1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1839563
 
KARTA
Välkommen till en otroligt välplanerad trea med centralt läge endast ett par minuter från city!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 81 m², Nacka


Välkommen på visning till en fin och väldisponerad trea. Lägenheten är genomgående och präglas av ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med generös storlek på samtliga rum och goda förvaringsmöjligheter. I den välkomnande hallen nås gäst-wc och rymligt badrum med tvättmaskin. Köket är trivsamt och rymligt med gott om arbetsytor och förvaring samt plats för ett stort matbord. Vardagsrummet är otroligt ljust och rymmer både soffgrupp såväl som matsalsmöblering, härifrån nås balkong i söderläge. Två väl tilltagna sovrum båda med plats för dubbelsäng.

Ett boende här är både natur -och citynära med gång och cykelavstånd till Södermalm och Hammarby Sjöstad. I området finns totalt 770 lägenheter och tre bostadsrättsföreningar. Stor bilfri innergård med lekplatser, sittplatser, bollplan m m. I området finns en ICA-butik, skräddare, frisör, restaurang och pizzeria. Några minuters promenad härifrån ligger Svindersvik med flera båtklubbar, 1700-tals café med servering vid vattnet, museum och vackra omgivningar. I närheten finns även Nackareservatet med vackra promenadstråk/skidspår, badsjöar och golfbanor. En gångväg finns ner till Sickla köpcenter med mataffärer, systembolag, apotek och många större och mindre affärer/boutiquer. Kulturcentrum med bibliotek, biografer, restauranger m m finns inrymda i gamla Dieselverkstaden.

Bra kommunikationer med innerstadsbuss linje 53 som trafikerar Henriksdalsberget-Roslagstull, via Slussen och Centralen. Bussen tar ca 15 minuter från berget ner till Slussen. Du kan ta trappan ner till Värmdöleden (ca 5 minuters promenad) där du når Saltsjöbanan samt ett flertal bussar mot Slussen. Nere vid Finnboda hamn trafikerar Sjövägen linje 80 sträckan Frihamnen, Nacka strand, Finnboda, Saltsjökvarn samt Nybroviken (även Lidingö/Dalenum och Allmänna Gränd etc).
Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren och generösa förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

WC
WC i anslutning till entrén. Utrustning: WC, handfat och väggfast spegel.

Badrum
Badrum försedd med badkar, två tvättställ och tvättmaskin. Plats för förvaring finns i ett spegelskåp. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger det en våtrumsmatta. Trevligt ljusinsläpp från ett fönster.

Klädkammare
Rymlig klädkammare i anslutning till hallen.

Sovrum 1
Generöst sovrum med plats för en dubbelsäng och kompletterande möblemang. Plats för förvaring finns i tre tillhörande garderober. Väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Lättmöblerat och väl tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för stor soffgrupp såväl som matsalsmöbler och övrig möblering. Från vardagsrummet nås den stora balkongen, ljusa väggar samt ekparkett på golvet.

Sovrum 2
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och kompletterande möblemang. Väggarna är målade.

Balkong
Stor balkong i söder med sol från morgon till eftermiddag. På balkongen får ni plats med ett bord och ett par stolar alternativt ett par solstolar.

Kök
Fint kök utrustat med alla bekvämligheter. Gott om plats för förvaring tack vare flertalet köksskåp. Skåpsluckorna är vita. Bänkskivan består av laminat och ovan denna sitter vita och mönstrade kakelplattor. Rummet bjuder på plats för ett matbord för ca 6 personer invid fönstret med utsikt över den stora innergården. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det plastmatta. Utrustning: kyl, frys, spis/ugn i arbetshöjd, fläkt, diskho och blandare.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd beläget högst upp i trapphuset.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: ca 81 kvm
Lägenhetsnummer: 48-0112

Utgångspris: 2 475 000 kr
Driftkostnad: ca 627 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Ja. Nyrenoverad
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Beskrivning: Observera att den exakta storleken inte är uppmätt.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Omgivning

Brf Svindersvik är trevligt belägen högst upp på Henriksdalsberget med en fantastisk utsikt över stora delar av Stockholm med omgivningar - attraktivt naturnära men ändå nära city - med gång & cykelavstånd till Södermalm och Hammarby Sjöstad. I området finns totalt 770 lägenheter och tre bostadsrättsföreningar. Stor lummig, bilfri innergård med lekplatser, sittplatser, bollplan, förskola, gräsmattor, fin natur m m. I området finns en ICA-butik, skräddare, frisör, restaurang och pizzeria. Några minuters promenad härifrån ligger Svindersvik med flera båtklubbar, 1700-talscafé med servering vid vattnet, museum och vackra omgivningar.

I närheten finns även Nackareservatet med vackra promenadstråk/skidspår, badsjöar och golfbanor. En gångväg finns ner till Sickla köpcenter med mataffärer, systembolag, apotek och många större och mindre affärer/boutiquer. Kulturcentrum med bibliotek, biografer, restauranger m m finns inrymda i gamla Dieselverkstaden.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0033203139876027
Andel av insats: Uppgiften har ej gått att få fram
Andel av månadsavgift: Uppgiften har ej gått att få fram

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Visa mer om bostaden

Om föreningen

Brf Svindersvik består av 317 lägenheter varav cirka 80 upplåts som hyresrättslägenheter. Lägenheterna byggdes 1969-1970 och är fördelade på adressen Henriksdalsringen 2, 10, 73-83 och 89-125. Det finns ett flertal lokaler i föreningen. Föreningen godkänner delat ägande, minsta ägarandel 10 %. Juridisk person godkänns dock ej.

Kabel-TV och Bredband:
Bredband och 8 Favoriter digital-TV kostar 250 kr/månad (obligatoriskt tillägg på månadsavgiften). Idag ingår kabel-tv (grundutbud) i månadsavgiften.

Tvättstuga:
Tillgång till gemensam tvättstuga (finns i port 95 med ingång från gården). Bastu ligger i föreningslokalen (gula huset) med ingång på gavel till port 79. Trevlig innergård med flera lekplatser.

Sophantering:
Sopnedkast finns på bottenvåningen i varje trappuppgång. Det finns även tre grovsoprum.

Allmänt

Föreningens namn: BRF Svindersvik i Nacka

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Nej

Kommun: Nacka

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Föreningen bytte större delen av värmesystem och radiatorerna under 2013. Föreningen har även rustat upp trapphusen och gården.

Kommande renoveringar: Under 2016 kommer samtliga hissar att renoveras och taket kommer att ses över. Arbetet är redan finansierat.

Gemensamma utrymmen

Föreningen tillhandahåller en övernattningslägenhet för uthyrning i Henriksdalsringen 107. Här finns tillgång till fyra sängplatser, ett pentry, toalett- och duschrum. Kostnaden är 300 kr per påbörjat dygn. Föreningen en tillhandahåller även en bastu som kan hyras per timme. Första timmen kostar 100 kr och därefter 50 kr/timme. Det finns barnvagnsrum samt cykelrum spritt över föreningens portar, dock inte i varje.

Parkering

Föreningen har fyra garage som ligger i husens källarvåningar på nr 83,91,97 och 107 med totalt 236 platser (med och utan bur). Garageplats kostar 600 kr/månad med bur och 500 kr/mån utan bur.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Styrelsen har enligt egen utsago god ekonomi och har inte några planera på att höja månadsavgiften (informationen är kontrollerad 2016-10-12).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med innerstadsbuss linje 53 som trafikerar Henriksdalsberget-Roslagstull, via Slussen och Centralen. Bussen tar ca 10 minuter från berget ner till Slussen. Du kan ta trappan ner till Värmdöleden (ca 5 minuters promenad) där du når Saltsjöbanan samt ett flertal bussar mot Slussen. Nere vid Finnboda hamn finns båten m/s Ballerina som trafikerar sträckan Lidingö, Nacka strand, Finnboda, Saltsjökvarn samt Nybroviken. (Saltsjökvarn till Nybroviken ca 10 minuter, SL-kort gäller).

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 475 000 kr

Månadsavgift

4 077 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Obligatoriskt tillägg 250kr/månad för bredband och kabel-tv

Driftkostnader

ca 627 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 127 kr

Kabel-tv och Bredband: 250 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 124 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2009-09-23

Välkommen till en otroligt välplanerad trea med centralt läge endast ett par minuter från city!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 81 m², Nacka

NACKA

Bostadsrätt, Lägenhet, 2 475 000 kr 4 077 kr , 81


Välkommen på visning till en fin och väldisponerad trea. Lägenheten är genomgående och präglas av ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med generös storlek på samtliga rum och goda förvaringsmöjligheter. I den välkomnande hallen nås gäst-wc och rymligt badrum med tvättmaskin. Köket är trivsamt och rymligt med gott om arbetsytor och förvaring samt plats för ett stort matbord. Vardagsrummet är otroligt ljust och rymmer både soffgrupp såväl som matsalsmöblering, härifrån nås balkong i söderläge. Två väl tilltagna sovrum båda med plats för dubbelsäng.

Ett boende här är både natur -och citynära med gång och cykelavstånd till Södermalm och Hammarby Sjöstad. I området finns totalt 770 lägenheter och tre bostadsrättsföreningar. Stor bilfri innergård med lekplatser, sittplatser, bollplan m m. I området finns en ICA-butik, skräddare, frisör, restaurang och pizzeria. Några minuters promenad härifrån ligger Svindersvik med flera båtklubbar, 1700-tals café med servering vid vattnet, museum och vackra omgivningar. I närheten finns även Nackareservatet med vackra promenadstråk/skidspår, badsjöar och golfbanor. En gångväg finns ner till Sickla köpcenter med mataffärer, systembolag, apotek och många större och mindre affärer/boutiquer. Kulturcentrum med bibliotek, biografer, restauranger m m finns inrymda i gamla Dieselverkstaden.

Bra kommunikationer med innerstadsbuss linje 53 som trafikerar Henriksdalsberget-Roslagstull, via Slussen och Centralen. Bussen tar ca 15 minuter från berget ner till Slussen. Du kan ta trappan ner till Värmdöleden (ca 5 minuters promenad) där du når Saltsjöbanan samt ett flertal bussar mot Slussen. Nere vid Finnboda hamn trafikerar Sjövägen linje 80 sträckan Frihamnen, Nacka strand, Finnboda, Saltsjökvarn samt Nybroviken (även Lidingö/Dalenum och Allmänna Gränd etc).
Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren och generösa förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

WC
WC i anslutning till entrén. Utrustning: WC, handfat och väggfast spegel.

Badrum
Badrum försedd med badkar, två tvättställ och tvättmaskin. Plats för förvaring finns i ett spegelskåp. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger det en våtrumsmatta. Trevligt ljusinsläpp från ett fönster.

Klädkammare
Rymlig klädkammare i anslutning till hallen.

Sovrum 1
Generöst sovrum med plats för en dubbelsäng och kompletterande möblemang. Plats för förvaring finns i tre tillhörande garderober. Väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Lättmöblerat och väl tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för stor soffgrupp såväl som matsalsmöbler och övrig möblering. Från vardagsrummet nås den stora balkongen, ljusa väggar samt ekparkett på golvet.

Sovrum 2
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och kompletterande möblemang. Väggarna är målade.

Balkong
Stor balkong i söder med sol från morgon till eftermiddag. På balkongen får ni plats med ett bord och ett par stolar alternativt ett par solstolar.

Kök
Fint kök utrustat med alla bekvämligheter. Gott om plats för förvaring tack vare flertalet köksskåp. Skåpsluckorna är vita. Bänkskivan består av laminat och ovan denna sitter vita och mönstrade kakelplattor. Rummet bjuder på plats för ett matbord för ca 6 personer invid fönstret med utsikt över den stora innergården. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det plastmatta. Utrustning: kyl, frys, spis/ugn i arbetshöjd, fläkt, diskho och blandare.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd beläget högst upp i trapphuset.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: ca 81 kvm
Lägenhetsnummer: 48-0112

Utgångspris: 2 475 000 kr
Driftkostnad: ca 627 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Ja. Nyrenoverad
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Beskrivning: Observera att den exakta storleken inte är uppmätt.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Omgivning

Brf Svindersvik är trevligt belägen högst upp på Henriksdalsberget med en fantastisk utsikt över stora delar av Stockholm med omgivningar - attraktivt naturnära men ändå nära city - med gång & cykelavstånd till Södermalm och Hammarby Sjöstad. I området finns totalt 770 lägenheter och tre bostadsrättsföreningar. Stor lummig, bilfri innergård med lekplatser, sittplatser, bollplan, förskola, gräsmattor, fin natur m m. I området finns en ICA-butik, skräddare, frisör, restaurang och pizzeria. Några minuters promenad härifrån ligger Svindersvik med flera båtklubbar, 1700-talscafé med servering vid vattnet, museum och vackra omgivningar.

I närheten finns även Nackareservatet med vackra promenadstråk/skidspår, badsjöar och golfbanor. En gångväg finns ner till Sickla köpcenter med mataffärer, systembolag, apotek och många större och mindre affärer/boutiquer. Kulturcentrum med bibliotek, biografer, restauranger m m finns inrymda i gamla Dieselverkstaden.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0033203139876027
Andel av insats: Uppgiften har ej gått att få fram
Andel av månadsavgift: Uppgiften har ej gått att få fram

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Visa mer om bostaden

Om föreningen

Brf Svindersvik består av 317 lägenheter varav cirka 80 upplåts som hyresrättslägenheter. Lägenheterna byggdes 1969-1970 och är fördelade på adressen Henriksdalsringen 2, 10, 73-83 och 89-125. Det finns ett flertal lokaler i föreningen. Föreningen godkänner delat ägande, minsta ägarandel 10 %. Juridisk person godkänns dock ej.

Kabel-TV och Bredband:
Bredband och 8 Favoriter digital-TV kostar 250 kr/månad (obligatoriskt tillägg på månadsavgiften). Idag ingår kabel-tv (grundutbud) i månadsavgiften.

Tvättstuga:
Tillgång till gemensam tvättstuga (finns i port 95 med ingång från gården). Bastu ligger i föreningslokalen (gula huset) med ingång på gavel till port 79. Trevlig innergård med flera lekplatser.

Sophantering:
Sopnedkast finns på bottenvåningen i varje trappuppgång. Det finns även tre grovsoprum.

Allmänt

Föreningens namn: BRF Svindersvik i Nacka

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Nej

Kommun: Nacka

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Föreningen bytte större delen av värmesystem och radiatorerna under 2013. Föreningen har även rustat upp trapphusen och gården.

Kommande renoveringar: Under 2016 kommer samtliga hissar att renoveras och taket kommer att ses över. Arbetet är redan finansierat.

Gemensamma utrymmen

Föreningen tillhandahåller en övernattningslägenhet för uthyrning i Henriksdalsringen 107. Här finns tillgång till fyra sängplatser, ett pentry, toalett- och duschrum. Kostnaden är 300 kr per påbörjat dygn. Föreningen en tillhandahåller även en bastu som kan hyras per timme. Första timmen kostar 100 kr och därefter 50 kr/timme. Det finns barnvagnsrum samt cykelrum spritt över föreningens portar, dock inte i varje.

Parkering

Föreningen har fyra garage som ligger i husens källarvåningar på nr 83,91,97 och 107 med totalt 236 platser (med och utan bur). Garageplats kostar 600 kr/månad med bur och 500 kr/mån utan bur.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Styrelsen har enligt egen utsago god ekonomi och har inte några planera på att höja månadsavgiften (informationen är kontrollerad 2016-10-12).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med innerstadsbuss linje 53 som trafikerar Henriksdalsberget-Roslagstull, via Slussen och Centralen. Bussen tar ca 10 minuter från berget ner till Slussen. Du kan ta trappan ner till Värmdöleden (ca 5 minuters promenad) där du når Saltsjöbanan samt ett flertal bussar mot Slussen. Nere vid Finnboda hamn finns båten m/s Ballerina som trafikerar sträckan Lidingö, Nacka strand, Finnboda, Saltsjökvarn samt Nybroviken. (Saltsjökvarn till Nybroviken ca 10 minuter, SL-kort gäller).

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 475 000 kr

Månadsavgift

4 077 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Obligatoriskt tillägg 250kr/månad för bredband och kabel-tv

Driftkostnader

ca 627 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 127 kr

Kabel-tv och Bredband: 250 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 124 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2009-09-23

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg