Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
max
min
min
-
max

Hyra lägenhet Göteborgs kommun

192 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
192 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1,5 r. · Lägenhet · 40
Göteborg, Hovås Arkitektväg
Mysigt gästhus/lägenhet vid havet nära centrum
Sponsrad
8 000 kr
...
Sida1av 11

Populära söktermer

Alla lediga lägenheter i Göteborg på ett ställe

Hitta din nästa lägenhet i Göteborg utan kötid här! På BostadsPortal samlar vi på ALLA annonser med lediga hyreslägenheter i Göteborg, både de som finns hos traditionella bostadsbolag och de som ligger hos privata hyresvärdar. Här kan du även hyra lägenhet Göteborg korttid i andrahand. Dessutom har vi unika annonser som enbart läggs upp på vår sida.

Hyra lägenhet i Göteborg

När du söker lägenhet i Göteborg är det ett problem som direkt dyker upp: Bostadsköer på flera år som för många innebär att de inte har en chans att få det boende de önskar. Därför är det viktigt för dig som önskar hyra lägenhet i Göteborg att vara kreativ och söka lösningar utanför det traditionella bostadsmonopolet precis som i många andra delar av landet. Att du här kan hyra lägenhet Göteborg privat ökar dina chanser att snabbt hitta något.

Göteborgs kommun - Var vill du bo?

Det är viktigt att du tänker över dina önskemål när det gäller område, möjlig pendling och kostnad som du kan lägga ut. Att hitta en hyreslägenhet i Göteborg i förstahand, speciellt i de mest eftersökta områdena som Majorna eller Linnéstaden är svårt, men om du kan gå samman om att hyra en större bostad i ett kollektiv eller tillsammans med en vän så har du plötsligt ett större urval än om du enbart söker efter små lägenheter i Göteborgsregionen. Det är oftast enklare att få en lägenhet i andrahand i Göteborg. Så fort du börjar funderar på om du skulle vilja bo i Göteborg, ställ dig i olika bostadsköer för att börja samla kö-poäng. Ju tidigare, desto bättre, speciellt om du söker en lägenhet som passar för studentboende.

Om du snart önskar hyra lägenhet Göteborg kan du via BostadsPortal finna privata förmedlare av hyreslägenheter, studentlägenheter, rum eller boende i andra hand. Besök oss ofta för att hålla dig uppdaterad och se vilka hyreslägenheter och bostäder som har kommit in. Genom att skapa ett gratis bevakningsmail kan du enkelt prenumerera på nya annonser och få en notifikation direkt i din mailbox när nya lediga lägenheter dyker upp.

Sök klokt och tryggt

På BostadsPortal kan du snabbt få överblick över tillgängliga lägenheter att hyra i Göteborg (och i resten av Sverige) med ett klick. Du kan även förfina din sökning utifrån intresseområden som område, storlek, hyran, antal rum etc. Vi jobbar hela tiden på att hålla dig som bostadssökande så säker som möjligt, så att du kan fokusera på att hitta just den lägenhet du behöver!

Var försiktig när du letar

Eftersom det är en så pressad bostadsmarknad finns det tyvärr personer som försöker utnyttja desperationen bland de som söker efter lägenheter i Göteborg. Det betyder att det finns de som skapar falska annonser enbart för att lura pengar från andra, på olika sätt. Var försiktig, ta hand om dig och låt bli att betala för en lägenhet osedd. Varningssignaler att vara uppmärksam på är alltför rimliga priser på en attraktiv adress, att hyresvärden vill att du ska sända pengar utomlands eller jäktar dig i ditt beslut. Du kan läsa mer råd om hur du håller dig säker i bostadsdjungeln på vår blogg . På BostadsPortal gör vi allt vi kan för att du ska vara så säker som möjligt när du söker lägenhet och kollar igenom våra annonser, skulle du upptäcka något konstigt är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Lägenheter som uthyres i Göteborg

Att hitta lediga lägenheter i Göteborg kan vara svårt. Det är en populär stad och det är många om budet. Vill man hyra lägenhet genom de stora väletablerade företagen kan man ofta få vänta länge innan en lägenhet blir ledig. På BostadsPortal har vi gjort det enklare för dig genom att samla alla annonser på ett ställe. Här kan du söka lägenheter genom de stora kommunala bolagen eller hyra lägenhet Göteborg privat. Många hyr ut sin lägenhet i Göteborg under korttid, eller en längre beroende på deras situation. Kanske ska de studera utomlands, jobba på annan ort, eller prova att flytta samman med en sambo. Genom att kombinera båda dessa alternativ ger vi dig större chans att hitta en lägenhet att hyra i Göteborg. Det betyder också att du här kan hitta både bostadsrätter och hyresrätter att hyra i Göteborg. Vi arbetar också hårt för att sidan ska vara så säker som möjligt för dig som sökande, och du kan alltid kontakta oss. Genom bevakningsmailet kan du hålla koll på utbudet, utan att behöva spendera hela dagen på att aktivt söka lägenhet i Göteborg. Här hittar du din nästa lägenhet att hyra i Göteborg.

När du söker lediga lägenheter i Göteborg

Sök alltid så många lägenheter som du kan. Maila och ring så fort som möjligt! Det är först till kvar som får lägenhet i Göteborg. Du kan också titta efter  lediga rum , eller kanske ett hus som ni kan bo många i. Alla hyreslägenheter och bostäder kommer inte ut på marknaden, utan många sprids via informella kanaler bland annat Facebook grupper. Facebook är ett bra sätt att få en snabb blick, men här är du som sökande mer utsatt för falska annonser. Tänk på att vid terminsstart är det ofta flera tusen studenter som söker ny bostad, så om du kan tänka dig att hyra en lägenhet i Göteborg från en annan månad än just augusti eller januari så har du ökat dina chanser betydligt. Välj gärna istället att flytta in i juni eller juli då många färdiga studenter vill bli av med sitt boende. En möjlighet för att finna lediga lägenheter i Göteborg med kort varsel är att hyra i andrahand. Detta alternativ är något som många studenter och korttidsanställda väljer när man snabbt måste hitta en lägenhet i Göteborg och är osäker på hur lång tid man vill bo kvar i Göteborg. Det kan även vara ett sätt för dig att bredda din lägenhetssökning och hitta både temporära och mer långvariga lösningar.

För dig som är studerande och söker studentlägenhet i Göteborg eller Mölndal gäller det att vara beredd på att tänka utanför boxen och använda dig av ditt nätverk, oavsett om det gäller att kontakta alla bekanta på sociala medier eller att krypa till korset och be mamma ringa faster Agda vars kusin känner någon som känner någon. Vi har fler tipps kring hur du snabbt kan hitta en Göteborgslägenhet på bloggen .

Så kontaktar du hyresvärdar i Göteborgs kommun

När du har hittat en eller flera spännande annonser för lägenheter i Göteborg på BostadsPortal är det dags för dig att kontakta uthyraren för att söka lägenheten. För att göra det behöver du köpa full åtkomst via ett abonnemang . Du får du upplysningar så att du kan kontakta de som annonserar lediga hyreslägenheter i Göteborg på direkten.

Men! De bästa lägenheterna i Göteborg  försvinner fort. Många gånger ligger lediga lägenheter bara uppe några dagar på vår sida innan hyresvärden har hittat en hyresgäst. Så för att inte gå miste om drömlägenheten kan du skaffa ett bevakningsmail och på så sätt få besked i din mailbox så fort en ledig hyreslägenhet i Göteborg kommun dyker upp. I ditt bevakningsmail kan du, på samma sätt som i sökfunktionen här på sidan, välja dina viktigaste önskemål. Du kan välja bland, antal rum, storlek, område och hur mycket du är villig att betala i hyra. Så snart det kommer in en ny Göteborgs lägenhet som passar dina önskemål får du ett mail,  så att du kan välja hur ofta du vill logga in på sidan för att se de annonser över hyreslägenheter i Göteborg som blivit tillgängliga för dig.