Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Västerås

Hyra rum i Västerås

5 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
5 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 15 m²
Västerås, Utanbygatan
Rum uthyres
7 december
2 600 kr

Populära söktermer

Att hyra rum i Västerås - Mer info här

Letar du efter rum att hyra i Västerås? Här hittar du mer information om hur det är att hyra rum i Västerås. På BostadsPortal kan du söka olika typer av rum att hyra i Västerås och enkelt påbörja din resa som inneboende. Att hyra rum är bland annat kostnadseffektivt samtidigt som att det medför möjligheter att träffa nya människor, speciellt om du är nyinflyttad. Eller om du pendlar veckovis till Västerås är denna typ av boende också perfekt.

Rum uthyres Västerås kommun

I Västerås kan du hyra rum eller en del av någons lägenhet eller hus, och delar vissa utrymmen såsom badrum, kök och vardagsrum med hyresvärden. Som många städer är efterfrågan på bostäder i Västerås större än utbudet är det nödvändigt som bostadssökande att vara flexibel och öppen för möjligheter. Det är också ett bra alternativ för dig som vill bo centralt då det är oftast enklare att hitta rum att hyra i innerstan. Långa köer till bostäder är vanliga och på BostadsPortal erbjuder vi en gratis tjänst för att hjälpa våra bostadssökande att hitta just den hyresbostaden som passar deras önskemål. Dessutom genom att aktivera vårt bevakningsmail får du fördelen med att komma i kontakt med hyresvärden direkt och därmed större chans att bli erbjuden bostaden. Det är enkelt att ställa in dina sökkriterier för att sedan få mail så fort det kommer in rum eller andra typer av bostäder i Västerås som matchar dina sökningar. Tjänsten kan avslutas precis när du vill.

Sök rum i Västerås som student

Är du studerande eller ska du börja studera på Mälardalens högskola? Då är detta ett bra alternativ för dig. Att hyra rum som student är ekonomiskt då du betalar mindre än när du hyr en lägenhet. Sedan är det en bra möjlighet att träffa nya människor också när man är ny i stan. På BostadsPortal kan du hitta en lista över olika typer av studentrum och studentbostäder i Västerås . Vi ger dig också tips på hur du kan tryggt och enkelt hitta en studentbostad i din stad och andra städer.

Billigt boende i Västerås

Att hyra rum och bli inneboende i Västerås är som sagt ekonomiskt fördelaktigt. Pendlar du till Västerås till jobbet varje vecka eller vill du prova att bo där först innan du bestämmer dig att flytta till ett visst område är detta ett bra alternativ. Du hittar både möblerade och omöblerade rum att hyra och får fortfarande tillgång till avskild del som du kan disponera. Man lär sig mycket av att dela boende med andra. Eftersom kommunikation är a och o i varje relation har vi på BostadsPortal skapat ett “roomiekontrakt” som rumskompisar kan använda sig av. Det funkar som ett kommunikationsredskap och kan anpassa efter behov. Ibland känns det läskigt att kommunicera sina behov men med BostadsPortals roomiekontrakt kan samtalet underlättas vilket bidrar till en harmonisk stämning i hemmet.

Fler frågor om hur du kan hyra rum i Västerås?

Har du ytterligare frågor om hur det är att hyra rum i Västerås är du välkommen att höra av dig till oss. Vår kundtjänst är glad att svara på dina frågor och kan nås på vardagar mellan kl 8 - 15 på Facebook Messenger och e-post.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA