1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Västra Götalands län
  4. Göteborg
  5. A1764166
 
KARTA
Välplanerad trea med öppen planlösning, exklusivt italienskt Binova kök med Gaggenau vitvaror samt solig västerbalkong.

Bostadsrätt: Lägenhet på 66 m², Göteborg


Välplanerad trea med öppen planlösning, exklusivt italienskt Binova kök med Gaggenau vitvaror samt solig västerbalkong. Bostaden ligger med lugnt och grönskande läge och är ytterst stilsäkert renoverad i modern och tidlös design med många tilltalande detaljer. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, genomgående ljusa harmoniserande färgval och vacker köksbärsparkett är bara ett urval av vad som gör denna bostad till något utöver det vanliga. Väldisponerad planlösning med modernt och klassiskt kök med minimalistisk design som sätter form och funktion i fokus och där den öppna planlösningen mot vardagsrum skapar stora sociala ytor. Två st rofyllda sovrum varav master-bedroom inrymmer 5 st garderober för effektiv förvaring, det andra sovrummet används idag som matsalsrum. Fräscht helkaklat badrum med lyxig golvvärme. Badrummet är stamrenoverat -07/-08. Rymlig möblerbar hall med säkerhetsdörr och porttelefon. Till bostaden tillkommer både vinds- och källarförråd samt tillgång till föreningens egna faciliteter såsom tvättstuga, hobbyrum och bastu. Här bor man i en stabil och omtyckt förening i hjärtat av Ruddalens grönska samtidigt som det är nära till goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg, expansiva Frölunda Torg eller ut till havet.
KÖK MED ÖPPEN PLANLÖSNING MOT VARDAGSRUM:
De integrerade ytorna mellan kök och vardagsrum är bostadens mittpunkt och här finns gott om utrymme att umgås med vänner såväl som plats för avkoppling. Det exklusiva köket från italienska Binova (2007-2008) är utöver det vanliga och här möts form och funktion med minimalistisk design. Cremefärgade tidlösa köksluckor med handtagsfria fronter ger ett stilrent intryck. Ovan den matchande cremefärgade arbetsbänken med ett rostfritt frontparti löper ett cremefärgat parti för ett optimalt och stilrent helhetsintryck. Infälld dimbar spotlightsbelysning i nedsänkt tak samt ovan arbetsbänk skapar extra ljuskälla och harmoni i rummet. Lyxkänsla i form av bland annat integrerade och rostfria vitvaror från Gaggenau, flera eluttag och mjukstängande köksluckor. Köksdelen erbjuder toppmoderna bekvämligheter och en väl utbyggd köksö med plats för fyra barstolar mot vardagsrumsdelen sammanbinder kök och vardagsrum på ett naturligt sätt. Vita väggar och vacker körsbärsparkett. Köksutrustning: alla vitvaror från Gaggenau 2008. Integrerad kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM MED UTGÅNG TILL BALKONG:
Direkt i anslutning till köket finner man vardagsrumsdelen som erbjuder gott om plats för soffmöblemang. Från denna rumsdel nås även bostadens balkong som är belägen med ett soligt västerläge med fri utsikt över omgivningarna. Skyddande markis finns installerad för soliga dagar. Vita väggar och vacker körsbärsparkett. Takbelysning ingår i köpet.

SOVRUM MED INGÅNG FRÅN VARDAGSRUM:
Med ingång från vardagsrum finns ett av bostadens två sovrum som idag används som matsalsrum men som även kan användas som arbetsrum. Vita väggar och vacker körsbärsparkett. Utsikt mot grönska och lugn återvändsgata. Takbelysning ingår i köpet.

SOVRUM MED INGÅNG FRÅN HALL:
Med ingång från hall finns bostadens master-bedroom med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt plats för extra förvaringsmöbel eller arbetsbord. Gott om plats för förvaring i 5 st garderober med överskåp. Utsikt mot grönska och lugn återvändsgata. Takbelysning ingår i köpet.

BADRUM:
Fräscht helkaklat badrum som totalrenoverades i samband med stambytet 2007-2008. Vita helkaklade väggar och sandfärgat klinkergolv i mosaik med lyxig golvvärme. Badrumsskåp från Vedum med belysning, tvättställ, toalett, dusch, handdukstork samt vädringsfönster. Förberett för tvättmaskin.

HALL:
En stor och inbjudande hall möter dig när du stiger in i bostaden. Redan här möts man av den rymd och yteffektivitet som präglar bostaden och förvaring ryms i 3 garderober (1 städskåp, 1 linneskåp och 1 vanlig garderob). Hallen har plats för såväl avhängning som mindre hallmöbel. Idag finns ett väggfast högskåp monterat och spegel som ger extra rymd. Infälld dimbar spotlightsbelysning i nedsänkt tak direkt vid entrévägg. Vita väggar och vacker körsbärsparkett. Säkerhetsdörr och porttelefon installerad. Takbelysning, hallskåp och väggspegel ingår i köpet.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3
Boarea: 66 kvm
Lägenhetsnummer: 81

Utgångspris: 2 400 000 kr
Byggnadsår: 1954
Driftkostnad: ca 150 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej

Tomt/balkong/uteplats

Balkong: Mysig balkong som nås från vardagsrum och som ligger med ett soligt västerläge.

Tv/Internetanslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Bredband. Leverantör: Comhem. Vid årsskiftet -09/-10 installerade föreningen fiber LAN (Telia) med upp till 100 MBit/s. Bredband, tv-anslutning samt ip-telefoni från Telia är alltså ett alternativ till Comhem.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Område: Frölunda

Visa mer om bostaden

Omgivning

Bor ni i omtyckta Ruddalen har ni tillgång till den härliga naturen, motionsstigar samt skridsko- och tennisbana. Bra kommunikationer till centrum finns inom gångavstånd och 2 st förskolor samt en skola hittar ni också i närområdet. Frölunda Torg ligger i närheten och där finner ni mer än 200 butiker, kulturhuset med bio, simhall och träningsanläggning. Från Frölunda Torg går även ett nätverk av busslinjer till de olika delarna av staden. Härifrån tar ni er också snabbt till badplatser vid Näset eller Askim.

Kommunikationer: Spårvagn 1, 7 och 8 går förbi Musikvägen och Nymilsgatan som båda ligger i närheten. Flexlinje i området.
Vad gäller mataffärer så ligger Lidl i Althallen (Gitarrgatan 5) och Willys hemma (Soprangatan 2) inom gångavstånd.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,30570
Andel av månadsavgift: 0,30561

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Bostadsrättsförening Riksbyggen Gbghus Nr 17 är en stor förening med sammanlagt 373 st lägenheter som fördelas på adresserna Saxofongatan 1-3 och 2-18, Klarinettgatan 3-19 och 4-28 samt Basungatan 1-15 och 2-16. Husen är byggda 1954 på tomträtt och har förutom bostäderna även lokaler. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 1 rokv-36 st, 1 rok-8 st, 2 rok-204 st, 3 rok-107 st samt 4 rok-18 st. Dessutom finns det 15 st lokaler, 38 st garage och 182 st avgiftsbelagda p-platser.

Renoveringar:
År 2003 installerades säkerhetsdörrar i föreningen och under 2005 utfördes tak- och fasadunderhåll. Föreningen genomgick stambyte och elrenovering under 2007-2008. I och med det byttes VA-ledningar och elinstallationer samt en total renovering av badrummen utfördes. I samband med stamrenoveringen gjordes även tvättstugorna iordning i föreningen. För övrigt planerat underhåll avsattes medel löpande. År 2008-2009 installerades portlås i entrédörrarna i bottenplan, med tillgång till portkod samt porttelefon. Under 2011-2012 totalrenoverades hissarna i höghuset. Under 2014 genomgick föreningen trapphusrenoveringar samt fönsterbyte samt nytt plåttak på Saxofongatan 1 och 3. 2014 renoverades trappuppgångarna och man satte in nya ytterdörrar till trappuppgångarna.

Under 2015-2017 planeras stödmuren på baksidan Klarinettgatan att förstärkas, yttre entréer etapp 2 startas på Saxofon 1-18, Basun 3-15 och Klarinett 3-17, trädgård/lekplats ses över, översyn av garageportar, upprustning gällande parkering vid Musikvägen/Flöjtgatan, källarinventering gällande cyklar/mopeder, OVK-besiktning samt mindre underhållsåtgärder enligt underhållsplan.

Ekonomi:
Inga avgiftshöjningar har skett under verksamhetsåren 2011/2012, 2012/2013 eller 2014/2015.

Läs gärna mer på: www.gbghus17.se

Allmänt

Föreningens namn: Riksbyggen Gbghus Nr 17

Föreningsform: Bostadsrätt

Kommun: Göteborg

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd (cykel/barnvagn), källarförråd samt vindsförråd. Till denna lägenhet hör ett vindsförråd och ett källarförråd, båda belägna i huset. Det finns ett antal tvättstugor med torkrum, dessa har renoverats i samband med stambytet. Närmaste tvättstuga ligger i källarplan på Klarinettgatan 4-5 samt 19. Mattvätt finns på Basungatan 4, här kan man tvätta dygnet runt liksom på söndagar. Det finns bastu på Basungatan 6-8 (källarentrén). Hobbylokal med bordtennis och dart finns på Klarinettgatan 9. Vävkammare på Basungatan 5-7. Slöjdlokal finns bl a på Klarinettgatan 17.

Parkering

Det finns 187 p-platser, hyra ca 150 kr/mån. Besöksparkeringar 19 st. Separat kö till vanliga p-platser samt garage. Det finns 35 garage, hyra ca 460 kr/mån. Riksbyggens Ekonomicenter i Västerås sköter frågor kring parkeringar och garage: tfn 0771-860860.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 400 000 kr

Månadsavgift

3 800 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftkostnader

ca 150 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 50 kr
Försäkring: 100 kr

Inre reparationsfond

Summa: 2 650 kr

Välplanerad trea med öppen planlösning, exklusivt italienskt Binova kök med Gaggenau vitvaror samt solig västerbalkong.

Bostadsrätt: Lägenhet på 66 m², Göteborg

GÖTEBORG

Bostadsrätt, Lägenhet, , 66


Välplanerad trea med öppen planlösning, exklusivt italienskt Binova kök med Gaggenau vitvaror samt solig västerbalkong. Bostaden ligger med lugnt och grönskande läge och är ytterst stilsäkert renoverad i modern och tidlös design med många tilltalande detaljer. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, genomgående ljusa harmoniserande färgval och vacker köksbärsparkett är bara ett urval av vad som gör denna bostad till något utöver det vanliga. Väldisponerad planlösning med modernt och klassiskt kök med minimalistisk design som sätter form och funktion i fokus och där den öppna planlösningen mot vardagsrum skapar stora sociala ytor. Två st rofyllda sovrum varav master-bedroom inrymmer 5 st garderober för effektiv förvaring, det andra sovrummet används idag som matsalsrum. Fräscht helkaklat badrum med lyxig golvvärme. Badrummet är stamrenoverat -07/-08. Rymlig möblerbar hall med säkerhetsdörr och porttelefon. Till bostaden tillkommer både vinds- och källarförråd samt tillgång till föreningens egna faciliteter såsom tvättstuga, hobbyrum och bastu. Här bor man i en stabil och omtyckt förening i hjärtat av Ruddalens grönska samtidigt som det är nära till goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg, expansiva Frölunda Torg eller ut till havet.
KÖK MED ÖPPEN PLANLÖSNING MOT VARDAGSRUM:
De integrerade ytorna mellan kök och vardagsrum är bostadens mittpunkt och här finns gott om utrymme att umgås med vänner såväl som plats för avkoppling. Det exklusiva köket från italienska Binova (2007-2008) är utöver det vanliga och här möts form och funktion med minimalistisk design. Cremefärgade tidlösa köksluckor med handtagsfria fronter ger ett stilrent intryck. Ovan den matchande cremefärgade arbetsbänken med ett rostfritt frontparti löper ett cremefärgat parti för ett optimalt och stilrent helhetsintryck. Infälld dimbar spotlightsbelysning i nedsänkt tak samt ovan arbetsbänk skapar extra ljuskälla och harmoni i rummet. Lyxkänsla i form av bland annat integrerade och rostfria vitvaror från Gaggenau, flera eluttag och mjukstängande köksluckor. Köksdelen erbjuder toppmoderna bekvämligheter och en väl utbyggd köksö med plats för fyra barstolar mot vardagsrumsdelen sammanbinder kök och vardagsrum på ett naturligt sätt. Vita väggar och vacker körsbärsparkett. Köksutrustning: alla vitvaror från Gaggenau 2008. Integrerad kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM MED UTGÅNG TILL BALKONG:
Direkt i anslutning till köket finner man vardagsrumsdelen som erbjuder gott om plats för soffmöblemang. Från denna rumsdel nås även bostadens balkong som är belägen med ett soligt västerläge med fri utsikt över omgivningarna. Skyddande markis finns installerad för soliga dagar. Vita väggar och vacker körsbärsparkett. Takbelysning ingår i köpet.

SOVRUM MED INGÅNG FRÅN VARDAGSRUM:
Med ingång från vardagsrum finns ett av bostadens två sovrum som idag används som matsalsrum men som även kan användas som arbetsrum. Vita väggar och vacker körsbärsparkett. Utsikt mot grönska och lugn återvändsgata. Takbelysning ingår i köpet.

SOVRUM MED INGÅNG FRÅN HALL:
Med ingång från hall finns bostadens master-bedroom med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt plats för extra förvaringsmöbel eller arbetsbord. Gott om plats för förvaring i 5 st garderober med överskåp. Utsikt mot grönska och lugn återvändsgata. Takbelysning ingår i köpet.

BADRUM:
Fräscht helkaklat badrum som totalrenoverades i samband med stambytet 2007-2008. Vita helkaklade väggar och sandfärgat klinkergolv i mosaik med lyxig golvvärme. Badrumsskåp från Vedum med belysning, tvättställ, toalett, dusch, handdukstork samt vädringsfönster. Förberett för tvättmaskin.

HALL:
En stor och inbjudande hall möter dig när du stiger in i bostaden. Redan här möts man av den rymd och yteffektivitet som präglar bostaden och förvaring ryms i 3 garderober (1 städskåp, 1 linneskåp och 1 vanlig garderob). Hallen har plats för såväl avhängning som mindre hallmöbel. Idag finns ett väggfast högskåp monterat och spegel som ger extra rymd. Infälld dimbar spotlightsbelysning i nedsänkt tak direkt vid entrévägg. Vita väggar och vacker körsbärsparkett. Säkerhetsdörr och porttelefon installerad. Takbelysning, hallskåp och väggspegel ingår i köpet.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3
Boarea: 66 kvm
Lägenhetsnummer: 81

Utgångspris: 2 400 000 kr
Byggnadsår: 1954
Driftkostnad: ca 150 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej

Tomt/balkong/uteplats

Balkong: Mysig balkong som nås från vardagsrum och som ligger med ett soligt västerläge.

Tv/Internetanslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Bredband. Leverantör: Comhem. Vid årsskiftet -09/-10 installerade föreningen fiber LAN (Telia) med upp till 100 MBit/s. Bredband, tv-anslutning samt ip-telefoni från Telia är alltså ett alternativ till Comhem.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Område: Frölunda

Visa mer om bostaden

Omgivning

Bor ni i omtyckta Ruddalen har ni tillgång till den härliga naturen, motionsstigar samt skridsko- och tennisbana. Bra kommunikationer till centrum finns inom gångavstånd och 2 st förskolor samt en skola hittar ni också i närområdet. Frölunda Torg ligger i närheten och där finner ni mer än 200 butiker, kulturhuset med bio, simhall och träningsanläggning. Från Frölunda Torg går även ett nätverk av busslinjer till de olika delarna av staden. Härifrån tar ni er också snabbt till badplatser vid Näset eller Askim.

Kommunikationer: Spårvagn 1, 7 och 8 går förbi Musikvägen och Nymilsgatan som båda ligger i närheten. Flexlinje i området.
Vad gäller mataffärer så ligger Lidl i Althallen (Gitarrgatan 5) och Willys hemma (Soprangatan 2) inom gångavstånd.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,30570
Andel av månadsavgift: 0,30561

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Bostadsrättsförening Riksbyggen Gbghus Nr 17 är en stor förening med sammanlagt 373 st lägenheter som fördelas på adresserna Saxofongatan 1-3 och 2-18, Klarinettgatan 3-19 och 4-28 samt Basungatan 1-15 och 2-16. Husen är byggda 1954 på tomträtt och har förutom bostäderna även lokaler. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 1 rokv-36 st, 1 rok-8 st, 2 rok-204 st, 3 rok-107 st samt 4 rok-18 st. Dessutom finns det 15 st lokaler, 38 st garage och 182 st avgiftsbelagda p-platser.

Renoveringar:
År 2003 installerades säkerhetsdörrar i föreningen och under 2005 utfördes tak- och fasadunderhåll. Föreningen genomgick stambyte och elrenovering under 2007-2008. I och med det byttes VA-ledningar och elinstallationer samt en total renovering av badrummen utfördes. I samband med stamrenoveringen gjordes även tvättstugorna iordning i föreningen. För övrigt planerat underhåll avsattes medel löpande. År 2008-2009 installerades portlås i entrédörrarna i bottenplan, med tillgång till portkod samt porttelefon. Under 2011-2012 totalrenoverades hissarna i höghuset. Under 2014 genomgick föreningen trapphusrenoveringar samt fönsterbyte samt nytt plåttak på Saxofongatan 1 och 3. 2014 renoverades trappuppgångarna och man satte in nya ytterdörrar till trappuppgångarna.

Under 2015-2017 planeras stödmuren på baksidan Klarinettgatan att förstärkas, yttre entréer etapp 2 startas på Saxofon 1-18, Basun 3-15 och Klarinett 3-17, trädgård/lekplats ses över, översyn av garageportar, upprustning gällande parkering vid Musikvägen/Flöjtgatan, källarinventering gällande cyklar/mopeder, OVK-besiktning samt mindre underhållsåtgärder enligt underhållsplan.

Ekonomi:
Inga avgiftshöjningar har skett under verksamhetsåren 2011/2012, 2012/2013 eller 2014/2015.

Läs gärna mer på: www.gbghus17.se

Allmänt

Föreningens namn: Riksbyggen Gbghus Nr 17

Föreningsform: Bostadsrätt

Kommun: Göteborg

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd (cykel/barnvagn), källarförråd samt vindsförråd. Till denna lägenhet hör ett vindsförråd och ett källarförråd, båda belägna i huset. Det finns ett antal tvättstugor med torkrum, dessa har renoverats i samband med stambytet. Närmaste tvättstuga ligger i källarplan på Klarinettgatan 4-5 samt 19. Mattvätt finns på Basungatan 4, här kan man tvätta dygnet runt liksom på söndagar. Det finns bastu på Basungatan 6-8 (källarentrén). Hobbylokal med bordtennis och dart finns på Klarinettgatan 9. Vävkammare på Basungatan 5-7. Slöjdlokal finns bl a på Klarinettgatan 17.

Parkering

Det finns 187 p-platser, hyra ca 150 kr/mån. Besöksparkeringar 19 st. Separat kö till vanliga p-platser samt garage. Det finns 35 garage, hyra ca 460 kr/mån. Riksbyggens Ekonomicenter i Västerås sköter frågor kring parkeringar och garage: tfn 0771-860860.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 400 000 kr

Månadsavgift

3 800 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftkostnader

ca 150 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 50 kr
Försäkring: 100 kr

Inre reparationsfond

Summa: 2 650 kr

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Göteborg

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg