Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Göteborg

Hyra rum i Göteborg

128 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
128 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 12 m²
Göteborg, Paternostergatan
1 rum i Göteborg
Publicerad igår
4 500 kr
...
Sida1av 8

Populära söktermer

Göteborg - Mer om att hyra rum och vara inneboende i Göteborg

Vill du hitta en ny bostad i Göteborg ska du komma ihåg att du även kan finna ett rum att hyra. Att vara inneboende är för många en temporär lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo där du vill, till ett förmånligt pris.

Hur kan jag hyra rum i Göteborg?

Att hyra ett rum i en del av en bostad heter det att vara inneboende. Som inneboende delas du om badrum, toalett och kök. Förutom detta så kan du kanske få möjlighet att utnyttja gemensamma utrymmen, trädgård och t.ex. tvättmaskin. Söker du efter studentbostäder i Göteborg så kan du finna översikten för hela Sverige på vår studentsida där du också kan får nyttiga tips om hur du kan gå tillväga för att hitta ditt nästa boende.

Det kan finnas många orsaker till varför man söker ett rum som bostad i Göteborg. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb i en annan stad eller kommun och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar.  Om du pendlar så vill du kanske fortfarande behålla ditt boende i din hemstad med möjlighet till övernattning, eller ha ett rum som extra bostad. Det är oftast billigare att hyra rum för att man delar kostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende. Vi har billiga rum och några som är lite dyrare, det beror främst på läget.

Vad för typ av rum uthyres i Göteborg?

Det finns många typer av rum i Göteborg kommun. Du kan hitta rum i t.ex. ett hus, kedjehus eller lägenhet, eller du kan också söka på korridorrum, studentboende eller kollektivboende för ett studentrum i Göteborg. Det är ofta billigare att bo i en lite större lägenhet och hyra ut rum, vilket gör det enklare för dig som bostadssökande.

Kan jag bevaka lediga rum i Göteborg?

Som vår bostadssökande har du tillgång till olika digitala verktyg som du kan använda dig av i ditt letande efter ett rum att hyra i Göteborg. Bevakningsmail är en gratis tjänst som hjälper dig att bevaka hela bostadsmarknaden. Du kan enkelt slå på en bevakning genom att ställa in dina sökkriterier så som område, storlek och hyra sedan väntar du på att ta emot mail från oss. Vi skickar mail till dig så fort det kommer in lediga rum i Göteborg som matchar din sökning. Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan enkelt stänga av din bevakning precis när du vill.

Kontakta oss

Vid eventuella frågor eller funderingar om rum till uthyrning i Göteborg är du välkommen att kontakta oss på Facebook Messenger eller e-post. Vi är glada för att svara på dina frågor och hjälpa dig på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBloggen AdressSekretesspolicy
SUPPORTSöka hemBostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA