Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Malmö

Lediga lägenheter i Malmö

362 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
362 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 104 m²
Malmö, Västra Rönneholmsvägen
13 345 SEK4 minuter sedan
4 rum lägenhet på 85 m²
Fosie, Kvartettgatan
18 400 SEK1 timme sedan
...
Sida1av 21

Liknande annonser i Malmö

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Malmö på BostadsPortal

Vill du hyra lägenhet i Malmö? Här på BostadsPortal finner du en blandad kompott av lägenheter i Malmö: från små privata hyresvärdar till stora bostadsjättar och kommunala bolag. Vi har samlat alla typer av hyresbostäder i Malmö på ett och samma ställe. För att säkerställa din sökning på lediga lägenheter i Malmö har vi endast godkända annonser som gått genom ett maunellt valideringssystem innan de blir synliga på vår plattform. Som vår bostadssökande har du tillgång till olika verktyg som kommer att underlätta för dig i letandet efter din nästa lägenhet i Malmö. Här delar vi några bra saker att veta när du vill hyra lägenhet i Malmö och myckt mer.

Filtrera din sökning av lediga lägenheter i Malmö

När du ska söka efter lediga lägenheter i Malmö så kan det vara en god idé att göra olika filtreringar. Det ökar nämligen chansen att du får fram den typ av lägenhet du vill bo i. Vill du att lägenheten ska ha minst tre rum så är det ju onödigt att få fram större eller mindre lägenheter. Du kan söka efter lediga lägenheter i Malmö hur ofta du vill, men ett smart tips är att du lägger upp en Bostadsbevakning . Då kommer du att få ett mail varje gång nya lediga lägenheter kommer in på vår sida.

Att bo i Malmö

Bor du redan i Malmö eller ska du flytta hit? Malmö är en ständigt växande pulserande storstad, Sveriges tredje största och en del av den blomstrande Öresundsregionen. Eftersom det är en naturlig mittpunkt för södra Sverige, är du inte ensam om att söka lägenhet i Malmö regionen, oavsett var du kommer ifrån. Många svenskar från hela landet söker sig hit för att de ska studera, eller för att arbeta, antingen här eller i ”storebror” Köpenhamn och behöver lägenheter. Det kan vara tufft att hyra lägenhet i Malmö men det är inte helt omöjligt. För att hitta något snabbt kan det vara en ide att titta på hyreslägenheter i Malmö eller dela en lägenhet med någon annan. I denna stad har du nära till allt!

Sök lediga lägenheter i Malmö

Eftersom vi hela tiden får in nya annonser på lediga lägenheter i Malmö så rekommenderar vi vår gratistjänst bevakningsmail till alla bostadssökande. Här kan du bevaka de annonser som intresserar dig, och få notifikationer i din mailbox varje gång en ledig lägenhet som passar dina sökkriterier dyker upp. För att kunna kontakta hyresvärdarna behöver du köpa full åtkomst, vilket du gör via ett abonnemang. Genom en bevakning så håller du dig uppdaterad och får mail varje gång en ny lägenhet Malmö som matchar din sökning kommer ut, utan att du behöver spendera varje vaken sekund med att leta på datorn eller mobilen. Nu kan du snabbt, enkelt och säkert hitta och hyra lägenhet i Malmö. Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan stänga av en bevakning precis när du vill. Du kan även bevaka flera olika boendetyper samtidigt som bl.a. lediga hus och rum som inneboende i Malmö.

Så här hyr du en lägenhet i Malmö

På just den här sidan har vi bara lediga hyreslägenheter i Malmö stad. Oftast är det svårare att hitta något till en rimlig pris i innerstaden, därför kan det löna sig att titta på områden som ligger utanför. Det är en cykelvänlig stad vilket innebär att man aldrig har långt till centrum. Den offentliga transporten är också väl utbyggd och gör det enkelt att röra sig fram och tillbaka. Genom filtrering kan du välja vilket område som du gärna vill söka lediga lägenheter i Malmö, t.ex Väster, Möllevången, Limhamn eller andra områden. Det kan också vara ett bra alternativ att hålla utkik på utbudet av hyreslägenheter i andra städer som exempelvis Lund, Landskrona och Helsingborg.

Hos oss erbjuder vi både annonserna som är uppladade av enskilda uthyrare och även dem som är inhämtade från andra trovärdiga källor. Det är för att det ska finnas allt för alla. Om du känner dig osäker kring din lägenhetssökning hittar du vår tips på bl.a. hur du skriver för att fånga hyresvärdens uppmärksamhet och en checklista för flyttstädning vår blogg.

Hyr lägenhet i Malmö i ett område som passar dig

Som i alla stora svenska städer idag är hyresmarknaden för lägenheter i Malmö överhettad och det kan vara mycket svårt att få tag på en mindre hyreslägenhet i Malmö. På varje ledig lägenhet går det hundratals sökanden, oavsett om den ligger i city eller i ett ytterområde. Många unga söker lägenheter runt trendiga Möllevångstorget, medan de som får barn ofta vill bosätta sig i en lägenhet i Slottstaden medan andra föredrar mer moderna lägenheter i Västra hamnen med direkt tillgång till havet. Det allra viktigaste för dig som söker lägenhet i Malmö, är att du måste vara snabb med att kontakta hyresvärden när en annons för en ledig lägenhet dyker upp.

På Bostadsportal kan du söka efter alla typer av hyreslägenheter i Malmö. Du kan anpassa dina sökkriterier för att hitta just den lägenheten som passar dig och dina önskemål. Antingen kan du söka direkt på ett specifikt område, eller använda kartan för en bredare sökning. Det går också att ställa in vilken typ av lägenhet i Malmö du letar efter, ändra enkelt bland storlek, antal rum, och vad du är villig att betala i hyra. I Malmö finns det möjlighet att hyra lägenhet under en korttid, vilket kan vara bra för dig som pendlar. Desstuom finns det gott om lägenheter med låg månadshyra.

Kontakta oss

Du är välkommen att höra av dig till oss vid eventuella frågor eller funderingar kring hyreslägenheter i Malmö. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15. Om du vill ha fler uppdateringar, goda råd, insipirationer från vår verksamhet kan du nu prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du får då ett utskick med relevanta nyhetsbrev som är skräddasydda för just din bostadsresa. Vi hoppas att du hittar din hyreslägenhet i Malmö - Lycka till!