:a på 166 m², Lännersta, Österåker

LÄNNERSTA, ÖSTERÅKER

Till salu, Hus, 6 995 000 kr , 166


Interiör

Allmän beskrivning
Huset fick ytterligare en våning år 2011 där man gjorde ett plan med tre sovrum i fil, ett badrum och en sällskapsdel. Med tillbyggnaden fick huset ett nytt tak och en fasad bestående av två gavlar klädda i stående svart träpanel, och västra och östra sidan av vit puts. Tillbyggnaden/påbyggnaden är ritad av den erkände arkitekten Vasco Trigueiros. Invändigt finner ni en hel del modernt platsbyggt snickeri bl.a. av väggar och dörrar klädda med ekfanér men också ett kök med platsbyggda stommar.Huset har renoveringsbehov i souterrängplanet samt ett badrum är av äldre standard, i övrigt är huset renoverat och tillbyggt sedan år 2011.
Slutbevis från kommunen finns bifogat samt kvalitetsdokument för våtrum (fanns ej klart vid besiktningstillfället).

Hall
Välkommande ljus hall med fönster och gott om plats för avhängning bakom en stor skjutdörrsgarderob med praktiskt Elfa system inredning. Även dessa skjutdörrar har färgsatts i grönt från Farrow & Ball. Väggarna är vitmålade och golvet består av lutat furugolv med hårdvaxolja. Direkt innanför ytterdörren ligger ett snyggt klinkergolv i ljus ton. I hallen finner ni även trapporna som tar er till det övre planet och souterrängplanet.

Kök
Trendigt kök med de extra detaljerna som Volablandare, köksö med extra bred Smeg spis (90cm) för den Culinariske kocken. Köket är platsbyggt ut i minsta detalj. Stilrent, trendigt med blandning av ek och grönt från Farrow & Ball och blandare och knoppar i koppar. Från köket finner ni utgång till balkongen i söder med breda stora dubbeldörrar, perfekt att avnjuta frukost eller lunch. Vidare har köket en öppen planlösning mot entréplanets sällskapsrum. I köket finns det gott om förvaring och bra arbetsytor. Vacker och ljus bänkskiva av kvartskomposit. Väggarna är vitmålade och golvet består av lutat furugolv med hårdvaxolja. Alla vitvaror är från Smeg och fläkten är från Fjärråskåpan (modell inhouse) med snickerikåpa i ekfanér.

Sällskapsrum
Perfekt rum med bra ytor. Här finns plats för större matgrupp och öppen planlösning mot kök. Öppen spis för mys och utgång till den stora terrassen i väst. Väggarna är vitmålade och golvet består av lutat furugolv med hårdvaxolja.

Sovrum/Kontor
Sovrum med plats för dubbelsäng samt fönster för optimalt ljusinsläpp.
Golvet består av furuplank som är vitmålade och väggarna är även här i vitt.

Badrum
Helkaklat badrum med ljusa materialval. I badrummet finns det en dusch, WC, skåp, handfat och en spegel.

Övre plan

Sällskapsrum
Härligt rum med stora fönster för fint ljusinsläpp. Här finner du ingång till alla rum på övre planet samt till badrummet. Här finns plats för tv-hörna eller lekyta. Väggarna är vitmålade och golvet är utav svart hårdvaxoljat valcromat.

Barnrum/sovrum 2 st
2 st barnrum på övre plan med fönster som vetter ut mot trädgården. Väggarna är delvis vitmålade och devis bestående av ekfanér med inbyggda garderober. Golvet är belagt med blått hårdvaxoljat valcromatgolv i det ena och i det andra i grönt. Barnrummens/sovrummen är stora och rymmer både säng, skrivbord och övrigt möblemang.

Master bedroom
Stort sovrum med generös garderobsinredd vägg. Här finns gott om lådor, hyllplan och möjlighet till upphängning. Här finner ni fönster i två väderstreck som ger rummet gott om ljus. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med svart hårdvaxoljat valcromatgolv.

Badrum
Lyxigt badrum med fina materialval genom kakel och klinkerplattor i marmor samt en vit bänkskiva i komposit. Här finner ni dusch med stilrena glasväggar, vägghängd WC, dubbelhandfat och en spegelvägg. Självklart finner ni både golvvärme och handduksvärmare för bästa komfort.

Souterrängplan
Souterrängplan om ca 69 kvm. Här finner ni en tvättstuga med bra förvaringslösning och tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Vidare finner ni ett sovrum/gästrum/tv-rum och två bra förrådsutrymmen. Praktiskt ligger husets garage i souterrängplanet så ni sliper gå ut i kylan för att nå bilen vintertid.

Boarea
Enligt Lantmäteriet idag är fastigheten taxerad med en boarea om 69m² och 69m² i biarea. Efter mätning är husets totalyta uppgående till 208,5 kvm varav de två övre planen uppgår till 142 kvm. Soutterrängplanet om 66,5 kvm har en boarea om 24,64 kvm vilket avser allrummet och tvättstugan.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp3-plans villa i soutterräng

Övrig bostadPå tomten finner ni ett kallförråd om ca 19m² samt ett om ca 8m². Övrigt på tomten finn ni gott om parkeringsplatser och stora lekytor för barn med spring i bena. Tomten är stor och här finns både buskar, rabatter, gräsytor och berghällar. En tomt för både den med eller utan gröna fingrar.

Byggnadsår1958, Tillbyggt 2011

FastighetsbeteckningBo 1:855

GrundläggningBetonggolv

GrundmurBetong

StommeTrä

FasadTrä

Fönster2-glas & 3-glas

BjälklagTrä

TakPapp

UppvärmningLuftvattenvärmepump

Pantbrevssumma3.065.000 kr

Taxeringsvärde3.545.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde920.000 kr

Markens taxeringsvärde2.625.000 kr

Taxeringskod220

UpplåtelseformFriköpt

Vatten/avloppKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

VentilationSjälvdrag

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mmFörmån, Officialservitut: Utrymme väg, 01-BOO-959
Last, Avtalsservitut: Väg mm, 01-IM8-34/3973
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM8-52/3453
Inskrivning, Nyttjanderätt fiske, 34/3973A

HissNej

EnergideklarationUtfärdad

Datumden 7 september 2016

Energiprestanda71 kWh/kvm/år

KlassD

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 35.459 kr/år med 4 personer i hushållet.

Uppvärmning18.000 kr

Hushållsel-

Vatten/avlopp6.015 kr

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning2.700 kr

Försäkring (exkl. lösöre)8.744 kr

Övrigt-

Energiförbrukning17941 kWh per år

ElleverantörÖresundskraft

NätleverantörBoo Energi

Kommentar-

1987 Slutbevis.pdf

BesiktningsprotokollPorfyrvägen.pdf

Detljaplan Porfyrvägen.pdf

Energideklaration.pdf

Info Budgivning.pdf

Info Fast och lös egendom.pdf

Info Flytt och städning.pdf

Info Sidotjänster.pdf

Info Undersökningsplikt och felansvar.pd

kvalitetdokument våtrum 20160928.pdf

Så här går vi vidare med försäljningen.p

Området

AllmäntVälkommen till hjärtat i Saltsjö-Boo, i attraktiva Lännersta bor man i underbar natur endast 15 minuter från staden. Huset är beläget nära Bagarsjön där det erbjuds svalkande dopp under sommaren och plogad skridskobana under vintern. Badplats finns med strand, bryggor och flotte. Simskola anordnas under sommaren. På promenadavstånd finns populära Boo Gård med en badplats vid Baggensfjärden. I Gustavsvik finns en undangömd badplats med sandstrand, bryggor och hopptorn. Friluftliv/RekreationI Nacka med denna härliga skärgårdsmiljö finns flertalet smultronställen. I Velamsund - där finns trevliga Restaurang Långa raden som erbjuder luncher, julbord och liveband (sommartid).Vill man njuta på SPA-anläggning så finns omtyckta Hasseludden Yasuragi inte långt bort, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen. Aktiviteter för barnen kan vara Boo FF en mycket populär fotbollsförening eller i Velamsund ligger Nacka ridklubb. För den som gillar golf finns Nacka golfklubb med sin 18-hålsbana på Lagnövägen på ca 10 min bilavstånd. Nacka kommun finns flertalet naturreservat.I östra Nacka, ligger stora Velamsund, 700 hektar som omsluter Velamsundsviken och Insjön med friluftsgård - en stor magasinsbyggnad med rastlokal, omklädningsrum och duschar, mm, Nacka Naturskola, ett 2,5 km långt elljusspår för löpning och skidåkning, Nacka Ridklubb, båtklubb, kajakklubb, golfklubb, Långa raden - en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta, butik mm. På Sickla-ön med samma infart som Nacka Strand finner man populära Nyckelviken med 134 hektar natur, efter 2 km väg genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår mm. Stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö behöver knappast presenteras, 700 hektar friluftsområde med Hellasgården. Till Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går mellan Lännersta och Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Stockholms nyaste konsthall hittar du också i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I Gustavsberg finns uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

NärserviceDe två stora handelsområdena i Nacka är Sickla köpkvarter och Forum Nacka. Den solklara mittpunkten på Boo-ön är Orminge Centrum - I Orminge Centrum finns det bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker.I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis och ett konditori/bageri.

Mäklarringen Svenska AB

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Österåker

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg