1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Solna
  5. A1852907
 
KARTA
Nyproducerad 2:a i Järvastaden

Bostadsrätt: Lägenhet, 2:a på 53 m², Solna


Välkommen till denna fantastiskt välplanerade tvåa på 53,5 kvadrat! Här samspelar form och funktion på ett mycket genomtänkt sätt och ger gott om utrymme för både avkoppling och umgänge.

Lägenheten har genomgående stilrena materialval så som trestavig ekparkettgolv, vitmålade väggar och släta vita köksluckor från Marbodal. När du kliver in i hallen finns det gott om plats för förvaring i skjutdörrsgarderoberna. Intill hallen har du också det vita helkaklade badrummet med grått klinker, som är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Sovrummet är väl tilltaget och har garderober som smidigt gömt garderoberna bakom skjutdörrar. Här finns plats för alla dina kläder! Vidare in i hemmet finner du vardagsrum och kök som smälter samman i en öppen social yta. Här får både middagsgäster, soffgrupp och tv plats. Köket har miljöklassade vitvaror från Bosch och Siemens, induktionshäll från Bosch, inbyggd mikro från Bosch och snålspolande blandare från Mora Armaturer.De luftiga ytorna i vardagsrummet förlängs med en balkong på 7 kvadratmeter i härligt söderläge som vetter mot innergården. Öppna upp och njut av en kopp kaffe eller två.

Lägenheten ligger i ett barnvänligt område. Den grönskande Spegeldammsparken med vattendamm ligger nära. Busshållplats ligger även här och det är nära till ett flertal matvaruaffärer, butiker, skolor, caféer, gym och restauranger. Ursviks motionscentrals skid- och löparspår och Igelbäckens frodiga naturreservat finns på några stenkasts avstånd och pendeltågsstationen Ulriksdal når man efter en kort promenad. Promenadavstånd gäller även om man kanske vill beskåda fåglar vid Råstasjön, shoppa loss i Mall of Scandinavia eller varför inte gå på evenemang på nationalarenan.

Lägenheten säljs på ritning så ingen visning är möjlig med ring gärna vid intresse! Tillträdesdatum är planerat till Februari 2017
Hall
Välkommen in genom säkerhetsdörren till en hall med ekparkettgolv och vita väggar. Skjutdörrsgarderober i vit direkt till vänster som också innehåller städskåp.

Badrum/Tvätt
Till höger ligger badrummet som har grå fyrkantig klinker 15x15 cm på golvet och vit rektangulärt kakel 25x33 cm på väggarna. Det finns en arbetsskiva ovanför kombimaskinen från Bosch och ett vitt överskåp ovanför den. Ett vitt underskåp vid tvättstället och spegelskåp med dubbla luckor och belysning. Duschen har duschvägg från INR.

Kök/Vardagsrum
Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social atmosfär mellan rummen. Här finns ekparkettgolv och vita väggar samt utgången till den stora balkongen. Köksfabrikat: Marbodal. Köksluckor: Vita. Bänkskiva: Laminat Basaltino 556. Handtag: Rostfri look cc 128 mm. Diskbänk: Heltäckande Plåt (Franke). Utrustning: Glaskeramikhäll med rostfri ram (Bosch), inbyggnadsugn vit (Bosch), fläktkåpa rostfri (Siemens), vit blankt kakel 10x40 cm, kombinerad kyl/frys i vitt (Bosch), diskmaskin vit 45 cm (Siemens), mikrovågsugn vit (Bosch).

Sovrum
Till höger om vardagsrummet finns sovrummet som också har ekparkettgolv och vita väggar. Här finns även garderober och ett linneskåp som erbjuder gott om förvaring.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 53,5 kvm
Lägenhetsnummer: 5-1103

Byggnadsår: 2017
Driftkostnad: ca 583 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

TV och internet: Fast kostnad: 240 kr/mån. Leverantör: Ownit.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Solna
Område: Järvastaden

Visa mer om bostaden

Omgivning

I Järvastaden bor du nära stadens puls men granne med underbara naturområden. I närheten finns stora naturområden vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Det är även promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. I Järvastaden finns numera ett rikt utbud av restauranger, kaféer och ett nyöppnat kvartersgym (Puls och träning). En välsorterad ICA-butik ett stenkast från lägenheten. För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde en kort promenad bort. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår i olika längder. I området finns flera grillplatser.
För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb endast ca 500 meter bort. Att promenera till Roslagstull/Norrtull tar ca 45 minuter och att cykla ca 20 minuter (3 km). Detta görs förslagsvis via den fina cykelvägen utmed Brunnsvikens strand och genom Hagaparken till Norrtull. Barnvänligt område med flertalet förskolor och skola. Ett stenkast från lägenheten har man byggt upp en jättestor lekpark för de små som är döpt och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern som om sommaren används som basketplan. En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till Överjärva Gård som bjuder på en mysig lantkänsla med hästar, får och höns.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna i Järvastaden är bra och kommer att bli ännu bättre. Du som bor i Östra Järvastaden har bara några minuter att promenera till Ulriksdals station (9 minuter med pendeltåg till Stockholm C). Precis utanför porten finns en busshållplats med flertalet busslinjer som skapar bra möjligheter till vidare förbindelser med tunnelbana och pendeltåg. Det finns flera bussar som tar dig bla till Solna C, Bergshamra, Bromma och Universitetet på ca 15 minuter. Med buss når du även till Karolinska sjukhuset och Hallonbergen. Du kan cykla in till stan på mindre än en kvart och till Kista C på tio minuter.
Närmsta tunnelbanestationerna är Hallonbergen (Blå linje) och Bergshamra (Röd linje, utöver pendeltågets Märstalinje som finns i Ulriksdal.

NATIONALARENAN

Den nya Nationalarenan (Friends Arena) står sedan länge klar och infrastrukturen däromkring har förbättrats avsevärt. I anslutning till denna så är Arenastaden under uppbyggnad. En helt ny stadsdel som redan har ett stort antal boende och närmar sig sitt färdigställande. när allt är klart så finns här Skandinaviens största köpcentrum med ett stort antal bostäder, företag och serviceinrättningar. Arenastaden ligger på promenadavstånd från bostaden.

BARNOMSORG

Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.

Närområdets grundskolor är Bagartorpskolan, Alfaskolan samt Vittra i Frösunda. Under 2014 invigdes en ny skola i Ulriksdal (Ulriksdalsskolan) med klasser upp till åk 9.
Det finns planer på att bygga en skola i Järvastaden.

För mer info besök www.solna.se

SHOPPING

Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km. Den nya Nationalarenan ligger inom promenadavstånd och står klar sedan en tid tillbaka. Här bjuds man på ett stort antal arrangemang i världsklass året runt. Köpcentrumet är Nordens största och har således ett otroligt rikt utbud av affärer, biografer och restauranger.

För mer info se Järvastadens hemsida på: http://www.jarvastaden.se/

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till området är mycket goda. Området nås enkelt med bil från E4/E18. Busslinjerna 540 och 505 går från Fridensborgsvägen och stannar vid bland annat Ulriksdals station, Universitetet och Solna Centrum. Från dessa platser når Stockholms Central på 10 minuter. Från Ulriksdals station går också buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus - Brommaplan. Att cykla in till Stockholm tar mindre än 15-20 min och till Kista C tar det ca 10 minuter.

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET:

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,463

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Fokus i Pyrolan ligger på sociala och yteffektiva umgängesytor där familj och vänner får rum. Lägenheterna har stora matplatser och öppna eller halvöppna planlösningar. Välplanerade ettor och tvåor samt större lägenheter ger en bred variation av medlemmar i föreningen. Goda förvaringsutrymmen och varje lägenhet får tillgåmg till ett källarförråd.

På gården kommer det att finnas en lekpark, en gemensam uteplats och även möjlighet att fixa grillfester när det är sommartider. Husens vinkel bildar en stor och skyddad gård, som smälter samman med en dunge naturmark. Denna skapar en naturlig och fin barriär mot enköpingsvägen. Den gröna atmosfären fortsätter sedan vidare till bland annat Igelbäckens naturreservat. Detta sträcker sig ifrån Ursvik och är sammanhängande hela vägen fram till Ulriksdals slott, Hagaparken och Brunnsviken. Det finns även ett 4 km vackert cykelspår som leder till Kista.

Kvarteret har ett bekvämt läge nära service och det är lätt att ta sig till innerstadens utbud. Pendeln från Ulriksdals station eller tunnelbanan från Hallonbergen tar dig till city på ca 10 min. Trygga garage för både cykel och bil finns. Busshållplatsen är runt hörnet. Större köpcentrum som Kistagallerian och Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia finns en promenad eller cykeltur bort.

Allmänt

Föreningens namn: Pyrolan i Järvastaden

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Nej

Kommun: Solna

Gemensamma utrymmen

Det finns förråd och cykelförråd.

Parkering

Garageplatser för bil finns att hyra till en kostnad av 1025:-/månad, mc-platser i garage 350 kr/mån och utomhus p-plats för bil 500 kr/mån. Separat kö till platserna.

Övrigt

NÄROMRÅDET

I Järvastaden bor du nära stadens puls och granne med underbara naturområden. I närheten finns Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skolor i Bagartorp och Ulriksdal samt att en ny skola planeras i Järvastaden.
Ett kort promenad från lägenheten har man byggt upp en jättestor lekpark för de små som är döpt och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern som om sommaren används som basketplan. I Järvastaden finns restauranger (Sushi, Pizza, Thai, Meze)kafé och ett kvartersgym (Puls och träning). Stor och fräsch matbutik (ICA) bara ett stenkast från bostaden. Ytterligare en matbutik ligger i vid Ulriksdals station.

Arenastaden och Friends Arena ligger på promenadavstånd, här finns även Mall of Scandinavia med dess enorma shoppingmöjligheter.

En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till mysiga Överjärva Gård, en mysig kulturmiljö dit man kan ta med sig egen picnic eller besöka gårdens cafe. Här finns även en loppmarknad och det arrangeras både julmarknader och midsommarfirande. På våren är höjdpunkten lammets dag då man får klappa på lammen.

För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde nära. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår. I området finns flera grillplatser.
Det är promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb på kort avstånd.

Att promenera till Roslagstull/Norrtull tar ca 45 minuter och att cykla ca 20 minuter (4 km). Detta görs förslagsvis via den fina cykelvägen utmed Brunnsvikens strand och genom Hagaparken till Norrtull.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna i Järvastaden är bra. Ulriksdals pendeltågsstation finns på promenadavstånd. Det tar 11 minuter med pendeltåg till Stockholm C och 27 min till arlanda flygplats. Ca.100 meter från porten finns en busshållplats med flertalet busslinjer som skapar bra möjligheter till vidare förbindelser med tunnelbana och pendeltåg. Det finns flera bussar som tar dig bl.a. till Solna C, Bergshamra, Bromma och Universitetet på ca 15 minuter. Med buss kommer du även till Karolinska sjukhuset och Hallonbergen. Du kan cykla in till stan på mindre än 20 minuter och till Kista C på ca. tio minuter. Närmste tunnelbanestationerna är Hallonbergen (Blå linje) och Bergshamra (Röd linje).

SHOPPING

Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km. Mall of Scandinavia som är Nordens största köpcentrum finns på gångavstånd.

För mer info se Järvastadens hemsida på: www.jarvastaden.se

BARNOMSORG

Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.

Närområdets grundskolor är Bagartorpskolan, Alfaskolan samt Ulriksdalsskolan som öppnat hösten 2014.

För mer info besök www.solna.se

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET:

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Månadsavgift

3 018 kr

I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.
Varmvatten och el debiteras efter förbrukning utöver avgiften. Avgift för TV och bredband tillkommer med ca 240kr/mån

Driftkostnader

ca 583 kr/mån

Kommentar: Varmvatten och hushållsel avräknas årsvis efter förbrukning

Fördelas enligt följande

El: 375 kr

Varmvatten: 208 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Nyproducerad 2:a i Järvastaden

Bostadsrätt: Lägenhet, 2:a på 53 m², Solna

SOLNA

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 018 kr , 53


Välkommen till denna fantastiskt välplanerade tvåa på 53,5 kvadrat! Här samspelar form och funktion på ett mycket genomtänkt sätt och ger gott om utrymme för både avkoppling och umgänge.

Lägenheten har genomgående stilrena materialval så som trestavig ekparkettgolv, vitmålade väggar och släta vita köksluckor från Marbodal. När du kliver in i hallen finns det gott om plats för förvaring i skjutdörrsgarderoberna. Intill hallen har du också det vita helkaklade badrummet med grått klinker, som är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Sovrummet är väl tilltaget och har garderober som smidigt gömt garderoberna bakom skjutdörrar. Här finns plats för alla dina kläder! Vidare in i hemmet finner du vardagsrum och kök som smälter samman i en öppen social yta. Här får både middagsgäster, soffgrupp och tv plats. Köket har miljöklassade vitvaror från Bosch och Siemens, induktionshäll från Bosch, inbyggd mikro från Bosch och snålspolande blandare från Mora Armaturer.De luftiga ytorna i vardagsrummet förlängs med en balkong på 7 kvadratmeter i härligt söderläge som vetter mot innergården. Öppna upp och njut av en kopp kaffe eller två.

Lägenheten ligger i ett barnvänligt område. Den grönskande Spegeldammsparken med vattendamm ligger nära. Busshållplats ligger även här och det är nära till ett flertal matvaruaffärer, butiker, skolor, caféer, gym och restauranger. Ursviks motionscentrals skid- och löparspår och Igelbäckens frodiga naturreservat finns på några stenkasts avstånd och pendeltågsstationen Ulriksdal når man efter en kort promenad. Promenadavstånd gäller även om man kanske vill beskåda fåglar vid Råstasjön, shoppa loss i Mall of Scandinavia eller varför inte gå på evenemang på nationalarenan.

Lägenheten säljs på ritning så ingen visning är möjlig med ring gärna vid intresse! Tillträdesdatum är planerat till Februari 2017
Hall
Välkommen in genom säkerhetsdörren till en hall med ekparkettgolv och vita väggar. Skjutdörrsgarderober i vit direkt till vänster som också innehåller städskåp.

Badrum/Tvätt
Till höger ligger badrummet som har grå fyrkantig klinker 15x15 cm på golvet och vit rektangulärt kakel 25x33 cm på väggarna. Det finns en arbetsskiva ovanför kombimaskinen från Bosch och ett vitt överskåp ovanför den. Ett vitt underskåp vid tvättstället och spegelskåp med dubbla luckor och belysning. Duschen har duschvägg från INR.

Kök/Vardagsrum
Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social atmosfär mellan rummen. Här finns ekparkettgolv och vita väggar samt utgången till den stora balkongen. Köksfabrikat: Marbodal. Köksluckor: Vita. Bänkskiva: Laminat Basaltino 556. Handtag: Rostfri look cc 128 mm. Diskbänk: Heltäckande Plåt (Franke). Utrustning: Glaskeramikhäll med rostfri ram (Bosch), inbyggnadsugn vit (Bosch), fläktkåpa rostfri (Siemens), vit blankt kakel 10x40 cm, kombinerad kyl/frys i vitt (Bosch), diskmaskin vit 45 cm (Siemens), mikrovågsugn vit (Bosch).

Sovrum
Till höger om vardagsrummet finns sovrummet som också har ekparkettgolv och vita väggar. Här finns även garderober och ett linneskåp som erbjuder gott om förvaring.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 53,5 kvm
Lägenhetsnummer: 5-1103

Byggnadsår: 2017
Driftkostnad: ca 583 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

TV och internet: Fast kostnad: 240 kr/mån. Leverantör: Ownit.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Solna
Område: Järvastaden

Visa mer om bostaden

Omgivning

I Järvastaden bor du nära stadens puls men granne med underbara naturområden. I närheten finns stora naturområden vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Det är även promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. I Järvastaden finns numera ett rikt utbud av restauranger, kaféer och ett nyöppnat kvartersgym (Puls och träning). En välsorterad ICA-butik ett stenkast från lägenheten. För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde en kort promenad bort. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår i olika längder. I området finns flera grillplatser.
För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb endast ca 500 meter bort. Att promenera till Roslagstull/Norrtull tar ca 45 minuter och att cykla ca 20 minuter (3 km). Detta görs förslagsvis via den fina cykelvägen utmed Brunnsvikens strand och genom Hagaparken till Norrtull. Barnvänligt område med flertalet förskolor och skola. Ett stenkast från lägenheten har man byggt upp en jättestor lekpark för de små som är döpt och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern som om sommaren används som basketplan. En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till Överjärva Gård som bjuder på en mysig lantkänsla med hästar, får och höns.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna i Järvastaden är bra och kommer att bli ännu bättre. Du som bor i Östra Järvastaden har bara några minuter att promenera till Ulriksdals station (9 minuter med pendeltåg till Stockholm C). Precis utanför porten finns en busshållplats med flertalet busslinjer som skapar bra möjligheter till vidare förbindelser med tunnelbana och pendeltåg. Det finns flera bussar som tar dig bla till Solna C, Bergshamra, Bromma och Universitetet på ca 15 minuter. Med buss når du även till Karolinska sjukhuset och Hallonbergen. Du kan cykla in till stan på mindre än en kvart och till Kista C på tio minuter.
Närmsta tunnelbanestationerna är Hallonbergen (Blå linje) och Bergshamra (Röd linje, utöver pendeltågets Märstalinje som finns i Ulriksdal.

NATIONALARENAN

Den nya Nationalarenan (Friends Arena) står sedan länge klar och infrastrukturen däromkring har förbättrats avsevärt. I anslutning till denna så är Arenastaden under uppbyggnad. En helt ny stadsdel som redan har ett stort antal boende och närmar sig sitt färdigställande. när allt är klart så finns här Skandinaviens största köpcentrum med ett stort antal bostäder, företag och serviceinrättningar. Arenastaden ligger på promenadavstånd från bostaden.

BARNOMSORG

Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.

Närområdets grundskolor är Bagartorpskolan, Alfaskolan samt Vittra i Frösunda. Under 2014 invigdes en ny skola i Ulriksdal (Ulriksdalsskolan) med klasser upp till åk 9.
Det finns planer på att bygga en skola i Järvastaden.

För mer info besök www.solna.se

SHOPPING

Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km. Den nya Nationalarenan ligger inom promenadavstånd och står klar sedan en tid tillbaka. Här bjuds man på ett stort antal arrangemang i världsklass året runt. Köpcentrumet är Nordens största och har således ett otroligt rikt utbud av affärer, biografer och restauranger.

För mer info se Järvastadens hemsida på: http://www.jarvastaden.se/

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till området är mycket goda. Området nås enkelt med bil från E4/E18. Busslinjerna 540 och 505 går från Fridensborgsvägen och stannar vid bland annat Ulriksdals station, Universitetet och Solna Centrum. Från dessa platser når Stockholms Central på 10 minuter. Från Ulriksdals station går också buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus - Brommaplan. Att cykla in till Stockholm tar mindre än 15-20 min och till Kista C tar det ca 10 minuter.

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET:

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,463

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Fokus i Pyrolan ligger på sociala och yteffektiva umgängesytor där familj och vänner får rum. Lägenheterna har stora matplatser och öppna eller halvöppna planlösningar. Välplanerade ettor och tvåor samt större lägenheter ger en bred variation av medlemmar i föreningen. Goda förvaringsutrymmen och varje lägenhet får tillgåmg till ett källarförråd.

På gården kommer det att finnas en lekpark, en gemensam uteplats och även möjlighet att fixa grillfester när det är sommartider. Husens vinkel bildar en stor och skyddad gård, som smälter samman med en dunge naturmark. Denna skapar en naturlig och fin barriär mot enköpingsvägen. Den gröna atmosfären fortsätter sedan vidare till bland annat Igelbäckens naturreservat. Detta sträcker sig ifrån Ursvik och är sammanhängande hela vägen fram till Ulriksdals slott, Hagaparken och Brunnsviken. Det finns även ett 4 km vackert cykelspår som leder till Kista.

Kvarteret har ett bekvämt läge nära service och det är lätt att ta sig till innerstadens utbud. Pendeln från Ulriksdals station eller tunnelbanan från Hallonbergen tar dig till city på ca 10 min. Trygga garage för både cykel och bil finns. Busshållplatsen är runt hörnet. Större köpcentrum som Kistagallerian och Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia finns en promenad eller cykeltur bort.

Allmänt

Föreningens namn: Pyrolan i Järvastaden

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Nej

Kommun: Solna

Gemensamma utrymmen

Det finns förråd och cykelförråd.

Parkering

Garageplatser för bil finns att hyra till en kostnad av 1025:-/månad, mc-platser i garage 350 kr/mån och utomhus p-plats för bil 500 kr/mån. Separat kö till platserna.

Övrigt

NÄROMRÅDET

I Järvastaden bor du nära stadens puls och granne med underbara naturområden. I närheten finns Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skolor i Bagartorp och Ulriksdal samt att en ny skola planeras i Järvastaden.
Ett kort promenad från lägenheten har man byggt upp en jättestor lekpark för de små som är döpt och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern som om sommaren används som basketplan. I Järvastaden finns restauranger (Sushi, Pizza, Thai, Meze)kafé och ett kvartersgym (Puls och träning). Stor och fräsch matbutik (ICA) bara ett stenkast från bostaden. Ytterligare en matbutik ligger i vid Ulriksdals station.

Arenastaden och Friends Arena ligger på promenadavstånd, här finns även Mall of Scandinavia med dess enorma shoppingmöjligheter.

En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till mysiga Överjärva Gård, en mysig kulturmiljö dit man kan ta med sig egen picnic eller besöka gårdens cafe. Här finns även en loppmarknad och det arrangeras både julmarknader och midsommarfirande. På våren är höjdpunkten lammets dag då man får klappa på lammen.

För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde nära. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår. I området finns flera grillplatser.
Det är promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb på kort avstånd.

Att promenera till Roslagstull/Norrtull tar ca 45 minuter och att cykla ca 20 minuter (4 km). Detta görs förslagsvis via den fina cykelvägen utmed Brunnsvikens strand och genom Hagaparken till Norrtull.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna i Järvastaden är bra. Ulriksdals pendeltågsstation finns på promenadavstånd. Det tar 11 minuter med pendeltåg till Stockholm C och 27 min till arlanda flygplats. Ca.100 meter från porten finns en busshållplats med flertalet busslinjer som skapar bra möjligheter till vidare förbindelser med tunnelbana och pendeltåg. Det finns flera bussar som tar dig bl.a. till Solna C, Bergshamra, Bromma och Universitetet på ca 15 minuter. Med buss kommer du även till Karolinska sjukhuset och Hallonbergen. Du kan cykla in till stan på mindre än 20 minuter och till Kista C på ca. tio minuter. Närmste tunnelbanestationerna är Hallonbergen (Blå linje) och Bergshamra (Röd linje).

SHOPPING

Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km. Mall of Scandinavia som är Nordens största köpcentrum finns på gångavstånd.

För mer info se Järvastadens hemsida på: www.jarvastaden.se

BARNOMSORG

Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.

Närområdets grundskolor är Bagartorpskolan, Alfaskolan samt Ulriksdalsskolan som öppnat hösten 2014.

För mer info besök www.solna.se

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET:

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Månadsavgift

3 018 kr

I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.
Varmvatten och el debiteras efter förbrukning utöver avgiften. Avgift för TV och bredband tillkommer med ca 240kr/mån

Driftkostnader

ca 583 kr/mån

Kommentar: Varmvatten och hushållsel avräknas årsvis efter förbrukning

Fördelas enligt följande

El: 375 kr

Varmvatten: 208 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Solna

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg