Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Göteborg

Lägenheter i Göteborg

404 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum
404 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
3 r. · Lägenhet · 83 m²
Göteborg, Atmosfärgatan
Atmosfärgatan
2 timmar sedan
8 859 kr
...
Sida1av 23

Populära söktermer

Mer info om lägenhet i Göteborg

Hitta din nästa lägenhet i Göteborg säkert och enkelt här. Vi har samlat på alla annonser på lediga hyreslägenheter i Göteborg, både de som finns hos traditionella bolag och de som ligger hos privata hyresvärdar. Här kan du även hyra lägenhet Göteborg korttid i andrahand och hitta även andra typer av hyresbostäder såsom rum , hus och stugor i Göteborg . Dessutom har vi unika annonser som enbart läggs upp på vår sida.

När du söker lägenhet i Göteborg är det ett problem som direkt dyker upp: köer på flera år som för många innebär att de inte har en chans att få det boende de önskar. Därför är det viktigt för dig som önskar hyra lägenhet i Göteborg att vara kreativ och söka lösningar utanför det traditionella monopolet precis som i många andra delar av landet. Att du här kan hyra lägenhet Göteborg privat ökar dina chanser att snabbt hitta något.

Var i Göteborgs kommun kan jag hyra lägenhet?

Det är viktigt att du tänker över dina önskemål när det gäller område, möjlig pendling och kostnad som du kan lägga ut. Att hitta en hyreslägenhet i Göteborg i förstahand, speciellt i de mest eftersökta områdena som Majorna eller Linnéstaden är svårt, men om du kan gå samman om att hyra en större lägenhet i ett kollektiv eller tillsammans med en vän så har du plötsligt ett större urval än om du enbart söker efter små lägenheter i Göteborgsregionen. Det är oftast enklare att få en lägenhet i andrahand i Göteborg. Så fort du börjar funderar på om du skulle vilja bo i Göteborg, ställ dig i olika köer för att börja samla kö-poäng. Ju tidigare, desto bättre, speciellt om du söker en lägenhet som passar för studentboende.

Hur hittar jag lägenheter i Göteborg?

Hos oss kan du snabbt få överblick över tillgängliga lägenheter att hyra i Göteborg (och i resten av Sverige) med ett klick. Du kan även förfina din sökning utifrån intresseområden som område, storlek, hyran, antal rum etc. Vi jobbar hela tiden på att hålla dig som bostadssökande så säker som möjligt, så att du kan fokusera på att hitta just den lägenheten du behöver.

Eftersom det är en så pressad marknad finns det tyvärr personer som försöker utnyttja desperationen bland de som söker efter lägenheter i Göteborg. Det betyder att det finns de som skapar falska annonser enbart för att lura pengar från andra, på olika sätt. Var försiktig, ta hand om dig och låt bli att betala för en lägenhet osedd. Varningssignaler att vara uppmärksam på är alltför rimliga priser på en attraktiv adress, att hyresvärden vill att du ska sända pengar utomlands eller jäktar dig i ditt beslut. Du kan läsa mer råd om hur du håller dig säker i bostadsdjungeln på vår blogg .

Vad för typ av lägenheter i Göteborg kan jag hyra?

Vill man hyra lägenhet genom de stora väletablerade företagen kan man ofta få vänta länge innan en lägenhet blir ledig. Vi har gjort det enklare för dig genom att samla alla annonser på ett ställe. Här kan du söka lägenheter genom de stora kommunala bolagen eller hyra lägenhet Göteborg privat. Många hyr ut sin lägenhet i Göteborg under korttid, eller en längre beroende på deras situation. Kanske ska de studera utomlands, jobba på annan ort, eller prova att flytta samman med en sambo. Genom att kombinera båda dessa alternativ ger vi dig större chans att hitta en lägenhet att hyra i Göteborg. Det betyder också att du här kan hitta både bostadsrätter och hyresrätter att hyra i Göteborg. Vi arbetar också hårt för att sidan ska vara så säker som möjligt för dig som sökande, och du kan alltid kontakta oss.

Hur söker jag lediga lägenheter i Göteborg?

Sök alltid så många lägenheter som du kan. Maila och ring så fort som möjligt. Det är först till kvar som får lägenhet i Göteborg. Tänk på att vid terminsstart är det ofta flera tusen studenter som söker ett boende, så om du kan tänka dig att hyra en lägenhet i Göteborg från en annan månad än just augusti eller januari så har du ökat dina chanser betydligt. Välj gärna istället att flytta in i juni eller juli då många färdiga studenter vill bli av med sin lägenhet. En möjlighet för att finna lediga lägenheter i Göteborg med kort varsel är att hyra i andrahand. Detta alternativ är något som många studenter och korttidsanställda väljer när man snabbt måste hitta en lägenhet i Göteborg och är osäker på hur lång tid man vill bo kvar i Göteborg. Det kan även vara ett sätt för dig att bredda din lägenhetssökning och hitta både temporära och mer långvariga lösningar. För dig som är studerande och söker studentlägenhet i Göteborg gäller det att vara beredd på att tänka utanför boxen och använda dig av ditt nätverk.

Hur kontaktar jag hyresvärdar i Göteborgs kommun?

När du har hittat en eller flera spännande annonser för lägenheter i Göteborg på vår plattform är det dags för dig att kontakta uthyraren för att söka lägenheten. För att göra det behöver du köpa full åtkomst via ett abonnemang. Du får du upplysningar så att du kan kontakta de som annonserar lediga hyreslägenheter i Göteborg på direkten.

Men! De bästa lägenheterna i Göteborg  försvinner fort. Många gånger ligger lediga lägenheter bara uppe några dagar på vår sida innan hyresvärden har hittat en hyresgäst. Så för att inte gå miste om drömlägenheten kan du skaffa ett bevakningsmail och på så sätt få besked i din mailbox så fort en ledig hyreslägenhet i Göteborg kommun dyker upp. I ditt bevakningsmail kan du, på samma sätt som i sökfunktionen här på sidan, välja dina viktigaste önskemål. Du kan välja bland, antal rum, storlek, område och hur mycket du är villig att betala i hyra. Så snart det kommer in en ny Göteborgs lägenhet som matchar din sökning får du ett mail och därifrån kan du gå direkt till annonsen.

Fråga oss

Skulle du behöva hjälp eller om du har fler frågor när du söker din nästa lägenhet i Göteborg hos oss är du alltid välkommen att höra av dig. Vår kundtjänst kan nås på Facebook Messenger eller e-post på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg AdressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA