lediga lägenheter just nu i Malmö

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Malmö
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hitta din nästa hyreslägenhet i Malmö här!

Så finner du hyreslägenhet i Malmö

Söker du efter en lägenhet i Malmö? Här finner du en blandat kompott av bostäder: privata små hyresvärdar, stora bostadsjättar och kommunala bolag. Eftersom många hyresvärdar har långa bostadsköer så har vi valt att även leta fram de lediga lägenheter som INTE kräver extra betalning eller flera år av köande. Vi samlar in alla typer av hyreslägenheter.

Varför flytta till Malmö?

Malmö är en ständigt växande pulserande storstad, Sveriges tredje största och en del av den blomstrande Öresundsregionen. Malmö är en naturlig mittpunkt för södra Sverige, men du är inte ensam om att söka lägenhet i Malmö regionen, oavsett var du kommer ifrån. Många svenskar från hela landet söker sig hit för att de ska studera, eller för att arbeta, antingen här eller i ”storebror” Köpenhamn och behöver lägenheter!

Staden har fått ett på många sätt oförtjänt dåligt rykte som våldsdrabbat i svensk media. Enligt polisens trygghetmätning ligger dock brottsligheten fortsatt lågt, även om att oron för att drabbas av brottslighet är högre än i många andra delar av landet. Malmöborna själva däremot oftast tillfreds med sina liv. I en opinionsmätning som EU-kommissionen gjort hamnar Malmö på sjunde plats när invånarna i drygt 80 europeiska städer får ange hur nöjda de är med sin tillvaro. 60 procent av de tillfrågade malmöiterna säger att de är mycket nöjda med livet, rapporterar Sydsvenskan.

Det kan vara svårt att finna lägenhet i Malmö: MEN inte omöjligt

Som i alla stora svenska städer idag är hyresmarknaden för lägenheter i Malmö överhettad och det kan vara mycket svårt att få tag på mindre en hyreslägenhet i Malmö. På varje ledig hyresbostad går det hundratals sökanden, oavsett om den ligger i city eller i ett ytterområde. Många unga som söker lägenheter runt trendiga Möllevångstorget, medan de som får barn ofta vill bosätta i en lägenhet i Slottstaden medan andra föredrar en större hyresbostad i Västra hamnen med direkttillgång till havet. Det allra viktigaste för dig som söker hyreslägenhet i Malmö, är att du måste vara snabb med att kontakta hyresvärden när en annons för en ledig lägenhet dyker upp på BostadsPortal.

Vilken lägenhet i Malmö letar just du efter?

På Bostadsportal kan du söka efter alla typer av hyreslägenheter. Du kan enkelt justera sökkriterierna så att de passar till just dig. Har du behov av en förstahands-hyreslägenhet – eller ska du direkt börja med att söka efter ett andrahandskontrakt? Fyll i om du letar efter en stor lägenhet eller en liten, och vad du vill betala i hyra, antal rum och om du kan tänka dig att dela bostaden, och finna alla tillgängliga hyreslägenheter i Malmö kommun just nu. Du kan även finna annonserna när vi postar dem på Facebooksidor som Lediga Hyresbostäder i Stor-Malmö BostadsPortal, Lägenheter i centrala i Malmö BostadsPortal eller i Malmö Lägenheter.

När du funnit en intressant annons kan du genom den gå vidare i den undersökning av vilket område du vill bo i. I annonsen kan du förutom hyra och kvadratmeter även se vilka hur många andra hyreslägenheter som ligger i samma område, och statistik över de annonser som funnits i området under det senaste året, bland annat vilket snitthyra de haft per rum och kvadratmeter. Här kan du även se vilka servicefunktioner du kan finna i din närhet, som sjukhus, skolor, affärer och kollektivtrafik.

Bevaka nya annonser i Malmö kommun

Eftersom vi hela tiden får in nya annonser på lediga lägenheter i Malmö så rekommenderar vi vår gratistjänst Bevakningsmail till alla kunder. Här kan du prenumerera på de annonser som intresserar dig, och få notifikationer i din mailbox varje gång en ledig lägenhet dyker upp.

Skicka din intresseanmälan direkt till den som hyr ut lägenheten

När du har hittat en eller flera spännande annonser för hyreslägenheter i Malmö är det dags för dig att kontakta uthyraren direkt för att söka bostaden. Med ett HittaBostadsPaket får du möjlighet att kontakta de som annonserar lediga hyreslägenheter i Malmö på en gång.

Kan du tänka dig att leta lägenhet utanför Malmö kommun?

På just den här sidan har vi bara lediga hyreslägenheter som ligger i Malmö kommun. Men det kan löna sig att söka sig utanför kommungränserna och istället leta i någon av de angränsande kommunerna, som Lund efter lägenheter, speciellt efter att du undersökt resmöjligheter med bland annat kollektivtrafiken. Du kan enkelt söka i mer än en skånsk kommun genom att klicka i detta i sökkriterierna, både här på sidan och i bevakningsmailet.

Hitta annonser för lediga lägenheter i stadsdelar i Malmö

Malmö CityDalaplanKirsebergVärnhemVästra hamnenRosengårdMöllevångenSorgenfriLimhamnOxie

Lycka till!

Support
Blogg