Förstahand | Lunds kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Lund
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hitta din nästa Hyresbostad i Lund i dag!

Om du vill hyra en bostad i Lund så kan du lugnt börja leta här! BostadsPortal har hela utbudet av lediga hyresbostäder i de svenska kommunerna, oavsett om det är en lägenhet, rum eller hus. Vi samlar hela hyresmarknaden på en plats så att du slipper leta på fler ställen.


Sökmöjligheter

Letar du efter en hyresrätt i Lund så kolla här på sidan och se om du finner några intressanta annonser för hyreslägenheter, hus, rum, kollektiv eller andra typer av boende som passar det just du söker efter. På BostadsPortal finns tusentals egna unika annonser, men också bostadsannonser från alla andra betydande hyressajter!

Du fyller i dina önskemål här längst uppe på denna sida så hittar du alla matchande annonser som finns i Lund just nu. Kom ihåg att vi hela tiden uppdaterar sajten med nya annonser, bokmärk gärna sidan och besök oss igen!


Få kontakt med uthyrare

När du ser en annons i Lund som du gärna vill bo i kanske du måste ha tillgång till ett HittaBostadsPaket för att få tillgång till kontaktinformationen till annonsörerna. Stora delar av våra annonser är gratis men de nyaste hyresbostäderna på vår sajt är dolda om du inte väljer att köpa HittabostadsPaketet.


Bevaka hyresrätter i Lund

Vill du bli informerad om när nya annonser med passande hyresbostäder i Lund kommun kommit upp på BostadsPortal så ska du bara upprätta ett Bevakningsmail så får du omedelbart besked om nya lediga hyresrätter. Du kan välja att få meddelande varje dag eller en gång i veckan.


Support
Blogg