Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Hus
  3. Västerås

Hyra hus i Västerås

7 Resultat
Alla rum
Alla rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum
7 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
4 r. · Hus · 124 m²
Västerås, Egilsvägen
Enplansvilla med stor tomt uthyres nu i sommar veckorna 28-31. perioden går att förhandla. Huset erb
5 juli
18 000 kr

Populära söktermer

Att hyra hus i Västerås via BostadsPortal

Behöver du mer utrymme eller söker du bostad som ger dig möjlighet att ha grillkvällar på egen gård på sommaren? Då är att hyra hus något för dig. På BostadsPortal kan du hyra hus eller villa i Västerås tryggt och smidigt. Vi samlar bostadsannonser från både privata och kommunala hyresvärdar i Västerås för att erbjuda våra bostadssökande ett större urval av hus samt andra typer av hyresbostäder.

Fördelar med att hyra ett hus i Västerås

Att hyra ett stort hyresobjekt som hus, villa eller attefallshus kan verka komplicerande. Få vet om att det egentligen finns många fördelar med denna typ av hyresbostad. Om du väljer att hyra hus innebär det naturligt större yta som du kan disponera. Du får även tillgång till en terrass eller trädgård som du kan utnyttja för olika tillfällen. När stora renoveringar behövs eller tak eller vattenledningar behöver bytas ut är det hyresvärdens ansvar. Har du en stor familj eller om du och dina kompisar letar en större bostad att dela är hus eller villa ett bra val för dig. Det blir också ännu billigare om det är fler.

Att bo i Västerås kommun

Det händer mycket i Västerås, med olika projekt och aktiviteter som pågår växer staden snabbt. Därför söker sig många till Västerås. Kollektivtrafiken gör det enklare för Västeråsare att ta sig runt och till innerstan. Tröttnar du på stadens puls har du möjlighet att upptäckar naturpärlorna runt om kommunen. Utöver Centrum kan du leta hus eller andra typer av bostäder i stadsområdena som Örtagården, Dingtuna och Vångsta. Som andra städer kan du söka hus, villa eller attefallshus att hyra för att hitta just den bostaden som passar dina behov och önskemål.

Det är enkelt och tryggt att hyra ett hus i Västerås

Din trygghet är vår prioritering och vi ser gärna att både våra hyresvärdar och bostadssökande har en lyckad resa på vår plattform. Därför erbjuder vi olika verktyg och tjänster som kan hjälpa dig att hitta den drömbostaden eller ett hus i Västerås att hyra. Vårt bevakningsmail är en gratis tjänst som du som bostadssökande kan använda dig av för att hitta just den hyresbostaden som passar dina önskemål. Du ställer enkelt in dina sökkriterier och får mail från oss så fort det kommer in ett hus eller hyresobjekt som matchar dina sökningar. Därifrån kan du ta kontakt med hyresvärden direkt. När du har hittat ett hus att hyra i Västerås kan du avsluta tjänsten precis när du vill.

Fler frågor om hur du kan hyra ett hus i Västerås?

Behöver du hjälp eller har du fler frågor eller funderingar kring hur du kan hyra hus eller villa att hyra i Västerås? Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst som är glad att hjälpa dig. Vi nås på vardagar mellan kl 8-15 på Facebook Messenger eller e-post. Har du ett hus i Västerås eller vill du hyra ut en del av ditt hus hittar du mer information om bostadsuthyrning på BostadsPortal. Hos oss är det alltid gratis att hyra ut din bostad.

Lycka till med din husjakt i Västerås!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA