1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1834436
 
KARTA
Fantastisk 2:a med stor balkong

Bostadsrätt: Lägenhet på 46 m², Stockholm


Accepterat pris - Med ett fantastiskt läge med utsikt ner mot Hammarby kanal finner vi denna mycket välplanerade tvåa med balkong som bjuder på eftermiddags/kvällssol. Lägenheten är i fint skick och har ett stort badrum, kök i öppen planlösning samt ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Genomgående i lägenheten är det stora fönsterpartier samt ytskikt i fint skick.

Flexibelt tillträde möjligt.
Hall
En bra hall med klinker direkt innanför dörren. Här finns bra plats för avhängning.

Vardagsrum
Vardagsrummet är i bra storlek och har imponerande fönsterpartier ut mot lugn gata samt med utsikt ner mot kanalen. I vardagsrummet finns det gott om plats för en stor soffa samt matbord för den som önskar.

Kök
Ett välplanerat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har gott om förvaringsmöjligheter samt gott om arbetsyta. Vitvaror finns i form av kyl/frys, spis med ugn samt diskmaskin.

Badrum
Helkaklat och fräscht badrum med allt som kan önskas. Badrummet är utrustat med badkar, vägghängd wc samt tvättmöjligheter i kombimaskin med bänkskiva samt väggfasta skåp ovan.
Ovanför tvättstället finns en snygg spegelnisch med bra förvaring samt snygg belysning.

Sovrum
Ett rymligt sovrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus. I sovrummet finns plats för en stor dubbelsäng samt gott om förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.
Från sovrummet nås lägenhetens balkong.

Balkong
En rymlig balkong med gott om plats för loungegrupp. Här är det ett trevligt läge med utsikt ner mot Hammarby kanal. Läget i sjöstaden är lugn men ändå nära till riktigt bra restauranger och butiker.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2
Boarea: 46,5 kvm
Lägenhetsnummer: 822

Accepterat pris: 3 850 000 kr
Byggnadsår: 2008
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Ja

Tv/Internetanslutning

Tv: ComHem, grundutbud ingår i månadsavgiften
Internet: 250/100 Bredbandsbolaget, obligatoriskt tillägg om 165kr/mån tillkommer för varje lägenhet

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hammarby Sjöstad

Omgivning

Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi denna miljöstadsdel. Hammarby Sjöstad kommer när det är fullt utbyggt, vara hem och arbetsplats för ca 35 000 personer.
Sedan starten i Hammarby sjöstad 1996 har Stockholms stad haft i uppdrag att göra stadsdelen till en spjutspets i miljöanpassning. Alla som bor eller verkar i Sjöstaden är en del av ett kretslopp. Kretsloppet hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och verksamheter i Hammarby Sjöstad. Målsättningen är att skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Energianvändningen och avfallet ska minimeras samtidigt som hushållning och återvinning ska maximeras.

I Hammarby Sjöstad och i dess närhet hittar du bl.a. kultur, sport, natur och mat. Från lägenheten är det gångavstånd till Hammarbybacken, Sickla Köpkvarter med mängder av butiker och restauranger, sporthall, gym, konstverk, bibliotek, naturreservat och ett stort antal restauranger i Sjöstaden, för att nämna några inslag.

Nackareservatet ligger alldeles intill Hammarby Sjöstad, här finns näst intill orörd skog. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm.

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,00507

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Brf Seglatsen innehar med tomträtt fastigheten Seglatsen 1 i Stockholms kommun med därpå uppförda byggnader i 5-8 våningar med 137 lägenheter och 6 lokaler. Byggnaderna är uppförda 2007-08.

Fastighetens adress är Hammarby Kaj 22-26, Hammarbyterrassen 13-19, Seglatsgatan 2-18 och Sjöfartsgatan 1-9 i Hammarby Sjöstad.

Fr.o.m. den 1 juli 2012 debiteras varmvatten separat.
Föreningen har antagit nya stadgar vilka gäller från 2016.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
- Övernattningslägenhet/festlokal
- 2 st tvättstugor
- Miljörum
- Cykelrum
- Barnvagnsrum
- Garage med 70 bilplatser och 4 MC-platser

Allmänt

Föreningens namn: Brf Seglatsen

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1202

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Nej

Kommun: Stockholm

Parkering

Bilplats 1: Garage . Avgift 1350 kr/mån, har separat kö.

Garage med 70 st bilplatser och 4 st MC-platser.
- Bilplats kostar 1.350:-/mån
- MC-plats 300:-/mån.
- Laddplats för elbil kostar 5.000:- i engångsavgift exkl. förbrukningsel.
Det är för närvarande kö till garageplats.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Månadsavgiften sänktes med 3% from den 1 januari 2016.

Kommunikationer

Båttrafik
m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 57 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget".
M/S Emelie som går in till Nybrokajen börjar sin helgtrafik den 16 april och biljettpriset är detsamma som förra året; 40:-.
Mellan den 30 maj och 30 september går Emelie även vardagar. Närmaste hållplats för bostaden är Lumabryggan.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 57. Nattetid är det buss 96 som gäller. Närmaste hållplats för bostaden är Mårtensdal.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Alvik via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde. Sickla udde är i dagsläget Tvärbanans ändhållplats österut, där en utbyggnad till Sickla är planerad att stå klar 2017. Närmaste hållplats för bostaden är Mårtensdal.

Övrigt

Området:
Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi denna miljöstadsdel. Hammarby Sjöstad kommer när det är fullt utbyggt vara hem och arbetsplats för ca 35 000 personer.
Sedan starten i Hammarby sjöstad 1996 har Stockholms stad haft i uppdrag att göra stadsdelen till en spjutspets i miljöanpassning. Alla som bor eller verkar i Sjöstaden är en del av ett kretslopp. Kretsloppet hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och verksamheter i Hammarby Sjöstad. Målsättningen är att skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Energianvändningen och avfallet ska minimeras samtidigt som hushållning och återvinning ska maximeras

Kommunikationer

Båttrafik
m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 55 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget".
M/S Emelie som går in till Nybrokajen börjar sin helgtrafik den 16 april och biljettpriset är detsamma som förra året; 50:-
Mellan den 30 maj och 30 september går Emelie även vardagar.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Slussen via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Alvik via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde.
Sickla udde är Tvärbanans ändhållplats österut, men det finns planer på att fortsätta utbyggnaden till Slussen.

Fritid
Hammarby Sjöstad och i dess närhet hittar du bl.a. kultur, sport, natur och mat. Från lägenheten är det gångavstånd till Hammarbybacken, sporthall, gym, konstverk, bibliotek, Fryshuset, naturreservat och ett stort antal restauranger, för att nämna några inslag.

Naturreservatet ligger alldeles intill Hammarby Sjöstad med näst intill orörd skog. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm.

Bilpool
För dig som vill använda dig av bilpool finns flera alternativ i området.
www.sunfleet.com
www.bilpoolen.nu

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Initiativet är en del av en branschöverenskommelse för att motverka så kallade lockpriser. En stor del av mäklarföretagen som är verksamma inom Stockholms innerstad står bakom överenskommelsen. Fråga gärna mäklaren om mer information.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

De personer som lämnat namn och telefonnummer till mäklaren kommer att kontaktas av SEB för att erbjuda dig bra villkor på bolån. Om du inte vill få den här möjligheten av SEB kontakta ansvarig mäklare

Om ni behöver hjälp med en boendekostnadskalkyl kontakta ansvarig mäklare.
Övrigt
Ekonomi

Accepterat pris

3 850 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 188 kr

Fantastisk 2:a med stor balkong

Bostadsrätt: Lägenhet på 46 m², Stockholm

STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 850 000 kr 3 188 kr , 46


Accepterat pris - Med ett fantastiskt läge med utsikt ner mot Hammarby kanal finner vi denna mycket välplanerade tvåa med balkong som bjuder på eftermiddags/kvällssol. Lägenheten är i fint skick och har ett stort badrum, kök i öppen planlösning samt ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Genomgående i lägenheten är det stora fönsterpartier samt ytskikt i fint skick.

Flexibelt tillträde möjligt.
Hall
En bra hall med klinker direkt innanför dörren. Här finns bra plats för avhängning.

Vardagsrum
Vardagsrummet är i bra storlek och har imponerande fönsterpartier ut mot lugn gata samt med utsikt ner mot kanalen. I vardagsrummet finns det gott om plats för en stor soffa samt matbord för den som önskar.

Kök
Ett välplanerat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har gott om förvaringsmöjligheter samt gott om arbetsyta. Vitvaror finns i form av kyl/frys, spis med ugn samt diskmaskin.

Badrum
Helkaklat och fräscht badrum med allt som kan önskas. Badrummet är utrustat med badkar, vägghängd wc samt tvättmöjligheter i kombimaskin med bänkskiva samt väggfasta skåp ovan.
Ovanför tvättstället finns en snygg spegelnisch med bra förvaring samt snygg belysning.

Sovrum
Ett rymligt sovrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus. I sovrummet finns plats för en stor dubbelsäng samt gott om förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.
Från sovrummet nås lägenhetens balkong.

Balkong
En rymlig balkong med gott om plats för loungegrupp. Här är det ett trevligt läge med utsikt ner mot Hammarby kanal. Läget i sjöstaden är lugn men ändå nära till riktigt bra restauranger och butiker.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2
Boarea: 46,5 kvm
Lägenhetsnummer: 822

Accepterat pris: 3 850 000 kr
Byggnadsår: 2008
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Ja

Tv/Internetanslutning

Tv: ComHem, grundutbud ingår i månadsavgiften
Internet: 250/100 Bredbandsbolaget, obligatoriskt tillägg om 165kr/mån tillkommer för varje lägenhet

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hammarby Sjöstad

Omgivning

Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi denna miljöstadsdel. Hammarby Sjöstad kommer när det är fullt utbyggt, vara hem och arbetsplats för ca 35 000 personer.
Sedan starten i Hammarby sjöstad 1996 har Stockholms stad haft i uppdrag att göra stadsdelen till en spjutspets i miljöanpassning. Alla som bor eller verkar i Sjöstaden är en del av ett kretslopp. Kretsloppet hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och verksamheter i Hammarby Sjöstad. Målsättningen är att skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Energianvändningen och avfallet ska minimeras samtidigt som hushållning och återvinning ska maximeras.

I Hammarby Sjöstad och i dess närhet hittar du bl.a. kultur, sport, natur och mat. Från lägenheten är det gångavstånd till Hammarbybacken, Sickla Köpkvarter med mängder av butiker och restauranger, sporthall, gym, konstverk, bibliotek, naturreservat och ett stort antal restauranger i Sjöstaden, för att nämna några inslag.

Nackareservatet ligger alldeles intill Hammarby Sjöstad, här finns näst intill orörd skog. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm.

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,00507

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Brf Seglatsen innehar med tomträtt fastigheten Seglatsen 1 i Stockholms kommun med därpå uppförda byggnader i 5-8 våningar med 137 lägenheter och 6 lokaler. Byggnaderna är uppförda 2007-08.

Fastighetens adress är Hammarby Kaj 22-26, Hammarbyterrassen 13-19, Seglatsgatan 2-18 och Sjöfartsgatan 1-9 i Hammarby Sjöstad.

Fr.o.m. den 1 juli 2012 debiteras varmvatten separat.
Föreningen har antagit nya stadgar vilka gäller från 2016.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
- Övernattningslägenhet/festlokal
- 2 st tvättstugor
- Miljörum
- Cykelrum
- Barnvagnsrum
- Garage med 70 bilplatser och 4 MC-platser

Allmänt

Föreningens namn: Brf Seglatsen

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1202

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Nej

Kommun: Stockholm

Parkering

Bilplats 1: Garage . Avgift 1350 kr/mån, har separat kö.

Garage med 70 st bilplatser och 4 st MC-platser.
- Bilplats kostar 1.350:-/mån
- MC-plats 300:-/mån.
- Laddplats för elbil kostar 5.000:- i engångsavgift exkl. förbrukningsel.
Det är för närvarande kö till garageplats.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Månadsavgiften sänktes med 3% from den 1 januari 2016.

Kommunikationer

Båttrafik
m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 57 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget".
M/S Emelie som går in till Nybrokajen börjar sin helgtrafik den 16 april och biljettpriset är detsamma som förra året; 40:-.
Mellan den 30 maj och 30 september går Emelie även vardagar. Närmaste hållplats för bostaden är Lumabryggan.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 57. Nattetid är det buss 96 som gäller. Närmaste hållplats för bostaden är Mårtensdal.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Alvik via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde. Sickla udde är i dagsläget Tvärbanans ändhållplats österut, där en utbyggnad till Sickla är planerad att stå klar 2017. Närmaste hållplats för bostaden är Mårtensdal.

Övrigt

Området:
Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi denna miljöstadsdel. Hammarby Sjöstad kommer när det är fullt utbyggt vara hem och arbetsplats för ca 35 000 personer.
Sedan starten i Hammarby sjöstad 1996 har Stockholms stad haft i uppdrag att göra stadsdelen till en spjutspets i miljöanpassning. Alla som bor eller verkar i Sjöstaden är en del av ett kretslopp. Kretsloppet hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och verksamheter i Hammarby Sjöstad. Målsättningen är att skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Energianvändningen och avfallet ska minimeras samtidigt som hushållning och återvinning ska maximeras

Kommunikationer

Båttrafik
m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 55 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget".
M/S Emelie som går in till Nybrokajen börjar sin helgtrafik den 16 april och biljettpriset är detsamma som förra året; 50:-
Mellan den 30 maj och 30 september går Emelie även vardagar.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Slussen via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Alvik via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde.
Sickla udde är Tvärbanans ändhållplats österut, men det finns planer på att fortsätta utbyggnaden till Slussen.

Fritid
Hammarby Sjöstad och i dess närhet hittar du bl.a. kultur, sport, natur och mat. Från lägenheten är det gångavstånd till Hammarbybacken, sporthall, gym, konstverk, bibliotek, Fryshuset, naturreservat och ett stort antal restauranger, för att nämna några inslag.

Naturreservatet ligger alldeles intill Hammarby Sjöstad med näst intill orörd skog. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm.

Bilpool
För dig som vill använda dig av bilpool finns flera alternativ i området.
www.sunfleet.com
www.bilpoolen.nu

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Initiativet är en del av en branschöverenskommelse för att motverka så kallade lockpriser. En stor del av mäklarföretagen som är verksamma inom Stockholms innerstad står bakom överenskommelsen. Fråga gärna mäklaren om mer information.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

De personer som lämnat namn och telefonnummer till mäklaren kommer att kontaktas av SEB för att erbjuda dig bra villkor på bolån. Om du inte vill få den här möjligheten av SEB kontakta ansvarig mäklare

Om ni behöver hjälp med en boendekostnadskalkyl kontakta ansvarig mäklare.
Övrigt
Ekonomi

Accepterat pris

3 850 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 188 kr

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg