1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1806232
 
KARTA
Nedanför grönskande Ekbacken bor du med ett lugnt och populärt läge i Hammarby Sjöstad i en underbar 3:a på 95 kvm.

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 95 m², Stockholm


Nedanför grönskande Ekbacken bor du med ett lugnt och populärt läge i Hammarby Sjöstad i en underbar 3:a på 95 kvm. Med två stora uteplatser i öst och väst har du möjlighet att njuta av solen i stort sett hela dagen och här finns det gott om utrymme för både grillmiddagar tillsammans med släkt och vänner samt mysiga morgonstunder med en kopp te. Du bor med en öppen och rundgående planlösning med stora sociala ytor, snyggt nyrenoverat kök, två badrum samt ett underbart ljusflöde genom lägenheten som förstärks av lägenhetens höga takhöjd samt vitbetsade golv.

En populär och prisbelönt JM-fastighet med garage i huset samt gästlägenhet, festlokal, bastu och tvättstuga. Föreningen är välskött med god och stabil ekonomi. Du bor med närhet till både fina grönområden, vatten, suveräna kommunikationer och stadspuls. Förutom Sjöstadens goda utbud av restauranger, caféer och butiker har du endast några minuters gångväg till Sickla Köpkvarter.

Hör av dig vid intresse!
Den fina lägenheten disponeras enligt följande:

HALL

Du välkomnas in i en ljus och trevlig hall med gott om förvaring och avhängning direkt till vänster. Här finns det tre stora garderober som rymmer det mesta samt även en stor klädkammare. Här når du även lägenhetens gästbadrum. Du lägger på en gång märke till den snygga parketten som är genomgående i alla rum och förstärker det vackra ljuset i lägenheten.

GÄSTBADRUM

Bra placerat i hallen når du gästbadrummet som är helkaklat med vitt kakel, fin fondvägg i turkost och vitt klinker. Här har du en wc, tvättställ samt spegel.

KÖK

Till vänster från hallen når du lägenhetens rymliga och nyrenoverade kök som har en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Här finns det ett stort fönsterparti mot den ena uteplatsen som släpper in mycket ljus. Köket är välplanerat med gott om förvaring ända upp till taket i vita skåp och lådor samt bra arbetsyta ovanpå bänkskivan i vitt. Ytterligare förvaring finns i ett stort skafferi. Ovan bänkskivan sitter det en glasskiva som gör det lätt att hålla rent. I köket finns det även en köksö som kommer användas flitigt. Den passar perfekt för att duka upp middagsbuffén på, baka eller förbereda inför matlagningen. En naturlig samlingspunkt när man får besök och vännerna kan dricka något gott från den inbyggda vinkylen medan middagen färdigställs. Utrustningen består av gashäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro samt kombinerad kyl/frys där allt går i rostfritt.

MATPLATS

Invid köket och där de stora fönstren är placerade i en charmig vinkel finns det en naturlig matplats. Här har du gott om utrymme för ett stort bord och är ni många är det inga problem att duka upp med långbord. Den öppna planlösningen gör att man kan ha många vänner på besök utan att det kommer kännas trångt. Väggarna äe målade i en ljust ljusgrå nyans som på ett snyggt sätt bryter av mot övriga vita väggar. Härifrån tar man sig ut till den första soliga uteplatsen.

MARKTERRASS

En våning upp från marken finner du en stor markterrass på ca. 8 kvm i ett härligt västerläge. Här har du sol under hela eftermiddagen och är ett perfekt ställe för familjen att äta middagen på under sommarmånaderna. Markterrassen vätter mot en kort återvändsgata som slutar invid gröna och lummiga Ekbacken åt ena hållet och åt andra hållet har du en sjöglimt ner mot Hammarby Kanal. Uppe på backen finns det en stor lekplats där många av barnen i området leker och spenderar sin fritid.

VARDAGSRUM

I det stora vardagsrummet finns det plats för både en större soffgrupp, soffbord, tv-möbel samt bokhyllor. Väggarna är vitmålade vilket även är genomgående i lägenheten.

SOVRUM 1

Det första sovrummet är rofyllt placerat mot föreningens fina innergård och är ca. 14 kvm stort. Här rymmer du både en stor säng, sängbord och arbetshörna för den som behöver. Ljusinsläpp har du från stora fönster samt den helglasade balkongdörren. Förvaring finner du i två stora garderober. Härifrån tar du dig även vidare ut till lägenhetens andra uteplats samt ingång till det stora badrummet.

UTEPLATS

Den andra uteplatsen ligger mot den härliga innergården med både trevliga sittplatser och lekytor med sandlåda för barnen. Uteplatsen är ca. 5 kvm placerad i österläge och är en perfekt plats att njuta av frukosten och morgontidningen på under sommarmånaderna. Här har du gott om plats för både loungemöbler, växter och odlingar.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet är även det placerat mot den lugna innergården. Detta rum är ca. 12 kvm och passar perfekt som både sov- och lekrum. Rummets storlek gör det möjligt att möblera med sovplatser åt två barn för den lite större familjen. Här finns det bra med förvaring i två garderober och även härifrån når man det stora badrummet. Ett stort fönster släpper in mycket ljus i rummet.

BADRUM

Lägenhetens stora badrum når du från båda sovrummen. Perfekt att använda som eget och låta gästerna använda gästbadrummet invid hallen. Badrummet är stort och ett liggande avlångt fönster samt glaspartier ovan dörrarna släpper in ett fint ljus. Ytorna är helkaklade med vitt kakel på väggarna förutom i duschörnan där det sitter en snygg koboltblå färg. På golvet ligger det vitt klinker med golvvärme. Utrustningen består av vägghängd wc, tvättställ, stor spegel med en naturlig avställningsyta i natursten, duschväggar i glas, tvättmaskin (2015) och torktumlare. Ovan maskinerna sitter det en praktisk bänkskiva i vitt perfekt för tvättvikning samt blöjbyten. Förvaring finner du i vägghängda skåp som sträcker sig ända upp till taket.

Till lägenheten disponeras även ett rymligt källarförråd på ca. 6 kvm.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 95 kvm
Lägenhetsnummer: 00222

Byggnadsår: 2001
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 5
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren Och Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats 1: Uteplats, läge öster.
Uteplats 2: Uteplats, läge väster.

Tv/Internetanslutning

Tv: Ansluten till kabel-TV via Comhem med flertalet fria kanaler samt bredbandsuttag med hög hastighet.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hammarby Sjöstad

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.7991
Andel av månadsavgift: Uppgiften har ej gått att få fram

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Bostadsrättförening bestående av 60 st lägenheter i storlekarna 1,5 - 5 rum.
Föreningens tre bostadshus är belägna på Sickla Kanalgata 85-93 vid den fina Ekbacken. Detta är en välskött förening med en stabil och god ekonomi. Föreningen har en stor, välskött och grönskande innergård, eget garage i huset, gästlägenhet, hobbyrum och bastu.
Allmänna utrymmen såsom cykelrum, barnvagnsförråd, tvättstuga samt grovtvättstuga.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Hammarby Ekbacke

Föreningsform: Bostadsrätt

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Det finns gästlägenhet, bastu, tvättstuga, grovtvättstuga, festlokal och tillhörande källarförråd på ca 6 kvm.

Parkering

35 garageplatser. Går att hyra för 1 400 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 6 parkeringsplatser med eluttag. Till parkeringsplatsen är det för närvarande lång kö.

Övrigt

Området:
Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi denna miljöstadsdel. Hammarby Sjöstad kommer när det är fullt utbyggt vara hem och arbetsplats för ca 35 000 personer.
Sedan starten i Hammarby sjöstad 1996 har Stockholms stad haft i uppdrag att göra stadsdelen till en spjutspets i miljöanpassning. Alla som bor eller verkar i Sjöstaden är en del av ett kretslopp. Kretsloppet hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och verksamheter i Hammarby Sjöstad. Målsättningen är att skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Energianvändningen och avfallet ska minimeras samtidigt som hushållning och återvinning ska maximeras

Kommunikationer

Båttrafik
m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 55 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget".
M/S Emelie som går in till Nybrokajen börjar sin helgtrafik den 16 april och biljettpriset är detsamma som förra året; 40:-
Mellan den 30 maj och 30 september går Emelie även vardagar.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Solna via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde.
Sickla udde är Tvärbanans ändhållplats österut, men det finns planer på att fortsätta utbyggnaden till Slussen.

Fritid
Hammarby Sjöstad och i dess närhet hittar du bl.a. kultur, sport, natur och mat. Från lägenheten är det gångavstånd till Hammarbybacken, sporthall, gym, konstverk, bibliotek, Fryshuset, naturreservat och ett stort antal restauranger, för att nämna några inslag.

Nackareservatet ligger alldeles intill Hammarby Sjöstad med näst intill orörd skog. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 821 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Energideklaration

Energiprestanda: 132 kWh/kvm/år

Nedanför grönskande Ekbacken bor du med ett lugnt och populärt läge i Hammarby Sjöstad i en underbar 3:a på 95 kvm.

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 95 m², Stockholm

STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 5 821 kr , 95


Nedanför grönskande Ekbacken bor du med ett lugnt och populärt läge i Hammarby Sjöstad i en underbar 3:a på 95 kvm. Med två stora uteplatser i öst och väst har du möjlighet att njuta av solen i stort sett hela dagen och här finns det gott om utrymme för både grillmiddagar tillsammans med släkt och vänner samt mysiga morgonstunder med en kopp te. Du bor med en öppen och rundgående planlösning med stora sociala ytor, snyggt nyrenoverat kök, två badrum samt ett underbart ljusflöde genom lägenheten som förstärks av lägenhetens höga takhöjd samt vitbetsade golv.

En populär och prisbelönt JM-fastighet med garage i huset samt gästlägenhet, festlokal, bastu och tvättstuga. Föreningen är välskött med god och stabil ekonomi. Du bor med närhet till både fina grönområden, vatten, suveräna kommunikationer och stadspuls. Förutom Sjöstadens goda utbud av restauranger, caféer och butiker har du endast några minuters gångväg till Sickla Köpkvarter.

Hör av dig vid intresse!
Den fina lägenheten disponeras enligt följande:

HALL

Du välkomnas in i en ljus och trevlig hall med gott om förvaring och avhängning direkt till vänster. Här finns det tre stora garderober som rymmer det mesta samt även en stor klädkammare. Här når du även lägenhetens gästbadrum. Du lägger på en gång märke till den snygga parketten som är genomgående i alla rum och förstärker det vackra ljuset i lägenheten.

GÄSTBADRUM

Bra placerat i hallen når du gästbadrummet som är helkaklat med vitt kakel, fin fondvägg i turkost och vitt klinker. Här har du en wc, tvättställ samt spegel.

KÖK

Till vänster från hallen når du lägenhetens rymliga och nyrenoverade kök som har en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Här finns det ett stort fönsterparti mot den ena uteplatsen som släpper in mycket ljus. Köket är välplanerat med gott om förvaring ända upp till taket i vita skåp och lådor samt bra arbetsyta ovanpå bänkskivan i vitt. Ytterligare förvaring finns i ett stort skafferi. Ovan bänkskivan sitter det en glasskiva som gör det lätt att hålla rent. I köket finns det även en köksö som kommer användas flitigt. Den passar perfekt för att duka upp middagsbuffén på, baka eller förbereda inför matlagningen. En naturlig samlingspunkt när man får besök och vännerna kan dricka något gott från den inbyggda vinkylen medan middagen färdigställs. Utrustningen består av gashäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro samt kombinerad kyl/frys där allt går i rostfritt.

MATPLATS

Invid köket och där de stora fönstren är placerade i en charmig vinkel finns det en naturlig matplats. Här har du gott om utrymme för ett stort bord och är ni många är det inga problem att duka upp med långbord. Den öppna planlösningen gör att man kan ha många vänner på besök utan att det kommer kännas trångt. Väggarna äe målade i en ljust ljusgrå nyans som på ett snyggt sätt bryter av mot övriga vita väggar. Härifrån tar man sig ut till den första soliga uteplatsen.

MARKTERRASS

En våning upp från marken finner du en stor markterrass på ca. 8 kvm i ett härligt västerläge. Här har du sol under hela eftermiddagen och är ett perfekt ställe för familjen att äta middagen på under sommarmånaderna. Markterrassen vätter mot en kort återvändsgata som slutar invid gröna och lummiga Ekbacken åt ena hållet och åt andra hållet har du en sjöglimt ner mot Hammarby Kanal. Uppe på backen finns det en stor lekplats där många av barnen i området leker och spenderar sin fritid.

VARDAGSRUM

I det stora vardagsrummet finns det plats för både en större soffgrupp, soffbord, tv-möbel samt bokhyllor. Väggarna är vitmålade vilket även är genomgående i lägenheten.

SOVRUM 1

Det första sovrummet är rofyllt placerat mot föreningens fina innergård och är ca. 14 kvm stort. Här rymmer du både en stor säng, sängbord och arbetshörna för den som behöver. Ljusinsläpp har du från stora fönster samt den helglasade balkongdörren. Förvaring finner du i två stora garderober. Härifrån tar du dig även vidare ut till lägenhetens andra uteplats samt ingång till det stora badrummet.

UTEPLATS

Den andra uteplatsen ligger mot den härliga innergården med både trevliga sittplatser och lekytor med sandlåda för barnen. Uteplatsen är ca. 5 kvm placerad i österläge och är en perfekt plats att njuta av frukosten och morgontidningen på under sommarmånaderna. Här har du gott om plats för både loungemöbler, växter och odlingar.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet är även det placerat mot den lugna innergården. Detta rum är ca. 12 kvm och passar perfekt som både sov- och lekrum. Rummets storlek gör det möjligt att möblera med sovplatser åt två barn för den lite större familjen. Här finns det bra med förvaring i två garderober och även härifrån når man det stora badrummet. Ett stort fönster släpper in mycket ljus i rummet.

BADRUM

Lägenhetens stora badrum når du från båda sovrummen. Perfekt att använda som eget och låta gästerna använda gästbadrummet invid hallen. Badrummet är stort och ett liggande avlångt fönster samt glaspartier ovan dörrarna släpper in ett fint ljus. Ytorna är helkaklade med vitt kakel på väggarna förutom i duschörnan där det sitter en snygg koboltblå färg. På golvet ligger det vitt klinker med golvvärme. Utrustningen består av vägghängd wc, tvättställ, stor spegel med en naturlig avställningsyta i natursten, duschväggar i glas, tvättmaskin (2015) och torktumlare. Ovan maskinerna sitter det en praktisk bänkskiva i vitt perfekt för tvättvikning samt blöjbyten. Förvaring finner du i vägghängda skåp som sträcker sig ända upp till taket.

Till lägenheten disponeras även ett rymligt källarförråd på ca. 6 kvm.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 95 kvm
Lägenhetsnummer: 00222

Byggnadsår: 2001
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 5
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren Och Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats 1: Uteplats, läge öster.
Uteplats 2: Uteplats, läge väster.

Tv/Internetanslutning

Tv: Ansluten till kabel-TV via Comhem med flertalet fria kanaler samt bredbandsuttag med hög hastighet.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hammarby Sjöstad

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.7991
Andel av månadsavgift: Uppgiften har ej gått att få fram

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Bostadsrättförening bestående av 60 st lägenheter i storlekarna 1,5 - 5 rum.
Föreningens tre bostadshus är belägna på Sickla Kanalgata 85-93 vid den fina Ekbacken. Detta är en välskött förening med en stabil och god ekonomi. Föreningen har en stor, välskött och grönskande innergård, eget garage i huset, gästlägenhet, hobbyrum och bastu.
Allmänna utrymmen såsom cykelrum, barnvagnsförråd, tvättstuga samt grovtvättstuga.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Hammarby Ekbacke

Föreningsform: Bostadsrätt

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Det finns gästlägenhet, bastu, tvättstuga, grovtvättstuga, festlokal och tillhörande källarförråd på ca 6 kvm.

Parkering

35 garageplatser. Går att hyra för 1 400 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 6 parkeringsplatser med eluttag. Till parkeringsplatsen är det för närvarande lång kö.

Övrigt

Området:
Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi denna miljöstadsdel. Hammarby Sjöstad kommer när det är fullt utbyggt vara hem och arbetsplats för ca 35 000 personer.
Sedan starten i Hammarby sjöstad 1996 har Stockholms stad haft i uppdrag att göra stadsdelen till en spjutspets i miljöanpassning. Alla som bor eller verkar i Sjöstaden är en del av ett kretslopp. Kretsloppet hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och verksamheter i Hammarby Sjöstad. Målsättningen är att skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Energianvändningen och avfallet ska minimeras samtidigt som hushållning och återvinning ska maximeras

Kommunikationer

Båttrafik
m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 55 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget".
M/S Emelie som går in till Nybrokajen börjar sin helgtrafik den 16 april och biljettpriset är detsamma som förra året; 40:-
Mellan den 30 maj och 30 september går Emelie även vardagar.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Solna via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde.
Sickla udde är Tvärbanans ändhållplats österut, men det finns planer på att fortsätta utbyggnaden till Slussen.

Fritid
Hammarby Sjöstad och i dess närhet hittar du bl.a. kultur, sport, natur och mat. Från lägenheten är det gångavstånd till Hammarbybacken, sporthall, gym, konstverk, bibliotek, Fryshuset, naturreservat och ett stort antal restauranger, för att nämna några inslag.

Nackareservatet ligger alldeles intill Hammarby Sjöstad med näst intill orörd skog. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 821 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Energideklaration

Energiprestanda: 132 kWh/kvm/år

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg