Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Göteborg
  4. Alla rum
  5. Majorna
Alla lägenheter i göteborg

Lediga lägenheter i Majorna

3 Resultat
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 31 m²
Majorna, Kustgatan
6 039 SEK2 dagar sedan
2 rum lägenhet på 67 m²
Majorna, Chapmansgatan
8 633 SEK26 mars

Liknande annonser i Göteborg, Majorna, Alla

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter
  • Lägenheter göteborg

Hitta ledig lägenhet i Majorna på BostadsPortal

Är det så att du vill hitta en bra hyreslägenhet i Majorna? Majorna i sig är ju en stadsdel som hör till Göteborg . Hit är det lätt att ta dig från centrala staden på runt 10-15 minuter med spårvagnen. Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Majorna.

När du bor i Majorna, så har du som sagt nära in till Göteborg, men det är inte heller så långt till Partille , Lerum , Alingsås eller till Mölndal , Lindome och Kungsbacka .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Majorna

Det finns flera bra bostadsalternativ i Majorna. Du kan fundera på om du helst vill hyra en lägenhet eller om du kan tänka dig att hyra ett hus , en stuga eller om du föredrar att bara hyra ett rum i Majorna .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Majorna

Du som vill att det ska gå snabbt att hitta en hyreslägenhet i Majorna, du kan göra en enkel sökning med hjälp av den sökruta som du hittar allra längst upp. Du får då fram alla lediga bostäder i Majorna. Vill du hitta en lägenhet i Majorna som uppfyller dina krav, välj då den avancerade sökningen.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Din hyreslägenhet i Majorna ska säkert helst ha ett visst antal rum eller ligga på ett visst ställe? Då kan det vara bra att söka efter just de preferenser du har. Du kan bland annat söka på om det ska vara en lägenhet i Majorna, eller annan bostadstyp. Du kan även fylla i saker som vad du max vill betala i hyra, eller om det ska vara ett visst antal kvm.

Du kan även filtrera efter minsta hyresperiod och önskat inflyttningsdatum. Du kan också klicka i att det måste finns balkong, hiss, parkering eller annat.

Använd dig av bostadsbevakning för att göra sökningen enklare

Du som vill hyra lägenhet i Majorna, du kan ju här på BostadsPortal söka efter lediga lägenheter i Majorna hur ofta du vill. Men vill du slippa att besöka sidan varje dag eller undvika att missa en ledig lägenhet, gör en Bostadsbevakning . Du måste börja med att registrera dig. Sedan gör du din filtreade sökning samt klickar i bostadsbevakning. Ett nytt mail kommer varje gång en ny ledig lägenhet dyker upp.

Inom vilket område i Majorna vill du hitta lägenhet?

Det finns inga specifika områden i Majorna, men du kan söka efter olika gatunamn om du vill.

Ta dig till Majorna på enkelt sätt

Majorna ligger strax utanför Göteborg city, så från Göteborg kan du ta bilen, spårvagnen eller buss. Till Göteborg är det enkelt att ta dig, då det är som ett nav i det västsvenska vägnätet. Från söder och öster kommer E20 från Köpenhamn respektive Stockholm. Norrifrån går E6 från Oslo och sedan vidare söderut till Malmö. E6 tillsammans med E20 utgör den viktiga motorvägen från Oslo till Köpenhamn som går via Göteborg. Andra större vägar som går till/genom Göteborg är E45 och Riksväg 27/40.

Saker du kan se och göra i Majorna

Majorna var en gång i tiden en klassisk arbetarstadsdel. Idag är det en restaurangtät kulturknutpunkt i Göteborg. Själva området ligger vackert mellan Göta Älv och Slottsskogen.

Det finns ett rikt utbud av caféer, pubar, restauranger, småbutiker och föreningar. Husen som finns här de domineras av de göteborgstypiska landshövdingehusen.

I Majorna ligger det mesta intressanta runt Stigbergstorget. Här har du bland annat Sjöfartsmuseet Akvariet. Vägg i vägg ligger Sjömanstornet med bronsstatyn Kvinna vid havet. Du kan ta de 192 trappstegen upp till utsiktsplattformen.

Vid Stigbergstorget så ligger även ett av Göteborgs få bevarade 1700-talskvarter. Det i det pittoreska Gathenhielmska kulturreservatet. Detta kvarter ger en bra inblick i hur det såg ut förr i hela Göteborg, före alla bränder och rivningar. Runt torget sedan har du kulturhuset Oceanen och den klassiska skivbutiken Bengans, som ligger i en nedlagd biograf.

Majorna kan utforskas till fots. Du kan då ta dig via de Gathenhielmska kvarteren och sedan gå åt sydväst. Eller så börjar du från det runda spårvagnstorget Mariaplan. Här är det många ställen att äta och dricka på.

På Karl Johansgatan hittar du Musikens hus, och lokala pubar som Majornas bryggeri och Pitchers. Sedan har du även kulturreservatet Klippan, nere vid Göta älv och Älvsborgsbrons fäste. Där finns det flera historiska byggnader och makalös utsikt över vattnet. Passa gärna på att kolla in Gamla Älvsborgs fästning eller beundra välbevarade porter- och sockerbruksbyggnader. Du kan även frossa i räkor på Sjömagasinet.

Inåt staden så finns Stenas Tysklandsterminal och Göteborgs Fiskhamn. I motsatt riktning så ligger den mytomspunna Röda sten, konsthallen med samma namn och en lång strandpromenad.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det ska vara tryggt att leta efter en hyreslägenhet i Majorna. BostadsPortal är en säker sajt, så du kan vara trygg i att använda dig av oss. Här är det även tryggt att hyra lägenhet i Majorna, via de uthyrare du hittar här.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske har letat länge efter en lägenhet i Majorna, men inte hittat en som passar dig och de behov du har. Du kan om du vill hyra en större lägenhet som har många fler rum än vad du behöver. Du kan nämligen själv hyra ut dessa rum till andra personer.

BostadsPortal gör det enklare att hitta en ledig lägenhet i Majorna

Om du vill att det ska vara enkelt att hitta en lägenhet i Majorna, registrera dig hos oss på BostadsPortal. Vi listar lediga lägenheter i Majorna samt att det hela tiden kommer in nya. Just att registrera dig är en bra idé, eftersom du då gör det enklare för dig själv, bland annat då du ska lägga upp en bostadsbevakning till exempel.

BostadsPortal är ett bra val för att hitta en ledig lägenhet. Vi är en trygg och säker sajt samt har många bra funktioner. Du som har en fråga, kolla först vår sida med FAQ, eller kontakta oss via kundtjänst.

Vi på BostadsPortal önskar dig lycka till när du ska hitta en lägenhet i Majorna.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA