1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Järfälla
  5. A1839556
 
KARTA
Mycket bekvämt boende i fint renoverad och välplanerad BR-villa i familjevänliga Skälby.

Bostadsrätt: Hus, 5:a på 99 m², Järfälla


Mycket bekvämt boende i fint renoverad och välplanerad BR-villa i familjevänliga Skälby. Fullutrustat kök i exklusiva material med bland annat arbetsbänk i massiv valnöt och skiffersten ovanför arbetsbänken, hel kyl, hel frys med ismaskin, inbyggnadsugn med självrengörande pyrolysfunktion m.m. samt matplats för sex personer. Två nya helkaklade badrum med takdusch, handdusch och tassbadkar, golvvärme i båda. Vardagsrum med gott om plats och utgång till stort trädäck med plats för flera utegrupper, stor markis och direkt access till välanlagd trädgård med gräsmatta, stenmur och upphöjda planteringar, inhägnad med staket. Fyra bra sovrum. Tvättstuga. Fristående förråd. Vind med gott om plats för förvaring. Plats för tre bilar på uppfarten framför huset. Bra förening med god ekonomi, vanligtvis får medlemmarna en avgiftsfri månad vartannat år. Föreningen står för allt yttre underhåll av husen såsom byte och underhåll av tak, fasade etc. Nära till förskola och skola, bra kommunikationer, Åkermyntan köpcentrum i Hässelby, Willys i Veddesta, Barkarby Handelsplats, golfbana, simhall, ridstall, gym, naturreservat med många fina cykel- och promenadvägar runt flera sjöar, Mälarens vatten med badplatser och båtklubbar.
Välkommen till denna mycket fint renoverade och välplanerade BR villa i familjevänliga Skälby som disponeras enligt följande:

Välkomnande HALL med klinkergolv med elgolvvärme och tapetserade väggar. Garderob och plats för klädavhängning. Trappa upp till övre plan. Här finns också utblåset från en luft/luftvärmepump av märket Panasonic och husets elskåp med automatiska säkringar. Hallen har öppen planlösning mot köket.

FÖRRÅD under trappan.

KÖK med klinkergolv med elgolvvärme och tapet. Köket går i vitt med vita skåp, vita luckor samt spröjsade vitrinluckor. Arbetsbänk i massiv valnöt med nedsänkt dubbel diskho i rostfritt. Mörk skiffersten med strukturerad yta ovanför arbetsbänken. Gott om förvaring och arbetsyta. Matplats för sex personer. Maximalt ljusinsläpp vid matplatsen genom stort fönster. Köket är utrustat med:
Spishäll, 2011
Spisfläkt, Gorenje, 2011
Hel kyl i rostfritt, Husqvarna, 2009
Hel frys med ismaskin i rostfritt, Husqvarna, 2009
Inbyggnadsugn med självrengörande pyrolysfunktion, Siemens, 2015
Inbyggd micro, helt digital, Siemens, 2015

Från köket leder en vacker spröjsad glasdörr i vitt in till TVÄTTSTUGA med våtmatta och våttapet. Här finns husets frånluftsvärmepump av märket Nibe Fighter 301. Tvättstugan är utrustad med:
Tvättmaskin med tvättkapacitet 10 kg, Siemens, 2015
Torktumlare, Bosch, 2010
Tvättvask med förvaringsskåp under, 2015

BADRUM från 2015 med klinkergolv, golvvärme och helkaklad vägg. Badrummet är utrustat med:
WC
Tvättställ
Dusch med välvda infällbara glasdörrar, både takdusch och handdusch
Rör som kan kopplas till handdukstork med vattenburen värme.

VARDAGSRUM med laminatgolv och tapet. Rymligt rum med gott om plats för soffgrupp och TV-möbel. Maximalt ljusinsläpp genom stort fönster samt utgång till stor trädäckad uteplats med plats för flera utegrupper, vidare till gräsmatta och tomt inhägnad med staket.

ÖVRE PLAN

HALL med laminatgolv och tapet. Lucka upp till vinden ( kryphöjd på vinden, stort förvaringsutrymme).

SOVRUM 4 med laminatgolv och tapet samt bröstpanel. Plats för enkelsäng och skrivbord. Fönster med fint ljusinsläpp och utsikt över husets framsida.

SOVRUM 3 med laminatgolv och tapet. Plats för dubbelsäng. Fönster med fint ljusinsläpp och utsikt över husets framsida.

BADRUM från 2016 med klinkergolv, reglerbar golvvärme samt helkaklad vägg. Infällda spotar i taket. Badrummet är utrustat med:
WC
Tassbadkar
Tvättställ nedsänkt i kommod
Spegel med infälld belysning

SOVRUM 2 med laminatgolv och tapet. Plats för enkelsäng. Gott om förvaring i två dubbelgarderober. Fönster med fint ljusinsläpp och utsikt över husets baksida.

SOVRUM 1 med laminatgolv och tapet. Plats för enkelsäng och skrivbord. Dubbelgarderob erbjuder bra förvaring. Fönster med fint ljusinsläpp och utsikt över husets baksida.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 99 kvm
Lägenhetsnummer: 37

Utgångspris: 3 595 000 kr
Byggnadsår: 1992-94
Driftkostnad: ca 1 000 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats 1: Stor trädäckad uteplats på husets framsida med eftermiddags- och kvällssol. Stor markis som skydd för solen och gott om plats för utemöbler. Direkt access till gräsmatta och planteringar, inhägnat med vitt trästaket.

Uteplats 2: Stort trädäck på husets baksida med utgång från vardagsrummet med morgon- och förmiddagssol. Stor markis som skydd för solen. Plats för flera utegrupper. Infälld solcellsbelysning i trädäcket.

Tv/Internetanslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Bredbandsbolaget
Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget

Värme- och ventilationsanläggning

Vattenburen elvärme via frånluftsvärmepump samt luft/luftvärmepump installerad 2005

Visa mer om bostaden

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Järfälla
Område: Skälby

Omgivning

Skälby
I det barnvänliga och populära Skälby finns det mesta i form av natur och kultur. Vid Skälby gård firas valborg och midsommar och här anordnas även höst och julmarknad. Skälby består till största delen av friliggande villor och radhus. I närområdet finns massor för den aktive: is-, sim- och tennishallar, golfbana, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid det historiska Görvälns slott finns även en skidbacke. Utbudet av skolor och förskolor är bra och det finns en närservice med livsmedel och post. Ett större utbud hittar du vid Barkarby handelsplats. Kommunikationerna är bra med gång- och cykelvägar, samt bussar som smidigt tar dig till Kista och Sollentuna. Skälby gränsar till Barkarby.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,17970000
Andel av insats: 1,17969
Andel av månadsavgift: 1,17969

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Föreningens fastighet består av 5 st. flerfamiljshus (2-6 lgh/hus) och
resten rad-, par- och kedjehus. Lägenhetsytorna varierar mellan 64m2
och 114 m2. Totalt är det 89 bostadslägenheter
Inom området finns två lekplatser med sandlådor, gungbilar, gungor och bollplank. Bostäderna värms med vattenburen elvärme. 3-glas isolerfönster finns. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar för sin egen värmepanna/frånluftsvärmepump

Allmänt

Föreningens namn: Östra Vega

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Nej

Kommun: Järfälla

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Föreningen står för allt yttre underhåll av husen såsom byte av tak, byte och målning av fasader, förråd o dyl.

Gemensamma utrymmen

Det finns förråd som hör till huset, beläget på tomten med ingång från uppfarten på framsidan.
Huset har vindsutrymme, tillgängligt via vindslucka med stege i hallen på övre plan. Man kan lägga golv på vinden och få ett stort förvaringsutrymme, det är dock ej ståhöjd och man får ej inreda den till bostadsutrumme.

Parkering

Eget garage med plats för 1 bil. Plats för två bilar på uppfarten framför garaget.

Kommunikationer

Kommunikation
Från Barkarby station tar det ca 17 min in till Stockholm C med pendeltåg. Bussar (518, 541, 543) går på Skälbyvägen mellan Barkarby station och Vällingby. Vid Byleden finns fler bussar mot bla Jakobsberg C. Från Stora Torget i Barkarbystaden finns direktbuss till Kista. År 2024 ca kommer även tunnelbana till Barkarby och det kommer då att ta ca fem minuter med tunnelbanan från Kista till Barkarby.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 595 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 900 kr

I avgiften ingår kabel-tv

Allt yttre underhåll av husen står föreningen för, det ingår i månadsavgiften. Exempel på detta är byte och målning av fasader, byte av yttertak m.m.

Östra Vega är en stabil förening med god ekonomi. Medlemmarna har hittills vartannat år fått en avgiftsfri månad, vanligen i juni eller juli. Nästa gång det är dags är 2017.

Driftkostnader

ca 1 000 kr/mån

Kommentar: Individuell mätning av vattenförbrukning i varje bostadsrättslägenhet. Va-tillägget för denna familj på fyra personer ligger f.n. på 814 kronor per månad och tillkommer till månadsavgiften.
Kostnad för hemförsäkring tillkommer till månadsavgiften.

Fördelas enligt följande

Hushållsel och uppvärmning: 1 000 kr

Mycket bekvämt boende i fint renoverad och välplanerad BR-villa i familjevänliga Skälby.

Bostadsrätt: Hus, 5:a på 99 m², Järfälla

JÄRFÄLLA

Bostadsrätt, Hus, 3 595 000 kr 5 900 kr , 99


Mycket bekvämt boende i fint renoverad och välplanerad BR-villa i familjevänliga Skälby. Fullutrustat kök i exklusiva material med bland annat arbetsbänk i massiv valnöt och skiffersten ovanför arbetsbänken, hel kyl, hel frys med ismaskin, inbyggnadsugn med självrengörande pyrolysfunktion m.m. samt matplats för sex personer. Två nya helkaklade badrum med takdusch, handdusch och tassbadkar, golvvärme i båda. Vardagsrum med gott om plats och utgång till stort trädäck med plats för flera utegrupper, stor markis och direkt access till välanlagd trädgård med gräsmatta, stenmur och upphöjda planteringar, inhägnad med staket. Fyra bra sovrum. Tvättstuga. Fristående förråd. Vind med gott om plats för förvaring. Plats för tre bilar på uppfarten framför huset. Bra förening med god ekonomi, vanligtvis får medlemmarna en avgiftsfri månad vartannat år. Föreningen står för allt yttre underhåll av husen såsom byte och underhåll av tak, fasade etc. Nära till förskola och skola, bra kommunikationer, Åkermyntan köpcentrum i Hässelby, Willys i Veddesta, Barkarby Handelsplats, golfbana, simhall, ridstall, gym, naturreservat med många fina cykel- och promenadvägar runt flera sjöar, Mälarens vatten med badplatser och båtklubbar.
Välkommen till denna mycket fint renoverade och välplanerade BR villa i familjevänliga Skälby som disponeras enligt följande:

Välkomnande HALL med klinkergolv med elgolvvärme och tapetserade väggar. Garderob och plats för klädavhängning. Trappa upp till övre plan. Här finns också utblåset från en luft/luftvärmepump av märket Panasonic och husets elskåp med automatiska säkringar. Hallen har öppen planlösning mot köket.

FÖRRÅD under trappan.

KÖK med klinkergolv med elgolvvärme och tapet. Köket går i vitt med vita skåp, vita luckor samt spröjsade vitrinluckor. Arbetsbänk i massiv valnöt med nedsänkt dubbel diskho i rostfritt. Mörk skiffersten med strukturerad yta ovanför arbetsbänken. Gott om förvaring och arbetsyta. Matplats för sex personer. Maximalt ljusinsläpp vid matplatsen genom stort fönster. Köket är utrustat med:
Spishäll, 2011
Spisfläkt, Gorenje, 2011
Hel kyl i rostfritt, Husqvarna, 2009
Hel frys med ismaskin i rostfritt, Husqvarna, 2009
Inbyggnadsugn med självrengörande pyrolysfunktion, Siemens, 2015
Inbyggd micro, helt digital, Siemens, 2015

Från köket leder en vacker spröjsad glasdörr i vitt in till TVÄTTSTUGA med våtmatta och våttapet. Här finns husets frånluftsvärmepump av märket Nibe Fighter 301. Tvättstugan är utrustad med:
Tvättmaskin med tvättkapacitet 10 kg, Siemens, 2015
Torktumlare, Bosch, 2010
Tvättvask med förvaringsskåp under, 2015

BADRUM från 2015 med klinkergolv, golvvärme och helkaklad vägg. Badrummet är utrustat med:
WC
Tvättställ
Dusch med välvda infällbara glasdörrar, både takdusch och handdusch
Rör som kan kopplas till handdukstork med vattenburen värme.

VARDAGSRUM med laminatgolv och tapet. Rymligt rum med gott om plats för soffgrupp och TV-möbel. Maximalt ljusinsläpp genom stort fönster samt utgång till stor trädäckad uteplats med plats för flera utegrupper, vidare till gräsmatta och tomt inhägnad med staket.

ÖVRE PLAN

HALL med laminatgolv och tapet. Lucka upp till vinden ( kryphöjd på vinden, stort förvaringsutrymme).

SOVRUM 4 med laminatgolv och tapet samt bröstpanel. Plats för enkelsäng och skrivbord. Fönster med fint ljusinsläpp och utsikt över husets framsida.

SOVRUM 3 med laminatgolv och tapet. Plats för dubbelsäng. Fönster med fint ljusinsläpp och utsikt över husets framsida.

BADRUM från 2016 med klinkergolv, reglerbar golvvärme samt helkaklad vägg. Infällda spotar i taket. Badrummet är utrustat med:
WC
Tassbadkar
Tvättställ nedsänkt i kommod
Spegel med infälld belysning

SOVRUM 2 med laminatgolv och tapet. Plats för enkelsäng. Gott om förvaring i två dubbelgarderober. Fönster med fint ljusinsläpp och utsikt över husets baksida.

SOVRUM 1 med laminatgolv och tapet. Plats för enkelsäng och skrivbord. Dubbelgarderob erbjuder bra förvaring. Fönster med fint ljusinsläpp och utsikt över husets baksida.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 99 kvm
Lägenhetsnummer: 37

Utgångspris: 3 595 000 kr
Byggnadsår: 1992-94
Driftkostnad: ca 1 000 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats 1: Stor trädäckad uteplats på husets framsida med eftermiddags- och kvällssol. Stor markis som skydd för solen och gott om plats för utemöbler. Direkt access till gräsmatta och planteringar, inhägnat med vitt trästaket.

Uteplats 2: Stort trädäck på husets baksida med utgång från vardagsrummet med morgon- och förmiddagssol. Stor markis som skydd för solen. Plats för flera utegrupper. Infälld solcellsbelysning i trädäcket.

Tv/Internetanslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Bredbandsbolaget
Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget

Värme- och ventilationsanläggning

Vattenburen elvärme via frånluftsvärmepump samt luft/luftvärmepump installerad 2005

Visa mer om bostaden

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Järfälla
Område: Skälby

Omgivning

Skälby
I det barnvänliga och populära Skälby finns det mesta i form av natur och kultur. Vid Skälby gård firas valborg och midsommar och här anordnas även höst och julmarknad. Skälby består till största delen av friliggande villor och radhus. I närområdet finns massor för den aktive: is-, sim- och tennishallar, golfbana, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid det historiska Görvälns slott finns även en skidbacke. Utbudet av skolor och förskolor är bra och det finns en närservice med livsmedel och post. Ett större utbud hittar du vid Barkarby handelsplats. Kommunikationerna är bra med gång- och cykelvägar, samt bussar som smidigt tar dig till Kista och Sollentuna. Skälby gränsar till Barkarby.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,17970000
Andel av insats: 1,17969
Andel av månadsavgift: 1,17969

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Föreningens fastighet består av 5 st. flerfamiljshus (2-6 lgh/hus) och
resten rad-, par- och kedjehus. Lägenhetsytorna varierar mellan 64m2
och 114 m2. Totalt är det 89 bostadslägenheter
Inom området finns två lekplatser med sandlådor, gungbilar, gungor och bollplank. Bostäderna värms med vattenburen elvärme. 3-glas isolerfönster finns. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar för sin egen värmepanna/frånluftsvärmepump

Allmänt

Föreningens namn: Östra Vega

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Nej

Kommun: Järfälla

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Föreningen står för allt yttre underhåll av husen såsom byte av tak, byte och målning av fasader, förråd o dyl.

Gemensamma utrymmen

Det finns förråd som hör till huset, beläget på tomten med ingång från uppfarten på framsidan.
Huset har vindsutrymme, tillgängligt via vindslucka med stege i hallen på övre plan. Man kan lägga golv på vinden och få ett stort förvaringsutrymme, det är dock ej ståhöjd och man får ej inreda den till bostadsutrumme.

Parkering

Eget garage med plats för 1 bil. Plats för två bilar på uppfarten framför garaget.

Kommunikationer

Kommunikation
Från Barkarby station tar det ca 17 min in till Stockholm C med pendeltåg. Bussar (518, 541, 543) går på Skälbyvägen mellan Barkarby station och Vällingby. Vid Byleden finns fler bussar mot bla Jakobsberg C. Från Stora Torget i Barkarbystaden finns direktbuss till Kista. År 2024 ca kommer även tunnelbana till Barkarby och det kommer då att ta ca fem minuter med tunnelbanan från Kista till Barkarby.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 595 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 900 kr

I avgiften ingår kabel-tv

Allt yttre underhåll av husen står föreningen för, det ingår i månadsavgiften. Exempel på detta är byte och målning av fasader, byte av yttertak m.m.

Östra Vega är en stabil förening med god ekonomi. Medlemmarna har hittills vartannat år fått en avgiftsfri månad, vanligen i juni eller juli. Nästa gång det är dags är 2017.

Driftkostnader

ca 1 000 kr/mån

Kommentar: Individuell mätning av vattenförbrukning i varje bostadsrättslägenhet. Va-tillägget för denna familj på fyra personer ligger f.n. på 814 kronor per månad och tillkommer till månadsavgiften.
Kostnad för hemförsäkring tillkommer till månadsavgiften.

Fördelas enligt följande

Hushållsel och uppvärmning: 1 000 kr

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Järfälla

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg