Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Göteborg

Hyra rum i Göteborg

28 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
28 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 54 m²
Göteborg, Johannebergsgatan
7 950 SEK3 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Göteborg

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra ett rum i Göteborg på BostadsPortal

På BostadsPortal kan du söka och hyra rum i Göteborg - säkert, smidigt och snabbt. Att vara inneboende är för många en temporär lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo där du vill, till ett förmånligt pris.

I en storstad kan bostadsmarknaden vara pressad och därför är det bra att vara flexibel i sin bostadssökning. Hos oss hittar du andra boendetyper än bara rum, du kan även söka bland mängder av lediga lägenheter, hus och stugor . På den här sidan kan du läsa vidare om hur hittar rum som uthyres i Göteborg.

Så hyr du ett rum i Göteborg

Att hyra ett rum i en del av en bostad heter det att vara inneboende. Som inneboende i Göteborg delas du om badrum, toalett och kök. Förutom detta så kan du kanske få möjlighet att utnyttja gemensamma utrymmen, trädgård och t.ex. tvättmaskin.

Letar du efter en studentbostad?

Söker du efter studentbostäder i Göteborg så kan du finna översikten för hela Sverige på vår studentsida där du också kan få nyttiga tips om hur du kan gå tillväga för att hitta ditt nästa boende.

Det kan finnas många orsaker till varför man vill hyra rum i Göteborg. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb i en annan stad eller kommun och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar.  Om du pendlar så vill du kanske fortfarande behålla ditt boende i din hemstad med möjlighet till övernattning, eller ha ett rum som extra bostad.

Därmed är denna boendeform perfekt! Det är oftast billigare när man söker rum att hyra i Göteborg för att man delar kostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende. Vi har billiga rum och några som är lite dyrare, det beror främst på läget.

Hitta ett rum i Göteborg som passar dig

Det finns många typer av rum uthyres i Göteborg. Du kan hitta rum i t.ex. ett hus, kedjehus eller lägenhet, eller du kan också söka på korridorrum, studentboende eller kollektivboende för ett studentrum.

Det är ofta billigare att bo i en lite större lägenhet och hyra ut rum, vilket gör det enklare för dig som bostadssökande. Att hyra rum i Göteborg ger dig även en möjlighet att snabbt hitta boende i innerstad eller andra attraktiva områden. Du finner också andra bostadstyper som studentlägenheter i Göteborg , lägenheter i Göteborg , hus i Göteborg och stuga i Göteborg . Att leta rum i städer utanför Göteborg kan också vara en bra alternativ plan. Här på BostadsPortal hittar du mängder av lediga rum i bl.a. Borås, Jönköping och Halmstad.

Bevaka lediga rum i Göteborg

Som vår bostadssökande har du tillgång till olika digitala verktyg som du kan använda dig av i ditt letande efter ett rum att hyra i Göteborg. Bostadsbevakning är en gratis tjänst som hjälper dig att bevaka hela bostadsmarknaden. Du kan enkelt slå på en bevakning genom att ställa in dina sökkriterier såsom område, storlek och hyra sedan väntar du på att ta emot mail från oss. Vi skickar mail till dig så fort det kommer in lediga rum i Göteborg som matchar din sökning.

Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan enkelt stänga av din bevakning precis när du vill. Vår bevakning hjälper dig att snabbt och smidigt hitta rum att hyra och bli inneboende i Göteborg.

Hittar du inte det du söker? Bli hyresvärd

Har du spenderat enormt mycket tid på vår hemsida och fått syn på en större hyresbostad än det du behöver? Ett alternativ eller lösning skulle kunna vara att du hyr den och väljer själv att bli hyresvärd. Därefter söker du efter en eller flera hyresgäster som du vill hyra ut ett eller flera rum till . På så vis sparar du också på hyran.

Förutom att du hittat en eller fler hyresgäster rekommenderar vi att du använder dig av våra digitala tjänster såsom ett digitalt hyreskontrakt som har koll på den juridiska delen och vår digitala besiktningsprotokoll för när man flyttar ut och flyttar in i en hyresbostad.

Kontakta oss

Hos oss värderar vi trygghet och vi arbetar för att säkerställa en trygg miljö. Vi vill också att det ska finnas allt för alla - från större familjehus till möjlighet för dig som kan tänka sig att bli inneboende i Göteborg. Därmed har vi ett väldigt varierat bostadsutbud.

Vid eventuella frågor eller funderingar om rum till uthyrning i Göteborg är du välkommen att kontakta oss på Facebook Messenger eller e-post. Vi är glada för att svara på dina frågor och hjälpa dig på vardagar mellan kl 9:00-15:00.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av annat tips

För att aldrig missa nya uppdateringar från vår verksamhet kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev idag och få relevanta nyhetsbrev som passar din bostadsresa. Du hittar även fler tips på bloggen när du ska hyra rum i Göteborg såsom hur du kan fångar hyresvärdens uppmärksamhet och en checklista när du flyttstädar.

All lycka önskas med letandet efter rum i storstaden Göteborg!