Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Värnamo

Lediga lägenheter i Värnamo

26 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
26 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 59 m²
Hornaryd, Lärlingsgatan
6 396 SEK4 dagar sedan
3 rum lägenhet på 59 m²
Hornaryd, Bunkegatan
6 485 SEK1 juli
Sida1av 2

Liknande annonser i Värnamo

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet att hyra i Värnamo på BostadsPortal

Värnamo ligger i Jönköpings län och hör till Småland . Du som vill hitta en lägenhet att hyra i Värnamo, du kan söka efter lediga hyreslägenheter i Värnamo här hos oss på BostadsPortal. Bor du här så har du nära till bland annat Skillingaryd , Ljungby och Gnosjö . Dessutom har du hela Småland till ditt förfogande.

Du som vill ha en bra hyreslägenhet i Värnamo, se till att registrera dig här på BostadsPortal för att få tillgång till alla våra smarta funktioner.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Värnamo

Har du bestämt att du ska hyra lägenhet i Värnamo, eller kan du tänka dig andra bostadsalternativ? Du kan nämligen söka fram andra typer av lediga bostäder i Värnamo, som hus , stugor och rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Värnamo

Är det ett måste att snabbt hitta en lägenhet att hyra i Värnamo, så kan du testa att göra en snabbsökning, längst upp på vår förstasida. Dock kommer du att få upp alla typer av bostäder vid denna sökning. Är det endast lediga hyreslägenheter i Värnamo du vill se, så gå vidare till den avancerade sökningen.

Filtrera fram vad du vill ha

När du använder den avancerade sökfunktionen för att söka efter lediga lägenheter att hyra i Värnamo så finns det bra filtreringsmöjligheter. Bland annat kan du fylla i vad max hyra får vara, hur många kvm du vill det ska vara som minst eller hur många rum lägenheten ska ha. Du kan även fylla i om det ska vara en möblerad hyreslägenhet eller om du vill att det ska finnas balkong.

Aktivera bostadsbevakning

När du söker efter lediga hyreslägenheter att hyra i Värnamo i den avancerade sökfunktionen, så har du något som heter aktivera bostadsbevakning . Du måste vara registrerad för att kunna göra det. Fördelen med bostadsbevakning är att du inte måste söka varje dag. Du gör en enda sökning som sedan bevakas och så får du mail så snart nya lediga hyreslägenheter kommer in.

Inom vilket område i Värnamo vill du hitta en hyreslägenhet?

Värnamo har flera områden där du kan bo. Bland annat Nylund-Rörstorp , Hornaryd , samt östra , västra och nordvästra Värnamo .

Värnamo är en trevlig plats att bo på

Värnamo har ett bra läge där du kan nå olika destinationer i Småland på enkelt sätt. Sedan har de även en hel del eget du kan göra och se. Bland annat finns ett konst- och designmuseum som heter Vandalorum. Detta finns i jättelika, rödmålade lador inom synhåll från motorvägen och ligger i utkanten av Värnamo, där E4 och riksväg 27 möts. Här kan du se utställningar av framstående nutida formgivare och konstnärer. Här hittar du även designstudio för barnen så väl som en museibutik och restaurangen Syltan.

Något som Värnamobygden är känd för, det är sina möbeltillverkare, formgivare och konstnärer. Du har bland annat Bruno Mathsson Center och hans föräldrahem. Detta fungerar idag som en utställning.

Möbelföretaget Källemo, med showroom ligger mitt i Värnamo och det är ett populärt besöksmål. Sedan kan du göra en egen designrunda i Värnamo där du då bland annat kan kolla in konstnärliga bänkarna utmed ån Lagan och även den berömda Rutan, den vitmarkerade kvadraten mitt i centrum som också är själva utgångspunkten i Ruben Östlunds film ”The square”.

Sedan har du även Apladalen som är en naturpark där det finns orörd natur och lummiga stigar.  Missa inte heller att ta dig nordväst om staden. För utmed länsväg 151 mot Gnosjö ligger nationalparken Store Mosse. Där finns även ett Naturum, där du kan lära dig mer om mossens historia och framväxt.

Ett annat trevligt besöksmål är High Chaparall. Nu ligger det inte i Värnamo, utan i Gnosjö kommun, men du har nära dit, så det är värt att nämnas!

Värnamo har även en hel del aktiviteter för dig som gillar att röra på dig som cykling, paddling, vandring och så vidare. Sedan kan du även spela golf, då Värnamo Golfklubb finns här och ligger vackert med utsikt över sjön Hindsen.

Ta dig till och runt i Värnamo

Värnamo är en så kallad järnvägsknut. Här finns Kust till kust-banan som korsar Halmstad–Nässjö järnväg med dess sidolinje Vaggerydsbanan.

Värnamo har även direkta persontågsförbindelser med bland annat Göteborg , Jönköping , Nässjö , Kalmar och Halmstad .

Motorvägen på E4 går förbi staden och dessutom går här Riksväg 27 Karlskrona Göteborg , Länsväg 153 Varberg –Värnamo, Länsväg 127, Vetlanda –Värnamo samt Länsväg 151 Hestra –Värnamo

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du väljer att använda dig av BostadsPortal för att leta efter lediga lägenheter i Värnamo så vill vi garantera dig om att du kan känna dig trygg och säker. Vår sajt är en plats där det bara finns seriösa uthyrare. Det gör att du även kan känna dig trygg när du väl väljer en lägenhet i Värnamo att hyra.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Är det så att du har letat efter en lägenhet i Värnamo ett tag, men inte hittat exakt vad du söker? Du kan om du vill, välja en hyreslägenhet i Värnamo som är större än vad du behöver. Sedan kan du använda dig av våra digitala verktyg för att hyra ut ett rum eller två .

BostadsPortal – när du vill hyra lägenhet i Värnamo

Oavsett varför du vill hyra lägenhet i Värnamo, så är det enkelt att hitta vad du behöver här hos oss på BostadsPortal. Du kan välja att söka fritt på vår sida, eller göra en bevakning av lediga bostäder, men då måste du registrera dig.

BostadsPortal är en trygg sajt med seriösa hyresvärdar samt att portalen i sig är säker att använda. Du kan söka efter lägenheter , hus , rum , stugor med mera på enkelt sätt.

Kontakta oss gärna så vi kan hjälpa dig vidare

Om du behöver hjälp med att hitta något särskilt eller vill veta mer om hur våra olika funktioner fungerar, så kan du kontakta oss. Vi har en bra kundtjänst som gärna svarar på dina frågor. Sedan har du även en FAQ sida du kan läsa mer på.

Lycka till i jakten på att hitta en bra hyreslägenhet Värnamo!