Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Malmö

Lägenheter i Malmö

351 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum7 rum
351 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 44 m²
Malmö, Kantatgatan
Kantatgatan
7 timmar sedan
6 062 kr
...
Sida1av 20

Populära söktermer

Malmö - Mer om att hyra lägenhet i Malmö

Här på BostadsPortal finner du en blandad kompott av lägenheter i Malmö: från små privata hyresvärdar till stora bostadsjättar och kommunala bolag. För att säkerställa din sökning på lägenheter i Malmö har vi endast godkända annonser som gått genom ett maunellt valideringssystem. Som vår bostadssökande har du tillgång till olika verktyg som kommer att underlätta för dig i ditt letande efter lägenhet i en storstad som Malmö. Här delar vi några bra saker att veta när du vill hyra lägenhet i Malmö.

Att bo i Malmö

Malmö är en ständigt växande pulserande storstad, Sveriges tredje största och en del av den blomstrande Öresundsregionen. Malmö är en naturlig mittpunkt för södra Sverige, men du är inte ensam om att söka lägenhet i Malmö regionen, oavsett var du kommer ifrån. Många svenskar från hela landet söker sig hit för att de ska studera, eller för att arbeta, antingen här eller i ”storebror” Köpenhamn och behöver lägenheter. För att hitta något snabbt kan det vara en ide att titta på hyreslägenheter i Malmö eller dela en lägenhet med någon annan.

Hur söker jag lediga lägenheter i Malmö?

Eftersom vi hela tiden får in nya annonser på lediga lägenheter i Malmö så rekommenderar vi vår gratistjänst bevakningsmail till alla kunder. Här kan du prenumerera på de annonser som intresserar dig, och få notifikationer i din mailbox varje gång en ledig lägenhet som passar dina sökkriterier dyker upp. För att kunna kontakta hyresvärdarna behöver du köpa full åtkomst , vilket du gör via ett abonnemang. Genom en bevakning så håller du dig uppdaterad och får mail varje gång en ny lägenhet Malmö som matchar din sökningkommer ut, utan att du behöver spendera varje vaken sekund med att leta på datorn eller mobilen. Nu kan du snabbt, enkelt och säkert hyra lägenhet i Malmö. Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan stänga av en bevakning precis när du vill.

Hur kan jag hyra lägenhet i Malmö?

På just den här sidan har vi bara lediga hyreslägenheter i Malmö stad. Här är det oftast svårare att hitta en ledig lägenhet, därför kan det löna sig att titta på områden som ligger utanför. Har man bil är det inga konstigheter att ta sig in till centrum. Den offentliga transporten är också väl utbyggd och gör det enkelt att röra sig fram och tillbaka. Det är många studenter som läser i Lund som bor i Malmö, och många som arbetar i Malmö som bor i Lund till exempel. Genom filtrering kan du välja vilket område i Malmö som du gärna vill söka i. Tex kan du välja att söka på Väster , Möllevången, Limhamn eller andra områden.

Vad för typ av lediga lägenheter kan jag hyra i Malmö?

Som i alla stora svenska städer idag är hyresmarknaden för lägenheter i Malmö överhettad och det kan vara mycket svårt att få tag på en mindre hyreslägenhet i Malmö. På varje ledig lägenhet går det hundratals sökanden, oavsett om den ligger i city eller i ett ytterområde. Många unga söker lägenheter runt trendiga Möllevångstorget, medan de som får barn ofta vill bosätta sig i en lägenhet i Slottstaden medan andra föredrar mer moderna lägenheter i Västra hamnen med direkt tillgång till havet. Det allra viktigaste för dig som söker lägenhet i Malmö, är att du måste vara snabb med att kontakta hyresvärden när en annons för en ledig lägenhet dyker upp.

På Bostadsportal kan du söka efter alla typer av hyreslägenheter i Malmö. Du kan anpassa dina sökkriterier för att hitta just den lägenheten som passar dig och dina önskemål. Antingen kan du söka direkt på ett specifikt område, eller använda kartan för en bredare sökning. Det går också att ställa in vilken typ av lägenhet i Malmö du letar efter, ändra enkelt bland storlek, antal rum, och vad du är villig att betala i hyra. I Malmö finns det möjlighet att hyra lägenhet under en korttid, vilket kan vara bra för dig som pendlar. Desstuom finns det gott om lägenheter med låg månadshyra.

Kontakta oss

Du är välkommen att höra av dig till oss vid eventuella frågor eller funderingar kring hyreslägenheter i Malmö. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg AdressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA