1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1566409
 
KARTA
BR-lägenhet till salu i Saltängen / Ektorp - Nacka

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 82 m², Saltängen / Ektorp, Nacka


Interiör

Allmän beskrivning
Ljus och superfin gavellägenhet som har renoverats (2013-2015) genomgående med stilrena och ljusa materialval. Den omedelbara känslan av trivsel är påtaglig! Här bjuds även på balkong med soligt söderläge.

HALL
Välkomnande hall med stilrent granitgrått klinkergolv med golvvärme samt målade väggar i vitt respektive olivgrönt. I anslutning till entrén och hallen finns plats för hatthylla, klädhängare, hallmöbler och skoställ. Säkerhetsdörr.

KÖK
Härligt ljust kök med mattlackad ekparkett, målade vita väggar samt en smakfull isblå fondvägg. Köket har plats för matgäster samt bra förvaringsmöjligheter och fina arbetsytor. Inredningen består av stilrena grå luckor, skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av spis med induktionshäll (2013), fläkt (2013), diskmaskin (2013), ugn (2013), kyl och frys. Vitt kakel ovan diskbänk och arbetsytor.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong med härligt läge i söder (solläge större delen av dagen). Vardagsrummet har vita målade väggar, en stilren målad ljus fondvägg samt golv belagt med mattlackad parkett. Här finns även en öppen spis som bidrar till den omedelbara känslan av trivsel.

BALKONG
Från vardagsrummet nås balkongen och dess soliga läge i söder. Balkongen är belagd med trätrall.

SOVRUM 1
Stort och ljust sovrum med mörklackat parkettgolv och målade ljusa väggar. Mycket bra förvaringsmöjligheter tack vare fyra garderober med tillhörande överskåp.

SOVRUM 2
Detta sovrum har vitmålade väggar och mattlackat parkettgolv. Bra förvaringsmöjligheter med en dubbelgarderob samt en enkelgarderob.

SOVRUM 3
Sovrum med målade ljusa, sandfärgade väggar samt golv i mattlackad ekparkett.

LILLA HALLEN
I anslutning till sovrum 2 och 3 finns en mindre hall med två fasta garderober och tillhörande överskåp. Vitmålade väggar och mattlackat parkettgolv.

BADRUM
Supersnyggt och stilrent badrum (totalrenoverat 2015) med helkaklade vita väggar samt en vägg med en mycket smakfull mörk kakelmosaik av natursten. Golv med golvvärme och grafitfärgad klinker. Infällda spottar i taket. Badrumsinredningen består av duschhörna med vikdörrar, vit kommod, väggfast och spegelförsett skåp, två handdukstorkar samt wc. Ett litet frostat fönster mot gaveln bidrar till ett fint ljusinsläpp.

GÄSTTOALETT
Mycket smakfullt renoverat (totalrenoverat 2013) med klinkerbelagt granitgrått golv (golvvärme). Väggar målade i en stilren grå nyans samt en vägg med mörk, supersnygg kakelmosaik av natursten. Inredningen består av tvättställ och wc.

FÖRRÅD
Till lägenheten finns ett tillhörande källarförråd.

TV OCH BREDBAND
Baspaket av tv-kanaler och bredband (fiber, Telia) ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen.

PARKERING
Gratis parkering utmed Beckasinvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering att tillgå för den som önskar (kö kan förekomma).

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

ByggnadstypFlerfamiljshus

Byggnadsår1952

FastighetsbeteckningSicklaön 240:1

Lägenhetsnummer88

Fönster3-glas (2+1)

UppvärmningBergvärme

UpplåtelseformBostadsrätt

VentilationMekanisk (frånluft)

HissNej

EnergideklarationUtfärdad

Datumden 13 januari 2009

Energiprestanda168 kWh/kvm/år

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 4.100 kr/år med 2 personer i hushållet.

Uppvärmning-

Hushållsel2.600 kr

Vatten/avlopp-

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning-

Försäkring (exkl. lösöre)1.500 kr

Övrigt-

Energiförbrukning-

ElleverantörGöta Energi

NätleverantörNacka Energi

KommentarVärme och VA ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen.

Energideklaration

Info, Bra att veta om Budgivning

Info, Försäljningen

Info, Undersökningsplikt & Felansvar

Stadgar brf Bostaden

Årsredovisning

Förening

HSB Brf Bostaden

Populär och stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Föreningen bildades 1981 och registrerades 1982. Föreningen äger och förvaltar tre fastigheter som är belägna på Ugglevägen 32 A-C, Beckasinvägen 41 A - 43 B och Beckasinvägen 45 A - 47 B. Av föreningens 96 lägenheter upplåts 94 med bostadsrätt och två med hyresrätt. Föreningen planerar att sälja en av hyresrätterna och i dagsläget har föreningen endast 2,7 miljoner kronor i lån. Tvättstuga och cykelrum finns i huset.RENOVERINGAR 1993 - 1994 Byte av rörstammar och totalrenovering av badrumModernisering och utökning av elanläggning.Ommålning av fasad och trapphus.Tilläggsisolering på vindar.Byte av taktegel på Beckasinvägen 41A - 47B.Renovering av pannrum.1997 - 1998Fyra nya lägenheter byggdes på Ugglevägen 32.2005Fönsterbyte i samtliga lägenheter som tidigare saknade treglasförnster. panncentralen på Ugglevägen skrotades och sammankoppling gjordes med Beckasinvägen 41.2008Installation av bergvärme (etapp 1).2010Bergvärme/värmeåtervinning (etapp 2)2011Stamrensning av samtliga köksavlopp (samtliga fastigheter).Ombyggnad av värmepumpar för Beckasinvägen 45-47 (för varmvattenproduktion).Byte av tvättmaskin och torkskåp (Ugglevägen) och byte av torktumlare samt nytt torkskåp i tvättstugan på Beckasinvägen 47.2012Installation av fibernät (Telia) i fastigheterna.Fristående sophus byggdes på Ugglevägen och Beckasinvägen 41-43.2015Stamspolning av stickledning och huvudstammar.Nya maskiner i tvättstugan på Beckasinvägen 47A.

Antal lägenheter96

Varav hyresrätter2

ParkeringPARKERING
Gratis parkering utmed Beckasinvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering att tillgå för den som önskar (kö kan förekomma).

Bredband / TVBredband (fibernät) genom Telia.

Tillåter juridisk personNej

Området

AllmäntSaltängen ligger precis mellan Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. Här råder lugnet samtidigt som man har nära (endast ett par minuter) till kommunikationer, affärer och grönområden.I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. I Ektorp finns flera matbutiker, restauranger samt bageri/café Gateau. För den som är träningssugen finns gymmet World Class. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. Närsjukhuset ligger på promenadavstånd och håller hög klass och innehar allt du behöver inom vård och omsorg.Njut av vackra promenadvägar! Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelviken och Skuruparken. Nere vid Duvnäs marina samt Strandpromenaden är sjöutsikten garanterad! På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Café Koloni i Duvnäs, beställ en bit god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Passa på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning.I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.Natursköna Långsjöns naturreservat med omtyckt badsjö ligger ca 15 minuters promenad från lägenheten.

KommunikationAtt ta sig in till innerstan är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, dygnet runt, från Skuru skola (150 meter från dörren) och det tar cirka 20 minuter till Slussen. I högtrafik rullar bussarna med 2-3 minuters intervall!På ett par kilometers avstånd finner vi dessutom den pittoreska Saltsjöbanan. Från station Saltsjö-Duvnäs tar det cirka 15 minuter till Slussen med Saltsjöbanan.

ParkeringPARKERINGGratis parkering utmed Beckasinvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering att tillgå för den som önskar (kö kan förekomma).

NärserviceEKTORPEtt par minuter från lägenheten ligger närbelägna Ektorps centrum. Här finns ett brett utbud av mataffärer, blomsterhandel, kemtvätt, gym, caféer, restauranger, gym, mm.NACKA FORUMCirka fem minuter bort med bil eller buss finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i from av cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som banker och vårdcentral, mm.SICKLA KÖPKVARTERÄven Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som i dag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis. I Ektorp finns även Nacka Närsjukhus som är ett modernt sjukhus med allt som rör vård och omsorg.

Länkar

Nacka kommun

SL

Brf Bostaden

Mäklarringen Svenska AB

BR-lägenhet till salu i Saltängen / Ektorp - Nacka

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 82 m², Saltängen / Ektorp, Nacka

SALTÄNGEN / EKTORP, NACKA

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 750 000 kr 4 100 kr , 82


Interiör

Allmän beskrivning
Ljus och superfin gavellägenhet som har renoverats (2013-2015) genomgående med stilrena och ljusa materialval. Den omedelbara känslan av trivsel är påtaglig! Här bjuds även på balkong med soligt söderläge.

HALL
Välkomnande hall med stilrent granitgrått klinkergolv med golvvärme samt målade väggar i vitt respektive olivgrönt. I anslutning till entrén och hallen finns plats för hatthylla, klädhängare, hallmöbler och skoställ. Säkerhetsdörr.

KÖK
Härligt ljust kök med mattlackad ekparkett, målade vita väggar samt en smakfull isblå fondvägg. Köket har plats för matgäster samt bra förvaringsmöjligheter och fina arbetsytor. Inredningen består av stilrena grå luckor, skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av spis med induktionshäll (2013), fläkt (2013), diskmaskin (2013), ugn (2013), kyl och frys. Vitt kakel ovan diskbänk och arbetsytor.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong med härligt läge i söder (solläge större delen av dagen). Vardagsrummet har vita målade väggar, en stilren målad ljus fondvägg samt golv belagt med mattlackad parkett. Här finns även en öppen spis som bidrar till den omedelbara känslan av trivsel.

BALKONG
Från vardagsrummet nås balkongen och dess soliga läge i söder. Balkongen är belagd med trätrall.

SOVRUM 1
Stort och ljust sovrum med mörklackat parkettgolv och målade ljusa väggar. Mycket bra förvaringsmöjligheter tack vare fyra garderober med tillhörande överskåp.

SOVRUM 2
Detta sovrum har vitmålade väggar och mattlackat parkettgolv. Bra förvaringsmöjligheter med en dubbelgarderob samt en enkelgarderob.

SOVRUM 3
Sovrum med målade ljusa, sandfärgade väggar samt golv i mattlackad ekparkett.

LILLA HALLEN
I anslutning till sovrum 2 och 3 finns en mindre hall med två fasta garderober och tillhörande överskåp. Vitmålade väggar och mattlackat parkettgolv.

BADRUM
Supersnyggt och stilrent badrum (totalrenoverat 2015) med helkaklade vita väggar samt en vägg med en mycket smakfull mörk kakelmosaik av natursten. Golv med golvvärme och grafitfärgad klinker. Infällda spottar i taket. Badrumsinredningen består av duschhörna med vikdörrar, vit kommod, väggfast och spegelförsett skåp, två handdukstorkar samt wc. Ett litet frostat fönster mot gaveln bidrar till ett fint ljusinsläpp.

GÄSTTOALETT
Mycket smakfullt renoverat (totalrenoverat 2013) med klinkerbelagt granitgrått golv (golvvärme). Väggar målade i en stilren grå nyans samt en vägg med mörk, supersnygg kakelmosaik av natursten. Inredningen består av tvättställ och wc.

FÖRRÅD
Till lägenheten finns ett tillhörande källarförråd.

TV OCH BREDBAND
Baspaket av tv-kanaler och bredband (fiber, Telia) ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen.

PARKERING
Gratis parkering utmed Beckasinvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering att tillgå för den som önskar (kö kan förekomma).

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

ByggnadstypFlerfamiljshus

Byggnadsår1952

FastighetsbeteckningSicklaön 240:1

Lägenhetsnummer88

Fönster3-glas (2+1)

UppvärmningBergvärme

UpplåtelseformBostadsrätt

VentilationMekanisk (frånluft)

HissNej

EnergideklarationUtfärdad

Datumden 13 januari 2009

Energiprestanda168 kWh/kvm/år

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 4.100 kr/år med 2 personer i hushållet.

Uppvärmning-

Hushållsel2.600 kr

Vatten/avlopp-

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning-

Försäkring (exkl. lösöre)1.500 kr

Övrigt-

Energiförbrukning-

ElleverantörGöta Energi

NätleverantörNacka Energi

KommentarVärme och VA ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen.

Energideklaration

Info, Bra att veta om Budgivning

Info, Försäljningen

Info, Undersökningsplikt & Felansvar

Stadgar brf Bostaden

Årsredovisning

Förening

HSB Brf Bostaden

Populär och stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Föreningen bildades 1981 och registrerades 1982. Föreningen äger och förvaltar tre fastigheter som är belägna på Ugglevägen 32 A-C, Beckasinvägen 41 A - 43 B och Beckasinvägen 45 A - 47 B. Av föreningens 96 lägenheter upplåts 94 med bostadsrätt och två med hyresrätt. Föreningen planerar att sälja en av hyresrätterna och i dagsläget har föreningen endast 2,7 miljoner kronor i lån. Tvättstuga och cykelrum finns i huset.RENOVERINGAR 1993 - 1994 Byte av rörstammar och totalrenovering av badrumModernisering och utökning av elanläggning.Ommålning av fasad och trapphus.Tilläggsisolering på vindar.Byte av taktegel på Beckasinvägen 41A - 47B.Renovering av pannrum.1997 - 1998Fyra nya lägenheter byggdes på Ugglevägen 32.2005Fönsterbyte i samtliga lägenheter som tidigare saknade treglasförnster. panncentralen på Ugglevägen skrotades och sammankoppling gjordes med Beckasinvägen 41.2008Installation av bergvärme (etapp 1).2010Bergvärme/värmeåtervinning (etapp 2)2011Stamrensning av samtliga köksavlopp (samtliga fastigheter).Ombyggnad av värmepumpar för Beckasinvägen 45-47 (för varmvattenproduktion).Byte av tvättmaskin och torkskåp (Ugglevägen) och byte av torktumlare samt nytt torkskåp i tvättstugan på Beckasinvägen 47.2012Installation av fibernät (Telia) i fastigheterna.Fristående sophus byggdes på Ugglevägen och Beckasinvägen 41-43.2015Stamspolning av stickledning och huvudstammar.Nya maskiner i tvättstugan på Beckasinvägen 47A.

Antal lägenheter96

Varav hyresrätter2

ParkeringPARKERING
Gratis parkering utmed Beckasinvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering att tillgå för den som önskar (kö kan förekomma).

Bredband / TVBredband (fibernät) genom Telia.

Tillåter juridisk personNej

Området

AllmäntSaltängen ligger precis mellan Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. Här råder lugnet samtidigt som man har nära (endast ett par minuter) till kommunikationer, affärer och grönområden.I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. I Ektorp finns flera matbutiker, restauranger samt bageri/café Gateau. För den som är träningssugen finns gymmet World Class. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. Närsjukhuset ligger på promenadavstånd och håller hög klass och innehar allt du behöver inom vård och omsorg.Njut av vackra promenadvägar! Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelviken och Skuruparken. Nere vid Duvnäs marina samt Strandpromenaden är sjöutsikten garanterad! På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Café Koloni i Duvnäs, beställ en bit god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Passa på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning.I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.Natursköna Långsjöns naturreservat med omtyckt badsjö ligger ca 15 minuters promenad från lägenheten.

KommunikationAtt ta sig in till innerstan är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, dygnet runt, från Skuru skola (150 meter från dörren) och det tar cirka 20 minuter till Slussen. I högtrafik rullar bussarna med 2-3 minuters intervall!På ett par kilometers avstånd finner vi dessutom den pittoreska Saltsjöbanan. Från station Saltsjö-Duvnäs tar det cirka 15 minuter till Slussen med Saltsjöbanan.

ParkeringPARKERINGGratis parkering utmed Beckasinvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering att tillgå för den som önskar (kö kan förekomma).

NärserviceEKTORPEtt par minuter från lägenheten ligger närbelägna Ektorps centrum. Här finns ett brett utbud av mataffärer, blomsterhandel, kemtvätt, gym, caféer, restauranger, gym, mm.NACKA FORUMCirka fem minuter bort med bil eller buss finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i from av cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som banker och vårdcentral, mm.SICKLA KÖPKVARTERÄven Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som i dag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis. I Ektorp finns även Nacka Närsjukhus som är ett modernt sjukhus med allt som rör vård och omsorg.

Länkar

Nacka kommun

SL

Brf Bostaden

Mäklarringen Svenska AB

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg