1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1568248
 
KARTA
Välkommen till en 3:a på populära Finnberget med bra planlösning och balkong!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 76 m², Nacka


Välkommen till en 3:a på populära Finnberget med bra planlösning och balkong!

Ljus lägenhet med fönster i tre väderstreck, insynsskyddat och inga grannar åt sidorna. Rymligt vardagsrum med plats för en stor soffa och arbetshörna. Kök som inbjuder till matlagning och har gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Utrymme för matbord och härifrån tar man sig ut till härliga balkongen. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och och övrigt möblemang, badrum med badkar och två klädkammare med bra förvaring.

I huset finns tvättstuga och ett förråd en halvtrappa ner. På samma plan nås två grillplatser på berget, båda med en helt makalös utsikt!

Området ligger avskilt och lugnt utan genomfartstrafik trots att det endast är några minuters bussresa till Slussen. Detta är något för den som vill bo i ett lugnt och vackert område med gammal och ny bebyggelse i en fin mix. Slå dig ner på berget och njut. Nära till stan, men ändå total närhet till naturen. På Finnberget finns pizzeria och närköp.

Finnberget trafikeras med bussarna 53, 402 och servicelinjen 469 vilket möjliggör en snabb och smidig åtkomst till såväl centrala delar av Nacka som Södermalm och Slussen på 10 minuter. Från det expansiva området Finnboda hamn kan man ta båten till såväl Nybrokajen via Djurgården eller till Lidingö via Nacka Strand.

Spännande Sickla Köpkvarter samt bad och skridskomöjligheter på Sicklasjön liksom skidåkning i Hammarbybacken kan du även med enkelhet nå via gång och cykelvägen som går utmed Svindersvik där även Svindersvik Herrgård och Café håller öppet för en paus på vägen.

Nedanför Finnberget finner ni Finnboda hamn som byggs ut successivt. Här finns möbelbutik, café samt en nyöppnad restaurang med havsutsikt. Från Finnboda hamn kan du även ta gångvägen utmed vattnet till populära Elite Hotel och Boule & Berså under Danvikstullsbron. I närheten finns förskolor och grundskola samt Kvarnholmen som är Nackas mest expansiva område. Här utvecklas en levande stadsdel med bostäder, restauranger, utställningar, butiker och inte minst grönområden med en flytande swimmingpool.
HALL:
Välkommen in i en ljus hall där du kan hänga av dig ytterkläderna. Väggarna är ljusmålade och plastmatta på golv.

KÖK:
Trevligt och rymligt kök med matplats och bra arbetsytor. Njut av lyxen att kunna öppna upp dubbeldörrarna till balkongen och därmed utöka kökets levnadsyta under sommarhalvåret. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kyl/frys.

BALKONGEN:
Nås från köket och har plats för balkongmöbler.

BADRUM:
Helkaklade väggar och plastmatta på golv. Här finns ett badkar, wc, tvättställ och spegelskåp.

KLÄDKAMMARE:
Två stycken med gott om plats för förvaring. Den ena bredvid badrummet och den andra i vardagsrummet.

VARDAGSRUM:
Rymligt vardagsrum med gott om plats för både matgrupp och soffdel om så önskas. På golvet ligger parkett och väggarna är målade. Här finns också ett förråd/klädkammare för smart förvaring.

SOVRUM 1:
Rymligt sovrum. Här får man plats med en dubbelsäng och förvaringsmöbler. På golvet ligger plastmatta och väggarna är ljusmålade med mörkmålad fondvägg. Här kan man även se med föreningen angående bygglov för en till balkong.

SOVRUM 2:
Insynsskyddat med fri utsikt mot berget och naturen utanför. Här finns plastmatta på golv och väggarna är ljusmålade.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 76 kvm
Lägenhetsnummer: 177

Byggnadsår: 1952
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 6
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Observera Att Den Exakta Storleken Inte Är Uppmätt

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Danviken

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.5734
Andel av månadsavgift: 0.56501

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

ALLMÄNT
BRF Finnberget består av 227 lägenheter varav ett antal är hyresrätter. Det finns därutöver 7 lokaler. Föreningen bilades 2003. Föreningen har god ekonomi och därmed ingen avgiftsändring planerad 2015 och knappast troligt det närmsta året/åren heller enligt föreningen. Minsta ägarandel är 10 %.
KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Comhem eller Telia.
Bredband via Comhem eller Telia.
GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Tillgång till gemensam tvättstuga, barnvagnsrum, cykelförråd samt samlingslokal/övernattning som kan hyras för 300 kr/dygn. I lokalen finns ett kök med bardisk, rum med soffgrupp samt ett större rum med bord och stolar för ca 30 personer. Där finns dusch och två toaletter. Lokalen är tänkt att användas av de boende vid lugnare fester, andra ordnade samkväm och när gäster vill övernatta. Grillplatser finns på berget som får nyttjas av alla boende. I övrigt finns innergårdar med lekplats utanför de flesta hus.
FÖRÄNDRINGAR I MÅNADSAVGIFTEN
Föreningen har inte planerat någon avgiftshöjning (informationen kontrollerad 2015-06-01)
PARKERING
Parkeringsplatser: 134 st. 350 kr/mån, kö kan förekomma. Parkeringsplatserna är avsedda för personbilar. Möjlighet att hyra något större p-platser för lätt lastbil kan finnas. Hyran är då 400 kr/mån. Viss kö råder till dessa platser. Garage: 13 st. hyra 1250 kr/mån. Kö förekommer som rör sig mycket sakta. P-hus: 15 st platser belägna i grannföreningens parkeringshus, avgift 700 kr/mån, viss kö. Intresserade av p-plats ombeds skicka ett mail till parkering@finnberget.se efter det att köpet har gått igenom
KOMMANDE UNDERHÅLL
Föreningen kommer att renovera samtliga fönster under hösten 2015 och våren 2016. Den boende kommer att påverkas under ca. 2 veckor. Renoveringen av fönstren kommer att ske inifrån lägenheten så några ställningar eller liknande kommer inte att finnas.
UTFÖRT UNDERHÅLL
2013 Byte av VA-ledning, börjat med matavfallsinsamling i mindre skala,
2012 Underhåll av undercentraler med byte av varmvattenväxlare, byte av samtliga ventiler på värmestammarna, renovering av uteplatser på "Varvsgården" Finnbergsvägen 44-50, nedtagning av almsjuka träd, installation av fiber (Telia), energideklaration,
2011 Delvis ny puts på fasaderna vid Finnbergvägen 3, 38 och 54. Nyasfaltering av hela området
2008-2012 Nya balkonger
2010 Ommålning av trapphusen, ny armatur i trapphusen, stamspolning, iordningställande av grillplatser,
2009 Extra belysning vid entréerna, uppfräschning av gemensamhetslokalens
övernattningsdel
2008 OVK - Obligatorisk ventilationskontroll
1989-1991 Bytt el-stammar i lägenheterna
1990-1991 Putsning av fasad
1988-1991 Byte av stammar
1988-1991 Ventilation
FÖRRÅD
Till var lägenhet hör ett förråd.
EXTRA FÖRRÅD
Sedan 2012 tillhandahåller föreningen ett antal förråd att hyra ut till de boende som önskar extra förråd utöver de som hör till lägenheten. Storleken varierar och kostar 500 kr/kvm och år.
JURIDISK PERSON
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
DELAT ÄGANDE
Föreningen godkänner delat ägande, minsta ägarandel ska dock vara 10 %.
KOMMUNIKATIONER
Finnberget trafikeras med bussarna 53, 402 och servicelinjen 469 vilket möjliggör en snabb och smidig åtkomst till såväl centrala delar av Nacka som Södermalm och Slussen på 10 minuter. Från det expansiva området Finnboda hamn kan man ta båten till såväl Nybrokajen via Djurgården eller till Lidingö via Nacka Strand. Vid Henriksdal finns flertalet busslinjer dygnet runt och även Saltsjöbanan om man önskar åka tåg. Till Henriksdal går man på ca 15 min.
NÄROMRÅDE
Området ligger avskilt och lugnt utan genomfartstrafik med några minuters bussresa till Slussen. Vill du istället ta en promenad tar det cirka 30-40 minuter till Slussen ca 20 minuter till Södermalm. Finnberget passar er som vill bo i ett lugnt och vackert område med gammal och ny bebyggelse i en fin mix med närhet till staden. På Finnberget finns pizzeria och närköp. På promenadavstånd finns ICA på Henriksdalsringen och under året kommer ännu en ICA butik att öppna nere i Finnboda Hamn på bekvämt promenadavstånd. På berget finns grillplatser med härlig utsikt som föreningen byggt som alla kan nyttja.
Mitt på Kvarnholmen i öns gamla Spisbrödfabrik planeras ett nytt litet närcentrum att ta form under 2017. Här kommer man hitta den nödvändigaste närservicen: från livsmedel och blomsterhandel till låssmed, skomakare, apotek och vårdcentral. I de två nedersta planen kan det till exempel finnas en välsorterad mataffär, bageri, kafé, apotek, frisör, skomakare, bank, tvätt, optiker och kiosk. Det tredje planet är tänkt att rymma områdets hälso- och sjukvårdsresurser - såsom vårdcentral, tandläkare, mödravård och skönhetsvård.
Inom snar framtid kommer dessutom Kvarnholmsförbindelsen mellan Kvarnholmen och Centrala Nacka att tas i bruk (brodragning skedde i April 2015). Syftet är att knyta samman Kvarnholmen, Finnberget, Finnboda och Saltsjöqvarn med centrala Nacka. Här planeras nya förbindelse för bilar, bussar, cykeltrafik och fotgängare.
Spännande Sickla Köpkvarter samt bad och skridskomöjligheter på Sicklasjön liksom skidåkning i Hammarbybacken kan du även med enkelhet nå via gång och cykelvägen som går utmed Svindersvik där även Svindersvik Herrgård och Café håller öppet för en paus på vägen.
Nedanför Finnberget finner ni Finnboda hamn som byggs ut successivt. Här finns möbelbutik, café samt en nyöppnad restaurang med havsutsikt. Från Finnboda hamn kan du även ta gångvägen utmed vattnet till populära Elite Hotel och Boule & Berså under Danvikstullsbron.
Närheten till flera förskolor samt grundskola.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Finnberget

Föreningsform: Bostadsrätt

Kommun: Nacka

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten ett källarförråd. I föreningen finns det cykelförråd, tvättstugor samt två grillplatser med makalös utsikt.

Parkering

Parkeringsplats går att hyra av föreningen, och garageplats finns att hyra i grannföreningen, till dessa kan kö förekomma.

Visa mer om bostaden

Övrigt

Definition Accepterat pris:
"Accepterat pris" innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.
Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Initiativet är en del av en branschöverenskommelse för att motverka så kallade lockpriser. En stor del av mäklarföretagen som är verksamma inom Stockholms innerstad står bakom överenskommelsen.

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.
Övrigt
Ekonomi

Månadsavgift

3 989 kr

Välkommen till en 3:a på populära Finnberget med bra planlösning och balkong!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 76 m², Nacka

NACKA

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 989 kr , 76


Välkommen till en 3:a på populära Finnberget med bra planlösning och balkong!

Ljus lägenhet med fönster i tre väderstreck, insynsskyddat och inga grannar åt sidorna. Rymligt vardagsrum med plats för en stor soffa och arbetshörna. Kök som inbjuder till matlagning och har gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Utrymme för matbord och härifrån tar man sig ut till härliga balkongen. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och och övrigt möblemang, badrum med badkar och två klädkammare med bra förvaring.

I huset finns tvättstuga och ett förråd en halvtrappa ner. På samma plan nås två grillplatser på berget, båda med en helt makalös utsikt!

Området ligger avskilt och lugnt utan genomfartstrafik trots att det endast är några minuters bussresa till Slussen. Detta är något för den som vill bo i ett lugnt och vackert område med gammal och ny bebyggelse i en fin mix. Slå dig ner på berget och njut. Nära till stan, men ändå total närhet till naturen. På Finnberget finns pizzeria och närköp.

Finnberget trafikeras med bussarna 53, 402 och servicelinjen 469 vilket möjliggör en snabb och smidig åtkomst till såväl centrala delar av Nacka som Södermalm och Slussen på 10 minuter. Från det expansiva området Finnboda hamn kan man ta båten till såväl Nybrokajen via Djurgården eller till Lidingö via Nacka Strand.

Spännande Sickla Köpkvarter samt bad och skridskomöjligheter på Sicklasjön liksom skidåkning i Hammarbybacken kan du även med enkelhet nå via gång och cykelvägen som går utmed Svindersvik där även Svindersvik Herrgård och Café håller öppet för en paus på vägen.

Nedanför Finnberget finner ni Finnboda hamn som byggs ut successivt. Här finns möbelbutik, café samt en nyöppnad restaurang med havsutsikt. Från Finnboda hamn kan du även ta gångvägen utmed vattnet till populära Elite Hotel och Boule & Berså under Danvikstullsbron. I närheten finns förskolor och grundskola samt Kvarnholmen som är Nackas mest expansiva område. Här utvecklas en levande stadsdel med bostäder, restauranger, utställningar, butiker och inte minst grönområden med en flytande swimmingpool.
HALL:
Välkommen in i en ljus hall där du kan hänga av dig ytterkläderna. Väggarna är ljusmålade och plastmatta på golv.

KÖK:
Trevligt och rymligt kök med matplats och bra arbetsytor. Njut av lyxen att kunna öppna upp dubbeldörrarna till balkongen och därmed utöka kökets levnadsyta under sommarhalvåret. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kyl/frys.

BALKONGEN:
Nås från köket och har plats för balkongmöbler.

BADRUM:
Helkaklade väggar och plastmatta på golv. Här finns ett badkar, wc, tvättställ och spegelskåp.

KLÄDKAMMARE:
Två stycken med gott om plats för förvaring. Den ena bredvid badrummet och den andra i vardagsrummet.

VARDAGSRUM:
Rymligt vardagsrum med gott om plats för både matgrupp och soffdel om så önskas. På golvet ligger parkett och väggarna är målade. Här finns också ett förråd/klädkammare för smart förvaring.

SOVRUM 1:
Rymligt sovrum. Här får man plats med en dubbelsäng och förvaringsmöbler. På golvet ligger plastmatta och väggarna är ljusmålade med mörkmålad fondvägg. Här kan man även se med föreningen angående bygglov för en till balkong.

SOVRUM 2:
Insynsskyddat med fri utsikt mot berget och naturen utanför. Här finns plastmatta på golv och väggarna är ljusmålade.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 76 kvm
Lägenhetsnummer: 177

Byggnadsår: 1952
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 6
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Observera Att Den Exakta Storleken Inte Är Uppmätt

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Danviken

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.5734
Andel av månadsavgift: 0.56501

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

ALLMÄNT
BRF Finnberget består av 227 lägenheter varav ett antal är hyresrätter. Det finns därutöver 7 lokaler. Föreningen bilades 2003. Föreningen har god ekonomi och därmed ingen avgiftsändring planerad 2015 och knappast troligt det närmsta året/åren heller enligt föreningen. Minsta ägarandel är 10 %.
KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Comhem eller Telia.
Bredband via Comhem eller Telia.
GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Tillgång till gemensam tvättstuga, barnvagnsrum, cykelförråd samt samlingslokal/övernattning som kan hyras för 300 kr/dygn. I lokalen finns ett kök med bardisk, rum med soffgrupp samt ett större rum med bord och stolar för ca 30 personer. Där finns dusch och två toaletter. Lokalen är tänkt att användas av de boende vid lugnare fester, andra ordnade samkväm och när gäster vill övernatta. Grillplatser finns på berget som får nyttjas av alla boende. I övrigt finns innergårdar med lekplats utanför de flesta hus.
FÖRÄNDRINGAR I MÅNADSAVGIFTEN
Föreningen har inte planerat någon avgiftshöjning (informationen kontrollerad 2015-06-01)
PARKERING
Parkeringsplatser: 134 st. 350 kr/mån, kö kan förekomma. Parkeringsplatserna är avsedda för personbilar. Möjlighet att hyra något större p-platser för lätt lastbil kan finnas. Hyran är då 400 kr/mån. Viss kö råder till dessa platser. Garage: 13 st. hyra 1250 kr/mån. Kö förekommer som rör sig mycket sakta. P-hus: 15 st platser belägna i grannföreningens parkeringshus, avgift 700 kr/mån, viss kö. Intresserade av p-plats ombeds skicka ett mail till parkering@finnberget.se efter det att köpet har gått igenom
KOMMANDE UNDERHÅLL
Föreningen kommer att renovera samtliga fönster under hösten 2015 och våren 2016. Den boende kommer att påverkas under ca. 2 veckor. Renoveringen av fönstren kommer att ske inifrån lägenheten så några ställningar eller liknande kommer inte att finnas.
UTFÖRT UNDERHÅLL
2013 Byte av VA-ledning, börjat med matavfallsinsamling i mindre skala,
2012 Underhåll av undercentraler med byte av varmvattenväxlare, byte av samtliga ventiler på värmestammarna, renovering av uteplatser på "Varvsgården" Finnbergsvägen 44-50, nedtagning av almsjuka träd, installation av fiber (Telia), energideklaration,
2011 Delvis ny puts på fasaderna vid Finnbergvägen 3, 38 och 54. Nyasfaltering av hela området
2008-2012 Nya balkonger
2010 Ommålning av trapphusen, ny armatur i trapphusen, stamspolning, iordningställande av grillplatser,
2009 Extra belysning vid entréerna, uppfräschning av gemensamhetslokalens
övernattningsdel
2008 OVK - Obligatorisk ventilationskontroll
1989-1991 Bytt el-stammar i lägenheterna
1990-1991 Putsning av fasad
1988-1991 Byte av stammar
1988-1991 Ventilation
FÖRRÅD
Till var lägenhet hör ett förråd.
EXTRA FÖRRÅD
Sedan 2012 tillhandahåller föreningen ett antal förråd att hyra ut till de boende som önskar extra förråd utöver de som hör till lägenheten. Storleken varierar och kostar 500 kr/kvm och år.
JURIDISK PERSON
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
DELAT ÄGANDE
Föreningen godkänner delat ägande, minsta ägarandel ska dock vara 10 %.
KOMMUNIKATIONER
Finnberget trafikeras med bussarna 53, 402 och servicelinjen 469 vilket möjliggör en snabb och smidig åtkomst till såväl centrala delar av Nacka som Södermalm och Slussen på 10 minuter. Från det expansiva området Finnboda hamn kan man ta båten till såväl Nybrokajen via Djurgården eller till Lidingö via Nacka Strand. Vid Henriksdal finns flertalet busslinjer dygnet runt och även Saltsjöbanan om man önskar åka tåg. Till Henriksdal går man på ca 15 min.
NÄROMRÅDE
Området ligger avskilt och lugnt utan genomfartstrafik med några minuters bussresa till Slussen. Vill du istället ta en promenad tar det cirka 30-40 minuter till Slussen ca 20 minuter till Södermalm. Finnberget passar er som vill bo i ett lugnt och vackert område med gammal och ny bebyggelse i en fin mix med närhet till staden. På Finnberget finns pizzeria och närköp. På promenadavstånd finns ICA på Henriksdalsringen och under året kommer ännu en ICA butik att öppna nere i Finnboda Hamn på bekvämt promenadavstånd. På berget finns grillplatser med härlig utsikt som föreningen byggt som alla kan nyttja.
Mitt på Kvarnholmen i öns gamla Spisbrödfabrik planeras ett nytt litet närcentrum att ta form under 2017. Här kommer man hitta den nödvändigaste närservicen: från livsmedel och blomsterhandel till låssmed, skomakare, apotek och vårdcentral. I de två nedersta planen kan det till exempel finnas en välsorterad mataffär, bageri, kafé, apotek, frisör, skomakare, bank, tvätt, optiker och kiosk. Det tredje planet är tänkt att rymma områdets hälso- och sjukvårdsresurser - såsom vårdcentral, tandläkare, mödravård och skönhetsvård.
Inom snar framtid kommer dessutom Kvarnholmsförbindelsen mellan Kvarnholmen och Centrala Nacka att tas i bruk (brodragning skedde i April 2015). Syftet är att knyta samman Kvarnholmen, Finnberget, Finnboda och Saltsjöqvarn med centrala Nacka. Här planeras nya förbindelse för bilar, bussar, cykeltrafik och fotgängare.
Spännande Sickla Köpkvarter samt bad och skridskomöjligheter på Sicklasjön liksom skidåkning i Hammarbybacken kan du även med enkelhet nå via gång och cykelvägen som går utmed Svindersvik där även Svindersvik Herrgård och Café håller öppet för en paus på vägen.
Nedanför Finnberget finner ni Finnboda hamn som byggs ut successivt. Här finns möbelbutik, café samt en nyöppnad restaurang med havsutsikt. Från Finnboda hamn kan du även ta gångvägen utmed vattnet till populära Elite Hotel och Boule & Berså under Danvikstullsbron.
Närheten till flera förskolor samt grundskola.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Finnberget

Föreningsform: Bostadsrätt

Kommun: Nacka

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten ett källarförråd. I föreningen finns det cykelförråd, tvättstugor samt två grillplatser med makalös utsikt.

Parkering

Parkeringsplats går att hyra av föreningen, och garageplats finns att hyra i grannföreningen, till dessa kan kö förekomma.

Visa mer om bostaden

Övrigt

Definition Accepterat pris:
"Accepterat pris" innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.
Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Initiativet är en del av en branschöverenskommelse för att motverka så kallade lockpriser. En stor del av mäklarföretagen som är verksamma inom Stockholms innerstad står bakom överenskommelsen.

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.
Övrigt
Ekonomi

Månadsavgift

3 989 kr

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg