1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Sundbyberg
  5. A1495336
 
KARTA
talspärla i toppskick! Yteffektiva 58 kvm med ett fantastiskt ljusflöde!

Bostadsrätt: Lägenhet, 2:a på 58 m², Sundbyberg


Nu finns möjligheten att förvärva denna otroligt välplanerade bostad på 58 kvadratmeter i centrala Sundbyberg! Topprenoverad lägenhet med ett fantastiskt ljusflöde från de stora fönsterna i kök och vardagsrum. Bostaden bjuder på två väl tilltagna rum där man i sovrummet med fördel kan möblera med dubbelsäng. Här finns en inbyggd garderob med generöst djup som sväljer mycket förvaring bakom skjutdörrar i spegelglas. Ett lättmöblerat och luftigt vardagsrum som rymmer stor soffa samt andra önskade mediamöbler. Köket från Ballingslöv är renoverat 2014 och inrett med stilrena och sobra materialval. Gott om förvaring finns bakom vita skåpluckor med mörk träram. Stora arbetsytor ger matlagningsglädje och möjligheten att röra sig fritt utan problem. Köket är fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, gashäll, diskmaskin, elugn och mikro i arbetshöjd, inbyggd strykbräda samt en tvättmaskin. Lägenheten präglas av ytor för social samvaro där man aldrig behöver trängas! Stambytt badrum. Missa inte chansen att förvärva denna 30-tals pärla!

OBS! Lägenheten är registrerad som en 1:a i den ekonomiska planen, men nyttjas idag som en 2:a.

Optimalt läge! En kort promenad bort har du en samlad tillgång till en av Stor-Stockholms bästa kommunikationer som T-bana, pendel- och fjärrtåg samt tvärbanan. Lägenheten ligger endast ett stenkast från Sundbybergs affärsstråk på Sturegatan och Signalfabriken. Här har du allt man kan önska inom gångavstånd, så som restauranger och caféer, välsorterade mataffärer, mode- och designbutiker, banker, gym och motionsanläggningar, kommunal service med mera.

Kontakta mäklaren för mer info, 0733 83 56 93.
HALL
Inbjudande hall med avhängningsmöjligheter på väggfast hatthylla. Ljusa väggar och klinker på golv. Säkerhetsdörr.

KÖK
Stort kök med generösa arbetsytor. Totalrenoverat år 2014 med stilrena materialval från Ballingslöv. Mörk bänkskiva ramar in vita skåpluckor med mycket förvaring. Mosaik i en grå/blå nyans pryder väggarna ovanför den mörka bänkskivan. I övrigt ljusa väggar och klinker på golv.

Fullt utrustat kök med:
- Gashäll
- Fläkt
- Diskmaskin
- Kombinerad kyl och frys
- Mikro och elugn i arbetshöjd
- Tvättmaskin (som säljaren tar med sig vid flytt)
- Inbyggd strykbräda

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med gott om plats för större soffa samt andra vardagsrumsmöbler. Stora fönster ger ett fantastiskt ljusflöde. Ljusa väggar och ljust parkettgolv. Här kommer att byggas en balkong med ett bygglov som föreningen fått igenom. Uppmätning för balkongerna har gjorts.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng i 180-mått. Här når ljuset från de stora vardagsrumsfönstrena in på ett harmoniskt sätt via inbyggt fönster i skiljeväggen. Smart inbyggd förvaring bakom skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Generöst djup. Ljusa ytskikt och ljust parkettgolv.

BADRUM
Stambytt och totalrenoverat badrum från 2013. Lyxiga materialval i en harmonisk färgkombination. En fondvägg i blå nyans pryder duschväggarnas i övrigt vita kakel som går i ett med klinkergolvet i gråa toner. Badrummet är utrustat med en vägghängd WC, duschhörna med vikdörr i glas, handfat, spegelskåp med förvaring samt en kran. Spotlights i taket.

VINDSFÖRRÅD
Till lägenheten ingår ett vindsförråd.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 58 kvm
Lägenhetsnummer: 0010-001

Byggnadsår: 1934
Driftkostnad: ca 435 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1.5 av 3
Hiss: Nej

Tv/Internetanslutning

Leverantör: ComHem (debiteras enskilt).

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sundbyberg
Område: Centrala Sundbyberg

Visa mer om bostaden

Omgivning

NÄROMRÅDET
Gillar du att bo i en småstad i en storstad då är Sundbyberg helt rätt. Här bor du mitt i populära Sundbyberg med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och serviceinrättningar. En annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast ca 8 minuter från Stockholm City. I nybyggda Signalfabriken finns ytterligare butiker, SATS och flertalet trevliga restauranger. Sundbyberg erbjuder något gott åt alla.

NATUR/FRILUFTSLIV
Det finns gott om natursköna platser i Sundbyberg inom ett kort promenadavstånd. Fina Marabouparken med ett utomhusbad. I centrala Sundbyberg finner du Tornparkens höjder med vidunderlig utsikt över hela Sundbyberg. Från lägenheten kan Du promenera längs med Bällsta ån förbi Pampas Marina, Kungsholmen och ända in till centrala Stockholm.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0761246

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Fastigheten byggdes år 1934 och bostadsrättsföreningen Vintergatan 12 bildades år 2012 då ombildning till bostadsrätter ägde rum. Fastigheten Sundbyberg Slaktaren 3 är friköpt och ägs sedan 5 november 2012. Föreningen har 14 lägenheter varav samtliga av dessa är upplåtna med bostadsrätt.

Fastigheten är allriskförsäkrad i Trygg-Hansa. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar, skadeståndsgaranti, förmögenhetsbrottsförsäkring samt bostadsrättsförsäkring för bostadsrättshavare (bostadsrättstillägg).

Vid en besiktning av fastigheten i samband med ombildningen (2012) noterades att fönsterbågar, karmar samt balkongdörrar är i behov av underhåll inom 5 år. Denna renovering gjordes år 2015. Det noterades även att avloppssystemet är i behov av renspolning snarast och inom 10 år.

Allmänt

Föreningens namn: Vintergatan 12

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1203

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Nej

Kommun: Sundbyberg

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2015 Servitutledning (gas) samt huvudkran utbytt fram till fastighet, OVK-besiktning genomförd, stigarledning och säkring i elcentral.
2009 Trapphuset målades, nya tvättmaskiner.
2006 Renovering av yttertak, fasadrenovering. samt fönster målades in- och utvändigt
2000 Säkerhetsdörrar monterades.
1995-1997 Avloppsstammar och vattenrör byttes ut.
1995 Undercentralen monterades.

Kommande renoveringar: Föreningen håller för närvarande på att renovera ventilationssystemet.

2016 - Föreningen har fått bygglov för balkonger. Mätningar av balkongerna har gjorts.
Bakgården samt fönsterrenovering är planerade att göras under året. Pengar är avsatta i budgeten för dessa renoveringar.

Gemensamma utrymmen

- Tvättstuga i källaren utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.
- Förråd på vinden.
- Gemensam bakgård med sittplatser och grillmöjligheter.
- Cykelrum

Parkering

Föreningen har ej tillgång till något garage eller parkeringsplatser.

Boendeparkering råder på gatan. Om du är mantalsskriven i någon av stadsdelarna Storskogen, Centrala Sundbyberg eller Lilla Alby och är registrerad som huvudägare av det aktuella fordonet, eller har tjänstebil som används i privatbruk, kan du söka tillstånd för boendeparkering. Tillståndet utfärdas för högst 24 månader och markeras på fordonet med ett tillståndsmärke. Tillståndet är gratis men du måste också ha ett månadsmärke som kostar 300 kr om du ska parkera under dagtid (08.00-17.00)

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftsändringar är planerade enligt samtal med styrelsen, 2016-03-23.

Kommunikationer

KOMMUNIKATIONER
Närmaste tunnelbanestationerna Sundbybergs centrum ligger bara några minuter bort. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om ca 11 minuter in till Stockhoms C. Pendeltågsstation ligger vid tunnelbanan nere på Järnvägsgatan och tar ca 8 min till T-centralen.
Flertalet bussar avgår i anslutning till tunnelbanan och pendeltågsstationen.
Linje 504 mot Hallonbergen och Ursvik.
Linje 515 mot Solna station och Odenplan.
Linje 509 mot Brommaplan och Djursholms torg.
Nattlinje 595 mot Solna Station, Näckrosen, Odenplan samt Centralen.
Tvärbanan är nu i bruk och trafikerar Alvik-Bromma-Sundbyberg-Solna.

Övrigt

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET
För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 689 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Inga planerade avgiftsändringar är planerade enligt samtal med styrelsen, 2016-03-23.

Driftkostnader

ca 435 kr/mån

Kommentar: Bostadsrättstilläg ingår i föreningens försäkring.

Fördelas enligt följande

El: 341 kr
Försäkring: 94 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 156 kWh/kvm/år

Energiklass: C

Energideklaration utförd: 2009-12-08

talspärla i toppskick! Yteffektiva 58 kvm med ett fantastiskt ljusflöde!

Bostadsrätt: Lägenhet, 2:a på 58 m², Sundbyberg

SUNDBYBERG

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 689 kr , 58


Nu finns möjligheten att förvärva denna otroligt välplanerade bostad på 58 kvadratmeter i centrala Sundbyberg! Topprenoverad lägenhet med ett fantastiskt ljusflöde från de stora fönsterna i kök och vardagsrum. Bostaden bjuder på två väl tilltagna rum där man i sovrummet med fördel kan möblera med dubbelsäng. Här finns en inbyggd garderob med generöst djup som sväljer mycket förvaring bakom skjutdörrar i spegelglas. Ett lättmöblerat och luftigt vardagsrum som rymmer stor soffa samt andra önskade mediamöbler. Köket från Ballingslöv är renoverat 2014 och inrett med stilrena och sobra materialval. Gott om förvaring finns bakom vita skåpluckor med mörk träram. Stora arbetsytor ger matlagningsglädje och möjligheten att röra sig fritt utan problem. Köket är fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, gashäll, diskmaskin, elugn och mikro i arbetshöjd, inbyggd strykbräda samt en tvättmaskin. Lägenheten präglas av ytor för social samvaro där man aldrig behöver trängas! Stambytt badrum. Missa inte chansen att förvärva denna 30-tals pärla!

OBS! Lägenheten är registrerad som en 1:a i den ekonomiska planen, men nyttjas idag som en 2:a.

Optimalt läge! En kort promenad bort har du en samlad tillgång till en av Stor-Stockholms bästa kommunikationer som T-bana, pendel- och fjärrtåg samt tvärbanan. Lägenheten ligger endast ett stenkast från Sundbybergs affärsstråk på Sturegatan och Signalfabriken. Här har du allt man kan önska inom gångavstånd, så som restauranger och caféer, välsorterade mataffärer, mode- och designbutiker, banker, gym och motionsanläggningar, kommunal service med mera.

Kontakta mäklaren för mer info, 0733 83 56 93.
HALL
Inbjudande hall med avhängningsmöjligheter på väggfast hatthylla. Ljusa väggar och klinker på golv. Säkerhetsdörr.

KÖK
Stort kök med generösa arbetsytor. Totalrenoverat år 2014 med stilrena materialval från Ballingslöv. Mörk bänkskiva ramar in vita skåpluckor med mycket förvaring. Mosaik i en grå/blå nyans pryder väggarna ovanför den mörka bänkskivan. I övrigt ljusa väggar och klinker på golv.

Fullt utrustat kök med:
- Gashäll
- Fläkt
- Diskmaskin
- Kombinerad kyl och frys
- Mikro och elugn i arbetshöjd
- Tvättmaskin (som säljaren tar med sig vid flytt)
- Inbyggd strykbräda

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med gott om plats för större soffa samt andra vardagsrumsmöbler. Stora fönster ger ett fantastiskt ljusflöde. Ljusa väggar och ljust parkettgolv. Här kommer att byggas en balkong med ett bygglov som föreningen fått igenom. Uppmätning för balkongerna har gjorts.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng i 180-mått. Här når ljuset från de stora vardagsrumsfönstrena in på ett harmoniskt sätt via inbyggt fönster i skiljeväggen. Smart inbyggd förvaring bakom skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Generöst djup. Ljusa ytskikt och ljust parkettgolv.

BADRUM
Stambytt och totalrenoverat badrum från 2013. Lyxiga materialval i en harmonisk färgkombination. En fondvägg i blå nyans pryder duschväggarnas i övrigt vita kakel som går i ett med klinkergolvet i gråa toner. Badrummet är utrustat med en vägghängd WC, duschhörna med vikdörr i glas, handfat, spegelskåp med förvaring samt en kran. Spotlights i taket.

VINDSFÖRRÅD
Till lägenheten ingår ett vindsförråd.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 58 kvm
Lägenhetsnummer: 0010-001

Byggnadsår: 1934
Driftkostnad: ca 435 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1.5 av 3
Hiss: Nej

Tv/Internetanslutning

Leverantör: ComHem (debiteras enskilt).

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sundbyberg
Område: Centrala Sundbyberg

Visa mer om bostaden

Omgivning

NÄROMRÅDET
Gillar du att bo i en småstad i en storstad då är Sundbyberg helt rätt. Här bor du mitt i populära Sundbyberg med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och serviceinrättningar. En annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast ca 8 minuter från Stockholm City. I nybyggda Signalfabriken finns ytterligare butiker, SATS och flertalet trevliga restauranger. Sundbyberg erbjuder något gott åt alla.

NATUR/FRILUFTSLIV
Det finns gott om natursköna platser i Sundbyberg inom ett kort promenadavstånd. Fina Marabouparken med ett utomhusbad. I centrala Sundbyberg finner du Tornparkens höjder med vidunderlig utsikt över hela Sundbyberg. Från lägenheten kan Du promenera längs med Bällsta ån förbi Pampas Marina, Kungsholmen och ända in till centrala Stockholm.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0761246

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Fastigheten byggdes år 1934 och bostadsrättsföreningen Vintergatan 12 bildades år 2012 då ombildning till bostadsrätter ägde rum. Fastigheten Sundbyberg Slaktaren 3 är friköpt och ägs sedan 5 november 2012. Föreningen har 14 lägenheter varav samtliga av dessa är upplåtna med bostadsrätt.

Fastigheten är allriskförsäkrad i Trygg-Hansa. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar, skadeståndsgaranti, förmögenhetsbrottsförsäkring samt bostadsrättsförsäkring för bostadsrättshavare (bostadsrättstillägg).

Vid en besiktning av fastigheten i samband med ombildningen (2012) noterades att fönsterbågar, karmar samt balkongdörrar är i behov av underhåll inom 5 år. Denna renovering gjordes år 2015. Det noterades även att avloppssystemet är i behov av renspolning snarast och inom 10 år.

Allmänt

Föreningens namn: Vintergatan 12

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1203

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Nej

Kommun: Sundbyberg

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2015 Servitutledning (gas) samt huvudkran utbytt fram till fastighet, OVK-besiktning genomförd, stigarledning och säkring i elcentral.
2009 Trapphuset målades, nya tvättmaskiner.
2006 Renovering av yttertak, fasadrenovering. samt fönster målades in- och utvändigt
2000 Säkerhetsdörrar monterades.
1995-1997 Avloppsstammar och vattenrör byttes ut.
1995 Undercentralen monterades.

Kommande renoveringar: Föreningen håller för närvarande på att renovera ventilationssystemet.

2016 - Föreningen har fått bygglov för balkonger. Mätningar av balkongerna har gjorts.
Bakgården samt fönsterrenovering är planerade att göras under året. Pengar är avsatta i budgeten för dessa renoveringar.

Gemensamma utrymmen

- Tvättstuga i källaren utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.
- Förråd på vinden.
- Gemensam bakgård med sittplatser och grillmöjligheter.
- Cykelrum

Parkering

Föreningen har ej tillgång till något garage eller parkeringsplatser.

Boendeparkering råder på gatan. Om du är mantalsskriven i någon av stadsdelarna Storskogen, Centrala Sundbyberg eller Lilla Alby och är registrerad som huvudägare av det aktuella fordonet, eller har tjänstebil som används i privatbruk, kan du söka tillstånd för boendeparkering. Tillståndet utfärdas för högst 24 månader och markeras på fordonet med ett tillståndsmärke. Tillståndet är gratis men du måste också ha ett månadsmärke som kostar 300 kr om du ska parkera under dagtid (08.00-17.00)

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftsändringar är planerade enligt samtal med styrelsen, 2016-03-23.

Kommunikationer

KOMMUNIKATIONER
Närmaste tunnelbanestationerna Sundbybergs centrum ligger bara några minuter bort. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om ca 11 minuter in till Stockhoms C. Pendeltågsstation ligger vid tunnelbanan nere på Järnvägsgatan och tar ca 8 min till T-centralen.
Flertalet bussar avgår i anslutning till tunnelbanan och pendeltågsstationen.
Linje 504 mot Hallonbergen och Ursvik.
Linje 515 mot Solna station och Odenplan.
Linje 509 mot Brommaplan och Djursholms torg.
Nattlinje 595 mot Solna Station, Näckrosen, Odenplan samt Centralen.
Tvärbanan är nu i bruk och trafikerar Alvik-Bromma-Sundbyberg-Solna.

Övrigt

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET
För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 689 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Inga planerade avgiftsändringar är planerade enligt samtal med styrelsen, 2016-03-23.

Driftkostnader

ca 435 kr/mån

Kommentar: Bostadsrättstilläg ingår i föreningens försäkring.

Fördelas enligt följande

El: 341 kr
Försäkring: 94 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 156 kWh/kvm/år

Energiklass: C

Energideklaration utförd: 2009-12-08

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Sundbyberg

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg