1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1841907
 
KARTA
BR-lägenhet till salu i Järla Sjö - Nacka

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 122 m², Järla Sjö, Nacka


Interiör

Allmän beskrivning
ENTRÉPLAN

ENTRÉ - HALL
Ljus och välkomnade hall med gott om plats och möjligheter för avhängning samt förvaring genom garderober med spegelförsedda skjutdörrar. Vitmålade väggar samt golv av stilren svart klinker. Från hallen nås övriga delar av entréplanet samt trappan och det övre planet.

KÖK
Stort och ljust kök med vitmålade väggar samt golv av ekparkett. Köket inbjuder till matglädje och har gott om förvaring och fina arbetsytor. Vit köksinredning i form av skåp, lådor och hyllor. Den maskinella utrustningen består av spis, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. Stor matplats med gott om plats för 6-8 matgäster. Från köket finns utgång till fin uteplats i insynsskyddat läge.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med vitmålade väggar och golv av ekparkett. Vardagsrummet har fina ljusinsläpp tack vare gavelläget och fönsterpartier i två väderstreck.

DUSCH / WC
Superfräsch dusch/wc i stilrent svart och vitt. Helkaklade väggar i svart och vitt samt golv (med golvvärme) av svart klinker. Inredningen består av duschhörna med vikdörrar, svart kommod med tvättställ, vägghängd wc, handdukstork samt ett spegelförsett badrumsskåp.

TVÄTTSTUGA/FÖRRÅD
I anslutning till köket finns en praktisk och fullt utrustad tvättstuga. Helkaklade vita väggar samt golv belagt med klinker. Här finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med ho samt städskåp. Här finns även ett förråd med gott om plats för förvaring.

ÖVRE PLAN

MASTER BEDROOM - SOVRUM 1
Ljust och stort sovrum med takhöjd upp till 3,30 meter, stilrent ekparkettgolv, vitmålade väggar samt en fondvägg med en stilren ljus tapet. Fönster med sjöglimt mot Järlasjön.

SOVRUM 2
Sovrum med golv av ekparkett, vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. Detta sovrum har två garderober samt fönster i två väderstreck.

SOVRUM 3
Sovrum med golv av ekparkett samt vitmålade väggar och tapetserad fondvägg. Två garderober för praktisk förvaring.

ALLRUM/HALL
I anslutning till trappan finns ett ljust allrum/möblerbar hall som kan användas som arbetshörna eller liknande. Vitmålade väggar, golv av ekparkett och en takhöjd på upp till 3,30 meter.

BADRUM
Helkaklat ljust badrum med klinkergolv och golvvärme. Inredningen består av badrumsskåp (extra brett) med spegel, vit kommod med tvättställ, vägghängd wc, badkar med vikvägg i glas, handdukstork samt plats för avställning och badrumsartiklar.

WALK-IN-CLOSET
Stor inredd walk-in-closet med skåp och hyllor samt plats för övrig kläd- och skoförvaring. Vita väggar och golv belagt med en stilren ljusgrå matta.

ALTAN OCH UTEPLATS
Stor altan med suveränt söderläge i anslutning till entrén på husets framsida. Uteplats på baksidan med insynsskyddat läge och utgång från köket.

FÖRRÅD
Det finns ett förråd som tillhör lägenheten och som är beläget i anslutning till baksidans uteplats.

BREDBAND OCH KABEL-TV
Kabel-tv (basutbud) från Comhem samt bredband (fiber) från Ownit ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp2-plans Bostadsrättsradhus

Byggnadsår2001

FastighetsbeteckningSicklaön 145:4

Lägenhetsnummer26

Fönster3-glas

UppvärmningBergvärme

UpplåtelseformBostadsrätt

VentilationFrånluft

HissNej

EnergideklarationUtfärdad

Datumden 3 september 2009

Energiprestanda126 kWh/kvm/år

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a -/år med 3 personer i hushållet.

Uppvärmning-

Hushållsel-

Vatten/avlopp-

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning-

Försäkring (exkl. lösöre)-

Övrigt-

Energiförbrukning-

Elleverantör-

NätleverantörNacka Energi

KommentarI månadsavgiften till bostadsrättsföreningen ingår värme, VA, kabel-tv (basutbud från Comhem) samt bredband (fiber).

Energideklaration

Info, Bra att veta om Budgivning

Info, Energideklaration

Info, Undersökningsplikt & Felansvar

Stadgar

Årsredovisning

Förening

HSB Brf Lillängsbacken i Nacka

HSB:s brf Lillängsbacken bildades 27 mars 2000 och registrerades 6 april 2000. Föreningen äger och förvaltar mark och byggnader på fastigheten Sicklaön 145:4 i Nacka. Föreningen innehåller 60 bostäder varav 59 är upplåtna som bostadsrätter och en med hyresrätt. BERGVÄRMEFöreningen installerade bergvärme under 2014. Under 2015 uppgick föreningens totala värmekostnad till 155 844:- vilket innebar en sänkning från 2014 med 303 451 kronor.PARKERINGSju av föreningens bostadsrättshavare har tillhörande parkeringsplatser. Övriga 53 saknar fast parkeringsplats men boendeparkering och garageplatser finns att tillgå i Samfällighetens regi. BREDBAND OCH KABEL-TVI årsavgiften ingår Comhems basutbud. Föreningen är ansluten till bredband med Ownit AB som leverantör. Tjänsten levereras via det gemensamma fibernätverk som finns i området och som alla föreningar tillsammans har finansierat projektering för. Bredbandskostnaden ingår i de boendes månadsavgift.FÖRVALTNINGAdministrativ och ekonomisk förvaltning genom HSB Stockholm. Fastighetsskötsel, vinterunderhåll och städning genom Rubin/Jidek AB. BESIKTNING AV LÄGENHETBostadsrättshavare ska inför en försäljning informera styrelsen om den tänkta försäljningen. Styrelsen eller någon annan därtill utsedd kommer då att tillsammans med den boende göra en genomgång av lägenheten.

Antal lägenheter60

Varav hyresrätter1

OrganisationsformBostadsrätt

Äkta / Oäkta bostadsrättsföreningÄkta

Tillåter juridisk personNej

Överlåtesavgift1108 Kr

Pantsättningsavgift443 Kr, betalas av köparen

Området

AllmäntJärla sjö är ett av Nackas mest populära områden och ligger naturskönt vid Järlasjön och samtidigt centralt med närhet till det mesta, så som kommunikationer, närservice, förskolor och skolor. Järla sjö erbjuder även lekplatser och en fotbollsplan för de yngre. Närheten till grönområden och Nacka IP (fotboll, ishockey, simning, handboll, innebandy, mm) gör att det alltid finns aktiviteter för den som önskar. Här finns även en mysig strandpromenad utmed vattnet. I Järla sjö finns även båtplatser och en båtklubb. Områdets kanotklubb har ett 30-tal medlemmar. På vintern när sjön fryser är det populärt att åka skridskor eller skidor över isen. På sommaren kan ni ta ett morgon- eller kvällsdopp vid de badbryggor som ligger längs vattnet och är som gjorda för avkoppling och lata dagar i solen. Det finns långsträckta cykelbanor och fina promenadstråk runt om. Här är det bara att packa picknickkorgen och ta sig ut i naturen med familj och vänner. På andra sidan sjön ligger Nackareservatet och för den som gillar skid- och snowboardåkning ligger Hammarbybacken inte mer än någon minuters bilfärd bort. Nyckelvikens naturreservat erbjuder en anrik miljö med underbar natur. Det tar inte mer än 20 minuter att cykla in till centrala Stockholm. Från ytterdörren är det knappt 4 km till Södermalm.SICKLA KÖPKVARTERSickla köpkvarter ligger inom bekvämt promenadavstånd, några minuters promenad från Ekudden. Här finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel, skomakare, frisörer samt ett flertal restauranger och caféer. I Sickla köpkvarter finns även en populär och välsorterad saluhall. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Här arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns vi även en SF biograf med 6 salonger samt Klätterverket, ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar som SATS, iTrim och Friskis & Svettis.NACKA FORUMCirka tio-femton minuter bort (promenad) finner vi Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i form av shopping med cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, frisörer, skomakare, kemtvätt, mm.

KommunikationBUSS OCH SALTSJÖBANANJärla sjö bjuder på utmärkta kommunikationsmöjligheter och härifrån kan ni ta er till och från stan dygnet runt. Det är cirka 400 meter till Saltsjö-Järla station varifrån Saltsjöbanan tar dig till Slussen på 10 minuter. 2018 påbörjas även utbyggnaden av tunnelbanenätet som kommer att gå till Nacka och då med en tunnelbanestation i Järla, endast 500 meter från huset. På några minuters promenadavstånd finns även bussar som avgår med täta avgångar och härifrån går det att ta sig in till stan, Tyresö, Haninge och övriga delar av Nacka. Till centrala Stockholm tar det cirka 10 minuter med bil.CYKELDet finns långsträckta cykelbanor i området och det tar inte mer än 20 minuter att cykla in till Gamla stan. Till Hammarby sjöstad cyklar man på 10-12 minuter.

NärserviceJärla sjö ligger precis mellan Sickla köpkvarter och Nacka Forum som är två av Stockholmsområdets största köpcentrum. Här, på promenadavstånd, finns ett närmast obegränsat utbud av affärer, restauranger, caféer, banker, vårdcentraler, banker, mm. Det finns ett flertal skolor och förskolor i närområdet. I Järla sjö finns närlivs/snabbköp samt en pizzeria.

Länkar

Information om Järla sjö

SL

Sickla köpkvarter

Nacka Forum

Nacka kommun

HSB:s brf Lillängsbacken

Mäklarringen Svenska AB

BR-lägenhet till salu i Järla Sjö - Nacka

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 122 m², Järla Sjö, Nacka

JÄRLA SJÖ, NACKA

Bostadsrätt, Lägenhet, 7 944 kr , 122


Interiör

Allmän beskrivning
ENTRÉPLAN

ENTRÉ - HALL
Ljus och välkomnade hall med gott om plats och möjligheter för avhängning samt förvaring genom garderober med spegelförsedda skjutdörrar. Vitmålade väggar samt golv av stilren svart klinker. Från hallen nås övriga delar av entréplanet samt trappan och det övre planet.

KÖK
Stort och ljust kök med vitmålade väggar samt golv av ekparkett. Köket inbjuder till matglädje och har gott om förvaring och fina arbetsytor. Vit köksinredning i form av skåp, lådor och hyllor. Den maskinella utrustningen består av spis, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. Stor matplats med gott om plats för 6-8 matgäster. Från köket finns utgång till fin uteplats i insynsskyddat läge.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med vitmålade väggar och golv av ekparkett. Vardagsrummet har fina ljusinsläpp tack vare gavelläget och fönsterpartier i två väderstreck.

DUSCH / WC
Superfräsch dusch/wc i stilrent svart och vitt. Helkaklade väggar i svart och vitt samt golv (med golvvärme) av svart klinker. Inredningen består av duschhörna med vikdörrar, svart kommod med tvättställ, vägghängd wc, handdukstork samt ett spegelförsett badrumsskåp.

TVÄTTSTUGA/FÖRRÅD
I anslutning till köket finns en praktisk och fullt utrustad tvättstuga. Helkaklade vita väggar samt golv belagt med klinker. Här finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med ho samt städskåp. Här finns även ett förråd med gott om plats för förvaring.

ÖVRE PLAN

MASTER BEDROOM - SOVRUM 1
Ljust och stort sovrum med takhöjd upp till 3,30 meter, stilrent ekparkettgolv, vitmålade väggar samt en fondvägg med en stilren ljus tapet. Fönster med sjöglimt mot Järlasjön.

SOVRUM 2
Sovrum med golv av ekparkett, vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. Detta sovrum har två garderober samt fönster i två väderstreck.

SOVRUM 3
Sovrum med golv av ekparkett samt vitmålade väggar och tapetserad fondvägg. Två garderober för praktisk förvaring.

ALLRUM/HALL
I anslutning till trappan finns ett ljust allrum/möblerbar hall som kan användas som arbetshörna eller liknande. Vitmålade väggar, golv av ekparkett och en takhöjd på upp till 3,30 meter.

BADRUM
Helkaklat ljust badrum med klinkergolv och golvvärme. Inredningen består av badrumsskåp (extra brett) med spegel, vit kommod med tvättställ, vägghängd wc, badkar med vikvägg i glas, handdukstork samt plats för avställning och badrumsartiklar.

WALK-IN-CLOSET
Stor inredd walk-in-closet med skåp och hyllor samt plats för övrig kläd- och skoförvaring. Vita väggar och golv belagt med en stilren ljusgrå matta.

ALTAN OCH UTEPLATS
Stor altan med suveränt söderläge i anslutning till entrén på husets framsida. Uteplats på baksidan med insynsskyddat läge och utgång från köket.

FÖRRÅD
Det finns ett förråd som tillhör lägenheten och som är beläget i anslutning till baksidans uteplats.

BREDBAND OCH KABEL-TV
Kabel-tv (basutbud) från Comhem samt bredband (fiber) från Ownit ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp2-plans Bostadsrättsradhus

Byggnadsår2001

FastighetsbeteckningSicklaön 145:4

Lägenhetsnummer26

Fönster3-glas

UppvärmningBergvärme

UpplåtelseformBostadsrätt

VentilationFrånluft

HissNej

EnergideklarationUtfärdad

Datumden 3 september 2009

Energiprestanda126 kWh/kvm/år

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a -/år med 3 personer i hushållet.

Uppvärmning-

Hushållsel-

Vatten/avlopp-

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning-

Försäkring (exkl. lösöre)-

Övrigt-

Energiförbrukning-

Elleverantör-

NätleverantörNacka Energi

KommentarI månadsavgiften till bostadsrättsföreningen ingår värme, VA, kabel-tv (basutbud från Comhem) samt bredband (fiber).

Energideklaration

Info, Bra att veta om Budgivning

Info, Energideklaration

Info, Undersökningsplikt & Felansvar

Stadgar

Årsredovisning

Förening

HSB Brf Lillängsbacken i Nacka

HSB:s brf Lillängsbacken bildades 27 mars 2000 och registrerades 6 april 2000. Föreningen äger och förvaltar mark och byggnader på fastigheten Sicklaön 145:4 i Nacka. Föreningen innehåller 60 bostäder varav 59 är upplåtna som bostadsrätter och en med hyresrätt. BERGVÄRMEFöreningen installerade bergvärme under 2014. Under 2015 uppgick föreningens totala värmekostnad till 155 844:- vilket innebar en sänkning från 2014 med 303 451 kronor.PARKERINGSju av föreningens bostadsrättshavare har tillhörande parkeringsplatser. Övriga 53 saknar fast parkeringsplats men boendeparkering och garageplatser finns att tillgå i Samfällighetens regi. BREDBAND OCH KABEL-TVI årsavgiften ingår Comhems basutbud. Föreningen är ansluten till bredband med Ownit AB som leverantör. Tjänsten levereras via det gemensamma fibernätverk som finns i området och som alla föreningar tillsammans har finansierat projektering för. Bredbandskostnaden ingår i de boendes månadsavgift.FÖRVALTNINGAdministrativ och ekonomisk förvaltning genom HSB Stockholm. Fastighetsskötsel, vinterunderhåll och städning genom Rubin/Jidek AB. BESIKTNING AV LÄGENHETBostadsrättshavare ska inför en försäljning informera styrelsen om den tänkta försäljningen. Styrelsen eller någon annan därtill utsedd kommer då att tillsammans med den boende göra en genomgång av lägenheten.

Antal lägenheter60

Varav hyresrätter1

OrganisationsformBostadsrätt

Äkta / Oäkta bostadsrättsföreningÄkta

Tillåter juridisk personNej

Överlåtesavgift1108 Kr

Pantsättningsavgift443 Kr, betalas av köparen

Området

AllmäntJärla sjö är ett av Nackas mest populära områden och ligger naturskönt vid Järlasjön och samtidigt centralt med närhet till det mesta, så som kommunikationer, närservice, förskolor och skolor. Järla sjö erbjuder även lekplatser och en fotbollsplan för de yngre. Närheten till grönområden och Nacka IP (fotboll, ishockey, simning, handboll, innebandy, mm) gör att det alltid finns aktiviteter för den som önskar. Här finns även en mysig strandpromenad utmed vattnet. I Järla sjö finns även båtplatser och en båtklubb. Områdets kanotklubb har ett 30-tal medlemmar. På vintern när sjön fryser är det populärt att åka skridskor eller skidor över isen. På sommaren kan ni ta ett morgon- eller kvällsdopp vid de badbryggor som ligger längs vattnet och är som gjorda för avkoppling och lata dagar i solen. Det finns långsträckta cykelbanor och fina promenadstråk runt om. Här är det bara att packa picknickkorgen och ta sig ut i naturen med familj och vänner. På andra sidan sjön ligger Nackareservatet och för den som gillar skid- och snowboardåkning ligger Hammarbybacken inte mer än någon minuters bilfärd bort. Nyckelvikens naturreservat erbjuder en anrik miljö med underbar natur. Det tar inte mer än 20 minuter att cykla in till centrala Stockholm. Från ytterdörren är det knappt 4 km till Södermalm.SICKLA KÖPKVARTERSickla köpkvarter ligger inom bekvämt promenadavstånd, några minuters promenad från Ekudden. Här finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel, skomakare, frisörer samt ett flertal restauranger och caféer. I Sickla köpkvarter finns även en populär och välsorterad saluhall. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Här arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns vi även en SF biograf med 6 salonger samt Klätterverket, ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar som SATS, iTrim och Friskis & Svettis.NACKA FORUMCirka tio-femton minuter bort (promenad) finner vi Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i form av shopping med cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, frisörer, skomakare, kemtvätt, mm.

KommunikationBUSS OCH SALTSJÖBANANJärla sjö bjuder på utmärkta kommunikationsmöjligheter och härifrån kan ni ta er till och från stan dygnet runt. Det är cirka 400 meter till Saltsjö-Järla station varifrån Saltsjöbanan tar dig till Slussen på 10 minuter. 2018 påbörjas även utbyggnaden av tunnelbanenätet som kommer att gå till Nacka och då med en tunnelbanestation i Järla, endast 500 meter från huset. På några minuters promenadavstånd finns även bussar som avgår med täta avgångar och härifrån går det att ta sig in till stan, Tyresö, Haninge och övriga delar av Nacka. Till centrala Stockholm tar det cirka 10 minuter med bil.CYKELDet finns långsträckta cykelbanor i området och det tar inte mer än 20 minuter att cykla in till Gamla stan. Till Hammarby sjöstad cyklar man på 10-12 minuter.

NärserviceJärla sjö ligger precis mellan Sickla köpkvarter och Nacka Forum som är två av Stockholmsområdets största köpcentrum. Här, på promenadavstånd, finns ett närmast obegränsat utbud av affärer, restauranger, caféer, banker, vårdcentraler, banker, mm. Det finns ett flertal skolor och förskolor i närområdet. I Järla sjö finns närlivs/snabbköp samt en pizzeria.

Länkar

Information om Järla sjö

SL

Sickla köpkvarter

Nacka Forum

Nacka kommun

HSB:s brf Lillängsbacken

Mäklarringen Svenska AB

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg