1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1852944
 
KARTA
Välkommen till Årstas bäst planerade lägenhet i mycket populär förening!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 68 m², Årsta, Stockholm


Varmt välkommen till en av Årstas absolut bäst planerade mini 4:or! Här har man utnyttjat varenda kvadratmeter och gjort en helt unik lösning med 4 rum istället för de ursprungliga 2. Här njuter man av de vackra materialvalen som omsorgsfullt valts och den ljusa känslan som är genomgående för hela lägenheten. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och andas lyx och perfektion rakt igenom. Man har med van hand ritat om lägenheten och har genom detta fått ett öppet kök, mycket generös matplats för flertalet personer samt 3 sovrum som passar den lilla familjen perfekt. Allt detta är gjort utan att påverka lägenhetens möjlighet till förvaring tack vare garderober i hall och de mindre sovrummen samt en mycket generös garderobslösning med väl tilltagen inredning i "Master bedroom" lägg även till ett rymligt externt förråd till detta och man har allt man kan önska sig. Ett underbart och välplanerat badrum innefattar både regndusch och badkar samt även tvättstapel som skapar enkelhet i vardagen. Från det ljusa vardagsrummet med det vackra burspråket når man lägenhetens generösa balkong som är lugnt belägen mot en av föreningens innergårdar. Här njuter man av trevliga stunder tillsammans med vänner och familj under de ljumma sommarkvällarna. Lägenheten är belägen med mycket lugnt och bra läge med närhet till Gullmarsplan, 10 minuters cykelfärd till Södermalm, utmärkta kommunikationer, matbutik mm. samt även till omtyckta Årstaviken med populära promenadstråk. Välskött och attraktiv förening med stambytta fastigheter och mycket låga avgifter.

Välkommen på visning!
HALL
En ljus och välkomnande hall som tar dig direkt in i lägenhetens öppna planlösning. Här finner man ett ljust parkettgolv och vita målade väggar. Två garderober skärmar av mot köket och ger bra förvaring för ytterkläder och skor. Här finns även spotbelysnng i taket som styrs med dimmerfunktion.

VARDAGSRUM
Ett underbart luftigt vardagsrum med plats för både myshörna och matplats för stora sällskap! I vardagsrummet finner man ett vackert "burspråk" och ljus från flera väderstreck och fönsterpartier ger ett mycket ljust och trivsamt rum att vistas i. Samma vackra parkettgolv och vita väggar som i hallen. Från vardagsrummet når man lägenhetens generösa balkong med trätrall där man enkelt rymmer flertalet personer och njuter av trivsamma sammankomster under sommarens mysiga kvällar.

KÖK
Ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Här finner man ljust parkettgolv samt vita målade väggar och vita släta köksluckor som tillsammans förstärker den redan ljusa känslan. Gott om förvaringsplats med både öppna hyllor och skåp. Den maskinella utrustningen består av spishäll, varmluftsugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. En fullstor diskmaskin är installerad. Samtliga vitvaror är av märket Siemens.

MASTER BEDROOM
Ett mycket generöst sovrum med gavelläge och ljusinsläpp från två väderstreck. Ett vackert ljust parkettgolv samt vita väggar finns även här och längs en vägg finner man en mycket välplanerad garderobsvägg med smart inredning och belysning. Här har man gott om plats för förvaringen man behöver.

SOVRUM
Ett mysigt sovrum med plats för säng och sovrumsmöblemang. Ljust parkettgolv och vita väggar ger en inbjudande känsla.

SOVRUM
Sovrum med läge in mot föreningens innergård. Här finner an parkettgolv och vita väggar samt en garderob som ger bra förvaringsmöjlighet även i detta rum. Plats finns för säng och sovrumsmöblemang.

BADRUM
Ett mycket välplanerad badrum med gott om plats och smarta lösningar, allt för att underlätta vardagen. Mörkt klinkergolv med golvvärme samt vita, helblanka kakelplattor på väggarna skapar en lyxig känsla. Badrummet är utrustat med WC, handfat i kommod som ger bra förvaring samt även regndusch och ett vackert badkar. Här finns tvättmaskin och torktumlare installerade och i badrummet finner man även ett fönster som ger ett trivsamt ljus samt även bra vädringsmöjligheter. I badrummet finns även en handdukstork och spotbelysning i tak.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3,5, varav 3 sovrum
Boarea: 68 kvm
Lägenhetsnummer: 13678-1007

Utgångspris: 3 375 000 kr
Byggnadsår: 1945
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja

Tv/Internetanslutning

Tv: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital (ingår i avgift). Internet: Bredband. Leverantör: Fiber Ownit 1000 Mbit (ingår i avgift).

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm

Visa mer om bostaden

Omgivning

Attraktivt läge i populär förening med god ekonomi belägen nära Årsta Torg. Kort promenad till vackra Årstaviken och Årsta skog där fina cykel och promenadvägar finns. Vid Årsta torg finns mataffär, apotek, café, blomsteraffär, restauranger och annan service.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,52289
Andel av månadsavgift: 0,49647

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 445 kr

Om föreningen

Föreningen bildades under våren 2000 och har 236 lägenheter varav cirka 15 st är hyresrätter och 221 bostadsrätter. Gå gärna in på föreningens hemsida: http://www.hjalmaren-skontorp.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Hjälmaren-Sköntorp

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1101

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Stambytt 1988.

Kommande renoveringar: Inga stora beslutade renoveringar.

Gemensamma utrymmen

Till bostadsrätten hör ett källarförråd. Det finns även tillgång till cykelförråd/barnvagnsrum samt modern tvättstuga i angränsande fastighet. Föreningen har även ett övernattningsrum som kan hyras av föreningens medlemmar. För ytterligare information, besök föreningens hemsida: http://brf.hjalmaren-skontorp.se/

Parkering

Föreningen har 22 p-platser med cirka 5-6 års kötid, kostnad 690:-/kvartal, med eluttag 864:-/kvartal. Det finns 16 garageplatser, kötid cirka 8-10 år, kostnad från 1383 kr - 3549 kr/kvartal beroende på garagestorlek. I övrigt gratis datumparkering.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga beslutade avgiftshöjningar.

Kommunikationer

Buss var femte minut till Gullmarsplan och någon minuts promenad till Årsta torg. Även närhet till tvärbanan som förbinder sträckan Sickla Udde- Alvik och passerar bl.a. Liljeholmen, Globen och GullmarsBuss var 5:e minut till Gullmarsplan med linje 160 och 164. Ca 10 min gångväg till Gullmarsplan.

Övrigt

Attraktivt läge i populär förening nära Årsta Torg! Buss var 5:e minut till Gullmarsplan med linje 160, 168 och 164. Buss 160 tar dig även till pendeltåg i Årstaberg bara på ett par minuter. Ca 10 min gångväg till Gullmarsplan och någon minuts promenad till Årsta torg. Även närhet till tvärbanan som förbinder sträckan Sickla Udde- Alvik och passerar bl.a. Liljeholmen, Globen och Gullmarsplan på vägen. Kort promenad till vackra Årstaviken och Årsta skog där fina cykel och promenadvägar finns. Vid Årsta torg finns mataffärer, apotek, caféer, blomsteraffär, restauranger, teater och annan service och underhållning.

Mer information om föreningen finner ni på:
http://hjalmaren-skontorp.se/hem.html

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.

Observera att lägenheten är benämnd som en 2:a hos den ekonomiska förvaltaren.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 375 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 113 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 544 kr

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Energideklaration

Energiprestanda: 220 kWh/kvm/år

Välkommen till Årstas bäst planerade lägenhet i mycket populär förening!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 68 m², Årsta, Stockholm

ÅRSTA, STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 375 000 kr 3 544 kr , 68


Varmt välkommen till en av Årstas absolut bäst planerade mini 4:or! Här har man utnyttjat varenda kvadratmeter och gjort en helt unik lösning med 4 rum istället för de ursprungliga 2. Här njuter man av de vackra materialvalen som omsorgsfullt valts och den ljusa känslan som är genomgående för hela lägenheten. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och andas lyx och perfektion rakt igenom. Man har med van hand ritat om lägenheten och har genom detta fått ett öppet kök, mycket generös matplats för flertalet personer samt 3 sovrum som passar den lilla familjen perfekt. Allt detta är gjort utan att påverka lägenhetens möjlighet till förvaring tack vare garderober i hall och de mindre sovrummen samt en mycket generös garderobslösning med väl tilltagen inredning i "Master bedroom" lägg även till ett rymligt externt förråd till detta och man har allt man kan önska sig. Ett underbart och välplanerat badrum innefattar både regndusch och badkar samt även tvättstapel som skapar enkelhet i vardagen. Från det ljusa vardagsrummet med det vackra burspråket når man lägenhetens generösa balkong som är lugnt belägen mot en av föreningens innergårdar. Här njuter man av trevliga stunder tillsammans med vänner och familj under de ljumma sommarkvällarna. Lägenheten är belägen med mycket lugnt och bra läge med närhet till Gullmarsplan, 10 minuters cykelfärd till Södermalm, utmärkta kommunikationer, matbutik mm. samt även till omtyckta Årstaviken med populära promenadstråk. Välskött och attraktiv förening med stambytta fastigheter och mycket låga avgifter.

Välkommen på visning!
HALL
En ljus och välkomnande hall som tar dig direkt in i lägenhetens öppna planlösning. Här finner man ett ljust parkettgolv och vita målade väggar. Två garderober skärmar av mot köket och ger bra förvaring för ytterkläder och skor. Här finns även spotbelysnng i taket som styrs med dimmerfunktion.

VARDAGSRUM
Ett underbart luftigt vardagsrum med plats för både myshörna och matplats för stora sällskap! I vardagsrummet finner man ett vackert "burspråk" och ljus från flera väderstreck och fönsterpartier ger ett mycket ljust och trivsamt rum att vistas i. Samma vackra parkettgolv och vita väggar som i hallen. Från vardagsrummet når man lägenhetens generösa balkong med trätrall där man enkelt rymmer flertalet personer och njuter av trivsamma sammankomster under sommarens mysiga kvällar.

KÖK
Ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Här finner man ljust parkettgolv samt vita målade väggar och vita släta köksluckor som tillsammans förstärker den redan ljusa känslan. Gott om förvaringsplats med både öppna hyllor och skåp. Den maskinella utrustningen består av spishäll, varmluftsugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. En fullstor diskmaskin är installerad. Samtliga vitvaror är av märket Siemens.

MASTER BEDROOM
Ett mycket generöst sovrum med gavelläge och ljusinsläpp från två väderstreck. Ett vackert ljust parkettgolv samt vita väggar finns även här och längs en vägg finner man en mycket välplanerad garderobsvägg med smart inredning och belysning. Här har man gott om plats för förvaringen man behöver.

SOVRUM
Ett mysigt sovrum med plats för säng och sovrumsmöblemang. Ljust parkettgolv och vita väggar ger en inbjudande känsla.

SOVRUM
Sovrum med läge in mot föreningens innergård. Här finner an parkettgolv och vita väggar samt en garderob som ger bra förvaringsmöjlighet även i detta rum. Plats finns för säng och sovrumsmöblemang.

BADRUM
Ett mycket välplanerad badrum med gott om plats och smarta lösningar, allt för att underlätta vardagen. Mörkt klinkergolv med golvvärme samt vita, helblanka kakelplattor på väggarna skapar en lyxig känsla. Badrummet är utrustat med WC, handfat i kommod som ger bra förvaring samt även regndusch och ett vackert badkar. Här finns tvättmaskin och torktumlare installerade och i badrummet finner man även ett fönster som ger ett trivsamt ljus samt även bra vädringsmöjligheter. I badrummet finns även en handdukstork och spotbelysning i tak.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3,5, varav 3 sovrum
Boarea: 68 kvm
Lägenhetsnummer: 13678-1007

Utgångspris: 3 375 000 kr
Byggnadsår: 1945
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja

Tv/Internetanslutning

Tv: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital (ingår i avgift). Internet: Bredband. Leverantör: Fiber Ownit 1000 Mbit (ingår i avgift).

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm

Visa mer om bostaden

Omgivning

Attraktivt läge i populär förening med god ekonomi belägen nära Årsta Torg. Kort promenad till vackra Årstaviken och Årsta skog där fina cykel och promenadvägar finns. Vid Årsta torg finns mataffär, apotek, café, blomsteraffär, restauranger och annan service.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,52289
Andel av månadsavgift: 0,49647

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 445 kr

Om föreningen

Föreningen bildades under våren 2000 och har 236 lägenheter varav cirka 15 st är hyresrätter och 221 bostadsrätter. Gå gärna in på föreningens hemsida: http://www.hjalmaren-skontorp.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Hjälmaren-Sköntorp

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1101

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Stambytt 1988.

Kommande renoveringar: Inga stora beslutade renoveringar.

Gemensamma utrymmen

Till bostadsrätten hör ett källarförråd. Det finns även tillgång till cykelförråd/barnvagnsrum samt modern tvättstuga i angränsande fastighet. Föreningen har även ett övernattningsrum som kan hyras av föreningens medlemmar. För ytterligare information, besök föreningens hemsida: http://brf.hjalmaren-skontorp.se/

Parkering

Föreningen har 22 p-platser med cirka 5-6 års kötid, kostnad 690:-/kvartal, med eluttag 864:-/kvartal. Det finns 16 garageplatser, kötid cirka 8-10 år, kostnad från 1383 kr - 3549 kr/kvartal beroende på garagestorlek. I övrigt gratis datumparkering.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga beslutade avgiftshöjningar.

Kommunikationer

Buss var femte minut till Gullmarsplan och någon minuts promenad till Årsta torg. Även närhet till tvärbanan som förbinder sträckan Sickla Udde- Alvik och passerar bl.a. Liljeholmen, Globen och GullmarsBuss var 5:e minut till Gullmarsplan med linje 160 och 164. Ca 10 min gångväg till Gullmarsplan.

Övrigt

Attraktivt läge i populär förening nära Årsta Torg! Buss var 5:e minut till Gullmarsplan med linje 160, 168 och 164. Buss 160 tar dig även till pendeltåg i Årstaberg bara på ett par minuter. Ca 10 min gångväg till Gullmarsplan och någon minuts promenad till Årsta torg. Även närhet till tvärbanan som förbinder sträckan Sickla Udde- Alvik och passerar bl.a. Liljeholmen, Globen och Gullmarsplan på vägen. Kort promenad till vackra Årstaviken och Årsta skog där fina cykel och promenadvägar finns. Vid Årsta torg finns mataffärer, apotek, caféer, blomsteraffär, restauranger, teater och annan service och underhållning.

Mer information om föreningen finner ni på:
http://hjalmaren-skontorp.se/hem.html

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.

Observera att lägenheten är benämnd som en 2:a hos den ekonomiska förvaltaren.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 375 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 113 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 544 kr

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Energideklaration

Energiprestanda: 220 kWh/kvm/år

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg