Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Studentbostäder i Sundsvall

Studentbostäder i Sundsvall

26 Resultat
26 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 51 m²
Skönsberg, Baldersvägen
7 591 SEKIgår
Sida1av 2

Liknande annonser i Sundsvall, max. 8 000 kr

Hitta ledig studentbostad i Sundsvall hos BostadsPortal

Här på sidan har vi samlat en översikt över alla lediga studentbostäder att hyra i Sundsvall. Översikten ska göra det enkelt för dig som är på jakt efter en studentbostad i Sundsvall och önskar en fin överblick.

Hos BostadsPortal är vi inte endast duktiga på att matcha hyresvärd med hyresgäst , men vi är också särskilt duktiga i att skapa goda upplevelsen mellan bägge parter. Därför hittar du också en samlad översikt över studentbostäder att hyra i Sverige , om du är intresserad i andra områden än Sundsvall. Hos oss hittar du generellt det stort utbud och överblick över hyresbostäder , i bostadskategorierna, lägenheter , rum , hus och stugor .

Vi har också samlat en översikt över andra bostadstyper, som kanske också är relevanta för dig som är på utkik efter en studentbostad i Sundsvall. Undersök exempelvis med fördel våra delbara bostäder med en roomie eller våra rum i Sundsvall.

Lediga studentlägenheter i Sundsvall för dig som ska studera

Du som ska studera vid Mittuniversitetet i Sundsvall du har bostadsgaranti. Tänk dock på att det finns vissa regler att följa. Du som vill göra det enkelt för dig att hitta lediga studentbostäder i Sundsvall, du kan kolla in vårt utbud! I Sundsvall finns det dels studentbostäder på campus, men även på flera centrala adresser i staden. Du kan även hitta studentboende utanför i Härnösand och i Timrå . Sundsvall är en bra studentstad och har sedan år 2000 utsetts fyra gånger till att vara Sveriges studentvänligaste kommun. I denna stad så prioriterar näringslivet, kommunen och universitetet sina studenter.

Skaffa snabbt och enkelt en studentbostad i Sundsvall

BostadsPortal har som mål att din sökning efter studentbostad Sundsvall hos BostadsPortal blir så smidig som möjligt. Därför ställer vi en rad verktyg till hands som du kan använda dig av i din sökning. På så vis kommer du i mål utan större krångel.

Filtrera dig till en mer precis sökresultat

Önskar du att skapa en ännu mer smidigt och enkel bostadssökning rekommenderar vi hos BostadsPortal att du använder dig av filtreringmöjligheterna som du hittar på vänster sida. På så vis kan du ta din sökning i egna händer och se till att du endast ser bostadsannonser, som passar till dina kriterier till kommande studentbostad i Sundsvall.

Det finns många möjligheter för filtrering och du hittar fram till den rätta för dig genom att ta en titt på listan till vänster. Välj exempelvis att filtrera kategorierna som max hyra eller antal kvadratmeter i bostaden.

Låt din sökning fortsätta med bostadsbevakning

Efter att du har kryssat av i filtreringsmöjligheterna på vänster sida och du tycker det ser bra ut, så är det nu du ska välja att upprätta vår bostadsbevakning. Det gör du genom att klicka i den orangea boxen på vänster sida.

När du upprättar en gratis bostadsbevakning från BostadsPortal blir din sökning efter den rätta studentbostäder i Sundsvall både enkel och snabb. Efter aktivering får du besked så fort det dyker upp nya studentbostäder som matchar dina önskemål på sidan. När du på så vis låter din sökning fortsätta betyder det i praktiken att du kan vara lika snabb på att skriva till relevanta hyresvärdar, utan att du aktivt behöver hålla koll på sidan.

Är du intresserad i andra hyresbostäder än studentbostäder i Sundsvall?

Vi har som nämnt tidigare många lediga hyresbostäder hos BostadsPortal. Hittar du inte just det du letar efter, kan du få kanske kolla andra typer av hyresbostäder i Sundsvall som exempelvis lägenheter i Sundsvall , rum i Sundsvall , hus i Sundsvall och stuga i Sundsvall .

Är du också intresserad i att hitta en ledig studentbostad som nödvändigtvis inte behöver att vara en studentbostad, så kan du med fördel leta efter hyresbostäder i andra områden eller städer såsom exempelvis Gävle eller Örnsköldsvik .

Vi hjälper dig med hyreskontrakten

När du fått tag i den rätta studentbostad i Sundsvall och det enda som fattas är den digitala hyreskontrakten till din kommande roomie, så hjälper vi dig. Vi har tillsammans med advokater utvecklat ett digitalt hyreskontrakt, som hjälper dig att utforma en juridiskt korrekt hyreskontrakt. Allt detta ger dig en smidigare och enklare uthyrningsprocess. Du kan också förvara hyreskontrakten online hos oss så den alltid är att hitta.

Vi har de rätta verktygen till en besiktningsprotokoll

Om du önskar att ta del av vår digitala besiktningsprotokoll så har du möjligheten för att ta del av den helt gratis för den som ska hyra ut ett rum i en studentbostad i Sundsvall. På det sättet är det enkelt och smidigt att få utformat en inflyttningsrapport och en utflyttningsrapport för hyresbostaden.

Var trygg i din bostadssökning hos BostadsPortal

Hos BostadsPortal är det viktigt för oss att du känner dig trygg. Det gäller både när du hyr, men också om du har en önskan om att själv hyra ut din bostad eller rum. Därför jobbar vi hårt på att sätta det bäst möjliga villkor till råds för dig.

Därutöver ser vi till att validera alla bostadsannonser på sidan. Det betyder att du tryggt kan kontakta hyresvärden du är intresserad i att prata om studentbostad i Sundsvall.

Kontakta vår kundservice om du har frågor eller behöver hjälp

Vi på kundservice står redo och klara alla vardagar mellan 09-15 via mail eller Messenger.

Det spelar egentligen roll om du behöver hjälp eller inte, vi önskar dig all lycka i din sökning efter studentbostad i Sundsvall.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA