lägenheter | ​​​​​​​ lediga hyreslägenheter Umeå

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Umeå
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hyreslägenheter Umeå

När du söker lägenhet i Umeå

För dig som snabbt vill hitta en hyreslägenhet i Umeå gäller det att få överblick över de lediga hyresrätterna. På vår sida har du chansen att enkelt hitta rätt i bostadsdjungeln. Bostadsportals mål är att alltid samla alla hyresannonser, oavsett om de är från små eller stora privata hyresvärdar eller från kommunala bostadsbolag. Här kan du söka bland de lediga hyreslägenheter i Umeå, kontakta Umeåas hyresvärdar och finna den lediga lägenhet i Umeå som passar just dig!
 
Hyra lägenhet i UmeåUmeå är Norrlands största tätort, och den snabbast växande, Umeå kommun kunde sista mars 2017 räkna med 123 405 invånare. Umeå kallas också Björkarnas stad, och ligger vid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottniska vikens kust, vid Västra Kvarken.  Förutom Umeå så har kommunen fem tätorter med mer än 2 000 invånare: Holmsund, Sävar, Hörnefors, Röbäck och Obbola.

Umeås olika stadsdelar: lägenheter Umeå

När du söker lägenhet i Umeå kan det vara bra att veta i vilket område du vill bosätta dig i. Staden Umeå är avlång med ett avstånd på över en mil mellan de yttersta stadsdelarna Umedalen i nordväst och Tomtebo i sydost, samt de stora stadsdelarna Teg och Ersboda i norr. Umeås centrum, som består av 48 kvarter, avgränsas av Ume älv, Västra Esplanaden, järnvägen och Östra Kyrkogatan. Du kan även finna hyreslägenheter Umeå av centrumkaraktär i de angränsande stadsdelarna Haga, Väst på stan och Öst på stan. Här kan du även hitta många av Umeås privata hyresvärdar. 

För dig som söker lägenhet i Umeå

BostadsPortal är bästa stället att börja ditt bostadssökande när du söker efter hyreslägenheter i Umeå: Välj fritt bland våra sökkriterier, för att finna den hyresbostad som du vill ha. Du har möjlighet att söka efter både förstahandskontrakt och andrahand bland lediga hyreslägenheter i Umeå, och du kan enkelt skräddarsy din sökning så att den passar dig som exempelvis letar lägenhet som ensam eller med andra medsökande. Sök direkt på sidan för att specificera dina önskemål som exempelvis hiss eller sök på antal rum och min- och maxhyra.

Lägenheter Umeå: Öka dina chanser - Sök aktivt!

De populäraste annonserna ryker först. Ibland kan annonsörerna välja att stänga för nya ansökare efter bara några timmars publicering på vår sajt. För att öka dina chanser kan du därför använda dig av vårt bevakningsmail. Du får då ett besked så fort en hyreslägenhet i Umeå kommun som passar dina önskemål kommer ut på sajten. I vårt bevakningsmail väljer du, på samma sätt som i sökfunktionen här på sidan, enkelt dina viktigaste önskemål. Du ställer även in hur ofta du vill få bevakningsmailet och kan därmed bestämma hur ofta du loggar in på BostadsPortal för att se de nyaste annonser för hyreslägenheter i Umeå.Om du föredrar att se annonserna via Facebook kan du gilla vår sida Umeå lägenheter BostadsPortal för att få de lediga lägenheterna direkt i ditt flöde.  

Sök efter hyreslägenheter i Umeå

Få fler tips och goda råd så att den lediga lägenheten blir din!

Vill du ha fler tips och hjälp hur du lättast söker din bostad så rekommenderar vi varmt att läsa vår blogg, där har vi konkreta tips och råd från bostadssökande. Du kan också läsa vår FAQ eller vända dig till kundtjänsten via telefon och epost som kan svara på dina frågor.

Support
Blogg