Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
max
min
min
-
max

Lediga lägenheter i Malmö

431 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
431 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
Gratis kontakt
4 r. · Lägenhet · 150
Malmö, Västergatan
Bästa läge på Gamla Väster. Västerg. 22
Sponsrad
21 500 kr
...
Sida1av 24

Populära söktermer

Malmö - Mer om att hyra lägenhet i Malmö

Här på BostadsPortal finner du en blandad kompott av bostäder: privata små hyresvärdar, stora bostadsjättar och kommunala bolag. Eftersom många hyresvärdar har långa bostadsköer så har vi valt att även leta fram de lediga lägenheter som INTE kräver extra betalning eller flera år av köande. Vi samlar in alla typer av hyreslägenheter, även andrahandslägenheter i Malmö.

Att bo i Malmö

Malmö är en ständigt växande pulserande storstad, Sveriges tredje största och en del av den blomstrande Öresundsregionen. Malmö är en naturlig mittpunkt för södra Sverige, men du är inte ensam om att söka lägenhet i Malmö regionen, oavsett var du kommer ifrån. Många svenskar från hela landet söker sig hit för att de ska studera, eller för att arbeta, antingen här eller i ”storebror” Köpenhamn och behöver lägenheter! För att hitta något snabbt kan det vara en ide att titta på hyresrätter Malmö, och även hyra lägenhet Malmö andra hand då det finns många som hyr ut lägenheter korttid.

Utbudet på lediga lägenheter i Malmö

Som i alla stora svenska städer idag är hyresmarknaden för lägenheter i Malmö överhettad och det kan vara mycket svårt att få tag på en mindre hyreslägenhet i Malmö. På varje ledig hyresbostad går det hundratals sökanden, oavsett om den ligger i city eller i ett ytterområde. Det finns inte alltid så många lediga hyreslägenheter Malmö.  Många unga söker lägenheter runt trendiga Möllevångstorget, medan de som får barn ofta vill bosätta sig i en lägenhet i Slottstaden medan andra föredrar en större hyresbostad i Västra hamnen med direkt tillgång till havet. Det allra viktigaste för dig som söker hyreslägenhet i Malmö, är att du måste vara snabb med att kontakta hyresvärden när en annons för en ledig lägenhet dyker upp på BostadsPortal. Lägenheter Malmö uthyres är en typ av annons som oftast bara ligger uppe ett par dagar, ibland bara några timmar innan de är borta. Det går oftast fortare att hitta andrahandslägenheter i Malmö och detta är därför ett bra ställe att börja söka. Det kan ta tid att hitta en hyresrätt för en längre period i Malmö. Just därför kan du här hyra lägenhet Malmö privat, genom att inkludera de privata uthyrarna får vi in fler lediga lägenheter i Malmö. Några är billiga hyreslägenheter Malmö, andra är dyrare, oftast är det läget som styr priset på en bostad.

Olika typer av hyreslägenheter i Malmö

På Bostadsportal kan du söka efter alla typer av hyreslägenheter. Du kan anpassa dina sökkriterier för att hitta just den hyreslägenheten som passar dig och dina önskemål. Antingen kan du söka direkt på ett specifikt område, eller använda kartan för en bredare sökning. Det går också att ställa in vilken typ av lägenhet i Malmö du letar efter, ändra enkelt bland storlek, antal rum, och vad du är villig att betala i hyra. I Malmö finns det möjlighet att hyra lägenhet under en korttid, vilket kan vara bra för dig som pendlar. Desstuom finns det gott om lägenheter med låg månadshyra.

Sök bland lediga lägenheter i Malmö

Eftersom vi hela tiden får in nya annonser på lediga lägenheter i Malmö så rekommenderar vi vår gratistjänst bevakningsmail till alla kunder. Här kan du prenumerera på de annonser som intresserar dig, och få notifikationer i din mailbox varje gång en ledig lägenhet som passar dina sökkriterier dyker upp. För att kunna kontakta hyresvärdarna behöver du köpa full åtkomst , vilket du gör via ett abonnemang.  Alltså när du önskar hyra lägenhet i Malmö gäller det att vara snabb och kontakta uthyraren direkt. Genom en bevakning så håller du dig uppdaterad och får mail varje gång en ny hyresrätt Malmö som passar dig kommer ut, utan att du behöver spendera varje vaken sekund med att leta lediga lägenheter i Malmö. Nu kan du snabbt, enkelt och säkert hyra lägenhet i Malmö.

När du har hittat en eller flera spännande annonser för hyreslägenheter i Malmö är det dags för dig att kontakta uthyraren direkt för att söka bostaden. När du letar lägenhet så ska du tänka på samma sätt som när du söker ett jobb. Det är viktigt att du kontaktar hyresvärden på ett bra sätt om det är du som ska få lägenheten. Vill du hyra lägenhet Malmö privat är det extra viktigt att skriva ett bra brev om varför du är en bra hyresgäst och att lägenheter Malmö hyra är något som du kan betala.

Att hyra lägenhet i Malmö

På just den här sidan har vi bara lediga hyreslägenheter i Malmö stad. Här är det oftast svårare att hitta en ledig lägenhet, därför kan det löna sig att titta på områden som ligger utanför. Har man bil är det inga konstigheter att ta sig in till centrum. Den offentliga transporten är också väl utbyggd och gör det enkelt att röra sig fram och tillbaka. Det är många studenter som läser i Lund som bor i Malmö, och många som arbetar i Malmö som bor i Lund till exempel. Du kan enkelt använda kartan för att kunna se ett större område. Andra populära områden är Oxie , Höllviken och Falsterbo .

Bevaka lediga lägenheter i Malmö

Genom filtrering kan du välja vilket område i Malmö som du gärna vill söka i. Tex kan du välja att söka på Väster , Möllevången, Limhamn eller andra områden. Om du ännu inte vet exakt var i Malmö du vill bo, eller om storlek, hyra och antal rum är viktigare kan du också söka bredare direkt på denna sida. Genom att använda kartan kan du också se lediga lägenheter som passar dina kriterier i en lite större sökradie.

Lycka till!