Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Jönköping

Hyra rum i Jönköping

7 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum
7 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 13 m²
Väster, Västra Storgatan
3 816 SEKIgår
1 rum på 14 m²
Jönköping, Bäckalyckevägen
4 200 SEK20 juni

Liknande annonser i Jönköping

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra ett rum i Jönköping via BostadsPortal

Vill du hitta en ny bostad i Jönköping ska du komma ihåg att du även kan hitta ett rum att hyra. Att vara inneboende är för många en temporär lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett överkomligt pris.

Att hyra ett rum i eller hyra en del av en lägenhet eller villa kallas att vara inneboende. Som inneboende delar du badrum, toalett och kök. Dessutom så kan du möjligen få möjlighet att utnyttja utrymmen som andra lokaler, trädgård och t.ex. tvättmaskin. Som inneboende i en villa hyr du ofta ditt rum i förstahand. Men om du hyr i en lägenhet, hyresrätt eller bostadsrätt är det oftast ett andrahandskontrakt som gäller.

Hitta ditt nästa rum att hyra i Jönköping

Det kan finnas många orsaker till varför man behöver ett rum i Jönköping som boende. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb i en annan stad eller kommun exempelvis i Jönköping och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar. För att hitta ditt typ av rum snabbt och smidigt så kan du aktivera bevakningsmailet. Du anger dina kriterier såsom önskad storlek, månadshyra eller inflyttningsdatum. Så fort ett nytt rum matchar dina kriterier så blir du aviserad via mail, och du ökar chanserna att bli en av de första som kontaktar hyresvärden. Om du pendlar så vill du kanske behålla ditt boende i din hemstad och ha ett rum som extra bostad. Då kan du skapa en uthyresannons här. Det är oftast billigare att hyra rum för att man delar kostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende.

Studentboende i Jönköping

Att hyra rum är vanligt bland studenter som behöver hitta något snabbt, och som helst inte är allt för dyrt. Antingen kan man hyra ett rum i en lägenhet hos någon som man inte känner och bli inneboende. Man kan också titta på lite större lägenheter att hyra och dela på - det är ett perfekt studentboende Jönköping. Vi har också en sida riktad till studerande där vi enbart har bostäder som passar till studenter. Här kan du se alla våra studentboende Jönköping.

Kontakta oss

Om du har frågor så kan du höra av dig till vår kundservice som är öppen på vardagar 9-15. Du når oss via Facebook Messenger eller e-post. Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följ oss på vår blogg där vi delar med oss av inspiration, tips och idéer.

Lycka till med bostadsjakten!