Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Malmö

Hyra hus i Malmö

12 Resultat
Alla rum
Alla rum4 rum5 rum6 rum7 rum
12 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum hus på 92 m²
Öster, Videgatan
14 000 SEKIgår
5 rum hus på 117 m²
Riseberga, Ahrenbergsgatan
19 550 SEKIgår

Liknande annonser i Malmö

Populära söktermer
  • Alla Hus

Att hyra ett hus i Malmö via BostadsPortal

Behöver du en större boyta? Och kan tänka dig att flytta in i ett hus i Malmö? Här får du en god överblick över alla godkända annonser till dig som vill hyra hus, villa eller radhus i hela Malmö kommun, som vi har samlat från både privata och kommersiella hyresvärdar. På BostadsPortal hittar vårt bredda urval av alla typer av hyresbostäder i Malmö . Vi har annonser på lägenheter att hyra i Malmö och även rum . Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar de extra rummen och det privatliv som ett hus med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus i Malmö i en begränsad period är ett bra sätt att testa om exempelvis livet i en förort verkligen är det man önskar. Här kan du se hur länge hus och villor hyrs ut, vissa hus hyrs ut korttid, samtidigt kan du hitta hus att hyra permanent. Här delar vi med oss av några bra saker att veta när du vill hyra hus i Malmö hos oss.

Fördelar med att hyra ett hus i Malmö

Det är möjligt att hyra hus i Malmö då vi får in en del annonser på olika typer av hus, från radhus till attenfallshus. Malmö är en härlig stad, nära vattnet och kontinenten. Med tåg tar den endast 30 minuter till Köpenhamn. Även om Malmö är Sveriges tredje största stad så är det fortfarande nära till allt. Vill du inte bo mitt inne i stan så finns det massor med villor, radhus och hus i områden precis utanför. Limhamn , Djupadal , Bunkeflo är alla populära områden att bo i för den som söker hus att hyra. På cykel kommer du snabbt in till centrum, med massa shopping och trevliga restauranger.

Att köpa ett hus eller en villa innebär en stor utgift samt mycket ansvar, vilket kan leda till stora löpande kostnader. Genom att hyra hus i Malmö har du möjlighet att njuta av alla fördelar med ett hus, trädgård, med plats och så vidare - men utan att bära allt ansvar. Det är ett perfekt sätt att se om hus är det som passar er, antigen på korttid, eller på längre sikt.

Bevaka hus som uthyres i Malmö

När du vill hyra hus i Malmö kan du skapa ett bevakningsmail för att få direkt besked när ett hus som matchar din sökning blir ledigt. Här du kan själv anpassa sökkriterierna så att du endast får mail med hus utifrån dina förutsättningar. Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan stänga av en bevakning precis när du vill. Bevakningsmail är en gratis tjänst som vår bostadssökande kan ta del av.

För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt. För att kontakta hyresvärdarna behöver du köpa full åtkomst via ett abonnemang. Då kan du kontakta alla hyresvärdarna i Malmö kommun direkt. När du vill hyra villa Malmö är det viktigt att vara snabb med kontakten, men tänk även på det som en jobbsökning, håll god ton och presentera dig väl för att just du ska bli den som får hyra huset.

Kontakta oss

Hos oss på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare ditt nästa hus i Malmö. Du kan vända dig till vår kundtjänst med dina funderingar på Facebook Messenger eller e-pos. Vi finns här på vardagar mellan kl 9-16, och du kan även hålla dig uppdaterad och få fler nyttiga tips på bloggen . För att aldrig gå miste om det senaste från vår verksamhet kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag och få ett utskick av information och inspirationer som är relevanta för just din bostadsresa.
Lycka till med ditt nya hus i Malmö!