Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Västerås

Hyra rum i Västerås

11 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
11 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 22 m²
Västerås, Kristiansborgsallén
4 764 SEKIgår

Liknande annonser i Västerås

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra rum i Västerås via BostadsPortal

Letar du efter rum att hyra i Västerås? Här hittar du mer information om hur det är att hyra rum i Västerås. På BostadsPortal kan du söka olika typer av rum att hyra i Sverige och vi har hyresbostäder i typerna, lägenheter , rum , hus och stugor . Här kan du enkelt påbörja din resa som inneboende.

Att hyra rum är bland annat kostnadseffektivt samtidigt som att det medför möjligheter att träffa nya människor, speciellt om du är nyinflyttad. Eller om du pendlar veckovis till Västerås är denna typ av boende också perfekt.

Är du  intresserad av andra typer av hyresbostäder i Sverige har vi det också. Är du på utkik efter en studentbostad har vi det också.

Rum som uthyres Västerås kommun

I Västerås kan du hyra rum eller en del av någons lägenhet eller hus, och delar vissa utrymmen såsom badrum, kök och vardagsrum med hyresvärden. Men vi har också lägenheter i Västerås , rum i Västerås, hus i Västerås och stuga i Västerås . Som många städer är efterfrågan på bostäder i Västerås större än utbudet är det nödvändigt som bostadssökande att vara flexibel och öppen för möjligheter. Det är också ett bra alternativ för dig som vill bo centralt då det är oftast enklare att hitta rum att hyra i innerstan.

Aktivera Bostadsbevakning

Långa köer till bostäder är vanliga och på BostadsPortal erbjuder vi en gratis tjänst för att hjälpa våra bostadssökande att hitta just den hyresbostaden som passar deras önskemål. Dessutom genom att aktivera vår bostadsbevakning får du fördelen med att komma i kontakt med hyresvärden direkt och därmed större chans att bli erbjuden bostaden. Det är enkelt att ställa in dina sökkriterier för att sedan få mail så fort det kommer in rum eller andra typer av bostäder i Västerås som matchar dina sökningar. Tjänsten kan avslutas precis när du vill.

Sök rum i Västerås som student

Är du studerande eller ska du börja studera på Mälardalens högskola? Då är detta ett bra alternativ för dig. Att hyra rum som student är ekonomiskt då du betalar mindre än när du hyr en lägenhet. Sedan är det en bra möjlighet att träffa nya människor också när man är ny i stan. På BostadsPortal kan du hitta en lista över olika typer av studentrum och studentbostäder i Västerås .

Fördelar med att hyra ett rum i Västerås

Att hyra rum och bli inneboende i Västerås är som sagt ekonomiskt fördelaktigt. Pendlar du till Västerås till jobbet varje vecka eller vill du prova att bo där först innan du bestämmer dig att flytta till ett visst område är detta ett bra alternativ.

Du hittar både möblerade och omöblerade rum att hyra och får fortfarande tillgång till avskild del som du kan disponera. Man lär sig mycket av att dela boende med andra.

Eftersom kommunikation är a och o i varje relation har vi på BostadsPortal skapat ett “roomiekontrakt” som rumskompisar kan använda sig av. Det funkar som ett kommunikationsredskap och kan anpassa efter behov. Ibland känns det läskigt att kommunicera sina behov men med BostadsPortals roomiekontrakt kan samtalet underlättas vilket bidrar till en harmonisk stämning i hemmet.

Om  du inte hittar det du söker? Bli då hyresvärd idag

Hittar du inte rummet du letar efter? Eller du kanske hittat ett rum men är en hel hyresbostad man ska hyra. Det kan du göra om du väljer att bli  hyresvärd. Bli hyresvärd helt gratis genom att skapa ett konto hos oss. När du är hyresvärd ska du på jakt efter en eller flera hyresgäst (er) beroende hur stor hyresbostaden är. Du hittar din hyresgäst helt gratis. Hyr ut ett eller två rum och koppla av i din drömbostad.

Våra digitala tjänster

Ta del av våra digitala tjänster helt kostnadsfritt. Vi har vår digitala hyreskontrakt och vår digitala besiktningsprotokoll för in- och utflyttning .

Fler frågor om hur du kan hyra ett rum i Västerås?

Har du ytterligare frågor om hur det är att hyra rum i Västerås är du välkommen att höra av dig till oss. Vår kundtjänst är glad att svara på dina frågor och kan nås på vardagar mellan kl 9 - 15 på Facebook Messenger och e-post.

Lycka till med att hitta ett rum i Västerås!