Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Jönköping

Hyra rum i Jönköping

31 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
31 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 15 m²
Jönköping, Västra Storgatan
1 rum i Jönköping
2 dagar sedan
3 233 kr
Sida1av 2

Populära söktermer

Vill du hyra rum i Jönköping?

Vill du hitta en ny bostad i Jönköping ska du komma ihåg att du även kan hitta ett rum att hyra. Att vara inneboende är för många en temporär lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett överkomligt pris.

Vilken typ av rum letar du efter?

Det finns flera typer av rum i Jönköping kommun. Du kan leta efter rum i t.ex. ett hus, kedjehus eller lägenhet, eller du kan också leta efter korridorrum, studentlya eller kollektivboende.

Att vara inneboende i Jönköping

Att hyra ett rum i eller hyra en del av en lägenhet eller villa kallas att vara inneboende. Som inneboende delar du badrum, toalett och kök. Dessutom så kan du möjligen få möjlighet att utnyttja utrymmen som andra lokaler, trädgård och t.ex. tvättmaskin. Som inneboende i en villa hyr du ofta ditt rum i förstahand. Men om du hyr i en lägenhet, hyresrätt eller bostadsrätt är det oftast ett andrahandskontrakt som gäller.

Studentboende Jönköping

Att hyra rum är vanligt bland studenter som behöver hitta något snabbt, och som helst inte är allt för dyrt. Antingen kan man hyra ett rum i en lägenhet hos någon som man inte känner och bli inneboende. Man kan också titta på lite större lägenheter att hyra och dela på - det är ett perfekt studentboende Jönköping. Vi har också en sida riktad till studerande där vi enbart har bostäder som passar till studenter. Här kan du se alla våra studentboende Jönköping.

Varför hyra rum Jönköping?

Det kan finnas många orsaker till varför man behöver ett rum i Jönköping som boende. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb i en annan stad eller kommun exempelvis i Jönköping och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din ditt boende i din hemstad och ha ett rum som extra bostad. Då kan du skapa en uthyresannons här. Det är oftast billigare att hyra rum för att man delar kostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende.

Om du söker efter en studentbostad i Jönköping kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Jönköping kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad .

Lycka till med bostadsjakten!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA