lägenheter | Uddevalla kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Uddevalla
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Lägenheter Uddevalla

Letar du lägenhet i Uddevalla kommun, i Västra Götaland län, har du kommit till rätt ställe. Här på sidan hittar du alla lediga lägenheter, som finns tillgängliga att hyra i Uddevalla just nu.

Alla lediga lägenheter i Uddevalla

Det är du som styr vad för typ av lägenhet du ska hitta, genom att klicka i andrahand eller förstahand i sökkriterierna, eller genom att lägga till de sökord som är viktiga för just dig, som exempelvis parkeringsplats. Du kan även finjustera sökningen efter antal rum, hyra och önskade kvadratmeter.

Hitta lägenheter i Uddevalla

Det finns tolv tätorter i Uddevalla kommun, varav Uddevalla är centralorten med cirka 35 000 invånare, Hyra lägenhet i Uddevallaföljt i storleksordning av Ljungskile och Kurveröd. Kommunen har en stark turistnäring, med ett av landets mest besökta museum, Bohusläns museum och en väl utbyggd infrastruktur genom E6an och riksväg 44, men även tågförbindelser till bland annat Göteborg, Strömstad och Borås.
Om du söker lägenhet i Trollhättan men inte vet i vilket område du vill bo så kan du börja med att se närmare på vad som står under de olika annonserna. Här finner du information om närhet till exempelvis butiker, skola och kollektivtrafik. Du kan även se hur ofta i snitt liknande annonser läggs ut på vår sajt.

HittaBostadsPaket: så kan du enkelt få lägenhet i Uddevalla 

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hyresrätter i Sverige. Vi har tusentals egna unika lägenhetsannonser, samt lägenhetsannonser från många av de andra ansedda sajter. För att söka en bostad måste du kontakta hyresvärden direkt. Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna av lägenheter i Uddevalla kommun med en gång.

Bevakningsmail för dig som söker lägenhet i Uddevalla

Har du letat men inte funnit den lägenhet du sökte? Oroa dig inte. Det kommer nya annonser dagligen. Om den inte fanns där idag kan det mycket väl vara i morgon som lägenheten du sökte i Uddevalla dyker upp. Därför rekommenderar vi att du prenumererar på ett gratis bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när en ny och kanske intressant lägenhet blir ledig i Uddevalla kommun. Du kan även välja att följa oss på Facbooksidan Uddevalla lägenheter BostadsPortal.
 
Var uppmärksam på, att den här sidan enbart visar annonser för lediga lägenheter i Uddevalla. Om du vill söka bostad i flera kommuner samtidigt, kan du ändra i dina sökkriterier ovan och se andra bostäder.
Vill du ha fler tips och hjälp hur du ska gå tillväga när du söker efter lägenhet i Uddevalla så rekommenderar vi varmt att läsa mer på BostadsPortals blogg, där har vi konkreta tips och råd från bostadssökande. Du kan också läsa vår FAQ eller vända dig till vår kundtjänst via  e-post som kan svara på dina frågor.
 

Support
Blogg